Iluze o justici vám zaručeně rozptýlí...

tenhle pořad :

 

 Pokud si někdo z veřejnosti - neznalý justice a soudů, kdo s nimi ještě nepřišel do styku - nedokázal představit, co je u našich soudů všechno možné, necht´ se podívá sem :

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10702670652-rozsudek/414235100181015-nechala-sestru-zemrit/

Výmluvný obrázek nejen české opatrovnické justice, která s klidem svěřila zcela dementní osobu do péče jiné, jen o málo méně dementní osoby, její sestry, pletoucí si brambory s kamením, ale i obrázek justice trestní, která - po smrti této opatrovankyně - ještě obžalovala její dementní sestru - podle výpovědi znalce na mentální úrovni 9-ti let - z "týrání svěřené osoby".

Tenhle neuvěřitelný příběh zdokumentovala - kupodivu - Česká televize, a vy se na něj podívejte, než ho po očekávatelném zásahu justiční lobby smažou.

Protože pak vám bude mnohé mnohem jasnější.

I obyčejná žena, předvolaná jako svědkyně, se diví, jestli se dotyčný soudce nezbláznil (zapomněli jí za to dát pět měsíců nepodmíněně !!) a nechápe, co je u nás všechno možné...

V pořadu chybí jediné - totiž jméno hlavního pachatele, který nikdy obžalován nebyl - tedy soudce, který dementní osobu její prakticky stejně dementní sestře svěřil "do péče" - čímž jednoznačně zavinil její smrt.

Ale - co bychom se divili, že ?!! My, na všechno zvyklí...

 

_______________________

 

_______________________

 

 

 

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.