Pejsáčkova justice - aneb : Volte Babiše !!

A bude to takové brzo všude !!

 Prezidentka Exekutorské komory si v přímém přenosu takřka v televizním vysílání ukradla přes manžela dva byty, které "vydražila" ve zfalšované aukci - a se ziskem následně prodala (pardon, firma jejího muže - což, samozřejmě, s paní velkoexekutorkou nemá samozřejmě vůbec nic společného... ). Jeden podvod vedle druhého, včetně vydražené částky, kterou dodatečně zfixlovala, aby nemusela tolik za byty formálně platit a mohla si o to více strčit do kapsy.

Jenom na těchto dvou akcích, které se nepodařilo zatlouct, vydělala během 5-ti minut asi půl milionu korun - doslova za nic. Jen za zneužití pravomoci.

Takovouto "prezidentku" mají exekutoři - a ČT se tomu diví. My ne.

Co asi tak lze očekávat od sjezdu mafiánů, že si zvolí za svou hlavu ?? No přece - jedině největšího, nejsprostšího a nejdrzejšího mafíána ze všech !! Má to logiku ?? - Má !! Může se tomu někdo divit ??

Jedině ten, kdo zcela pozbyl zdravého rozumu.

Takže velkomafiáni a velkográzlové mají svou superzlodějku v čele - a ta krade jako straka přímo před televizními kamerami.

To je - alespoň u nás - "normální".

Co jistě normální není - je to, že s ní klidně sedí za stolem Pejsáček a organizuje jakousi merendu pro exekutory - prý o "výkonu práva". Prý "stát bez exekutorů je - údajně - státem bez práva".

Spíše bez zlegálněných lupičských band, chtělo by se obratem poopravit nesprávné výrazy.

Pejsáček nejen že s ní klidně sedí za stolem (je to přece paní prezidentka, že ??!!) - ale, když - vzácně - nelze všechno ututlat - tak jí pošle -  VÝTKU  !!!

Slyšel někdo kdy lepší vtip ??  

Lepší důkaz o tom, že u nás vládne - už zcela veřejně a bez skrupulí -  organizovaný zločin, byste nikde jinde nenašli.

Pejsáček totiž není jen tak někdo, je to přeci jen ministr oficiální vlády, která tady skutečně vládne a má za stát odpovědnost.

A víte, zač jí tu "výtku" vlastně udělil ??

No přeci za to, že se to provalilo na veřejnost !! Za nic jiného !!

Kdyby si v tichosti kradla tak, aby se o tom veřejně nevědělo - jako všichni Pejsáčkovi ostatní - tak by bylo pochopitelně všechno v nejlepším pořádku...

Připomeňme, že nyní - ovšem až po reportážích ČT - šéfexekutorku vyšetřuje policie pro nejméně 2 trestné činy - a sice podvod a zneužití postavení úřední osoby - s trestní sazbou kolem 10-ti let.

Trestné činy, spáchané v úřadě, se škodou několika stovek tisíc korun (o morální škodě totální ztráty důvěry občanů ke státním orgánům ani nemluvě), které vydají na 10 let nepodmíněně, stačí - podle Pejsáčka - smazat důtkou...  

Viděl kdy něco takového jinde svět ?!!!

To je skutečně vláda velkozločinu a dobře organizovaných zločineckých struktur v přímém přenosu přes kamery.

Připomeňme ještě, jak ANO plní své volební sliby. Slibovalo, že skrouhne exekutory. Alespoň jejich nemravné a ničím nepodložené "náklady". Pejsáček to sice navrhnul, jenže když se lupičské bandy začaly bouřit, Pejsáček z toho zase rychle vycouval...

Nejen že dodneška (!!!) nesplnil z volebních slibů vůbec nic, ale exekutoři kradou dál ještě ve větším než předtím, úplně veřejně a beztrestně, teď - nově - už i před kamerami - takže Pejsáček z ojedinělých excesů udělal naprosto běžný, samozřejmý a samozřejmě beztrestný standard.

Co také chtít od synka z komunistické rodinky, že ? Která celou generaci zpátky z ničeho jiného než ze zlodějen nežila ?!!

Připomeňme jen, že i deficit státního rozpočtu rychle mění svou podobu směrem k negativním číslům - a to za stavu, kdy se ekonomice daří a roste (!!!). Výmluvná to vizitka "moudrosti" Babišova působení i na ministerstvu financí...

Masaryk správně říkal, že "problém dneška je především problémem mravním" - tedy ani ekonomický, ani politický...

Co tak asi za mravnost může šířit bývalý estébák, to je nejlépe vidět na tom, jakými lidmi se obklopil a jakým lidem svěřil naše budoucí osudy. I vaše, samozřejmě. Zvláště pokud k tomu budete i nadále mlčet.

To, jak bude republika vypadat po volbách, vyhraje-li je Babiš, je tak mimo jakoukoliv pochybnost už nyní.

