Slabost ?? Akorát pro slabochy !!

Kauza s článkem "Hitler je gentleman", kterou uvedl na svět prezident Zeman, nabývá vskutku zajímavých rozměrů  :

 

 Článek už se našel, akorát, že v Rudém právu, a nenapsal ho samozřejmě Peroutka - což je jen taková drobnost.

V následujícím "vysvětlení" se nás Martin Sekera snaží přesvědčit, že prý ústupky jsou pro politika projevem slabosti, a že proto se omlouvat nechtějí, natož pak pan prezident.

Přiznám se, že mě to zaujalo daleko víc, než by si běžný článek zasluhoval. Protože vypovídá nejen o Miloši Zemanovi, ale i celé současné politické garnituře - a následně celém státu - také mnohem víc, než by se na první pohled mohlo zdát...

Že omlouvání se za zjevné chyby je znakem slabosti, může vypustit z úst zase jen zjevný slaboch. Protože - samozřejmě že NENÍ.

Naopak. Je to znakem určité výše, velikosti a nadhledu, jestliže dokážu přiznat chybu a omluvit se za ni. A nést i případné důsledky.

Opačný postoj, zejména v případech, kdy je chyba naprosto zjevná a nade vší pochybnost - jako je třeba i tento - totiž vede k naprosté trapnosti a zesměšnění, což je ještě mnohem horší nežli pocit ústupků. Neboť není nic horšího než zatvrzelý hlupák, který i vzdor zjevným omylům a důkazům o nich trvá zatvrzele a nadále na svém.  

A do této role se právě prezident dostal.

Na druhé straně je pravda, že omlouvat se neustále a pořád dokola opravdu nesvědčí o uceleném myšlení, zodpovědnosti a vůbec koncentrovanosti toho, kdo to dělá.

Zeman se tak poškodil hned nadvakrát : Poprvé že prokázal, co je za hlupáka, co čte za tisk, že si to pak plete páté přes deváté, neví už, co kde vyčetl - a ještě to neuváženě plácá do médií jako nejsvětější pravdy - a podruhé, že až se to provalilo, tak se za to sveřepě odmítá omluvit, a to dokonce i v situaci, kdy mu to nařizuje - stejně pitomý, nevzdělaný a nedorostlý soudce Novosad, jako je v tomto případě odsouzený - a aby to zamaskoval a velkého pána moc nepopudil, tak začne do médií plácat nesmysly o tom, že je to vlastně pat a že nikdo nevyhrál a že pravdu mají oba - což je na zbavení taláru zfleku a hned a bezodkladně, protože takoví prodejní, zbabělí a bezcharakterní lidé nemají na soudech co pohledávat, a když, tak na lavici obžalovaných , a ne jako soudci - a to vzdor tomu, že se Soudcovská unie z nikoho jiného ani neskládá...  (názornou ukázku hledejte u soudu v Nymburce).

Co za póvl sedí na Hradě, i na Městském soudě, si tak můžeme - právě z této kauzy - velmi názorně představit :

Prezident - opilec a žvanil, který už neví, co kde přečetl, plete se mu všechno dohromady - a vzdor tomu, namísto aby mlčel, tak své opilecké "pravdy" vytrubuje ještě do světa - a pak je - jako upřené dítě z mateřské školky - sveřepě hájí do poslední mrtě, i když je dávno jasné, že je to nesmysl. A ještě, když mu uloží, aby se za své žvásty omluvil, tak prohlásí, že to neudělá - protože by mu to prý snížilo vážnost.

Přiznám se, že - stejně jako justice - i Zeman dokáží vždy znovu překvapit. A to pořád dokola jedině tím, že dna ještě nebylo dosaženo, neboť ve skutečnosti je ještě mnohem hlouběji, než jsme si dokázali představit.

Právě touto kauzou Zeman prokázal - a to i pro slepé - že se od opileckého póvlu 3. cenové skupiny, který ho především zvolil, skutečně ničím neliší.

Ani tím, co čte, ani tím, co je z toho schopen pochopit - a jak to potom vysvětluje - a hlavně : Ani tím, když je přistižen na hruškách, což při jeho opileckém vychloubačném blábolení do médií není zas až takový problém, tak jak na to reaguje.

