Zdechovský. Pozor.

Nevím, jestli to činí z naivity, nebo z jiných důvodů, ale jeho sekretářka odkazuje na advokátku Spoustovou. 

 

 Europoslanec Tomáš Zdechovský je vcelku znám tím, že se v rodinných záležitostech viditelně angažuje. Sám rozvod a naši opatrovnickou justici zažil, takže ví, oč jde, nejvíce ho bylo vidět na případu dětí Michalákových. 

Přesto si jeho positivní rolí v těchto kauzách nejsem zcela jist. Nevím například o tom, že by někomu skutečně pomohl - i když i jen zájem europoslance o případ je, samozřejmě, alespoň pro naše soudy, velkým doporučením - a varováním, aby si daly pozor. 

Přesto, angažoval se hlavně tam, kde byl vidět v médiích, a obávám se, že to dělal hlavně proto. Také mu to přineslo kýžené ovoce - jako jeden z mála europoslanců byl loni znovuzvolen. 

Budiž mu přáno. 

Je ale udivující - a hodna zveřejnění - informace o tom, že jeho sekretářka odkazuje otce, když ti požádají p. europoslance o pomoc - na advokátku Spoustovou. 

Zasvěcení samozřejmě vědí, o čem je řeč a co je zač. 

Ivana Spoustová je jednak militantní feministka, jednak - a to hlavně - křivá, zlá a hrabivá ženská (feminismem se zcela jistě zaštiťuje hlavně proto, že jí to v minulosti štědře neslo a královsky živilo) - kterou nikdy nic jiného než peníze nezajímalo. A co ji nezajímá  už vůbec, jsou otcovská práva. Natož práva dětí na výchovu oběma rodiči. 

Je to ona, kdo spolu s psychopatkou Uváčikovou vytvořily tandem zla, kde Uváčiková psala za tučné honoráře na objednávku křivé posudky - především proti otcům - a Spoustová je následně používala u soudů a vydávala za věrohodné a odborně vyspělé analýzy. 

Odkazovat otce na tuhle vykutálenou mrchu je asi totéž, jako poslat Žida, aby proti rasovému pronásledování hledal pomoc u Hitlera. 

Nevím, za jakým účelem toto p. Zdechovský provádí, ale je potřeba to vědět a dát si na to velký pozor. 

Stejně, jako ztrácí jakoukoliv hodnotu i to, co by případně p. Zdechovský dosud positivního na tomto poli učinil, i když mi není známo, co by to mělo být. 

Spoustová je mimochodem známa tím, že naváděla vlastní dítě, aby při odborných posudcích kopalo do otce, a to pak vydávala za svobodnou vůli dítěte.

Co také čekat od psychopatky, navíc spolčené s Uváčikovou, jež by v normálním právním státě dávno na dlouhé roky seděla za křivé znalecké posudky, podvody s nimi a celou řadu menších trestných činů, nedovoleného podnikání a pomluvy pak především. 

Jestli se p. Zdechovský chce přiřadit k této skvělé společnosti, pak mu k tomu popřejeme upřímnou a hlubokou soustrast.

Současně nechť si uvědomí, že jako slušný člověk tím přestává existovat, na čemž nemůže nic změnit ani jeho europoslanecký mandát s imunitou. 

Na druhé straně je nutno i vyslovit jistý obdiv a uznání nad tím, kam se tyto dvě protřelé a vychytralé mrchy dokáží všude vetřít - což je vskutku hodno obdivu.

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-04 14:48
StB tu nikdy nepřestala ani existovat, ani fungovat. Tak jakápak - nová ??


novinky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2019-11-04 16:32
O tom, jak Zdechovský předstírá zájem o porušování rodičovských práv, také něco vím. Sám jsem nikdy nevěřil lidovcům, několik jsem jich osobně poznal v diplomacii. Ale když se probral mediálně případ mého syna (ČT, prase Klíma tehdy na Primě a MF Dnes), jeden otec, ovlivněný humbukem kolem dětí Michalákových, se na Zdechovského bez mého vědomí obrátil, aby mi pomohl. Když mi potom přišel mail, připadalo mi neslušné nabízenou pomoc odmítat a tak jsem to zkusil. Zdechovského jsem požádal, aby interpeloval v EK Jourovou k porušování unijního práva, a aby případně někdo od nich interpeloval doma na téma porušování zákonů a letitého čekání na konec opatrovnického soudu a na rozvod - v obou řízeních bezmála 7 let a obě skončily podvodem. Nehnul prstem a když jsem se po čase ptal, jestli se něco vyvíjí, tak se začal zapírat a neodpovídal. Jednou jsme ho na služebním mobilu vytočili a nejdříve předstíral, že neví, kdo jsme, potom řekl, že to nejde a sbohem. Otcovská práva se mu nehodí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-04 16:47
Ano, nehodí - protože nevedou k rychlé a snadné kariéře.
Svůj případ nějak rozdýchal, beztak se už na něm dávno zahojil - a jinak nehodlá hnout prstem, zejména tam, kde to smrdí průšvihem - a to jít proti systému, nastavnému zcela jinak, smrdí vždycky.
Jsem rád, že někdo zasvěcený potvrzuje, co jsem si myslel i já - že je to kariérista a zbabělec.

