Justiční bitva v Plzni

Čtvrteční dopoledne jsme strávili v Plzni, kde jsme měli hned tři soudy. Pokud jde o dramatičnost, měly vzestupnou tendenci.

První soud byl na krajském soudě a jednalo se o snížení výživného na dva syny, které - v rozporu se Zákonem o rodině - soud 1. stupně nehodlal otci přiznat. Soud 2. stupně, i když sympatiemi k otci a jeho požadavkům neoplýval, výživné nakonec přece snížil, a to o 700,- Kč na každé ze dvou dětí, což je jistě nemalý úspěch, už jenom proto, že toto rozhodnutí uštědřilo políček jak soudu 1. stupně, tak především OSPOD, které tradičně kopíruje přání matky a má za to, že ani další dvě vyživovací povinnosti nejsou žádným důvodem ke změně výživného.


Další dvě soudní jednání se již odehrála na soudě pro Plzeň - město (soudní budova naproti nádraží v kresbě Mgr. Šimůnka) a zatímco první bylo po chvíli odročeno na žádost zmocněnce otce, protože na předvolání bylo něco úplně jiného než co se mělo projednávat (což soudkyně odůvodnila chybou kanceláře a prý si mají účastníci řízení napříště vždycky ověřovat, jestli kancelář vystavuje správná předvolání, či nikoliv), teprve to druhé, v poledne začínající jednání, bylo - jak se říká - to pravé "maso".
http://k213.files.wordpress.com/2010/11/soud_kresba.jpg


Budova soudu v kresbě Mgr. Zb. Šimůnka.


Nutno podotknout, že ani já osobně, ani naše sdružení tam nepřišlo vyvolat žádný konflikt, alespoň to nebylo jeho cílem. Cílem bylo věcné projednání věci nezletilého dítěte a to, že ke konfliktu později došlo, svědčí o jediném - soudkyně měla dopředu připravený proces s jasně daným výsledkem, a tomu hodlala vše ostatní přizpůsobit - tedy bez ohledu na OSŘ, běžné soudní zvyklosti, natož pak takovou prkotinu, jakou jistě je nejlepší zájem dítěte.

Protože to je soudkyně dosti hloupá, tedy nejen nevzdělaná (což je vcelku standard i u ostatních opatrovnických soudkyní), ale i  s omezenými schopnostmi logického myšlení, zhostila se tohoto úkolu poměrně hloupě, průhledně a především snadno předvídatelným způsobem.



http://k213.files.wordpress.com/2010/11/kucerova.jpg

Věc ochrany osobních údajů dítěte - v Plzni věc dosud neznámá.


Polední jednání ve věci nezletilého dítěte p. Sedláka - už na první pohled je dosti zvláštní, že rozpis obsahuje jediné jednání na celý den, což vždy signalizuje případ justici značně nepohodlný, kde se očekávají problémy - viz odvolací jednání ve věci blokády městského soudu v Českých Budějovicích, kde nejen že to bylo jediné jednání na celý den, ale byl kvůli němu dokonce vytvořen i zvláštní senát, který jinak vůbec neexistoval.

 

Nutno ještě doplnit jednu skutečnost - a sice proto, že nebyly nikterak vyřešeny námitky předchozí a krajský soud se plně postavil za předchozí  rok a půl staré zinscenované divadýlko (viz :  p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 128); text-decoration: underline; }

 http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=1548

 

p { margin-bottom: 0.21cm; }

včetně toho, že potvrdil i mně udělenou pokutu za výrok, že soudkyně se chová jako koncipientka advokáta Rösche, bylo rozhodnuto se těchto zmanipulovaných a s OSŘ nic společného nemajících jednání nadále neúčastnit až do vyřešení námitky kreténismu členů odvolacího senátu Krajského soudu v Plzni (jedná se o senát  11 Co ve složení JUDr. Emílie Štěpánková, JUDr. Miloslav Ungr a JUDr. Eva Sladká) - která - hádejte, co - no samozřejmě že vyřešena nikterak nebyla, ale ba co víc - nebyla k řešení ani nikomu postoupena. Tohoto soudu jsme se zúčastnili hlavně proto, že jsme v Plzni stejně měli i jiná jednání a věrni zásadě OSŘ, že se mají provádět takové úkony, které jsou snadno proveditelné, jsme usoudili, že je pro nás dnes snadné se jednání zúčastnit, a tak se ho také zúčastníme - když pro nic jiného tak proto, abychom zkontrolovali, co se na něm bude dít. A - dělo se . A to hned od začátku.



