Po KRK v GIBSu

I v sádře můžete uvíznout až po krk. A což teprve, když v ní uvízne GIBS sám. Aneb : Typicky vyšetřená trestná činnost státních orgánů...

 

 

 O tom, jak se u nás vyšetřují trestní oznámení na činnost - často zjevně zločinnou - státních orgánů, si jistě nikdo nedělá příliš velké iluze. Přesto - těžko bychom našli příklad, kde by to bylo lze demonstroval názorněji nežli právě tady.

Trestní oznámení se týkalo maření přípravy a průběhu voleb ve věznici Jiřice, kde vedení věznice neumožnilo ani rozdat vězňům volební informace (natož aby nám s nimi umožnilo kontakt) a hlavně : Kde s vysokou mírou pravděpodobnosti mařilo průběh voleb samotný - což je patrné z vysokého počtu neplatných odevzdaných hlasů, případně z počtu vězňů, kteří se chtěli voleb účastnit - a nemohli, protože jim v tom vedení věznice zabránilo.

Proto také bylo podáno trestní oznámení, a proto ho měly příslušné orgány vyšetřit...

Jak ho šetřily, o tom výmluvně svědčí následující průběh : Nejprve mi GIBS poslal předvolání na 8 hodinu ranní do svého sídla v pražském Veleslavíně (jaká hrůza by mě tam čekala, to jsem naštěstí netušil - ale pro zjevnou nemožnost jsem tam ani nejel, neboť na osmou hodinu ráno se tam můžete dostat jedině tak, že v Praze přespíte. A to jsem ještě netušil, že tam nevede MHD a že to je objekt zcela stranou, dostupný jedině autem. Nebo dlouhou pěší "procházkou". Prostě - likvidační předvolání - tak, aby na ně nebylo možné vyhovět. Krom toho - státní orgány mají povinnost jít za občanem, ne obráceně, od toho je taky hustá struktura státních orgánů vybudována... A pro každého je místně příslušná - při styku s OČTŘ - služebna nejbližší místu jeho trvalého bydliště - takže ne že já měl jet do Veleslavína, ale pokud mi orgány něco chtěly, měly jet za mnou, tedy na pobočku policie v Křinci.

Krom toho : Ve spisu není jediná zmínka o tom, že by na osmou ráno byli předvoláni k podání vysvětlení hlavní podezřelí - tedy především ředitel věznice v Jiřicích, současný i předchozí. Ty, ač by to z logiky věci vyplývalo jako nejpřednější, kupodivu "nestranný" orgán vůbec nehodlal vyslýchat.

Jinými slovy : Ty jsi chtěl zatopit "orgánům" ?!! Tak zatopíme my tobě !!

Dotyčný fízl - jinak Lukáš Kovář - samozřejmě nevyšetřil nic, jak by také mohl, když ani nic nevyšetřoval (od čeho tu máme GIBS, že ?!!) - a ještě měl tu drzost, že mi po telefonu začal vykládat, že "samozřejmě ví, kdo jsem, tedy nic ve zlém..."

Pro něho jsem byl - a jsem i nadále - především senátní kandidát, jemuž byly vedením věznice mařeny volby, resp. senátní kampaň. To je jediné, co ho mělo - a má - zajímat.

Ale tento "nezaujatý" postup mě zaujal natolik, že jsem se rozhodl ho požádat o bližší vysvětlení - co tím měl na mysli, když mě tak dobře zná - odkud a co o mně tedy ví.

A jeli jsme se ho na to zeptat.

Jako obvykle - jsme se - od něj - nedozvěděli nic - ani nebral telefon a prý v budově není a nikdo neví, kde je a kdy se vrátí. A zítra to může být totéž, protože prý hlásí svůj pohyb až ráno. Zajímavý job, že ?? Ráno se rozhodnete, kam se vám ten den zachce - a tam si zajedete, sekretářce to ohlásíte až potom, nebo i dodatečně - takže vůbec neexistuje žádný přehled o tom, kde jste a co ten den děláte.

Ostatně, až uvidíte "sídlo" GIBS, resp. jejich - asi novou - pobočku Na Dračkách - zůstanete - spolu s námi - zírat, kde může sídlit inspekce bezpečnostních sborů - a jak ty sbory asi tak mohou potom vypadat, jestliže takhle vypadá jejich nadřízený a dozorující orgán.

