Kontrolní den senátního kandidáta

na soudě v Nymburce.

Aneb : Jak má senátor vypadat a co má vlastně dělat. Protože to většina veřejnosti samozřejmě neví... A od těch stávajících se to ani dozvědět nemohla.

Aneb také - jak rozhodně NEMÁ  vypadat předseda soudu, ani soud sám...  

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________

                   

 

______________________

______________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-01 19:40
Dokážu si představit jak se na soudě v Nymburku modlí aby si nebyl zvolen. Oni si snad ani žádný pořádek na soudu nepřejí? O. :D
_______________

Začátek pořádku by byl začátkem jejich konce. V 80% z nich, jak jsem předpověděl.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-02 09:29
Ahoj Jirko, problém Ti jistě není neznámý  svobodneforum.cz/.../. Ohrožuješ ovšem mojí svobodu pohybu, kdyby ze tmy na mě koukali fízlové jak se směju a nikdo tu není, tak mě opět nechají odvést RZP v železech na psychiatrii. Nevidí totiž že jsem na stránkách www.k213.cz , témata o kterých píšeš jsou spíš k breku, ale tvá interpretace mě nutí smát, díky za každý úsměv v blbé době odvozené od blbé majority. Držím palce v chalupě "U Čerta" , Pepík Šv.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-02 09:34
K uváděnému článku jen drobnou poznámku :

K oslavě soudce, který odsoudil dceru vrátit část - stejně tak vysokého, že naprosto nemravného - výživného otci, nevidím žádný důvod, protože to má být dávno samozřejmostí.
Dcera se jistě nerozpakovala hnát otce před soud kvůli výživnému, stejně jakoby se nerozpakovala na něj podávat trestní oznámení - tak mě šokuje, že najednou právě Právo se rozvzpomíná na staré dobré mravy - že členové nejbližší rodiny přece na sebe nepodávají žaloby - když to bylo hlavně ono samo, kdo tady ty manýry zaváděl. A taky zavedl.

Ani ten rozsudek zase není tak výjimečný, několik podobných jich již padlo i v Praze, a to dříve než ve Zlíně, k oslavě zlínského soudu bych byl pak obzvláště obezřetný a skeptický, neboť takové lemply, a především v opatrovnictví, aby svět pohledal... :P
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-03 18:18
Rozsudek nad Nečesaným: Reportér Klíma dohnal napadenou kadeřnici k psychologovi, tvrdí soudce
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-03 18:24
Obžalovaný Zadeh podal další trestní oznámení. Stěžuje si na státního zástupce i soudce

rozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-03 19:38
V kauze legalizace kradených aut padly podmínky


novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.