 

http://k213.files.wordpress.com/2010/11/mandantka2.jpg



p { margin-bottom: 0.21cm; }

Advokát Rösch se svou  prolhanou a úskočnou klientkou - aneb jaký obhájce, potažmo právní zástupce,  takový často i  klient.

Od začátku si totiž soudkyně, která, když pánbůh rozum rozdával, byla zrovna nemocná, Mgr. Bohdana Kučerová, prokazatelně pletla opatrovnické řízení s řízením trestním (když pořád dokola mluvila o dnešním jednání jako o hlavním líčení) a otce pak s obžalovaným - alespoň mu to svým chováním dávala ostentativně najevo.

Předmětem dnešního "hlavního líčení" mělo být dovyslechnutí "znalce" PhDr. Karla Bröckla, který měl dovypracovat doplněk k posudku na nezletilého a jeho vztahy k rodičům  - což ale nemohl, protože otec k "dovyšetření" nepřišel, a to na mou přímou radu, aby nechodil k nevěrohodnému "znalci", který pouze sbírá "důkazy" proti němu, namísto aby objektivně posuzoval zájem dítěte.





http://k213.files.wordpress.com/2010/11/schovavana.jpg

 

Tahle fotografie stojí za zveřejnění ani ne tak proto, co na ní je, jako spíše proto, co na ní není nebo býti nemá - alespoň podle přání asociální pracovnice Šípové, která se před objektivem K 213 snažila ukrýt do výklenku u dveří.


p { margin-bottom: 0.21cm; }

Protože ještě nyní bylo zřejmé, že proběhne-li výslech znalce objektivně, tedy tak, jak správně má, bude zpochybněna nejen celá dosavadní práce znalce, resp. bude znovu prokázáno, že nestála ani za starou belu, al co víc - bude zcela vyvrácena předem připravená možnost svěřit dítě matce jakožto údajně "lepšímu rodiči", výslech objektivně prostě proběhnout nemohl.

A protože soudkyně Kučerová byla dosti hloupá na to, aby si všechny důsledky jednotlivých odpovědí uvědomovala, převzal si výslech do režie zcela Rösch osobně. Jestliže jsem o soudkyni řekl při jednání před rokem a půl, že vystupovala jako koncipientka advokáta Rösche, tak dnes už to nebyla pravda - vystupovala totiž jako jeho na slovo poslouchající otrokyně.

Rösch řekl - otázku nepřipusťte, tak paní soudkyně otázku nepřipustila, Rösch řekl - dejte zmocněnci pokutu, chová se k Vám pohrdavě, tak paní soudkyně vypálila pokutu (rovnou deset táců, a to za výrok, že "se na tu krávu už déle nebudu dívat" - což Rösch iniciativně vztáhnul na soudkyni - ač tam byly krávy minimálně ještě další dvě - takže je vlastně otázkou, jestli krávou nenazval soudkyni právě advokát Rösch, atd. atd.

Protože co je moc, to je příliš, vypravil jsem se za předsedou soudu, ať se na tu šaškárnu jde podívat osobně, přičemž rozhodně stojí za zjištění, zda je soudkyně zfetovaná, anebo zcela ztratila poslední zbytky právního vědomí i rozumu díky náhlé duševní příhodě, případně zda byla magorem již odjakživa, anebo alespoň delší dobu předtím.

Pan předseda soudu se nejprve choval posměšně až vyzývavě (Vy jste ten pan Fiala, že ? No, tak nic sepisovat nebudem, to si sepište doma, atd. ), ale brzo ho to přešlo.