Při jeho obhlídce jsem byl čím dál radši, že jsem na to předvolání nepřišel. Protože jsem se nemohl zbavit pocitu, že kdybych se chtěl někoho zbavit definitivně, pozvu ho právě sem.

Pustá, neoznačená budova, z velké části v rekonstrukci. Na vstupu sice emblém GIBS, ale auto vykládající řemeslníci vám hned sdělí, že tady nic není, že tady je jen stavba. A že máte jít na druhou stranu budovy.

Když jsme tam šli - podobný obraz hrůzy.

Opuštěné chodby, opuštěná celá patra - vyklizená, jakoby před opravou či rekonstrukcí.

GIBS má údajně sídlit ve třetím patře - což nijak nepoznáte, protože tam chybí označení zcela. Když vylezete po schodech hrůzy do patra, najdete neoznačené, zavřené dveře, u kterých není ani nápis, ale ani zvonek. Natož jakékoliv označení.

Sídlo mafie nemůže vypadat jinak.

Jestliže sociální demokracie údajně marně přemítá, jak zachránit své volební preference a jestliže právě ona je dlouhodobě zodpovědná za resort vnitra, jeden nápad bych pro ni měl :

Nejprve zavřít ministra vnitra, který tuhle hrůzu zjevně nejen trpí, ale i má na svědomí... A který připustil, aby byl jeho resort zamořen lidmi, pro které je tohle standard či alespoň vyhovující.

A jak to dělají oni : Nejprve zavřít, pak teprve hledat, zač ... Tak tady by se toho jistě našlo, že by to vydalo na nejeden rok v base za zneužívání postavení úřední osoby a dlouhodobou sabotáž svých základních povinností...

 

Dům hrůzy Na Dračkách - jinak též utajené sídlo GIBS.

Když jsme neuspěli v Domě hrůzy Na Dračkách, jeli jsme sepsat stížnost do ústředí GIBSu, na Strahov. Tam to vypadalo o něco lépe, takže jsme se alespoň k sepsání stížnosti také skutečně dobrali.

Ještě bychom se také rádi dobrali k vyšetření maření voleb věznicí v Jiřicích... Protože kdyby to udělal kdokoliv jiný, tak už má dávno problémů až nad hlavu, včetně trestního stíhání.

Můžeme uzavřít jedině tím, že - ač 15 let neděláme nic jiného než se seznamujeme s "prací" OČTŘ a jejími výsledky - stále nevycházíme z úžasu nad tím, co je tady všechno možné a jací lidé tam dělají. Vězeňská služba samozřejmě není žádnou výjimkou, ba právě naopak.

 

 Natočené VIDEO :

 

 https://youtu.be/vBkbtxSwxsg

__________________

__________________

 

 

 

 

__________________

Dům hrůzy zevnitř :

 

 

____________________

A takhle vypadá to hlavní - VSTUP : (MŮŽETE SI VYBRAT, které dveře se vám líbí víc... Ale to tlačítko na zdi není zvonek, nýbrž světlo. Prostě - nedobytná pevnost...)  Prý - státní orgán, dokonce - Inspekce policie...

Dveře 1 :

 

A dvě :

 

 

 

______________________

Původní trestní oznámení na :

http://k213.cz/JOOMLA/2495-dockame

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2016-12-20 19:02
Nestačím se divit - Pelikán je nespokojen se soudci, prý udělali nebezpečný exces! Jak je to možné, když jsou nezávislí? Když Pelikánovi píšu o podvodech svých soudců a že čekám sedmým rokem na rozsudky k dítěti a k rozvodu, odpoví mi, že musím nezávislé soudce respektovat a žádost o rozvod mám vzít zpět. Geniální řešení, soud nic nedělá, tak se nesuďte. Co kdyby soud přestal soudit Ratha, to by nešlo?

byznys.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-20 21:34
To by asi šlo, za to taky Rath zaplatil. A komu ? Zelenkovi, přece !! :-?

Pánové asi přehlédli, kdo to na Vrchním soudě vydal :-? - i když tam je to skoro prašť, jako uhoď...

