Vykřičený soud na Praze 9 nabývá obludných rozměrů

Následující mail přebíráme v plném znění a bez úprav a lze k němu dodat jen dvě věci :

1) Pokud na "svědectví" zhrzené a pomstychtivé chudinky a na posudcích těchto "odbornic", samotných trestně stíhaných za podvody a křivá svědectví a obvinění, je postaven rozsudek, a to už ne nějaký rozsudek symbolický (pár měsíců s podmínkou), ale 3 roky natvrdo - pak se dostáváme pomalu, ale jistě do časů ryzí inkvizice, byť jinak motivované a jinak zabarvené. Teď mě napadá - jaká je vlastně barva feminismu ? Růžová ? Purpurová ?

2) Pokud dotyčný otec věc podcenil natolik, že v ní zůstal sám, jen s běžným advokátem, tak se teď taky nemůže moc divit.

A teď už "skvělá zpráva"  z Prahy 9 (odkud odjinud, že ?)
___________________________________

paragrafy_smallTak jsem se stal další obětí justiční mafie a prostřednictví OS pro Prahu 9 jsem byl na základě vykonstruovaného procesu bez důkazů odsouzen za asistence Uváčikové, Spoustové a podjaté a nekompetentní soudkyně Petry Benešové za domácí násilí ke třem letům natvrdo. Všechna údajná napadení se sice podařilo na základě objektivních důkazů vyvrátit, ale šlo prý o "psychické násilí", které je horší. A protože matka mé devítileté dcery Lucie - slečna Jitka Soukupová řekla, že jsem jí týral mnoho let zpět, vlastně údajně po celou dobu našeho soužití, byl jsem jen kvůli tomuto tvrzení odsouzen podle druhého odstavce. Nic nepomohly výpovědi svědků, kteří potvrdili, že matka je alkoholička a feťačka, užívala pervitin a byla opakovaně hospitalizována v PL Bohnice pro opakované pokusy o sebevraždu, agresivitu a alkoholismus. Čeká mě odvolání k Městskému soudu v Praze, kde dle mého obhájce JUDr. Ortmana snad mám šanci, že se někdo možná bude i zabývat fakty a řídit zákony. Snad má pravdu a mám šanci na spravedlnost, i když na Městském soudě v Praze už soudí podjatá soudkyně Petra Benešová, kam byla patrně přeložena za dobré služby justiční mafii a zdárné průběhy zinscenovaných procesů vyprovokovaných zhrzenými a pomstychtivými ženami proti svým bývalým partnerům za vydatného přispění Uváčikové, Spoustové a dalších ubožáků a zločinců z krizových center, kteří se realizují škoděním slušným otcům, léčí si tak komplexy méněcennosti z vlastních zkrachovalých vztahů a spatřují svůj smysl života v šíření lží, pomluv, nenávisti, čímž napomáhají k realizacím vykonstruovaných procesů a snaží se ničit slušné otce a zavírat je do kriminálu za údajné "domácí násilí".

 

Vratislav Ducháček

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.