Když se k tomu neměl on, zavolal jsem policajty já a napřed jsem se zeptal, zda mají hlídky u sebe tester na přítomnost omamných látek v těle - hlas na druhé straně mi s hrdostí sdělil, že mají). Oznámil jsem jim, že je čekáme v kanceláři pana předsedy soudu Plzeň-město - a z chvíli byli tam, i s testerem.

A tak jsme se společně vrátili za paní soudkyní, která v jednací síni osaměla a dělala, že si právě připravuje dávno připravený rozsudek.

Když pochopila, proč jsme přišli, zrudla vzteky i ponížením, a prohlásila "Co všechno si tady ještě budeme muset nechat líbit" - na což jsem jí odpověděl, že já už jsem si musel nechat líbit tři nezákonné vazby, tak jen ať si, holka, zvyká - a trvala na tom, že tedy test postoupí, ale rozhodně beze mě.

Pan předseda soudu se na mě tázavě podíval, zda jsem ochoten odejít, na což jsem mu sdělil, že to ani náhodou, protože přece nenechám dělat testy dva spolupracovníky z téhož soudu + policii, která je pouze jejich prodlouženou rukou. Museli to uznat,  a dali se do testování - které spočívalo v naplnění trubiček slinami paní soudkyně, takže ta musela poměrně dosti dlouho slintat do zkumavky, než se jí podařilo ji naplnit tak, aby šel test provést.

Test trval přes deset minut, tři mladí policajti se při něm jen rozpačitě usmívali. Když byl hotov - a přítomnost omamných látek nepotvrdil - zeptal jsem se, jaké látky vlastně testovali - a dozvěděl jsem se, že 6 hlavních omamných látek - což ale logicky nevylučuje přítomnost látek dalších, už ne tak běžných a typických.

Pan předseda soudu si zjevně vydechl - a šel se usadit do lavice na vyslechnutí rozsudku. Řekl jsem mu, že v tom případě na něj počkám v jeho kanceláři, protože rozsudek zfetované soudkyně, případně soudkyně, která je zjevně mimo, nemůže žádného normálního člověka zajímat - což pana předsedu soudu nefalšovaně udivilo - a šel za mnou.

V kanceláři jsme pak dopsali již předtím rozepsaný protokol, jenž níže zveřejňujeme.

Zbývá už doplnit jen záznamy z jednání, které jsou teprve ve zpracování a budou doplněny hned, jak jen to bude možné - a to už proto, abych žádal omluvu po Krajském soudu v Plzni za zcela pravdivý - a nyní už i doložitelný výrok o tom, že "soudkyně Kučerová vystupuje jako koncipientka advokáta Rösche", protože po shlédnutí či vyslechnutí záznamu z jednání ze dne 4.11. o tom může pochybovat už jedině slepý a hluchý - anebo naprosto blbý. 

A jaký bude další postup ?

Jak říkal už komunistický politruk ve filmu "Rebelové" - "Podle zákona, soudružko redaktorko!" - tedy nejprve počkáme na vyřízení této stížnosti. Bude-li vyřízena - řekněme - klasickým způsobem, totiž že si máme trhnout nohou, protože se samozřejmě nic nestalo a všechno je v nejlepším pořádku - tak stížností k nadřízenému soudu, pak na MSP. Když ani to nepomůže, je tu ještě ombudsman. Pokud selže i ten - máme konečně zákonné prostředky za vyčerpané, a nastupuje spravedlnost našeho občanského sdružení : Soudkyni ze soudu, jakožto osobu bez právního vědomí, vyvedeme a předáme k psychiatrickému vyšetření.

Pokud nám v tom bude zabráněno silou, použijeme sílu taky, popřípadě zablokujeme celý soud.

Tak,  tak asi vypadá zcela zákonný, odůvodněný a kdekoliv snadno vysvětlitelný postup v případě nečinnosti oficiálních orgánů.


Připravte se na něj, justiční kašpárci !


