Valehrach : Lepší slovo pro blbost ???

Zažil jsem už tři soudce, které zbavili následně taláru. 

Dvě věci měli společné : 1) Byli to chudáčci. 2) Záměrně neškodili. 

Byla to jen nemehla, s pomalým myšlením, i konáním. 

Jiná nemehla, stejná nebo větší,  na soudech bohatě zůstávají - v tom měla soudkyně Sedláková, která je jednou z těch tří - a která se vehementně cpala po letech zpátky, že ji dokonce museli vyvést násilím z jednací síně, pravdu. 

Druhým byl soudce Bobek. Ze Zlína. Taky taková - chudinka. Nic rozhodovat neuměl, ani nechtěl, odevšad ho vyhazovali, až - jako obvykle u těchto lidí - skončil na opatrovnickém oddělení zlínského soudu, tam jsem se potkali. Nic o tom nevěděl (což jiní také), kopíroval návrhy OSPODu, asi to měl za nejjednodušší a nejspolehlivější alibi, vlastní hlavu nepoužíval, asi se i bál... Možná by to mohlo být nebezpečné. 

Třetí je teď - Valehrach. 

I toho jsem bohatě zažil. Tehdy to byla žaloba na Bulovku, která vystavila nepravdivou zprávu ohledně mého zdravotního stavu po operaci oka. 

Přitom, při dokazování vyšla pravda snadno najevo, doktoři si nedovolili lhát natolik, aby popírali, že doba nutná pro zotavení po operaci, je minimálně 3 týdny. V těch 3 týdnech se konal odvolací trestní soud, kam jsem nešel - s touto omluvou. Že mám po operaci oka.

Když vydala zjevně polodementní soudkyně Maříková na KS rozsudek, ve kterém mě odsoudila (za pohrdání soudem), namítnul jsem neplatnost jednání. 

Dovolání - to už mě mezitím policajti stačili přepadnout a odvléct do basy - už se vyřizovalo z basy, dovolací soud se dotázal na Bulovku, jak to bylo s mou pracovní neschopností. A tam, nějaká husa, která o tom nic nevěděla, napsala, že jsem na soudě chvíli posedět mohl. Houby věděla, co to je odvolací trestní jednání, na které se musíte taky připravit, ne jen tam přijít a sedět jako v kině.

Na základě tohoto jediného blábolu dovolání zamítli - a právě mě poslali policajty přepadnout, s tím, že jsem jen simuloval. 

No, a když to měli pak - už zase jiní doktoři, protože tahle rychle zmizela na mateřskou - u soudu vysvětlit, tak se primář horem dolem omlouval, že nemohli tušit, jaké to pro mě bude mít důsledky, navíc je NS svým dotazem zjevně uvedl v omyl, když byl formulován tak, jako že o nic nejde, pacient prostě chvilku posedí na soudě, a to je to celé... 

Jasně pak unisono řekli, že pracovní neschopnost byla minimálně 3 týdny od operace - do kteréhožto období odvolací jednání přesně spadalo. 

Co myslíte - nařídil někdo obnovu řízení ? 

Poslali mi snad omluvu za přepadení ?? 

Nebo snad Valehrach - neboť on to soudil - rozhodl, že mám pravdu, a Bulovka mi musí zaplatit odškodné a náklady řízení ?? 

Ani náhodou !! 

Až pak jsem se dozvěděl, že Valechrach je mj. pravidelným (a nedobrovolným) návštěvníkem kárného senátu na NSS - což se, mj., projevovalo tím, že byl neobyčejně zbabělý a servilní. 

Takže : Žaloba zamítnuta, nahradit náklady Bulovce - jedna z těch exekucí, co na mě jsou, je určitě z tohodle, plus mi ještě odvolací soud dal pokutu, že jsem byl drzý. Tuším, 20 tisíc nejmíň. 

Domáhejte se spravedlnosti. Tohle dostanete. 

Ale - co chci zdůraznit hlavně : Za to, že je to křivák a zbabělec - Valehracha nikdo nevyhodil. Vyhodili ho - za průtahy... 

Kapitolou samou pro sebe je pak bezesporu psychopat Blázna. Ten se naposledy zviditelnil tím, že odsoudil Nečase za křivou výpověď před soudem. 

Zatímco Valechrach, Bobek i Sedláková byli jenom vcelku neškodní ňoumové, kteří se v tom plácali jak hokejový nováček na kluzkém ledě, Blázna byl - a zjevně je i nadále - lidská svině. Sadista, kterého bavilo a baví týrat lidi. 

