2 roky za vypnutí televize

Čarodějnické procesy nabraly na intenzitě. 2 roky za vypnutí televize - to tu ještě nebylo.

 Často si vzpomenu na nejen analytická, ale i  ryze prorocká slova Karla Kryla : "Intelekt, když bez duše, tak podoben je ropuše, či slepci s mečem v tanci." 

Slepci, který neví, koho  a jak  tím mečem sekne a jaké to bude mít následky.

A což teprve, když  zcela chybí i ten intelekt ??

Chybějící intelekt však nebrání značné moci.  Rozhodně stačí k tomu rozvrátit nejen konkrétní rodinu, ale i rodinnou morálku jako celek - a tím i společnost.

Občas můžete po internetu číst různé úvahy, proč je v krizi manželství a proč se kluci nežení.

Názornější odpověď než TADY byste sotva kde našli.

Intelekt bez duše - a bohužel i bez intelektu - zato opravdu věrně připomínající tři ropuchy v černém taláru, jste mohli vidět u následujícího soudu.

Byl jsem mu celému přítomen, proto mohu směle říci, že z rozsudku je vidět, že tyhle ropuchy nepochopily ani to, co se před soudem skutečně odehrávalo a co tam kdo říkal a jakou to mělo váhu či význam - natož aby se obtěžovaly zjistit si něco kolem, třeba kdo jsou hlavní aktéři, jak se chovali v minulosti, jaký mají vývoj jiné - opatrovnické - kauzy.  Názorná ukázka, k čemu jsou asi tak dobří "soudci z lidu" - stejně jako jejich údajně profesionální kolega zjevně důchodového věku.  

Vůbec nezvládali sledovat důkazní řízení, to šlo kolem nich a nechávalo je nedotčené. Nechápali pak ani to nejzákladnější, co u něj proběhlo, na závěr poslepovali pár svých zcela povrchních a laických dojmů - a na těch vydali rozsudek.

Ubohost, s jakou by nesoudil ani právně zcela nevzdělaný člověk.

Dokresluje, spolu s nedávným článkem o doložitelném kreténismu soudců Městského soudu v Praze, že soudci jsou - jako celek - skutečně hluboko pod průměrem chování a intelektu běžné populace bez právního vzdělání a mnozí z nich potřebují vysloveně kuratelu, tedy ustavení opatrovníka, jinak jsou vysoce rizikovými osobami pro celou společnost.

 

I.

 

Na úvod  - představení místa a aktérů :  Tedy - Kde jsme a s kým tam jsme :  

 

 

Teď  : Co aktéři vytvořili : Tenhle paskvil.

 

________________

 

 

II.

 

A nyní ta vůbec nejlepší část : V průběhu důkazního řízení vyšlo najevo, že tzv. "poškozená", tedy bývalá manželka obžalovaného, se flákala po nocích s kamarádkami na diskotékách, v době, kdy doma měla malé děti, o které se měla starat. Namísto, aby soud na ni podal rovnou do protokolu trestní oznámení pro zanedbání péče o svěřenou osobu, tak odsoudil jejího manžela za to, že jí to prý zakazoval, přičemž k unikátnosti tohoto výroku navíc patří, že ani nebyl pravdivý, protože sama "poškozená" přiznala, že se s kamarádkami skutečně flákala po nocích po diskotékách.

TOHLE  je "rodinná morálka" těch tří ropuch, co tam v taláru seděly a pospávaly - a tyto zvrácenosti pak "jménem republiky" - šířily do morálky společnosti.

Tedy : Vezmete si čůzu, která nemá z rodiny základní vychování, natož pak smysl pro rodinu. Čůza se přes den válí doma a čumí na televizi, která hučí prakticky od rána do večera. Do toho řvou dvě nezaopatřené děti, o které se nikdo - pokud není otec doma - nestará. Večer se čůza sebere, už má televize dost -  a jde se flákat na diskotéku. Pochopitelně sama, bez manžela. Tedy, jde tzv. "lovit".

Když se otec vrátí domů a televizi vypne - s tím, že se má čůza starat o děti, tak za to dostane u soudu od ropuch 2 roky.

