B + B : Benda s Bílkem

Aneb : dva grázlíci par excellance.

Konečně se stalo to, co se nutně stát muselo - a co je obecně na zlu kouzelné : Totiž že má přímo v sobě zabudován sebezničující prvek. Každé zlo se totiž nakonec zničí samo - jenže za sebou zanechá často hory obětí a nešťastných lidí.

 

To, že GIBS je namísto kontrolního orgánu policie jednou bandou neskutečných grázlů, ve své podstatě ještě daleko horších než prodejní, zkorumpovaní a násilničtí policajti, mohlo v tomto státě překvapit skutečně jedině takového zaostalého osla jakým je Sobotka - jinak to totiž dávno věděl minimálně každý, kdo s nimi kdy přišel do styku.

Poté, co Bílka, šéfgrázla těchto nadpolicejních banditů, začaly ukazovat televizní kamery a občanstvo obecné se tak mohlo podívat tomuto velkomafiánovi do tváře, z těch, co ho osobně neznali, zajistě opadly i poslední pochybnosti - takhle totiž velkomafián a šéfgrázl, vedoucí velkou a nebezpečnou zločineckou organizaci, bezesporu vypadá a plně zapadá do představ, které si občan o osobě takového profilu vytvořil.

Ona, konečně, fyziognomie hodně napovídá o člověku samém - a především o jeho povaze.

Bílek tedy soudně uvažujícího člověka nemohl už ničím překvapit - ani rozsahem zla, které má bezesporu na svědomí a jehož podstatná část dosud zůstává skryta, ale ani tím, jak vypadá - neboť to se obojí doplňuje jako geniální skládačka.

Pokud ovšem něco přeci jen překvapilo - pak je to bezesporu reakce jedné z hlavních postav ODS, a to už tradičně a historicky - Marka Bendy.

Za tohoto stavu věcí se totiž Bílka může zastávat jedině mafián stejného druhu a kalibru. A Benda tak bez skrupulí ukazuje, že jím skutečně také je.

Všimněte si : Kdekterý grázl se kde objeví - vždycky u Marka Bendy získá zastání. Zejména pokud krade a terorizuje společnost ve velkém.

Jedině Marek Benda se veřejně zastává lupičských a vyděračských praktik exekutorů, kteří jsou ochotni přivést do hrobu bezmocnou babičku jenom proto, že u ní přespal její vnuk, který náhodou někde něco dluží - často je ještě otázkou, co vlastně a za co.

Jedině Marek Benda se může veřejně zastat i takového velkográzla, jakým Bílek bezesporu je, už od pohledu.

A pak může ODS někoho přesvědčovat, jak se změnila, jak je jinou stranou, jak se distancovala od starých, mafiánských praktik - a svých kmotrovských sponzorů ...

Stačí se podívat na Bendu, tohle živé ztělesnění ODS - a každému musí být jasno.

Slušněji vypadajícímu jmenovci, předsedovi této strany, který se právě tímto dojmem snaží zapůsobit - totiž že už tam zůstali jenom ti slušnější - bych proto rád vzkázal : Dokud bude vaši stranu na veřejnosti ztělesňovat Marek Benda a jemu podobní, na hlasy voličů můžete klidně zapomenout.

Ale - pravda - zato se můžete jít zadarmo opít do nejbližšího mafiánského doupěte a dost možná i pak jet domů svými meďoury a audinami, ožralí jak Dáni - protože Bílek to samozřejmě všechno zamázne.

Od toho ho přece máte !!!

_________________________

 Okamžité řešení

_________________________

 

 

 

Comments  

-1 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-23 18:27
FREE :

Sobotka má po jednání s Bílkem stále pochybnosti o fungování GIBS :-?
novinky.cz/.../...
-2 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-23 22:20
Mě už nic nepřekvapí.

novinky.cz/.../...

J.K. :-|

________________

Buďto je to koupený průzkum, anebo nechci vidět ty ostatní. Tam asi
stačí, že se naučí číst a psát ... :eek:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.