Brožová to tehdy velmi dobře odhadla - a pohnala ho před kárný senát, aby ho z justice vyhodili. Nepochodila. Nepochopila totiž, že sadisty - justice vítá. Je na nich dokonce postavena. Že to tudíž není žádná nežádoucí úchylka, ale vyhledávaný benefit... 

Takže - zatímco vcelku neškodné ńoumy - Sedlákovou, Bobka a Valechracha - z justice vyhodili - prý pro průtahy v řízení (ve skutečnosti pro totální neschopnost a hloupost), tak Bláznovi jen ofoukli ramínko, slušně se omluvili - a zařadili ho zpátky do řady... A to dokonce 2x po sobě !! 

To jen abyste věděli, pokud je řeč o justici, s kým máte tu čest - a co máte čekat. 

Váhavost a nerozhodnost se neodpouštějí - sadismus ve všech podobách - vřele vítán... 

Valehracha rozhodně jako soudce škoda není, byl naprosto bezcenný. Ale takových jsou tam desítky - a ty tam kupodivu bez problémů zůstávají nadále... 

Za platy, které jinak vydělá celá vesnice dohromady. 

________________________

________________________

 

Pražský soudce Martin Valehrach přišel o talár kvůli průtahům

 

 

 

___________________________

___________________________

 Adriana Pilařová z Prahy 8 - další adeptka : 

 

Kárný senát projednává žalobu na pražskou soudkyni Pilařovou, hrozí jí odvolání | ČeskéNoviny.cz (ceskenoviny.cz)

 

 

___________________________

___________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 16:57
Tohle asi nikomu nikdo neohlásil, že ???

S poštami zaniknou i Czech POINTy, všechny jejich služby poskytují notáři

ceska-justice.cz/.../...
________________

Notářů je málo - a jsou hlavně neskutečně drazí... Takže - služby - pro mnohé - nebudou. Dostupné.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:04
Ti mají ale starostí - o polskou justici...
Co třeba o slovenskou, která se po pěti letech vrátila zase na mafiánský začátek - a svobodně zapadla do starých, mafiánských kolejí ??
_______________

Polská justiční reforma porušuje právo EU, rozhodl soud

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:06
Lidský život je pro něj nedodělek, který se mu prý daří dohánět za statisíce měsíčně ....
Potupné pomyslné vysvlečení z taláru musel v pondělí absolvovat u kárného senátu Nejvyššího správního soudu pražský soudce Martin Valehrach. Místo v justici ho stály průtahy ve více než čtyřech desítkách případů v kombinaci s tím, že v předchozích letech byl už dvakrát trestán za průtahy v několika stovkách kauz.


www.novinky.cz/…692

novinky.cz/.../...


zákon je jasný, platí pro všechny padni komu padni .... kdyby se pan bejvalej raději v těch stovkách a tisících kauz jako každej jinej soudce u nás řídil zákonem a svou povinností a nevymejšlel ten a onen hluopej důvod, jak občanům odepřít spravedlnost, tak by to zvládal levou zadní....stejně jako těch tisíce parazitů, kteří si talárek obléknou i zítra a budou škodit a ničit lidem život dál.
to je rozdíl mezi soukromým sektorem a vládním krmelcem ... nezodpovědní bez dozoru žádná míra stovky průšvihů opakovaných a ne a ne se jich zbavit dřív než firma, česko sro, přijde na bubem....v soukromém sektoru musíte slíbit že umíte i to o čem jste v životě neslyšel a nevíte ani co ta činnost znamená, doložit kdeco aby vás vůbec za pár šušní někdo přijmul, jakýkoliv průšvih nebo zpoždění tvrdě platíte a hrozí vám vyhazov okamžitý když svojí práci včas a bezchybně neuděláte žádné stovky průšvihů vám nikdo trpět nikdy nebude protože za špatnou práci se na rozdíl od eráru prostě neplatí zákazníky nikdo k placení za zmetky nedonutí, právě naopak najednou jsou na soukromou firmu kontroloři státní jak psi i za to co nezvorala klidně pokutují a zavírají provozy, jakýkoliv zásah do práv a svobod jiných osob v soukromém sektoru je nadto vše potrestán státním aparátem velmi tvrdě, žádný bububu od nadřízeného tam neplatí, a tady ... klídek pohoda a ani nejde sedět ani nemusí vracet co si za to flákání za ty roky nahrabal zjevně v rozporu se zákonem, protože každý soudce na dodržování ústavy a zákonů a práv osob přísahal, a svůj slib nedodržel a tedy neplnil úkol, který dostal udělat z pozice svojí pravomoci a tedy ...no spáchal tím samozřejmě ke škodě v tomto případě stovek osob trestný čin a za ten se jaksi žádný plat vyplatit nikdy neměl už dávno ...
Dokud nevezme soukromý sektor konečně rozum do hrsti nepostaví se na velmi důrazný odpor už ani haléř na daních takto tedy ne státní paraziti nenecháme se zničit a okrádat už ani minutu od našich zaměstnanců, tak se nic nezmění!
LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:16
Odmítal vídat otce : Do krizového centra !!

