Amorálnost většiny vždy nejlépe poznat - na pohřbu

Vzpomeňme jen na dceru Jirky Komárka. Kde se fízlové zcela přidali na stranu matky a bránili nejen otci a jeho známým, ale třeba i spolužačkám zesnulé Jany se pohřbu zúčastnit. 

Teď máme něco v bleděmodrém na Moravě. Nejde o mladou dívku, ale o otce samého. A dceru, která by se o něj za normálních okolností měla umět postarat. 

 Zdegenerovaná morálka zdegenerovaných státních složek, držících moc. Zvrácená justice je jejich nejlepším, ale méně viditelným obrazem. V běžném životě se daleko častěji setkáte s běžnějšími degeneranty - především městským úřadem a fízly. 

Zdegenerovaná nebo žádná morálka jdou ruku v ruce s úřední ubohostí a lidskou tupostí. Takovou chátru si platíme z našich daní. Aby se nám vysmívala - a otevřeně škodila. 

A dále už - z popisu z jednotlivých dopisů... 

Dopis starostovi v Nezamyslicích, kde se má zorganizovat pohřeb - údajně sociální, údajně ho má organizovat dcera - a stížnost na fízly ve Vyškově. Ze státních nebo městských složek - nefunguje ani jediná. Přitom tam dělají desítky lidí za stovky tisíc každý měsíc. 

A dělají - vlastně co ?? 

Tak to můžete vidět tady : 

_____________

DOPIS STAROSTOVI : (Co neumí ani sepsat úřední záznam - a začne se vztekat, když to napíšete do vlastního záznamu sami). 

 

 

 

 

 

 

_____________

 

 

________________

Doručenka : 

 

 

 

 

 

__________________________

__________________________

 

TAKHLE  vypadá "úřední záznam", na který se - jedině - vzmohl Obecní úřad v Nezamyslicích... 

Nejen že neumí za své platy napsat ani řádku, ale dokonce nemají ani vstupní denní razítko. Nebo ho neumí používat. 

Vítejte - v Buranově !! 

 

 

 

____________________________

____________________________

Stížnost na nefunkční fízly ve Vyškově : (Ti opět fungují, jenom když si na ně stěžujete. Proti Vám, samozřejmě...)

 

 

_______________________________

_______________________________

 Co zbývá dodat ? 

Něco přece. Kontakty na zvrácenou dceru, typický asociální produkt feministické opatrovnické justice. Ta se, mimochodem, zapírá a zásadně na nic nereaguje. "U dvou zvířat" - myšleno zjevně, že ona je tím prvním a největším.  

 

Kateřina Doležalová Chalupová, (můžete ji kontaktovat na tel. 724/341772, nebo na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). 

_____________

 

A ještě něco :   ROZLOUČENÍ. 

 

 

Zorganizujeme si ho sami, bez ohledu na to, zda máme urnu nebo kdo ji má a jak proběhl pohřeb (zaručeně sociální, dcera není schopna ani ochotna cokoliv jiného zaplatit - což znamená bez účasti kohokoliv, a popel do země). 

Myslím si, že by to mělo být ve Vyškově a že by to mělo být ve všední den odpoledne. A chci se zeptat, zda někdo z příbuzných nebo známých má možnost - nebo aspoň znalost - tam zajistit buďto sál, nebo nějakou společenskou místnost, s občerstvením - abychom se tam mohli sejít. Poté vyhlásíme termín, kdy to bude. 

 

A závěrem - POUČENÍ  : 

 

Jestli tento pohřeb k něčemu přispěl, tak k nezvratnému přesvědčení : Chcete-li mít od svých poštvaných a mravně zcela zdegenerovaných potomků, kteří byli vychováni v nenávisti k vám i všemu slušnému a tradičnímu,  pokoj aspoň po smrti, je nutno je nejlépe vydědit, nebo alespoň SEPSAT JASNOU ZÁVĚŤ, kde bude jasně určeno, KDO MÁ POHŘEB, I POZŮSTALOST ZORGANIZOVAT A VYŘÍDIT.  Neboť - znáte to : Co je psáno, to je dáno. 

Co psáno není, neprokážete, nebo těžko a po dlouhé době. A s těmito, výše popsanými, okolnostmi. 

 

A kdo se nedokáže slušně postarat ani o své rodiče, a to ani po smrti, budiž proklet na zbytek života. Nemůže ho prožít šťastně - a také neprožije. 

____________________________

____________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.