Mainstream prohrál, hned 2x

Je to tedy možné. Současně nám to ukazuje, kam by nás mainstream zavedl, kdyby mu všichni slepě věřili. 

I. Mainstream neskrývá své rozčarování nad tím, jak prohrál v Senátu hlasování o Istanbulské úmluvě. Zvyklý snadno vítězit - a hlavně, tupit a hanět všechny, kdo mají opačný názor. 

Mailové schránky senátorů zaplavily desítky řetězových mailů, říká právnička - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

V tomto případě už ale nešlo o názor, ale o životní postoj, životní orientaci a životní opravdovost. 

Jsem velmi rád, že si přeci jen většina, byť těsná většina,  senátorů uvědomila, že jde o konečně zásadní věci a že feministický marketinkový projekt s Istanbulskou úmluvou, která se našeho kulturního prostředí navíc vůbec netýká, je nebezpečný i jim a jejich rodinám. 

Současně, všimněte si, že přitroublý Seznam, nebo jiný mainstream nedává vůbec slovo nikomu jinému než tomu, kdo má Istanbulskou úmluvu za progresivní, liberální, prostě moderní a skvělou - zatímco kdo je proti ní, je zpátečník, ultrakonzervativec ( v čem by potom spočíval konzervativec prostý ??) a vůbec osoba zaostalá. 

Ne každý pokrok je skutečně pokrokem. O tom, jestli je, nebo není, rozhoduje až dlouhodobá praxe, nikoliv feministické bláboly na jejím počátku. 

Pokud si pročtete výše uvedený článek, tak se až zhrozíte, jak otevřeně připouští, že o zcela zásadních věcech senátoři vlastně NIC NEVÍ.  A zeptají se někoho, komu důvěřují, bez toho, aby si udělali vlastní názor nebo vlastní stanovisko. 

Od čeho jsou potom politici ? Od čeho v tom Senátu sedí - a zač jsou placeni ? Ti, kterých se to týká... 

Přitom o Istanbulské úmluvě se tu veřejně diskutuje už dobře 5 let, možná déle - a byly k ní desítky seminářů a diskusních kroužků, především na půdě Parlamentu. Nic o tom v současnosti nevědět, v roli politika, bych považoval za ignorantství nejvyššího stupně. 

Aspoň je vidět, jak důležité je opakovat jisté zásadní informace pořád dokola, protože jich nikdy není dost. Označovat Alianci pro rodinu za extrémistickou organizaci, svědčí o holé tuposti a nevkusu autorky, protože pak už je extrémem i rodina sama o sobě. 

Tedy - oženit se, vdát se, a mít děti - a ty řádně vychovávat - mělo být nadále - extrémem. Podle mainstreamu a podle přitroublé mainstreamové právničky Kristýny Benešové. (Kde ta se  tam vzala a jak to, že právě taková husa se motá kolem senátorů ?? Proč ne někdo jiný ?? )

 

 

II.   Druhým propadákem mainstreamu, kde tento prohrál na celé čáře - je president Pavel. 

Nejlepším prověřovatelem všech hodnot - je čas . Tady ho nebylo ani zapotřebí příliš, stačil pouhý rok - aby sám Pavel přiznal, že ho to presidentování nebaví a že by šel radši jezdit na motorce. 

No, asi jako když dítěti dáte novou hračku - a ta ho za půl hodiny omrzí. 

Dal tak výmluvnou vizitku všem hlupákům, kteří ho tam nakomandovali, protlačili a nakonec i v prvním kole volili. O druhém kole není řeči, protože proti Babišovi by naštěstí ještě pořád většina společnosti volila i čerta. Tragické ovšem je, že závěrečná volba rozhodovala právě mezi těmito dvěma. A ne mezi někým výrazně jiným. 

Nevíte někdo, kam zmizel ten potrhlý spolek Chvilkařů, kteří vyhazovali desítky milionů z darů naivních prosťáčků právě na to, aby tuhle bezduchou, prázdnou schránku, tohoto povrchního a beznázorového hlupáka procpali a dostali na nejvyšší post ?? 

Že by jim asi patřiční podvedení rádi poděkovali. Nejlépe - kopancem do pr... 

Připomenu jen - a už je mi to i trapné - jak jsme ZASE MĚLI VE VŠEM PRAVDU.

Presidentská volba : Vyberte si - mezi dvěma estébáky... (k213.cz)

Jak jsme včas a důrazně před Pavlem varovali, že je to jen prázdná lampasácká guma z ČSLA a do NATO se dostal jen pouhou shodou náhod a tím, že ta armáda byla tak vyprázdněná, že tam neměl kdo jiný jít - a i tahle guma byla dost dobrá. 

Presidentský test (k213.cz)

Když nastoupil, opět jako první jsme odhalili, že je to naprosto neschopný blb, který si neumí ani zorganizovat chod vlastní kanceláře, o "návratu slušnosti" ani nemluvě,  neví, co mu tam chodí za poštu a co s ní má dělat. 

Nový president se předvádí, (k213.cz)

Jediné, co jsme nepředvídali - a co bylo překvapením i pro nás - bylo to, jak úžasně organizačně neschopný tenhle blb je. To, se přiznám, by  nás ani nebylo bývalo napadlo - protože to znamená nic dobrého ani o armádě, kde mohl být vysokým velitelem, ani o štábu NATO, jestliže se o takovéto lidi - a ne jiné - opírá. 

Šťastné slovo: Prezidenta Pavla už zase nebaví práce (seznamzpravy.cz)

Chápejme to alespoň jako názornou ukázku toho, jak je mainstream - a jím šířené názory - nebezpečný, zejména naivním lidem, a co všechno by nastalo, kdyby se jím většina nechala i nadále nekriticky zmanipulovat a svést. 

Až to všechno půjde do kopru, co mainstream chtěl - tak jen pokrčí rameny, a dotyčné redaktory (a redaktorky) už ani nedohledáte. 

Znamená to ovšem nejen selhání mainstreamu, ale i všeho, co se u nás za pravici vyhlašuje - a naletí bolševickému lampasákovi jenom proto, že se pár let válel v kanceláři velení NATO.

No - a ZÁVĚREM  z toho plyne, že teď se všichni budeme další 4 roky dívat na poleno a nemehlo na Hradě, které to ani nebaví, ani se tím netají, ergo pro nikoho už nic neudělá, ani neví, co by, když si neumí ani zorganizovat chod vlastní kanceláře.  

Totéž, jakoby na tom Hradě nebyl nikdo. 

Můžeme tu funkci klidně zrušit - a může ji jako náhradník vykonávat předseda Senátu, jak to ostatně má v popisu práce. 

Na věci se nic nezmění. 

 

 

______________________________

______________________________

 

Presidentský Giggolo (k213.cz)

 

 

________________________________

________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.