Estébák zamořil MSp organizovaným zločinem

Jak vypadá MSp (ministerstvo nespravedlnosti) po 3 letech řízení estébákem a jeho mafií,

 ukazuje následující obrázek a příklad :

 

 

Byla podána stížnost na znalce, resp. znalecký ústav. Že se dostavivší Mikuláš nijak neprokázal, nemovitost neviděl (jen z ulice) - a ujel. (http://www.k213.cz/JOOMLA/2151-mikulas-co-bere). 

Dále že následně - po 3/4 roce -  přišel "posudek", který nesplňoval vskutku elementární náležitosti posudku - nebyl podepsán, nebyl svázán, neměl razítko znalce - prostě - jak by se anglicky řeklo : "a piece of shit".

A TOHLE  je názorná ukázka, jak se s tím Pejsáčkovo ministerstvo "popasovalo" : Prostě si objednalo posudek jiný, který stěžovatel nikdy neviděl a na který si samozřejmě nestěžoval - a o tom napsalo, že je zcela v pořádku a že tudíž není nač si stěžovat.

Podvod v režii státního orgánu, jako vyšitý.

TUHLE PAKÁŽ  tam shromažďuje estébák Babiš ve velkém - jednak proto, aby pro něj masově kradla a terorizovala obyvatelstvo (zejména jeho odbojnou část) - jednak proto, že nikoho jiného stejně nemá, protože žádné slušné lidi se mu nikdy najmout nepodařilo a nepodaří.

Takhle teď bude - podle estébáka - vypadat výkon estébácké spravedlnosti : Zalíbí se mu něčí nemovitost, tak si ji ukradne, k čemuž má celý služebný servis, celá oddělení na MSp + lokajské exekutory, kteří k ničemu jinému stejně nikdy zřízeni nebyli. Nechá ji tzv. "ocenit" z ulice, někým, kdo se vám vůbec nemusí představit, ba dokonce ani ohlásit. Následně si ji vydraží pro sebe, aniž by o tom majitel vůbec věděl...

Na obě "kontrolorky" bylo podáno trestní oznámení pro podvod a zločinné spolčení a půjdeme se brzy s kamerou zeptat na jeho vyšetření.

Mimochodem - to je ale pakáž, co ?? Pro slušného člověka naprosto nepředstavitelná. A neustále posouvá hranice možného - tam, kde by člověk z civilizovaného světa řekl, že to už dávno možné není.

Estébák a jeho chamraď prokazují, že jejich představy o "spravedlnosti" jsou skutečně neomezené a netušené a že to, co by slušný člověk nikdy nedokázal ani vymyslet, oni mají za běžný pracovní intinerář, podle kterého napříště hodlají jet. Vždyť přeci volby něco stojí - a někdo to musí zaplatit...

_______________

 Madam jsme také rychle a náležitě odpověděli ...

____________________

 A podali na ni trestní oznámení ...

Podané TO na obě "ochránkyně spravedlnosti" - Zakarovou (mimochodem, všimněte si toho dětsky dyslektického podpisu - ta vyšla asi ze třetí třídy, dál se zjevně nemohla nikdy dostat...) a Rosůlkovou.

____________________

 

OSZ P – 2

 

                                             T R E S T N Í    O Z N Á M E N Í

 

Podezřelí : JUDr. Iva Zakarová                  

 

               Mgr. Jana Rosůlková                                   obě MSp

 

T.č.        Podvod, zneužití úředního postavení, zločinné spolčení a nadržování

 

 

 

Podávám tímto trestní oznámení na pracovnice MSp JUDr. Ivu Zakarovou a Mgr. Janu Rosůlkovou, které jsou autorkami přiloženého dopisu – údajného vyřízení stížnosti, a to stížnosti na znalecký posudek a postup znalců při jeho vypracování.

 

Přitom obě samy uvádí, že posuzovaly posudek předložený znaleckou kanceláří, tedy posudek, který neměl s věcí nic společného a nebyl předmětem stížnosti.

 

Lze tak mít důvodně za prokázané, že obě dvě podezřelé se dopustily podvodu, když posudek, který byl předmětem stížnosti, zaměnily za jiný, který předmětem stížnosti vůbec nebyl.

 

Toto udělaly cíleně a účelově, ve vzájemném zločinném spolčení a proto, aby pomáhaly krýt zločineckou činnost podezřelých „znalců“, kteří vystavili posudek bez základních náležitostí zcela nezbytných k vystavení posudku oceňujícího nemovitost – tedy bez prohlídky nemovitosti a zejména bez podpisu zodpovědné osoby, jejího razítka, bez svázání posudku stužkou a orazítkování pečetí znalce.

 

Obě podezřelé dokonce šly tak daleko, že písemně tvrdí, že se úřední osoba nemusí nijak prokazovat – což je samozřejmě lež a další podvod, činící z úředního úkonu ozbrojené přepadení zločineckou neidentifikovatelnou bandou.

 

Činnost obou podezřelých je o to závažnější, že se jí dopustily jako představitelky ústředního státního orgánu, tedy MSp, který má mít na starosti řádný výkon spravedlnosti a je přímo zodpovědný za důvěru společnosti v nestranný a řádný výkon spravedlnosti.

 

Zneužily tak svého postavení k maskování a krytí závažné organizované trestné činnosti za účelem osobního obohacení olupováním občanů o jejich nemovitosti, které jim mají být napříště kradeny již dokonce bez znaleckých posudků, prostě jenom proto, že na ně někdo z justičních mafiánů dostal zálusk.

 

Obě podezřelé jednoznačně splňují definici organizovaného zločinu se zvláště závažnou tématikou, s velmi vysokým stupněm společenské nebezpečnosti a s vysokou způsobenou škodou.

 

 

 

                                                                                                                       Ing. Jiří Fiala

 

Příl.:      - MSP – 119-/2016-OJD-ZN/10

 

 

_____________________

                

_____________________

_____________________

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 11:54
Zdá se, že to veřejnost nemálo zajímá ...

Currently are 432 guests and one member online
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 11:58
Miliardový boj s byrokracií selhal, zajímá se o něj policie

zpravy.e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 13:30
Dovolání Nečesaného podáno :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 16:29
Nedotknutelní soudní znalci ...


m.novinky.cz/articleDetails?aId=419988&sId&mId

Ale, oni by tak nedotknutelní být vůbec nemuseli, kdyby na MSp neseděly tupé, poslušné a zbabělé husy, dosazené Babišem, případně přitroublým Pejsáčkem, které je mají kontrolovat a které, když se jim předloží naprostý paskvil, bohatě postačující na vyškrtnutí znalce ze seznamu, mu napíší, aby jim poslal nový posudek - už řádný - načež je podle nich všechno v pořádku a žádnou chybu nenašly ... :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 16:34
Neříkali jsme to ???
Justice - úplatná děvka, kde za peníze - všechno k mání...

seznam.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 16:42
Slováci se chtějí vrátit k únosu Kováčova syna, k tomu potřebují zrušit Mečiarovu amnestii. Prezidentu Kiskovi lze k tomuto návrhu jedině pogratulovat ... :-)
Ano, tak má vypadat prezident !

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-21 19:54
Zedník, advokát, obhájce disidentů, reformátor vězeňství. Všechny role Milana Hulíka

rozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-11-23 16:45
Vláda podpořila automatické přidělování kauz soudcům


denik.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.