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:20
odvazne ditko

U dalšího otce dala Kružíková a nyní její nástupkyně zákaz styku.
Soud včera zase klasické natahování ale dítko je hrdina.
Vyrazil se sestrou otce k soudu že chce u soudu vypovidat
a že chce být u otce. Zastavili je cajti a zadrželi s tím že nikam
nepojede, že nebude rozhodovat o svém životě.
Údajně je z tohoto incidentu s cajty záznam a určitě by stál
za zveřejnění.... Ku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:21
Zdechneš! Recidivista vyhrožoval soudcům zabitím: Jen jsem plácal, hájil se

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:22
Vrátím se a zabiju vás. Recidivista dostal za vyhrožování soudcům 22 měsíců

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:25
Prodej dětí : Jaké byste chtěli ???

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:28
Osvícený ústavně-právní výbor bohužel nedokázal svou osvícenost přenést na ostatní (servily) :

Senát schválil všechny tři Pavlovy kandidáty na ústavní soudce
______________
novinky.cz/.../...

____________

Zejména u Zemanové je to naprostá tragédie. To už může na ÚS dělat kde kdo, včetně Máni ze Lhoty.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:35
Adepti na ústavní soudce mluvili důležitosti svobody, Wintr podpořil Baxu i Zemanovou

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:30
Úřad nekonal...

Ten vždycky koná, až je po pohřbu :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:32
Bývalá ministryně Benešová odvolala vedoucí státní zástupkyni nezákonně, rozhodl soud

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:33
Soud ve Štrasburku loni zjistil porušení lidských práv v čtyřech českých kauzách

ceska-justice.cz/.../...
_______________

Žabaři : Jenom ze své praxe vím nejmíň o dvaceti. Vlastně - v každé něco najdete, někde hledáte marně jenom zákonnost.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 17:36
Celostátní pátrání zveřejněné v médiích kvůli psovi?

novinky.cz/.../...

"Policie pátrá po fence Scheile z Vysočiny. Hledá ji v souvislosti s případem zpronevěry"


Jakože veřejnost vypátrá a fízl pak shrábne za to frčky a výsluhy? Víte co .. zadarmo ... ani kuře nehrabe ...i kdybych toho pejska viděl, tak na to, aby jste ti jej třeba zase upekli v autě, jako AXELA, kdy jsem viděli jeho fotku, jeho věk a další osobní údaje, ale jméno a fotku a osobní údaje toho fízla veřejnosti média neprozradila dodneška .. vám ho fakt hlásit nebudu...ale děkuju, že jste mi velmi pěkně v článku provedli právní rozbor ponechání si věci a zneužívání informací a předmětů osob z nezákonného trestního řízení i dalece po jeho skončení, že to není "pouhé" přisvojení si věci či krádež s uvedením v omyl, ale že je jedná dokonce o jasnou zpronevěru, za kterou Vám fízlům a soudkyni ze ŽnS hrozí až 10 let odnětí svobody .. mimo jiné ...



LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 18:35
Donucovací pracovna :

prahain.cz/.../...

________________

Byl si obětí a šli jsme tě navštívit, po zvonění jsme byli vpuštěni a odpálkování, že si nás musíš pozvat... O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-05 18:37
Adriana Pilařová - další adeptka :

ceskenoviny.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-06 13:04
Babišův střet zájmů :

Pokud náš úřad případ neodložil, nemohla ani NCOZ, říká žalobce v Lucemburku k šetření Babišova střetu

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-06 13:05
Postižení to odnesou :

blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-06 17:32
Během nemocenské dělal skladníka, vyšetřuje GIBS vězeňského dozorce

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-06 17:36
Pappa program v Bělušicích :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-06 17:36
Další fízl coby odhalený gauner :

ekonomickydenik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-06 19:10
Detekce potenciálně nebezpečných a rizikových případů během soudních jednání jako jedno z témat pracovního jednání Pavla Blažka v Plzni


justice.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 14:42
Stát znehodnotil firmě zboží za miliony. Nesoudila se správně, rozhodl Štrasburk

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 14:44
Vrazi v taláru

databazeknih.cz/.../...

