Estébák slaví v Dubaji, že se má dobře

Je skutečně zvláštní, když ministr vlády, notabene s tak problematickou národní identitou a minulostí, jakou estébák Babiš bezesporu má, si odjede na dovolenou právě na státní svátek vzniku státu, jehož ministrem je.

 

O jeho vztahu k tomuto státu stejně jako k jeho tradicím to svědčí více než výmluvně.

Nemluvě o skutečnosti, že estébák je víc na dovolené než v práci, v létě přece byl zase  - tři týdny - ve Francii, taky zrovna ho tu všichni sháněli, když Parlament o čemsi důležitém rozhodoval - ale estébákovi bylo ve Francii líp. Co by taky ne, že ? Když mu to vláda a voliči trpí.

Myslím, že je to více než výmluvné poselství :

Mně je dobře, když už jste byli tak blbí a dali mi i hlasy pro politický vliv - tak to je všechno, co jsem od vás potřeboval, teď mi vlezte na záda (minimálně do příštích voleb) a já si hodlám státní funkce užívat na dovolených po exotických destinacích, dokud to ještě jde (tedy dokud neskončím na vozíčku nebo se stařeckou demencí).

Resorty, které estébák převzal, vypadají podle toho - a Spravedlnost v první řadě.

Rozdíl oproti špatnému dřívějšku je v tom, že ještě mnohem horší dnešek už pozbyl i to dekorum, které se ODS a její manekýn Pospíšil snažili udržovat, a to za současného rozpadu justice, která plní už jen jedinou funkci : Vzornou výplatu stále vyšších platů soudcům, v posledních měsících už doslova za nic.

Někteří totiž už ani nechodí do práce a pokud tam přijdou, odmítají soudit.

K práci je nikdo nemůže nutit, dobře vědí, jak skončili všichni, kteří se o to pokusili. Kárná řízení jsou jim k smíchu, ostatně ani je nikdo nenavrhne, protože všichni ví, jak skončila ta předchozí.

O stavu MSp, které má dozor nad justicí bezesporu na starosti,  ostatně v nejbližších dnech natočíme reportáž - a můžete se pak sami podívat, jak funguje.

Stejně jako budou následovat reportáže další o stavu soudů, kde jsme ještě nenatáčeli, soudu v Sokolově v první řadě.

Estébákovi je tohle všechno jedno.

Dokázal zdánlivě nemožné - rozvrátil už rozvrácené, o kterém se naivně zdálo, že to horší být nemůže - a válí se na pláži v Dubaji a těší se na večerní banket. Svátek republiky ho pochopitelně nezajímá. Jeho republika to není.

Ale její otroci se mu náramně hodí. Ty ještě nevycucal do posledního menta, takže se ještě asi z Dubaje vrátí ...

_________________________

http://www.novinky.cz/domaci/384751-to-slavi-jen-vyroci-kradeze-petrimexu-a-kosteleckych-uzenin-kalousek-se-oprel-do-babise-v-dubaji.html

_________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-28 18:43
Fízlovská divize Agrofertu v akci :-|
svobodneforum.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-28 18:44
Poslední dějství kauzy Babiš versus Ústav paměti národa :-?
ceskapozice.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2015-10-30 08:36
Tedy - to je síla !!!
Už víte, na co mají ty rozpočty ?!!

Ministerstvo vnitra bude kvůli uprchlíkům nabírat přes tisíc lidí. Na jednoho běžence se přijme jeden úředník
archiv.ihned.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.