Stran lidovců mám ty samé zkušenosti a pocity, snad s jedinou, alespoň částečnou výjimkou - Čunka.
Jinak to byli vesměs úskoční zbabělci, co postavit se za pravdu, když byla nepohodlná, bylo pro ně něco nepředstavitelného.
0 # Kedul 2019-11-05 10:55
... zadny obcansky aktivista ci sdruzeni neni vyjimkou z pravidla, ze kde to opravdu smrdi poradnym prusvihem pro justicni mafii tam se zasadne nepomuze .... opakuji zadny!
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-04 18:37
Nevydržel muka čekání na šťastné zítřky, až "bude líp".

Pravou příčinu nesdělíme a pokud nechal dopis na rozloučenou, budeme tvrdit, že shořel. Tak, jak jsme přísahali. J.K.

novinky.cz/.../...
__________
Už je to jako za totáče - protesty se tají, demonstrativní sebevražda zmizí v análech policie, místo obklopí tajní - a už se nikdo nic nedoví, a ani dovědět nemá...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-04 18:47
Někdo je závislý na alkoholu, někdo na hazardu a jejich spasitel na dotacích z fondu EU. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-04 18:48
Registr adres a zmrd programátor

dfens-cz.com/registr-adres-a-zmrd-programator/
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-04 19:21
Jeho veličenstvo Kat :

epochaplus.cz/.../...
0 # Karel 2019-11-04 23:53
Tedy, i já jsem se obrátil na pana Zdechovského.Jeho pověst bojovníka za dětská práva dalece předchází jeho osobu.Po tom, co jsem mu napsal o co u mě jde, vyměnil si se mnou pár zpráv. Když pochopil o co jde, odkázal mne zcela najednou na paní Fialovou. Ta mi vynadala, že již dávno komunikuje s matkou a že již o mě vše ví a měl bych se stydět. Psal jsem Zdechovskému, co má znamenat tento monolog, jednostrannost jeho zástupce ? Odpověď nula. Neudělal nic. Obrátil jsem se na něj po druhé s odstupem. Opět projevil zájem a byl i v obraze. Pamatoval si, že probíhal asistovaný styk. Nechci lidi soudit.Jen vím, že se prostě neangažoval. Nemusí. Ale pak nechápu, proč si se mnou dopisoval. Vyžádal si posudky v němčině a asi je četl..
Poradil, ať nechám proběhnout další posuzování. Abych se nebál nejhoršího., pokud není pravda, co o mě psala znalkyně v Německu., nebo si to zlé ještě přivolám. Že už ale na mě nemá čas.Asi tím chtěl říct, že mi přeje ať to dopadne dobře.. alespoň tak
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-05 07:14
Přát můžeme každému, oč usiluje. To ho nic nestojí a k ničemu nezavazuje. A vypadá to dobře. Jako poslanec, navíc euro, by se měl ovšem angažovat daleko podstatněji a jasněji.
0 # Kedul 2019-11-05 11:51
Opilá autem jednu ženu zabila, druhou těžce zranila a ujela. Soud jí potvrdil 4,5 roku

novinky.cz/.../...

Rus zabil autem v centru Prahy Kolumbijku, soud mu potvrdil devítiletý trest

novinky.cz/.../...



Kunda mezi nohama znamena u ceskeho soudu dat maximalne 1/3 trestu oproti tomu kdo ji tam nema .... zabila plus tezce zranila dalsi osobu ...

