Vykrádání programu pokračuje

Babiš navštívil věznici v Odolově, tedy tu z nejlehčích. 14 dnů před volbami...

Jistě jen náhodou poté, co já jsem udělal vše pro to, aby byly rozdány letáčky s mým programem ve vězeňství vězňům ve dvou věznicích zdejšího senátního obvodu, totiž v Jiřicích a Valdicích.

Obě věznice udělaly naopak vše pro to, aby se mne zbavily. Ve Valdicích byly vězeňským vychovatelům předány letáčky až po urgenci a zejména poté, co vedení věznice pochopilo, že díky vězňům uvnitř mám spolehlivou kontrolu o tom, zda byly distribuovány, či ne.

V Jiřicích jsem od věznice nedostal odpověď dodneška, když jsme tam zajeli, letáčky si sice převzali, ale prohlásili, že jejich rozdání zaručit nemohou - neznámo, proč (trestní oznámení pro maření přípravy a průběhu voleb je zde nabíledni).

Naštěstí tam pracují i skupiny vězňů mimo areál věznice, ty se o program živě zajímaly a slíbily, že budou informovat ostatní ...

A Babiš najednou pochopil, že ve věznicích leží spousta nevyužitých voličských hlasů, které by ho měly zajímat.

Dodejme, že to ho měly zajímat už nejpozději před 3 roky, když se dostal k moci s výrazným podílem ve volbách. Ne až dnes. Nota bene za situace, kdy převzalo jeho hnutí resort spravedlnosti - a poslalo tam nejprve organizačně neschopnou Válkovou a poté naprostého ňoumu a statistu Pejsáčka, jinak též ptáka Pelikána. Nemajíce nikoho jiného ani skladem, ani na objednávku.

Od té doby se stále častěji objevují v "iniciativách" jinak naprosto nekvalifikovaného vedení MSp podněty doslova zkopírované z těchto stránek.

Naštěstí (pro ty podněty) a naneštěstí (pro občany) - podněty jsou jedna věc, schopnost a vůle je uskutečnit věc druhá, diametrálně odlišná.

K tomu už je totiž potřeba také celých osobností, nebojácných, vzdělaných, organisačně schopných - a ty se odnikud zkopírovat nedají.

Na ty si bude muset veřejnost počkat, až si je dokáže sama vybrat a zvolit.

______________________

TOHLE  je bezesporu unikát, nemající srovnání a obdoby. 

Pan navrácený brigádní generál (brigádní - asi od brigád, na které vězně za svačinu posílá), zastoupený jiným navráceným důstojníkem - totiž Mariánem Prokešem - uznává, že došlo k chybě, když mi věznice Jiřice neodpovídala na maily ohledně distribuce letáčků vězňům - a to skoro půl roku.

Unikát je to už nejen proto, že uznání chyby se u našich úřadů vidí opravdu velmi vzácně, natož ve věznici,  a to i tehdy, když je to chyba neoddiskutovatelná a do očí bijící - ale hlavně proto, že v mezičase došlo k zajímavému posunu na šachovnici funkcí, kdy pan náměstek generálního ředitele Prokeš byl Městským soudem navrácen do funkce na generálním ředitelství - a zproštěn tak "vyhnanství", do kterého byl předtím uvržen.

A víte, kde ?? No, samozřejmě - že v Jiřicích, kde - až do konce června - dělal ředitele věznice (zas tak krutě soudruzi se svými potrestanými kolegy nezacházejí, že ?!! Jiřice - po dálnici kousek od Prahy, jako ředitel - neomezený a nekontrolovatelný pán... trest jako svině !!!) .

Takže : Na ty maily, co na ně mělo být odpovězeno a měly být vyřízeny už v dubnu - neodpovídal ON SÁM  !!

Aspoň že to zpětně uzná...  

 

 

 

______________________

Co myslíte, vzal s sebou velkoestébák i koblihy ??

https://www.novinky.cz/domaci/415648-vezni-si-babisovi-stezovali-na-hygienu-i-preplnenost.html

_____________________

                  

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-24 18:20
Babiš hlavně pochopil, že díky hlasům vězňů by se p. Fiala mohl dostat do Senátu mnohem snáz, než si dokázal připustit.

