KS v Praze : Centrum organizovaného velkozločinu

 Ostatně - nejen v Praze : Jako i všude jinde...  

 Krajský soud má jediný senát, který řeší exekuce na nemovitosti. Tedy hodnoty často i v desítkách milionů korun. Jistě ne náhodou si právě předsedkyně soudu (stará i nová) nechávají tento senát pod svým zásadním vlivem.

O tom, jak bezostyšně výnosný byznys to musí být, si můžeme udělat letmou představu z nečekaně otevřeného přiznání exekutorského pohůnka Roberta Runtáka, který si za 15 let "působení" ve Vránových exekučních jatkách v Přerově "vydělal" na sto milionů korun, jež uložil do obrazů...

Pohůnek "vydělal" 100 milionů....

Kolik myslíte, že na tom vydělávají ti, co mu to umožňují a přihrávají - tedy právě soudci tohoto jediného senátu na Krajském soudě ?!!

Myslíte, že snad míň ??

Chápete, že ty jejich platy - jsou pro ně jen směšným kapesným na svačinu ??

A chápete, čeho asi budou všeho schopni, když je bude chtít někdo efektivně a urychleně odstavit od koryta ??

_________________

 

Loupežnictví doznalo u nás bezesporu nemalých, inovativních změn. V zapadlých zákoutích číhají na své oběti už jen naprostí břídilové a začátečníci, řekněme rovnou - čtvrtá cenová skupina.

Protože ti skuteční a praví loupežníci - ti sedí hezky v teple, v klídku, v soudcovských kancelářích a na exekutorských úřadech. V oblecích a talárech.  

A kdyby je v jejich lupu chtěl náhodou někdo pošetile "rušit" - tak si jednoduše zavolají ochranku, kterou jim ještě zaplatí stát  - tedy my všichni - čili policii a justiční stráž - takže náklady a rizika - veškerá žádná.

Jediným rizikem - je nečekaná justiční revoluce, kdy by se ze dne na den ze svých stamilionových lupů museli veřejně zpovídat.

Mimochodem - vůbec nechápu, když tady všichni tak mluví o zabavování majetku nejasného či zjevně nezákonného původu - jak to, že po zveřejnění takového článku si tenhle šmejd může klidně dál chodit po svobodě a uživat si nakradeného lupu... A ještě se jím chlubit do médií...

Copak si snad někdo myslí, že 100 milionů "ušetřil" z platu ?? Z platu exekutora ?? Předtím totiž prokazatelně neměl nic ani on, ani jeho rodina do pátého kolene....

 

http://ceskapozice.lidovky.cz/milovnik-umeni-z-exekucni-tovarny-d56-/tema.aspx?c=A170106_103737_pozice-tema_houd

 

A tady máme ty, co ho kryjí a co jemu a celé skvadře jemu podobných umožňují legálně krást a loupit ve velkém. Neboť - prkotinami se přece nebudeme zdržovat, že ??

Jestliže Runták je "milovníkem umění" - tak copak asi "milují" Švehlová, Jíchová a Kasíková ??

Vily na Floridě nebo ve Středomoří ?? A kolik tak asi čítá jejich "sbírka?"

 

 

 Aneb :

LOUPEŽNICKÉ ŘEMESLO - NIKDY TOLIK NENESLO  !!  A také - nikdy nebylo prováděno takhle bezostyšně veřejně -  orgány veřejné státní moci...

______________________

                 

_____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-10 10:09
k213.cz/.../...

V Polsku je nový zákon, dle kterého soudci musí zpřístupnit ke kontrole svá daňová přiznání!  Ovšem byl pěkný kravál, když byl ohlášen tento dnes již realizovaný záměr!

Freeeurope 
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-11 20:28
Za podvod se závětí dostala pražská advokátka znovu osm let vězení


zpravy.idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.