Justiční dary

Při dnešní návštěvě Karlových Varů a rozhovoru s tamními přáteli ze západních Čech dospěli tito k zajímavému zjištění,

které by mi - v záplavě událostí - málem uniklo :

Všimni si, že to už jsou třetí volby, kdy Tě chtějí zavřít !!, povídají mi - a měli naprosto pravdu.

Malá rekapitulace :

Rok 2006 - a moje první kandidatura do Senátu, navíc na stejné kandidátce jako letos - tedy za Stranu zdravého rozumu, tehdy nově vzniklou. Koncem dubna je na mne - po návštěvě soudu pro Prahu 9 - vydán tamní justiční mafií zatykač, na jehož základě jsem také - o 14 dní později - zatčen a obviněn - jak jinak - z útoku na státní orgán a veřejného činitele - a uvržen do vazby. Proběhne jedno jednání - v jiné věci pohrdání jiným soudem - a to na Praze 1, na to se přijde podívat i Petr Hannig, načež dospějí svorně k závěru, že sedím nevinně a celé stíhání je vykonstruované - a jdou ze soudu rovnou za Klausem na Hrad. Ten je přijme - a prakticky okamžitě podepisuje příkaz k propuštění z vazby - což ve vězení zažívám - k nemalému úžasu všech zúčastněných, včetně celé pankrácké věznice - poprvé.

Po letech mi pak Petr Hannig řekl : On Vás už tehdy neměl rád, nemyslete si něco jiného - ale měl strach o neplatnost voleb, tak to přeci jen podepsal.

Dodejme, že "náklonnost" s Klausem byla vzájemná, ani já si tehdy o něm již nedělal iluze - přesto jsem ještě ne plně tušil, co je to za lumpa. Že tady udělal - na cizí popud - jeden z mála světlých bodů své prezidentské éry, to tehdy skutečně vyrazilo všem dech, především pak fízlům a justičním mafiánům na Praze 9, kteří se z toho už nikdy nevzpamatovali - a když o 3 měsíce později přišla další smrtelná rána - totiž vítězství ve Štrasburku - už to nevydrželi - a vydali "památný doklad" evropského věhlasu a renomé - totiž usnesení o vyloučení 23 soudců pro podjatost.

Neopomeňme ještě připomenout jejich přitroublou reportáž - ihned poté, co mě propustili z vězení - o tom, jak se bojí chodit do práce ...

O 4 roky později, v r. 2010 - to už byl kladenský psychopat Koudelka a jeho (ne)slavná éra.

To jsem sice tehdy ani nikde na žádné kandidátce nekandidoval - ale zato šla strmě nahoru hvězda dyslektika a zbabělce Nečase, bohatě popisovaného na našich stránkách, se kterým jsme měli mnohačetné osobní zkušenosti z blokád o dva roky dříve, tedy z r. 2008, kdy jsme nepustili vědmu a okultistku Pavlovou do její "práce" na ÚMPOD v Brně. A Nečas ji tam tehdy nainstaloval, byv asociálním ministrem.  

Klaus už tehdy stál vyhraněně na druhé straně, zatčen jsem byl jen pár týdnů před volbami a propuštěn těsně po nich ...

O tom, kde Klaus stál, výmluvně svědčil dopis tehdejšího jeho tajemníka - ale především nebetyčná a nestoudná drzost těch justičních psychopatů, kteří na mě zatykače vydali a také je v praxi realizovali, vědouce, že mají "podporu z nejvyšších míst" - tedy přímo z prezidentské kanceláře.

Klaus tehdy otevřeně napsal, že je o celé situaci denně informován a že ji sleduje.

Smyslem jeho "sledování" samozřejmě nebylo hrubé porušování základních lidských práv, ale klidná atmosféra umožňující sestavení menšinové Nečasovy vlády, která by jinak nevznikla - a která stejně nevydržela, a padla.

Ale co by prezidentská kancelář pro autora výzvy "Nevolte ODS" neudělala, že ?!!

No - a konečně ... tu máme .... rok 2016 - a s ním i senátní volby na Jičínsku a Nymbursku, tedy přímo v mém současném kraji - a šoky ostatních "kandidátů", zažívané z konfrontace s výzvami, které jim jakýsi - do té doby pro ně vcelku neznámý - kandidát posílá.

A hlavně : Šok místních justičně-policejních mafiánů z toho, co by nastalo, kdyby to "ten grázl" - nedej bože - doopravdy vyhrál !! Vždyť se veřejně netají tím, že jim jde po krku a že naprostá většina z nich bude muset skončit - jen, co se ujme vesla. Byť i vesla tak vzdáleného, jako je to senátní.

Zakomplexovaní trpaslíci z nymburského soudu - a hlavně OSZ - již slyší znít hrany. A ty zvoní velmi nepříjemně blízko, ba přímo nad jejich hlavami.

A tak zasahují znovu - dokud je - podle nich - čas.

A dostává to na starosti místní zakomplexovanec č. 1 - novoučký bezkonkurzní předseda soudu - Rajm.

A dál už to znáte...

_______________

 

_______________

"Žehnej, Pane, těchto darů - Tobě ku cti, nám ku zdaru..."

Snad jich tolik ani nemuselo být...

_______________

             

_______________

_______________

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 13:23
Zdůvodnění verdiku nad bývalými pražskými primátory Bohuslavem Svobodou a Tomášem Hudečkem v kauze Opencard je pro laickou veřejnost obtížně pochopitelné.


Interview Plus - ČRo Plus

23.9.2016 11:34 Zdůvodnění verdiku nad bývalými pražskými primátory Bohuslavem Svobodou a Tomášem Hudečkem v kauze Opencard je pro laickou veřejnost obtížně pochopitelné. Mohou ale podobné rozsudky otřást důvěrou občanů ve spravedlnost? Hany Marvanové se ptá Jan Bumba.

prehravac.rozhlas.cz/audio/3710327
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-23 14:40
Soud snížil trest jednomu z policistů, kteří týrali zraněného vězně

brno.idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.