Dopis o ničem - premiér o ničem

Pan Premiér nám konečně - po 6-ti nedělích - odpověděl na náš dopis ohledně jeho iniciativy za zrovnoprávnění pohlaví. Resp. za odstranění diskriminace podle pohlaví, kterou jsme velmi uvítali. 

Obsah dopisu - asi jako od Soudcovské unie, jinak je vcelku zbytečné, a hlavně únavné, jej komentovat, obrázek si udělejte každý sám. Jen těžko pochopit, k čemu pan premiéri či jeho kancelář potřebovali celých 6 týdnů, aby vytvořili tuhle pohádku, kterou mohli mít i namnoženou předem.

Jen to potvrzuje naši zkušenost, že ten neskutečný bordel, co tu je - nejen v justici, ale hlavně v ní - není žádná náhoda.

A že tahle ho vláda ho rozhodně nejen nevyřeší, ale ani se o to nepokusí. Raději bude dál zastávat názory, že se nic neděje a že je všecko v nejlepším pořádku (snad jen nějaká ta piha by se našla, ale ta ke kráse patří).

 

___________________

Prem_1_M

___________________

Prem_2_M

___________________

Prem_M_3

___________________

Nevím, proč zrovna po shlédnutí tohoto dopisu jsem si vzpomněl na svého někdejšího anglického šéfa, který mi kdysi vyprávěl, že přijde-li v Anglii nějaký obchodní zástupce, natož manažer do firmy k obchodnímu jednání na domluvenou schůzku - a v recepci, nebo u sekretářky, nebo ani u ředitele v kanceláři nejsou žádné Timesy, je lepší si je jít přečíst do protější kavárny a schůzkou v takové firmě neztrácet čas.

Podle přísloví:

NO TIMES - NO COMMENTS.

_____________________

http://www.k213.cz/Vase-iniciativa-je-velmi-zadouci-pane-premiere

_____________________

PROSADÍME... Smile

recyklator_M

ANO, tomuhle věříme, že prosadíte. Jako jediné.

_____________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.