Opožděný předseda přitahuje stejně opožděné lidi

 Babiš se bude ženit. Se ženskou, se kterou má dospívající děti... 

 Přiznám se, že jen těžko chápu takovouto motivaci. Tedy oženit se že ženskou, se kterou stejně už nějakých 15 let žiji. Protože - buďto se ženit a zakládat rodinu chci - a pak mám více jak 15-ti leté zpoždění - anebo nechci, a pak nevidím důvod, proč to dělat právě teď, nota bene za situace, kdy naše současné zákony rodině nepřejí, oficiální rodinný svazek přináší zejména problémy a je našimi zákony všestranně znevýhodňován.

Znám lidi, kteří - když na to přišli nebo si to uvědomili - se uměle a "naoko" rozvedli, právě proto, aby třeba mohli využívat dávek a podpor pro svobodné či osamocené (hlavně matky) - o to tíž chápu důvod, proč se někdo žení 15 let poté, co to měl udělat - pokud to udělat chtěl.

Možná by nebylo od věci se Babiše zeptat, v čem vlastně vidí smysl manželství po 15 letech soužití a proč s ním 15 let otálel (což přenecháme oficiálním médiím), ale - přiznejme to otevřeně - kdo je 15 let opožděný ve věcech rodiny, dá se důvodně předpokládat, že i ve všem ostatním.

Což sice názorně vysvětluje úroveň okruhu lidí, které Babiš přitahuje, ale nevysvětluje to, proč bychom ho měli mít jako ministra financí, natož něco víc.

Dá se totiž důvodně obávat, že i ty finance budou o 15 let opožděné za tím, co měly představovat v současnosti - a že se to dozvíme - bude-li u nich Babiš nadále - také až za 15 let.

Do čela státu, ale i politického života, by se měli dostávat (a tedy i být voleni) lidé s předstihem před ostatními, nikoliv lidé o 15 let opoždění.

Cizím slovem : Retardovaní.

 

https://www.novinky.cz/domaci/434475-reknou-si-ano-babis-potvrdil-ze-si-bez-moniky-neumi-zivot-predstavit.html

 

________________

________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-08 15:37
Policie nám kvůli smlouvě s Microsoftem vyhrožovala. Chci odškodné miliardu korun, říká šéf Mironetu

video.aktualne.cz/.../...
0 # Kedul 2017-04-08 19:38
Nejhorsi na tom videu je ten zaver .... chudak .. takova naivita po tolika letech to je az neuveritelne ... i kdyby stalo milion lidi na vaclavaku a chtelo aby byl odskodnen tak je to justici u zadele ... oni maji svoje soukromi svoji neomezenou moc a platy jiste ...
Tedy dalsi navrh ktery by castecne pomohl ... povinne zverejnovani aktualni podoby a adresy soudce, SZ, a policajta ... bez vyjimek ... kdo se boji muze delat u pasu a ne v justici ... a ma nejspis spatne svedomi ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-08 20:28
Chtít může - a my se můžeme sázet, kolik skutečně dostane... Já tipuji, že 200 tisíc, a to bude moc rád... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-08 16:36
Proč si vzal Peťulka Janulku ?

Aby nemuseli svědčit proti sobě. Znal jsem několik četníku co se také při odchodu do důchodu oženili. Prý kvůli dědictví. Aby to prý měla manželka snadnější a nevděčná děcka ji neodrbala. O. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-09 17:50
Svědčit by proti sobě nemuseli, ani kdyby si ji nevzal - neboť osoba blízká přeci zdaleka není jen manželka, ale - podle zákona - každá, jejíž újmu bych pociťoval jako svou vlastní... - a je jen na mně, koho za takovou osobu prohlásím...

Krom toho, je tisíc způsobů jak svědčit- nesvědčit, i kdybych to dělat musel. Nejjednodušší z nich : Nic jsem neviděl, u ničeho jsem nebyl - a hlavně : Nic si nepamatuji. :-)

Neboť - jak mě správně poučoval jeden právník - blbej můžeš být jak chceš, za to tě nikdo nemůže trestat... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-09 10:40
Tak takovyhle problemy ma ministr pro Lidska prava v CR.
Namalujte mu pekny rypacek, aby byla jeho aktivita vystizna.
Z.
novinky.cz/.../...
________________

Ano, jeho starosti bych opravdu chtěl mít... Exekutoři rabují a přepadají nevinné lidi, loupí beztrestně majetky celých generací, soudy po stovkách zavírají nevinné, kteří se je opovážili kritizovat - a tenhle idiot nemá na starosti nic jiného než vykupovat vepřín... :eek:

Bezcenný kašpárek na hraní - a ilustrativní důvod, proč nikdy nevolit ČSSD !!
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-09 16:12
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-09 17:26
Česká televize reaguje na server K 213.cz okamžitě. Velmi rychle po zveřejnění odkazu na pořad Havárie práva na serveru K 213.cz tato reportáž nejde spustit:

ceskatelevize.cz/.../...

__________________

To víme dávno. Oficiálně neexistujeme, ve skutečnosti jsou nalepení na našich stránkách od rána do večera a nedělají nic jiného.... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-09 19:39
Akce Cizinec: Proč policie vyhání ukrajinské dělníky, které podle Svazu průmyslu nutně potřebujeme

domaci.ihned.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.