Zatímco v Itálii mají jen jedno Palermo, tady bude Palermo všude. Od vlády, přes všechna ministerstva až po posledního čičmundu - exekutora, loupícího za bílého dne pod ochranou pomáhačů a chráničů, kterým ovšem je nutno za ochranu rovněž zaplatit.

Ani na středním Východě nikdo nepoznal takové poměry, jaké nastanou tady po vítězství koncentrovaného zla, které Babiš a spol. bezesporu představují.

Neboť, jak správně řekl před skoro 100 lety Masaryk - a platí to beze změny a bez výjimky - pořád : Problém dneška je především problémem mravním !!

 

 http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/217452801240012/video/535057

 

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-04 20:23
Na Mostecku řeší exekuci pětina lidí nad patnáct let

zpravy.e15.cz/.../...
0 # Kedul 2017-04-05 05:50
Kdepak jasne a logicke argumenty .... co napise jiny urednik je svata pravda a nic nez pravda ... jo a kdo to nevi tak na kazdem konecnem rozhodnuti techto bohu nechybi veticka o tom jak se pripadem peclive zabyvali jak zejmena zohlednili pravo na spravedlivy proces a velmi podrobne se zabyvali veskerou argumentaci obou stran stejne peclive ......
novinky.cz/.../...
...10 let tam deset let sem ... o co jde ... platy jdou ...to se to pisou mnohostrankove nicnerikajici litanie v oduvodnenich kde uz je potreba nelogicky rozsudek jenom okecat... na logicky a jasny argument samozrejme odpovidat nebyl cas a ani to neni v silach soudu na vsechno odpovidat ...blablabla zname a kdo nezna pozna ... to vite ty stovky nicnerikajicich blabolu a uvah zaberou tolik casu ze uz na jednoduchy a jasny argument proste zadny cas ani zbyt nemuze ... jsme pretizeni ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 07:18
To už bude asi ta vyspělá havlovská demokracie :

cnews.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 07:20
Vlada CR bojuje s okolnim svetem jako domorodci v Severnich Sentinelech:
Bezpravi, Komunisticke zakony a podvodna Listina ZLP tady platily, plati, a budou platit, at si ESLP rika co chce!
Z.
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 07:20
Kdyz Zeman neobhaji znovuzvoleni, tak ma jeste sanci stat se nacelnikem u etiopskeho kmene Bodi.
Zde plati, ze cim je muz objemnejsi, tak tim je vazenejsi!
Tam totiz neni dulezite co ma muz v hlave, ale co ma v brise a tak neni pochyb, ze by si ho tam obcane vazili.
Z.
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 07:30
"Písařskou chybu dokázal Ústavní soud absurdně rozvinout
I na soudech pracují jen lidé, kteří se mohou mýlit a třeba udělat i písařskou chybu. Nesmysl, zvlášť pokud je na první pohled jasný, by měl odhalit odvolací soud. Jenže se může stát, že taková chyba od okresního soudu dokáže „vykvést“ do zcela netušených podob i u Ústavního soudu (ÚS). V případu, který Právo zmapovalo, totiž na zjevném nesmyslu dokázal ÚS postavit velkou část své argumentace."

____________

Konečně si někdo taky všimnul, co tam sedí za hovada - a že jen opisují jeden od druhého, takže ty kontrolní stupně soudů vůbec nefungují, soudem 1. stupně je v mnoha případech teprve dovolací soud - a Ústavní je dobrý tak akorát na braní peněz. A kdo že tam ty převážně a vesměs výhradně pitomce jmenoval ?? No, přeci, Zeman - že ?? A ještě za to chtěl být slavným, jak prý obnovil Ústavní soud.

Takhle by to dokázal každý pobuda a povaleč, ba i rychlejc a levnějc...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 07:33
A když už jednou jsme tu blbost napsali, tak si za ní taky stojíme !! Jako pravá tupá hovada !!

Text usnesení stěžovatele podle jeho slov velmi nemile překvapil. Zvrátit rozhodnutí ÚS se pokusil ještě dopisem předsedovi soudu Pavlu Rychetskému, ale neúspěšně.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 07:39
Mimochodem - ÚS zde jasně způsobil škodu velkého rozsahu, tak ať podá poškozený TO - a soudci z ÚS můžou klidně do vazby, neboť samozřejmě hrozí kdykoliv opakování. A šetřit na náhradu škody i nákladů řízení, vždyť to sami dobře znají, že ?!!

