Sázka na krávy nevyšla...

Aneb : Kdo čím zachází, tím taky schází ...

 

V předvolebních debatách, ještě když hnutí ANO začínalo, Babiš zdůrazňoval, jak věří ženám a jejich energii a jak je chce dostat do politiky.

Teď má, co chtěl - přihlouplé a neovladatelné, převážně feministické krávy, které jsou v koaličních rozhovorech naprosto nepoužitelné a které zajímá jediné : Vlastní ambice, a to bez ohledu na cokoliv jiného.

Názorný příklad : Jermanová.

Ale zdaleka nejen ona.

Nic neumí, nic nedokázala, bez ANO by to byla naprosto nezajímavá nula - a najednou je to velká paní, která "rozhoduje" o tom, kdo bude hejtmanem ...

Nedávno jsem absolvoval jedno jednání, kde bylo asi 8 žen a já s otcem dítěte. Konec konců - takové typické jednání na OSPOD.

Pravda, ne všechny byly stejné, ale převážil styl, který bych označil - za typicky ženský.

Totiž prosadit  - pokud možno z pozice síly - všechno svoje - a to zcela bez ohledu na to, jestli je to v souladu s právem, natož pak přijatelné pro druhou stranu. Jinými slovy : Vnutit svou - často naprosto zcestnou - představu druhé straně a přimět ji, aby ji převzala. Jinak je prohlášena za nekonstruktivní a mařící dohodu. Ač je to - podle objektivních kritérií - vždy právě naopak, tedy mařící je ta strana, sveřepě trvající na svém bez sebemenšího náznaku ústupku nebo schopnosti dohody na půl cesty.

Tyhle "případové konference", nový to vynález OSPOD, aby bylo zač vyhazovat peníze daňových poplatníků a zaměstnávat mediátory, jsou vskutku názornou ukázkou jednání a schopnosti jednání i vyjednávání žen. A vřele doporučuji všem, kdo prosazují "ženy do politiky", aby se jich masověji účastnili.

Protože nikde jinde názornější lekci o tom, co jsou "ženy v politice" nedostanou.

Možná snad ještě u těch koaličních vyjednávání, ale ta nejsou zase u nás tak častá a běžná. 

Připomeňme a podotkněme, že ani dnes ženám jít do politiky vůbec nic nebrání a nikdo je programově nediskriminuje (na rozdíl  třeba od mužů v opatrovnictví) - a to, že tam - zatím - masově nejsou, svědčí o jediném : Že tam být nechtějí, protože to neodpovídá jejich přirozené povaze. Většině z nich totiž není nic cizejšího, nežli právě politika.

Pokud je tam někdo masově a násilím nacpe, bude to mít stejný důsledek jako vždy, když je někdo přinucen dělat něco, co ho nejen nebaví, ale čemu ani nerozumí.

Ženy v řídících funkcích - totéž. Obvykle směs teroru a hysterie, protože dar nadhledu a velkorysosti - to je přesně to, na čem Pán Bůh na ženách velmi šetřil.

A když už jsme u křesťanské nauky - ta to totiž popisuje - a už 2 tisíce let - velmi přesně : Žena a muž nejsou stejní a nikdy nebudou. Proto Bůh stvořil člověka jako muže a ženu, aby se vzájemně doplňovali.

A dodejme, že mužům dal přirozenou touhu věci posunovat dopředu, tedy zkoumat neprobádané, dobývat, poznávat, podmaňovat - a ženám schopnost muže při tomto poslání zajišťovat zázemím. A starat se o nevymření rodu.

Tak to prostě je - a komu se to nelíbí nebo by to chtěl dokonce nějak měnit, je to totéž, jakoby chtěl, aby voda tekla do kopečka. Nikdy nepoteče.

Akorát zacáká toho, kdo se o to pokouší.

Babiš je toho názorným příkladem. Další hlupáci v pořadí - se Sralbotkou v čele - pochopitelně rovněž.

A mimochodem, jestli tohle Babiš neví, tak co je potom za manažera ?? Na jakou firmu si to tady hraje, když nezná ani nejzákladnější přírodní zákonistosti ?? Jak taková firma pak asi bude - a může - fungovat ?

Jako Jermanová v parlamentu ? Nebo - nedej Bůh - v krajském zastupitelstvu, na pozici hejtmanky ??

Před tím nás opravdu - Bůh chraň !!

___________________

https://www.novinky.cz/domaci/417599-sef-ano-ma-trable-s-zenami-neposlouchaji-ho.html

___________________

 

___________________

           

___________________

___________________

 

 

 

Comments  

0 # Saxána 2016-10-15 12:56
e) potvrzení o složení kauce 20 000 Kč; kauce se skládá na zvláštní účet, který nejpozději 72 dnů přede dnem voleb zřídí u České národní banky pověřený obecní úřad v sídle volebního obvodu; pověřený obecní úřad v sídle volebního obvodu vrátí do 1 měsíce po vyhlášení výsledků voleb kauci kandidátovi, pokud získá v prvním kole voleb ve volebním obvodu alespoň 6 procent z celkového počtu platných hlasů; úroky z kaucí a částky, které se nevracejí, jsou příjmem státního rozpočtu.

G r a t u l u j i !
A doufám, že příští kandidatura bude za spolek K213 v jakémkoliv obvodu - budou-li doplňovací volby do Senátu a v blížících se volbách prezidentských !
0 # Saxána 2016-10-15 13:15

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.