Jíchová na Jíchu

Aneb : Do nového roku - zčerstva !! Držte si klobouky, pojedeme s kopce !!! 

 KS v Praze se pod vedením nomenklaturní struktury ze 70. let - Ivany Švehlové - proměnil v centrum organizovaného zločinu.

Tady máme jeden konkrétní senát - 18 Co - a jeho konkrétní zločineckou činnost. Ne že by ty ostatní senáty byly o mnoho lepší. Tady je to jen zvláště do očí bijící...

Jícha si vyhlídne dům, ocení si ho z ulice, matinka Jíchová mu ho přiklepne. 

Tak se krade ve velkém, vy troškaři - ne nějaké flašky v sámošce !!

A protože majitel domu je pověstný tím, že klade neobvykle tuhý odpor - tak ho pro jistotu zavřem. Na to máme zase trestní senáty - třeba ten 10 To, kde je to taky jedna perla vedle druhé : Rudá (Rudý byl na čelním místě seznamu Charty 77 - když už se všude připomíná její výročí - jakožto osoba zodpovědná za porušování lidských práv v ČSSR) a Sochorová ... Senát, co nařídil odvolací jednání na základě neexistujícího rozsudku soudu 1. stupně, neboť ten byl vynesen v nepřítomnosti - a bez souhlasu - obžalovaného. Ani tak základní pravidla nejsou ta (justiční)  prasata schopna dodržovat !!

Tomu se říká - mafie !!

A Cosa Nostra by rozhodně mohla blednout závistí - protože ta nemá k dispozici státní rozpočet a státní policii či vězeňskou službu. Ta má jen to, na co si zločinem "poctivě vydělala" - a ne žádné masivní subvence daňových poplatníků... A státní aparát za zády.  

 

 

 

Výsledkem tedy bylo – a je, že pracovník exekutora (nebo osoba jím pověřená, označená jako Mikuláš) sama, bezdůvodně a schválně zmařila prohlídku domu, bez které nelze samozřejmě znalecký posudek vystavit. To, že tak učinila klidně později, bez vědomí majitele i nájemníků, je pochopitelně důvodem pro zbavení znalecké doložky soudního znalce, což také je předmětem dalšího řízení.

 

Osoba exekutora tedy sama zmařila úřední úkon, který předtím sama oznámila a nařídila - a vyhrožovala navíc vysokými sankcemi, pokud by tento neproběhl nebo mu bylo bráněno. Je jistě na EKCR, aby zajistila, aby tyto sankce byly použity především proti této osobě a exekutorovi Jíchovi jakožto osobě odpovědné za zmaření úkonu.

 

Za dané situace má oznamovatel za automatické, že následné usnesení exekutora o dražbě domu, když neprovedl jeho prohlídku a ocenění a hlavně se nijak nevypořádal s nájemníky a ani se o to nepokusil, je nulitní od samého počátku, neboť je v rozporu se zákonem, poskytujícím ochranu především nájemníkům – a nejen to. Přímo zakládá i kárnou odpovědnost exekutora pro hrubé porušení jeho základních povinností při dražbě nemovitosti.

 

Jestliže právě za této situace výše uvedení podezřelí, tedy senát 18 Co KS v Praze, klidně toto usnesení potvrdili, ač jim byly dobře známy okolnosti případu a ač jim jistě je znám zákonný rámec pro nucenou dražbu nemovitostí (od toho to jsou soudci), znamená to jediné – že se závažné kárné provinění exekutora pokusili vědomě a účelově krýt a na něm se podílet – a to zcela v rozporu se zákonem a jim svěřenými povinnostmi.

 

Je zde tedy důvodné podezření, že z trestné činnosti exekutora mají osobní prospěch, resp. že se  s nimi exekutor dělí o výnos ze zjevně nezákonně uloupeného majetku, což je ještě usnadněno vzájemným příbuzenstvím.

 

Jestliže soudkyně Jíchová je blízkou příbuznou exekutora Jíchy, pak se jedná o zločinné spolčení za účelem mnohamilionových krádeží a nezákonného obohacení celé této rodiny, kdy jeden krade ve velkém (Jícha, t.č. v Přerově) a zbytek povedené rodiny ho kryje (soudkyně Zlatuše Jíchová na KS v Praze).

 

Nutno samozřejmě zdůraznit, že u soudkyně Jíchové se jedná o zvláště závažné provinění, neboť se ho dopustila jako soudkyně a bylo její prvořadou povinností se z případu pro příbuzenství s exekutorem vyloučit – což neučinila, právě naopak, si případ vybrala, aby svého příbuzného mohla účelově krýt (a podílet se na lupu majetku).

 

To je činnost, která přesně naplňuje skutkovou podstatu trestného činu zločinného spolčení, navíc úředních osob s velkou pravomocí, které tyto také masově zneužívají k loupežím velkého rozsahu a velkého majetku v řádech stovek milionů korun.

 

                                                                                                                       Ing. Jiří Fiala

 

 

 

Příl.:      Usnesení 18 Co 345/2016 ze dne 30. září 2016

 

 

Praha, dne 2. ledna 2017

 

____________________

 

Můžete sledovat s námi, jak si velká bojovnice za spravedlnost - Lenka Bradáčová - poradí v tomto konkrétním případě... A že to už dopředu vím ?!!!

Namísto vyšetřování trestního oznámení na organizovanou - a velice nebezpečnou - masivní trestnou činnost justiční osob - oznámení předá předsedkyni soudu, tedy hlavě mafie Švehlové - ta napíše pár řádek, jak je všechno v pořádku a nic se nestalo - a věc bude odložena.

To se to krade, když nám až dosud nikdo neviděl pod prsty !!

Ale, přátelé - časy se mění ...

Co nebylo, přijde, a co bývalo - není.

______________________

______________________

Maminka potvrdí...   

 

 

A synáček už zařizuje ...  

 

Ba dokonce je ochoten pracovat i na Silvestra....

A co to přitom dalo soudcům práce, než mohli přestat mezi svátky chodit do práce... pardon, do zaměstnání.

 

Ale Jícha se nezdá - má i razítko...      A tím je řečeno vše.

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-02 19:50
Kopřivová jícha je nejlepší na vaši zahrádku :-)

Zlatuška bude patrně spekulovat jak zlatnický učeň. Barák je už na udičce. Nyní jen trochu tý  omáčky která legalizuje nabytí. Fantazie těchto struktur je bezbřehá.  O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-02 19:59
Myslím, že si Jíchovic rodinka vzala příliš velké sousto - které skončí tím, že sami buďto nebudou mít kde bydlet, anebo naopak budou mít zajištěno levné ubytování na hodně dlouho... Z. :-)

_________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-02 21:04
Ale že jsme je naučili používat ověřovací doložku, co ???!! Blbečkové, už si najednou nedovolí poslat neověřenou kopii - a tvrdit, že mají "právní názor", že to stačí - jako ten debílek Lukáš v NB. :D
0 # Saxána 2017-01-02 21:56
Opravdu soudkyně a exekutor v téže věci - osoby blízké?
Soudkyně se sama nevyloučila?
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-02 22:16
Myslím, že je v tom trestním oznámení napsáno docela jasně, ne ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-02 22:17
Vrána poslal ve prospěch Islámského státu 30 milionů dolarů. Kdepak je asi vzal ???

tadesco.cz/exekutorsky-urad-prerov-podporuje-isil/
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-02 22:20
Zlatuše jmenována - viz

www.psp.cz/.../ue869.htm

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.