Geniální dobrozdání, že prý usnesení o odposleších bylo nedostatečně zdůvodněno - což lze samozřejmě napsat o každém usnesení u nás - vydal totiž velký obhájce Blázny, pražský justiční velkomafián Pavel Zelenka. :sad:

Že zrovna v téhle kauze, že zrovna jemu přistála na stole - to jsou náhody, pane Vaněk, co ?? :eek:

A protože tahle pakáž rozumí jen penězům a bez nich nehne prstem, lze se asi dohadovat, za kolik to bylo. Protože bez těch odposlechů Ratha už těžko kdo odsoudí... :D

A Pelikán se projevil - opět zase jednou - ve své jedině správné roli - naprostého prosťáčka, který vůbec netuší, která bije a koho má v resortu a s kým má tedy tu čest. :eek:

To radši bude pronásledovat nás, zapírat nám odškodné, posílat upomínky za neexistující náklady státu ve zmanipulovaně prohraných sporech (resp. předem rozhodnutých, protože proti státu)...

Skutečně, tak primitivní způsoby, jaké tam zavedli Babišovci, to by žaslo i dítě ze školky, co to je za hovada. Babiš jim zadal úkol : Je moc sporů proti státu, něco s tím dělejte - tak ne že by se alespoň pokusili odstranit příčiny - na to samozřejmě nikdo z nich nemá ani omylem - ale zastrašit ty, co stát žalují. To bude ta správná medicína !!

A tedy : Zpoplatníme jim soudy !! Že je to proti všem dřívějším judikátům i proti smyslu fungování státu jako takového ?? No - to nevadí !! Nic primitivnějšího už jsme vymyslet neuměli - a na nic lepšího nemáme, to si přiznejme upřímně... :roll:

A tak se nelze ničemu divit, že když ta mafiánsko-zlodějská banda vidí takového ťulpase a jelimánka, tak že je drzejší den ze dne - a protože u Ratha zavětřila peníze - a velké peníze - tak proč toho nevyužít, že ??

Ťulpas se bude chvilku divit, možná i cukat, pak se vycuká - jako třeba s těmi dluhy, co chtěl tak nerozumně odpouštět, než jsme mu "domluvili" - a bude zase klid a my budeme mít nerušenou půdu na kšefty ještě daleko drzejší...

To už je život, že, pane ministr Nikdo ?!!

Ještě že jsme mu toho Pejsáčka udělili, nemohlo být nic výstižnějšího... :-)

Jen se divím, když Sobotka tak usilovně hledá, koho vyměnit, že nikdy nepřišel na Pejsáčka, protože zbytečnějšího ministra nikdy neměl ve vládě ani on, ale ani nikdo před ním (a nejspíš ani dlouho po něm...) :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-21 18:54
Ministr Pelikán vyvíjí politický nátlak na soudce, komentuje Rath chystanou stížnost

rozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-21 18:58
Fikce náhradního doručení je zjevně protiústavní - mohu jen potvrdit i ze své praxe... Navíc ji soudci často zneužívají, pokud předpokládají, že se právě nenacházíte ve svém bydlišti (viz období po Vánocích, nebo na začátku letních prázdnin - nejčastěji...) :eek: :


paragraphos.pecina.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-21 19:05
Svině jedny chamtivý... Jim nestačí, že si nakradou, co vidí ...

Vyhláška nemá právo nám osekat odměny, říkají exekutoři a míří k ÚS

ekonomika.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-23 20:45
Novým náměstkem kriminální policie a vyšetřování bude Jaroslav Vild

zpravy.idnes.cz/.../...

_______________

Z diskuse :

Ten pán vypadá jako kříženec taxikáře s pinglem. (Docela to odhadnul...)
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-23 20:46
Policie objasní asi jen pětinu krádeží aut

mesec.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-23 20:46
Je mi zima a chci do vězení, vysvětloval policistům zloděj v Ostravě

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-23 20:47
Soudci v unimobuňkách nebo v podkroví? Předsedové se obávají narůstající insolvenční agendy


ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-12-24 19:59
Více legrace užijete s blbcem, než s bláznem... :-)

blog.aktualne.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.