Rovnost pohlavi v soudni praxi dneska ....
0 # Kedul 2019-11-07 14:44
Kdyz uz jsme u tech radobybojovniku za spravedlnost lidska prava a prosazovani prava .....
Nechcete si pane F zalozit taky nejaky ten institut?
www.institut-av.eu/o-institutu/

Kdyby nekoho zajimalo proc ze to v komentarich neni jediny prispevek tak je to proto, ze tento institut zasadne nic nedela jen ceka na penize ..no on advokat pani Vitaskove stoji 10000 na hodinu.. stejne ji soudce podruhe odsoudil tak k cemu ji byl? ... stranky pusobi velmi seriozne a profesionalne lec ... zkuste pridat komentar a objevi se jen ze tento ceka na schvaleni a pak uz nic ... nikdy tam nepribude, nikdy zadna odezva na absolutne zadny podnet ...

Rada detem nemyslete, ucte se dejepis a cestinu nazpamet jdete na prava budete se mit az nadosmrti jako veprici v zite odpovednost absolutne zadna mysleni ani uspechu netreba hodinova sazba za ctrl c ctrl v zavratna ...
0 # Kedul 2019-11-08 07:01
„Dnešního dne jsem podepsala rozhodnutí o odvolání doktorky Zelené z funkce vedoucí státní zástupkyně. Důvodů je tam několik, mimo jiné neplnila pokyny nadřízeného. Celkem jde o čtyři okruhy, které nebudu blíže uvádět,“ řekla ve čtvrtek Právu Benešová.

novinky.cz/.../...

"Zelená vede s přestávkami plzeňské žalobce od roku 2004. Do povědomí veřejnosti se dostala o pět let později, kdy si ji vybral exministr spravedlnosti Jiří Pospíšil v tažení proti takzvaným lenivým soudcům. Stala se součástí týmu, který prováděl prověrky, po kterých ministerští úředníci podali na severočeské soudce několik kárných žalob za neúměrné průtahy."

Za zniceny zivot obycejneho obcana, ktery neni z justicni mafi to urcite nebylo ... tam je to vzdy pry podle zakona a v nejlepsim poradku at se dopusti justicni mafianek cehokoliv ...
0 # Kedul 2019-11-08 08:16
Jako pres kopirak at udela fizl cokoliv at uz se pres veskerou snahu dostane dokonce pred soud zadny soudce jej nikdy neodsoudi za coz jako protisluzbu na zadneho soudce si zadnej fizl nic nedovoli a poslechne jakykoliv jeho rozkaz ... co jineho nez obycejna zlocinecka mafie tohle je?



V letech 2008 až 2009 podle obvinění vykázal 103 tisíce korun určené pro placené informátory jiným lidem, než zanesl do protokolu. Podpis žádostí o zmíněné finanční prostředky navíc zfalšoval, když jako signatáře uvedl nadřízené.

Falšování podpisů a využití peněz pro jiné osoby, než uvedl, mu soud sice prokázal, nicméně ho nepotrestal.

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Karel 2019-11-08 08:50
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Přát můžeme každému, oč usiluje. To ho nic nestojí a k ničemu nezavazuje. A vypadá to dobře. Jako poslanec, navíc euro, by se měl ovšem angažovat daleko podstatněji a jasněji.



Také jsem to očekával. Nicméně jsem nyní napsal znovu a budu trpělivý. Lidé mají různé důvody. Přece jen potřebuji pomoc . A rád bych pomohl dalším dětem..
0 # Kedul 2019-11-08 09:47
Quoting Karel:
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Přát můžeme každému, oč usiluje. To ho nic nestojí a k ničemu nezavazuje. A vypadá to dobře. Jako poslanec, navíc euro, by se měl ovšem angažovat daleko podstatněji a jasněji.



Také jsem to očekával. Nicméně jsem nyní napsal znovu a budu trpělivý. Lidé mají různé důvody. Přece jen potřebuji pomoc . A rád bych pomohl dalším dětem..


Take jsem psal mnohokrat jistemu panu ktereho na techto strankach nebudu jmenovat, popisoval mu zcela jasny pripad podvodneho jednani soudkyne vuci malym detem ktere mohlo byt vcas a radne potrestano ... nedostalo se mi ani prani natoz pomoci v situaci kdy muze takova soudkyne klidne i zabit s tim ze ja budu jediny svedek a nic se ji nestane protoze ja jako obvineny preci kazde oznameni trestneho cinu jako oznameni nemyslim ale pouze se tim obhajuju ... nebudu to dal rozvadet byla to soukroma korespondence...
0 # Saxána 2019-11-11 10:05
Kdy bude pokračování stránek?
0 # Kedul 2019-11-11 10:12
Aha takze opet ctu ze chlap ac zjevne se jednalo o krive obvineni je ponizovan i presto fizlama sexualnim trestnym cinem jakym je sexualni natlak (nutit kohokoliv zneuzivajice sveho postaveni k obnazovani ci obdobnym sexualnim praktikam je trestnym cinem ujma je rovnez naplnena i dalsi znaky tohoto trestneho cinu ze strany fizlu prokuratoru a soudcu i tech radobyznalcu ... nutit nekoho obnazit se a promitat mu nelegalni sexualni materialy je rovnez trestne uz jen jejich drzeni je totiz trestne a zadna vyjimka v zakone definovana neni ani pro sexuologa!!!) a pokud by chlap neprokazal nade vsi pochybnost ze nema zadnou uchylku tak je automaticky jako vzdy vinen? A krivoobvinovacka nic takove podstoupin nemusela a dostala zase jen podminecku?