Pokud tu ÚS dotyčný podával přes právníka - tak to zadarmo jistě nebylo. Takže to už máme prokazatelnou škodu jenom ve výši toho, co musel právníkovi zaplatit... A další a další... :eek:
0 # Kedul 2017-04-05 09:28
Jakapak skoda .... byl vynesen nezvratny rozsudek proti kteremu neni pripustne odvolani ani stiznost.... byl ... o tom ze je vadny nemuze byt rec .. ne z titulu prava a spravedlnosti a logiky na ktere se ceska republika v zahranici jiste rada odvolava, ale proto ze to rekl ustavni soud .... a co rekne je pismo svate .... ustavnimu soudu agbar .... a 5krat denne se modlit smerem k US .... tak je to spravne poradek musis byt soudruzi ... A kdyz budete chtit tak si treba odsoudime pocasi aby bylo leto bez mracku .. a proste tak bude ... a kdo bude brblat zmrzlej a promocenej na kost ze tomu tak neni tak sup s nim za katr .... pac mari svate uredni rozhodnuti :D
0 # Kedul 2017-04-05 09:37
Vtip z Diskuze pod timto vytvorem (chceteli nazornou vizitkou) US

Poškozený nahlásil ztrátu peněženky. Po nějaké době se tam vrátil a chtěl toto nahlášení zrušit protože peněženku našel doma. Odpověď: Pozdě, my jsme pachatele již chytili

bych jeste doplnil o vetu z ceska : ze trest si radne odpykal a nyni zije radnym zivotem a ukradene penize pod hrozbou exekuce splaci.... manzelka ho jako kriminalnika opustila i s deti a je velmi pravdepodobne ze bude brzo sedet za neplaceni vyzivneho protoze se trapne vymlouva ze po zaplaceni najmu mu z oklestene vyplaty 6000 zbude -1000 na zivobyti a na ty alimenty a jidlo a podobne uz nema udajne kde brat... dekujeme ze jste nas na tohoto budouciho recidivistu upozornil .... na jeho recidivu dohledneme (vyrobime) ... tady mate za odmenu koblihu na cestu ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 17:14
Mapa exekucí :

mapaexekuci.cz
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 17:22
7 příběhů o alimentech: Výživné od státu je mi k ničemu, říká žena


supermamy.maminka.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 17:27
"Dala jsem ho k soudu, dostal podmínku, neplatil dál... Sebrali mu řidičák, nic nepomohlo, neplatil dál..."

Výmluvná vizitka účinnosti porušování základních lidských práv... Pouze ztráta slušné tváře státu. Pokud kdy byla. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-05 19:25
Tohle známe :

Nejprve přestupek, když to vrchnost nespolkla, tak trestný čin...

Známá je i zbabělost soudkyně ... prý tak musela rozhodnout, neboť ji k tomu zavázal Městský soud.

Vyslovením názoru na vinu obžalovaných ji ovšem nezavázal k žádnému trestu, ten si pochopitelně vymyslela sama, tak ať se zbaběle nevymlouvá na ostatní... já nic, já jen plnila rozkazy... Tak ať tam nedělá a neplní je, když s nimi nesouhlasí !!

Anebo za ně nese stejnou odpovědnost, jako kdyby to dělala z vlastní iniciativy.

Jasný jak facka. :-)

seznam.cz/.../...
0 # Kedul 2017-04-06 07:53
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Vyslovením názoru na vinu obžalovaných ji ovšem nezavázal k žádnému trestu, ten si pochopitelně vymyslela sama, tak ať se zbaběle nevymlouvá na ostatní... já nic, já jen plnila rozkazy... Tak ať tam nedělá a neplní je, když s nimi nesouhlasí !!


Znama to vymluva vsech zbabelcu a pitomcu kuli kterym ten kapitalismus vypada jak vypada... ja delam jenom to co musim a co se mi rekne...

Spravny trest za tuhle hovadinu by znel ... ukradli ste a znicili standardu takze vyrobite uplne novou (kdyz umite strihat naucite se i sit) a tu si brigadne pripevnite zpet ... akteri by si mohli tak uvedomit co je to prace a ze neco ukrast a znicit neni umelecky pocin ale obycejny vandalismus a byl by klid .... jo a trenyrky zaslat tomu pro koho je usili :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-06 08:56
No, já se na ten akt samotný dívám jinak, podle mě to byla výstižná umělecká zkratka, a jestli se to Zemanovi nelíbilo, tak měl potrestat především ty, co měli hlídat Hrad.
Protože kdyby se tam nahoru nevyškrábali srandisti, ale islámci, a hodili mu tam namísto trenek bombu do komína, tak by asi koukal jinak. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-06 08:58
Ze strany těch hochů to beru jako obdivuhodný výkon, a to nejen umělecký, ale i sportovní - protože asi ne každý by dokázal vyškrábat se na Hradě na střechu, natož aby si toho nikdo nevšimnul.

To je prostě malý zázrak, který by se měl dostat aspoň do Guinessovy knihy, protože to se hned tak někomu nepodaří.
0 # Kedul 2017-04-06 09:41
Quoting Ing. Jiří Fiala:
to byla výstižná umělecká zkratka


V poradku nazor je nazor ... ale ja to vidim tak ze po to vystaveni trenek to bylo v poradku a skvela akce ... ukradnout ale standardu a pozdeji ji dokonce rozstrihat uz zkratka bylo za hranici protoze jim nepatrila a bylo to uplne zbytecne zakonceni...dali tak justici uplne zbytecnou munici ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-06 12:42
Aha, tak to jsem ani nevěděl, já to myslel po ty trenky.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-06 12:41
Starosta zmlátil sám podezřelé dřív, než dorazila policie. Teď stojí před soudem

lidovky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.