Totéž když chce, aby se po nocích neflákala po flámech, ale byla doma.

Může někdo takovouhle zvrácenou justici myslet vážně ??

Může mít takováhle pakáž v talárech jakoukoliv úctu - a hlavně prospěšnost pro ostatní ??

 

 

________________

 

III.

 

 V Mikulově mimochodem právě sedí (= zasedá) Soudcovská unie. (Proč právě v Mikulově, daleko od všech společenských center země, jistě jen majitelé sklípků vědí).  

Amorální  bolševická justiční chátra

Prý justice není v krizi.  

Tady má důkaz nad slunce jasnější, v čem teda je. Slušně se to vyjádřit nedá.  

Zato bychom nesmírně uvítali vyjádření té husy Zemanové a spol., co Unii vede,  jestli tohle je morálka, na kterou si máme - díky jejím soukmenovcům - zvykat.  

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/2485-nevedomost-hrichu-cini

 

A jejich přitrouble drzá svazačka...

__________________________

                     

_________________________

_________________________

Dotaz ministru Hermanovi (a nejen jemu)

  

Jiří Fiala

<This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
5. listopadu 2016 12:46
Komu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kopie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Jiří senát Čunek <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Dobrý den, pane ministře,

sleduji, jak předáváte ceny za příběhy bezpráví,

http://www.kdu.cz/aktualne/zpravy/daniel-herman-predal-cenu-pribehu-bezpravi

já příběhy bezpráví sleduji u (našich) soudů denně.

Chci Vás požádat, abyste se vyjádřil k zinscenovaným justičním
procesům rozbíjejícím rodinu a šířícím amorální chování do
společnosti, jak je popsáno v následujícím případu ze Žďáru (nikoliv
rozhodně ojedinělém).

http://www.k213.cz/JOOMLA/2525-2-roky

Dále Vás chci požádat, abyste ve vaší straně - KDU ČSL - inicioval
vydání stanoviska k těmto procesům, neboť mám za to, že strana,
prohlašující se za křesťanskou a preferující ve svém programu rodinu,
by se k podobným excesům postkomunistické justice vyjádřit měla a měla
by toho být schopna.

Nebo se za křesťanskou nevydávat a na osud rodiny u nás rezignovat.

Co vám bude bližší ??

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

 

_________________________

_________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-05 16:41
Soudci budou mít pravidla, co mohou psát na internetu a sociálních sítích

lidovky.cz/.../...
_______________________

Starosti těchto idiotů bych opravdu chtěl mít ...

A co takhle pravidla, jak mají soudit ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-06 17:48
Poslušně hlásím, že když mě stát "převychovával" v N. Sedle, nebo Kynšperku - tak mi taky v 10 večer vypnuli televizi !! :sad:

Tak jestli bych neměl podat téóčko na vedení tamních věznic - pro jasné domácí násilí... :-) !!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-06 19:29
To si se ale nalézal momentálně ve státní péči, zodpovědný referent rozhodl, že Ulice, či další škvár - Ordinace a pod, by Tě mohly poznamenat na celý život. A noční zprávy? Z toho by si měl nejmíň tik. O.
:-)
______________

Tak to je péče o moje duševní zdraví jistě až dojemná... :P

Ale co ten otec, resp. manžel ?? Myslíš, že nemohl pečovat o duševní zdraví svých dětí, nebo manželky ?? Zvlášť když před TV jako před modlou ležela celý den, a děti ječely vedle pokakané. :eek:
0 # Kedul 2016-11-12 09:56
Zadne prekvapeni, stale cekam na zverejneni dalsich jmen justicnich psychopatu z procesu .... prosel jsem si mistni obhajce .... kazdy z nich (vyzirku co se nestydi vzit si klidne pres tisic korun za hodinu za nicnedelani pro platiciho klienta aby nahodou nezacla justice konat i proti nim), Vam potvrdi ze "prokurator" Vecera odsoudi kazdeho kdo se dostane na misto obzalovaneho byt by mu tam nekdo nainstaloval ze srandy zdrcadlo ....

Chtel jsem napsat byvaly prokurator ale to je stejne jako napsat byvaly komunista ....

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.