A poděkujte senátu idiotů z Krajského soudu v Plzni č. 11 Co za vyeskalování situace.


http://k213.files.wordpress.com/2010/11/kucerova1.jpeg


http://k213.files.wordpress.com/2010/11/kucerova2.jpeg


http://k213.files.wordpress.com/2010/11/kucerova3.jpeg


Sepis stížnost u předsedy soudu Mgr. Levého : Začal s posměšnými úšklebky, skončil s vážnou kamennou tváří pana předsedy soudu.
__________________________________________

Sledujte též video :
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 128); text-decoration: underline; }

http://www.youtube.com/watch?v=CX6ygIczfzI


Šílená kráva na cestě do soudního chlíva - aneb soudkyně Mgr. Bohdana Kučerová, co si plete otce s obžalovaným a opatrovnické řízení s trestním. Asi tím chce říci, že už to, že si otec dovolí soudit se o své dítě, naplňuje podstatu několika trestných činů ....


p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 128); text-decoration: underline; }

Soudkyně Mgr. Bohdana Kučerová vynáší své slaboduché bludy pro mafiána Rösche a asociální pracovnici Šípovou - nikdo jiný jí nebyl ochoten naslouchat :


p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 128); text-decoration: underline; }

http://www.youtube.com/watch?v=XQle8EDi4bE


p { margin-bottom: 0.21cm; } ___________________________________________

 

Poděkování užaslého otce :

Zdravím Vás, pane inženýre.

Mnohokrát Vám srdečně děkuji za Vaše skvělé zastoupení u mého opatrovnického sporu o mého milovaného synka Tomáška.

Dnešní jednání mi dalo tolik sil,že mám ne jednu ,ale tisíce sil se rvát třeba i do krve s touto opatrovnickou justiční mafií,

jelikož mi za to můj nejmilovanější 5 letý synek Tomášek za to stojí.

Tomášek mně věří, ptá se a prosí, kdy už budeme spolu,

I Tomášek mně dodává plno sil, které tak moc k tomuto boji o spravedlnost a hlavně o něj,potřebuji!

Znovu tedy převelice ze srdce děkuji i všem pánům,kteří mě přišli podpořit,  a tak tím dodat další síly při jednání, kde jsem díky jim dostal chuť se i já sám vyjádřit ke špinavostem soudkyně , protistrany i soudního znalce.

Tímto děkuji pánům:    Ing.Jiří Štefek

Mgr.Zbyněk Šimůnek

Milan Langmaier

také mému otci ,72 letý : Štefan Sedlák

a ještě pánovi,jehož jméno neznám - a tímto Vás prosím,abyste jeho jméno dopsal a toto poděkování předal na naše stránky  K 213.

Veřejnost, která tyto stránky čte, chci ze srdce poprosit, aby ve větším počtu navštěvovala opatrovnické soudy, aby se otupila drzá justiční arogance a sprostota.

Kdo dnes nebyl na mém jednání u okresního soudu v Plzni,kde soudila soudkyně

Mgr.Bohdana Kučerová, přišel o mnohonásobnou podívanou justiční soudcovské neschopnosti a nejen neschopnosti.

Velice rád vás všechny zvu na své další jednání.

S pozdravem otec milovaného synka Tomáška: Štefan Sedlák
_________________________________



_________________________________
Zdravím Vás, pane inženýre,

Krásná práce na strákách  K 213.  A ještě jednou mnohokrát děkuji i za mého synka Tomáška.
_________________________________

Ta soudkyně vypadá, jako by se utrhla z oprátky. Na tom krku má to laso nějak moc utáhlé. Tam si dávaj soudkyně ale silnou mašli.

Ta matka, nebo , co je to tam za ženskou u toho advokátního pupku, ta vypadá, jako by přijela z nějaké dálniční výpadovky na Chebsku. J. 8-)
_________________________________
Děkuji za upozornění na článek K 213. Už jsem to četl. Stránky K213 čtu každý
den. Výborné!