A pak ví, že by mu dokázal zatopit tak, že by si své ANO zase mohl zpátky schovat do své estébácké kouzelné krabičky s dvojím dnem a už by jen všude slyšel NE.

Vl.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-24 19:39
Babiš v nápravném zařízení :-)

Snad se jen minul v čase, ale řek bych že Ti vybrabčil voliče? O. :-?
_________________

No, rozhodně se o to pokusil. I když v jiném kraji.

Ale ta adresa není pro Babiše špatná, co ?? Už by tam mohl i zůstat natrvalo... Jen přitvrdit skupinu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-24 19:45
Skrovný dotaz : Co vlastně dělal Babiš - ministr financí - ve věznici ?? Šel si zajistit flek na dobu po volebním období ?? :roll:

To nemusí, zajistí mu ho jiní... :P

Anebo už konečně pochopil, že Pejsáčka nemůže samotného nikam pouštět, tak si ho vedl na vodítku, a ten poslušně poňafával... :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-25 16:54
Jirko,

četl jsem článek o Babišovi v Odolově. Jsou tam ti hrozní "neplatiči alimentů", tedy vlastně většinou ti,co nejsou schopní platit alimenty v předepsané výši.

Koho volí ve volbách ty tisíce lidí postižených tímto nezákonným paskvilem? Za posledních 25 let tím musely být postiženy statisíce voličů a problém musí znát i jejich rodiče, sourozenci.

Před nedávnem jsem v Trutnově sledoval propuštění jednoho vězně po 1/3, měl vzorné chování, nějaké odměny a záruku společenské organizace.


M.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-25 16:57
Ach ti hrozní neplatiči !! Už zase na programu dne !!

ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-25 17:13
Neplatiči alimentů a živořící samoživitelky.

Duel ministryně práce a sociálních věcí a místopředsedkyně ČSSD Michaely Marksové a místopředsedkyně TOP 09 Markéty Adamové.


Neplatiči alimentů a živořící samoživitelky. Duel ministryně práce a sociálních věcí a místopředsedkyně ČSSD Michaely Marksové a místopředsedkyně TOP 09 Markéty Adamové.

ceskatelevize.cz/.../...


www.ceskatelevize.cz/.../dily
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-25 17:14
Jirko, hezky.

Zde - v Neználkově - se koblihy rozdávají a letos ještě perníčky - chemické, nechutné .

Budu se těšit, až vystavíme účtenku - zač je v Česku perník.


Boji zdar +F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-25 17:30
Volbám neutečete. Prohlédněte si čím strany polepily pražské Jižní Město

zpravy.e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-25 18:13
Dalík ve vězení: místo drsné Ruzyně vlídnější Znojmo

tyden.cz/.../...

____________________

No, pomalu s tou drsností. Ruzyně je nejpříjemnější kriminál v
Čechách, za který se platí až dvacet táců... :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-26 07:00
Advokátka Petra Kramného má problémy se soudem! Rejžková přispěla k trestu 28 let?

blesk.cz/.../...




Když se letos 7. ledna dozvěděl Petr Kramný o trestu 28 let v base, vypadal zlomeně. O to plamennější byla jeho obhájkyně. „Soudkyně Gilová byla dřív nejspíš prokurátorka,“ nebrala si tehdy servítky Jana Rejžková. Možná už tenkrát tušila, že na vysokém trestu může mít její obhajoba také svůj podíl.

Obzvlášť jeden případ utkvěl v paměti následnému odvolacímu soudu. „Je nutno poukázat na zcela nevhodné vyjádření obhájkyně, podle kterého postup soudu prvního stupně naznačuje inkviziční prvky, kdy na nemístnost a naprostou nevhodnost této stížnostní námitky byla upozorněna,“ stojí v rozsudku, kterým Vrchní soud v Olomouci potvrdil vysoký trest pro vraha rodiny a jehož část teď Blesk získal.

__________________

Tedy : Vyjadřovala se kriticky na adresu soudu.... A to změnilo jeho rozhodnutí ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-26 07:01
Soud proti Kramnému použil neexistující svědkyni

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-26 07:03
Monopol legitimního násilí státu selhává ...

Znovu k e-kolu

paragraphos.pecina.cz/2016/09/znovu-k-e-kolu.html

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.