Třetí díl trilogie vypráví o poslední části procesu, který je nutný pro zakrytí zločinu. Sleduj tok peněz a k těm pak jednoduše přiřadíš osoby. Pro dokonalý zločin musí být vhodné zákony, které nejsou pro lidi, ale pro tuneláře a šmejdy. Systémové řízení zločinu prochází všemi strukturami a končí tzv. spravedlností, která u nás mnohdy není slepá, ona na jedno oko vidí! Děj knihy se odráží od reálných základů, kdy trestní stíhání, soudy a vězení mnohdy nevinných lidí se snaží zakrýt skutečné zločiny. Tunelování veřejných financí, zlodějny, vraždy, jsou hlavní životní náplní gaunerů, kteří se snaží ovládat stát. Všichni ti, kteří se jim postavili do cesty, museli být odklizeni. Jedna z moderních metod likvidace nevinných lidí stojících v cestě mafií jsou vrazi v taláru. Pokud některá z postav příběhu vám bude někoho připomínat, nápadně se podobat lidem, kteří nám ztrpčují život, tak se určitě nepletete, přestože se jedná o román. Podoba osob je náhodná, ale možná. Vaši fantazii se meze nekladou, a pokud máte stejnou, či obdobnou zkušenost, tak vězte, že to není náhoda. Vrah v taláru je ten, kdo nevinnému může vědomě zcela zničit život a přesto zůstane navždy nepotrestán?? To si prokurátor padesátých let Josef Urválek myslel…
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 14:44
Kdo jsou soudci Nejvyššího soudu, kteří rozhodovali o prezidentské milosti

tvp.info/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 14:47
Měnič

Další hloupé pr mafiánka Blažka

www.novinky.cz/…887

Copak on ještě pořád neví, že se policajt prokurátor ani soudce ani úřad zákonem neřídí .. k čemu ho chce změnit? Fízl řekne já zákony znát nemusím nejsu právník, právník řekne já o tom stejně nerozhoduju, prokurátor řekne to rozhoduje soudce a rozhodnul fízl a soudce si řekne a udělá co ho napadne páč přece von rozhoduje vo tom jak to je podle zákona a nikdo mu do toho nebude kecat ani nějakej zákon a nad ním už nikdo není.... k čemu zákony když neplatí pro všechny stejně?

A motiv .. jako vždy ... klesá tabulková "objasněnost a odsouzení za znásilnění" je třeba upravit parametry, militantní blbky si pořád stěžujou že je málo chlapů v kriminálech a v blázincích a málo je poslouchají a málo se jich bojí ... bezúhonný občan = nepřítel justiční mafie (pamatujete jak militantní nekuřáci zničili postupně hospody ... co by se tak asi stalo z justiční mafií kdyby všichni občané nic nedělali a nemohli být za nic stíháni ... ) LS

______________

Co by se stalo ?? Začali by je stíhat za nic, vždyť to skvěle umí... Přece si nevypustí sami rybník s dvousettisícovými platy ?? Kdo by je takhle živil ?? Na celém světě - už nikdo...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 14:47
Chce změnit definici znásilnění...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 19:22
TOHLE je jejich jediná, upřímná a opravdová starost :
____________

Soudci a žalobci chtějí pohnat platy k ÚS

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-07 19:23
odvazny maly syn
Zasílám výřez snahy malého syna dorazit v Brně k soudu a vypovídat své přání, touhu být u svého otce.
Ve stejnou dobu jsme seděli u soudu, před novou soudkyní co nahradila soudružku soudkyni Kružíkovou.
U jednání zrovna soudkyně zpracovávala otce, např. že když syn zavolá otci že ho zase zbil přítel matky,
že má otec telefonovat matce a řešit problém s ní, tedy zradit své dítě a připravit mu další mlatu.
Je hrozné jak z dítěte cajti hned dělají nesvéprávného místo aby jej urychleně pomohli dopravit vypovídat k soudu.
Pokud si pamatuji tak otec měl syna v péči, vše fungovalo velice dobře, tak se vyrobil soudní zákaz styku.
Odvážný syn by si zasloužil podporu veřejnosti i zveřejnění úryvku jeho boje.

K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.