Po stránce morální a právní je pan Ing. Jiří Fiala skutečne jednička, jakou
jsem za dvacet let boje za záchranu dětí-budoucnosti lidstva nepotkal.
Obdivuhodné je, jak veľkou oporu má ve vynikajících spolubojovnících.

Buďte opatrní, aby Vám Vaši jednotu protirodinná mafie nerozvrátila svými
agentmi!

Přejeme ze Slovenska hodne síl do dalšího boje při obrane dětí.

Ing. Lubomír Balvín
Predseda Rady a VV
Únia mužov Slovenska - Hnutie rodín
___________________________________

Jeden známej mi říkal, že se teď,2.11.2010, rozváděl s čůzou, kterou taky znám a všichni si o ní nejen šuškají , ale nahlas vykládají , že je to bláznivá štětka. On u soudu  řekl, že opakovaně byla nevěrná. Ona se tam prý vyvrátila na židli a začala hystericky brečet a fňukat. Pak už to soudkyni nastartovalo a vyptávala se jí , kde bydlí , proč se teda rozvádí, jestli se jen tak přestěhovala od manžela. Nakonec to  z ní vymáčkla , že se nastěhovala k nějaké nahodilé známosti. Všichni na maloměstě o ní víme, že všude tlačila protekci přes svoje kozy. Dokonce po mě chtěla kursy angličtiny a urazila se , když jsem jí řekl, že nemám čas a hned si rozepínala blůzu a hodila mi svoji tašku do náručí . Tašku jsem dal do náručí její známé a odešel jsem, že spěchám. Taky si o mně myslela, že se nechám zotročit galantností a budu bezmocně jako pejsánek držet její tašku s vložkama a šminkama a budu čekat až si rozzuřeně rozepne knoflíčky a zaútočí svými zbraněmi . :-D:-D:-D:-D

___________________________________
A jak se rozvedli, tak mu ta kozatka  ještě prý  psala celý večer vzteklé  sms, že na ni práskl ty nevěry. Na to jí odpověděl, že může být ráda, že jim tam neřekl, jak podpálila byt , když byla ožralá a házela odpadkový koš sousedům ke dveřím za hlasitého ječení nesmyslů. :-D:-D
__________________________________

No já jsem slyšel, že voni na tom soudě, s prominutím, užívaj i látky na pohlavní nemoci.
Aby se ta paní soudkyně nevyvrátila rovnou na máry.

Co taková soudkyně ,  si počne sama ve špitálu , když sama sebe neslyší a pro slepou spravedlnost nevidí.  Já si dycky říkám , proč vony ty soudkyně maj tak vyvalený voči, že by se jim tam kulečníkový koule vlezly. Pak se našinec může divit , že voni tak věštěj vod pasu. Švejk

__________________________________

Děkujeme a přejeme mnoho sil „Plzeňákům“ v boji za očistu justice. Přiložíme také ruce k dílu, aby se podařilo.

Zdraví L+M.

__________________________________

Hlavně jde o to, že oni tihle psychovědátoři jsou nejslabší v tom, co se po nich nejvíc chce, a sice v tom věštění, co s dítětem bude. Na tom si, spolu s komunisty, založili svou pochybnou budoucnost, kterou kreslili celé ty roky jako ráj na zemi. Šlo o sprostou zlodějnu a vykořisťování celých rodin. Dodnes je na tom zajímavý ten mocenský mechanismus, který svým dílem pokračuje.
Např.: Jistě víš, že novelu zákona o rodině (ZrO) z toho roku 96-97, iniciovala skupina poslanců pod vedením Anny Röschové+ Marie Kovářové (tehdy ODS později US) z Plzně, a to tak, že vzala původní komunisticko-úřednícký návrh jistého ministerského panáčka M.Holuba z MS ČR "za svůj." Změny na něm skoro žádné. Co nejhorší, filozofie zákona zůstala stejně totalitární, po vzoru SSSR, jak byla. Rodina zůstala v područí státu.