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2019-11-11 10:17
.. nejkae psychoposudky zrusit v trestnim rizeni a kdo nekoho obvini ze sexualne motivovaneho cinu musi byt nejprve dukladne sexualne vysetren a musi se na nej samotneho predevsim vypracovat sexuologicky posudek az potom se ma pristupovat do zasahu do soukromi a prav podezrele osoby ... takto vznikaji justicni zlociny jak na bezicim pase .. presumpce viny .... jakou souvislost ma sexualni orientace nebo jine osobni choutky podezreleho na to ze si nekdo neco vymyslel nebo neni schopen hodnoverne vypovedi? Se zjistenim skutkoveho stavu a toho zda se nejaky cin vubec stal preci povaha a osobnost podezreleho vubec nijak nesouvisi .. i zcela normalni clovek muze prece spachat trestny cin? ... proc by si mel nakej fizl prokurator a soudce a pozdeji verejnost cist o soukromem naprosto legalnim sexualnim zivote obzalovanych a to dokonce pred pravomocnym rozsudkem? Kdo tohle vymyslel .. asi nakej justicni uchyl ktery si u toho honi ze ...
0 # Saxána 2019-11-11 10:17
Městský soud Praha Spisová značka: 51 CO 213 / 2019

19.11.2019 09:00 109 1. patro, Spálená ul.

ČR - Ministerstvo vnitra
Ing. Jiří Fiala

Údaje platné k: 11.11.2019 11:13:37
0 # Saxána 2019-11-11 10:37
Jednání bylo patrně P O S U N U T O - až po oslavách. Srovnej - viz výše.
-------------------------------------------------------------------------

> Od: "Jiří Fiala"
> Komu:
> Datum: 04.11.2019 14:54

> Předmět: MS 14.11.
>

Zdravím,

a dovoluji si všechny pozvat na své odvolací jednání v další věci odškodnění státem, které se bude konat na

MS v Praze - Spálená
od 10-ti hod, místnost č. 115/I.p.

Ten samý - skvělý - senát, co posledně... Co tam četl zprošťující spisy jako přitěžující okolnost...
0 # Saxána 2019-11-11 10:45
0 # Saxána 2019-11-11 12:24
O m l o u v á m s e - jednání DVĚ (jiná čísla jednací) krátce po sobě.

Městský soud Praha
109 1. patro, Spálená ul.
19.11.2019 09:00
51 Co 213/2019
Ing. Jiří Fiala
ČR - Ministerstvo vnitra


Městský soud Praha
115 1. patro, Spálená ul.
14.11.2019 10:00
54 Co 320/2019
Česká republika - Ministerstvo spravedlnosti
Ing. Jiří Fiala
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-12 18:42
Když nastupoval neprávem do vězení, onemocněla mu dcera rakovinou. Policisté ale zůstanou bez trestu


irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-13 18:46
Europoslanec:

Mel by se zajimat o to::
1) jake Umluvy, Charta, Zakony a Narizeni (EU) Rates PLATI v EU
2) co z toho bylo implementovano do legislativy CR
3) jak je to s VYKLADEM Umluvy ZLP a Listiny ZLP
Pokud zjisti, ze v CR nejsou dodrzovana ZLP dle Umluvy ZLP, tak by mel zacit kricet a snazit se vec napravit.
Takovy Europoslanec tam zatim neni a tak muze Bures dale demontovat svobodu v CR!!!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-13 18:48
Odbornici:

Podle jednech pozira Imunita vlastni telo,
podle jinych pozira Demonstrace proti lumpovi demokracii v CR.
Klaus promluvil proto, aby lepe prodal svoji novou knihu!
Takovato sdeleni maji jen jediny ucel - zavest obcana do necinnosti!
Z

blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.