Plzákovo úsloví "Zatloukat, zatloukat, zatloukat" - se možná hodí pro nevěrnou manželku, ale rozhodně ne pro prezidenta republiky. Už vůbec ne za daných okolností Peroutkova údajného článku.

A kdo ten rozdíl necítí, ten degraduje prezidentský úřad a jeho představitele do role - obyčejné kurvy.

Ale ještě něco jsem chtěl - a velmi důležitého - napsat : Protože mi pořád vrtalo hlavou, kde se bere ta neskutečná míra tuposti úřadů všech druhů, kdy nikdo nikdy "nepochybil", ač zvěrstva jsou patrná na první pohled - a pověstná je jimi především justice, policajti a jejich "dozorčí orgán" - GIBS.

Tak, teď už to konečně vím : Protože ryba smrdí od hlavy, hlavu máme na Hradě - a je to neskutečný buran, jak se právě ukázalo - tak je jasné, odkud tohle všechno pochází.

Protože zapírat i zjevné a prokázané chyby je nejvyšším stupněm buranismu.

A tím trpí státní orgány tak masově, že by měly být stejně masově na něj vyšetřovány.

A výše popsaný vývoj právě odhalil zdroj infekce : Velkoburana na Hradě.

 

__________________

https://www.novinky.cz/domaci/416229-pro-politiky-je-ustupek-projevem-slabosti-rika-historik-ke-kauze-peroutka.html

_________________

           

_________________

Více i na :

http://k213.cz/JOOMLA/2457-chatra

________________

________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-01 15:23
Článek se našel, sic ho nenapsal


Peroutka aneb důkaz o tom, kde bolševik Zeman sbírá inspiraci pro své podlé a přisprostlé mediální útoky - samozřejmě v Rudém Právu, ostatně kde jinde?!

Je to i důkaz o tom, že Ovčáček, Mynář aj. ze Zemanova okolí nikdy žádný článek nehledali, jen veřejně a dlouhodobě lhali, neb nemohli přiznat, že údajný prezident údajné demokratické ČR používá jako informační zdroj tiskovinu zjevně nedemokratické organice, jako byla KSČ.

Přitom kdokoliv si zajde do Klementina, do Národní knihovny, tak si onen článek z 1937 taky snadno najde.

A Kaslová může případně podat návrh na obnovu řízení, neb má nyní k dispozici důkaz v její prospěch: současně se potvrdilo, že soudce Novosad z Městského soudu v Praze je Zemanův prdolezec (nikoliv nadarmo Novosad zastává významnou funkci v Soudcovské Unii, tolik velebené Zemanem) a dement, který sic ví prd, hlavně že to tak bylo, jak sebejistě a s jistotou blba popsal ve svém zmršeném rozsudku, mj. zcela typickém pro českou justici. PR :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-01 22:02
Ovčáček prý bude hledat dál... Asi až do soudného dne...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-02 07:05
Ukázka všeobecného bordelu u nás. Jak toho, koho v politice máme, tak i hodnoty soudních rozsudků ...

novinky.cz/.../...

Politik - zmetek, který - ženatý - se snaží otěhotnět jinou (proč mu to manželka trpí, je záhadou), pak otcovství popře, důkazy se záhadně ztratí, soud klidně rozhodne i bez nich, na základě toho, že ho kdesi kdosi viděl, jak jde s matkou dítěte na polikliniku (jistě důkaz jako noha...).

No prostě - chlív všude, na co sáhnete.

Co to je za morálního ubožáka a kdo u nás vede politiku a co se tam pak asi musí dít, to ale dokumentuje jistě dobře.
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-04 21:08
Chovancova opsaná bakalářka? V zahraničí za plagiáty politici končí, tvrdí šéf pirátů Bartoš

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-04 21:09
Ministr Pelikán je pubescent. Policejní prezident na videu urážel ministry


lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-04 21:11
Tak to se vzácně shodneme ... :-)

"Nazval jej pubescentem a řekl, že se za něj stydí..."
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-04 21:16
Poslanci chtějí omezit počet koncipientů na advokáta. Jeden by mohl mít jen tři a až po třech letech praxe 


archiv.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-04 21:17
Takový věrohodný chlapec ... :-)

Soudkyně znovu uvěřila Nečasovi, kvůli Nagyové prý nelhal
lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-10-04 21:17
Rozsudek nad Nečasem: proč mu soudkyně uvěřila


tyden.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.