Tehdy se říkalo, že manžel poslankyně, v kuloárech zvané "Rumová Anny", je jedním z právníků Škodovky. Tam se chystali na privatizaci a s tím souviselo propouštění. Hrubě zjednodušeno: Kromě divize Energo (elektrárny) bylo vše zastaralé. Levná pracovní síla , minimální platy, atd. - byly tehdy ústředním mediálním motivem tzv. konkurenceschopnosti. Byly kolem toho velké tance. Redakce Plzeňského deníku (najitel je v Pasově) , sídlila v jednom ze škodováckých domů, takže byla moc hodná a snaživá, aby nedostala výpověď.

Stranické špičky se opět chopily moci, část jich odjela za peníze dělníků studovat do USA aj.
Byla vypracována šíleně drahá studie, s kým a čím by měly závody Škoda spolupracovat, aby se dostaly z krize. Peníze tekly na všechny strany, hlavně ale ze Škodovky ven.

Škodovka byla neuralgickým bodem ODS. Jejich poslanec Jaroslav Jurečka (z Plzně), jenž se podílel na zákonu o konkursu a vyrovnání, byl styčným důstojníkem pro Václava Klause. Když se stal Klaus min. financí, Jurečka byl jedním z jeho náměstků. Není náhodou, že Jurečka byl jednou i hlavním volebním lídrem, vždy se však na kampani podílel v blízkosti vedení.

Ženy jsou v místech sociálně sábnoucích regionů vždycky tím hlavním radikalizujícím prvkem, a proto jim politici musí slibovat či aspoň podkuřovat, jak jim budou pomáhat a chránit rodiny. (Rodina podle vlády je to místo, kam se posílají sociální dávky.) Pro Rösche je  vyhrávat takové spory na Plzeňsku dost prestižní záležitost, související s udržením moci na místním soudu.
Osobně se domnívám, že pozadím všeho jsou mafiánsko-ekonomické vazby plzeňského polosvěta, společnosti, která nepřihlíží k zájmu dětí, ale výhradně k udržení vlastní moci.

Ti plzeňští kluci musí daleko víc spolupracovat, abysme tam vůbec něco mohli dělat. Např. Rösch byl pod státní ochranou tak hovadský, že se zúčastnil fyzického napadení příbuzného pana Sedláka, ale on na něj ani nepodal tr. oznámení a nedohnal věci do konce! Vzít si znalecký posudek, neudělat uz něj kopii a nenechat ho kriticky posoudit - no to je hrubá chyba. Musí to okamžitě napravit!

Tak to vidím já, ale je to také jen parciální pohled. Nevím, čím se dnes živí a z čeho žije Rösch, jak je zakomponovaný v celé té místní "šlechtomafii", která chce nám a našim dětem vládnout skoro stejnými prostředky jako za komančů.

Tak zdar Zb.

Oprava: Vážení, špatně jsem napsal Marie Kolvářová, má být Marie Kolářová. Šlo o manželku poslance Koháčka (ODS). Tímto se omlouvám. Zb.

_________________________________________
Pane Jiří, na soudy jezdím jenom občas. Tím víc mě těší, když Vám projevují uznání a vděčnost otcové, kteří jsou, i se svými dětmi, těžce poškozováni nemravnou českou justicí, s pozdravem Jan Zeno.
_________________________________________

Rösch má vedle sebe tu úžasnou Aničku (exposlankyni za poctivou a nezkorumpovanou ODS), která si při své velké skleróze několik let nevšimla, že neoprávněně používá titul JUDr.  Vypadá to, že kdyby vedl MS místo nezkušeného Pospíšila samotný Rösch, podobné spory by podle něho vyřídil advokát matky bez nutné účasti hloupé a jenom přihlížející soudkyně.

O.S.
__________________________________________

Je to smutná realita, ale za bolševika systém fungoval z hlediska občana lépe, než dnes. Soudy byly kolečkem v mašinérii a měly přesně dané mantinely. Dnes se zvrhly v ošklivou formu samoděržaví, která dříve nebo později skončí krvavou povodní.


M"S"P

Comments  

0 # profile 2018-11-02 15:13
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.