Více než vězení deptá ho osud dítěte

a především pak surovost matky, která dítě - za pomoci sociálky - odvlekla - kopající a řvoucí - jako loutku na hraní.

Kde byli všichni ti "ochránci dětí", kteří tak tvrdě protestují, že podobné zásahy působí dětem nesmazatelná traumata na celý život ??

"V nejlepším zájmu dítěte" justice svěřila dítě bezcitné matce, vychované - stejnou justicí - k tomu, aby dítě považovala za svou věc a vlastnictví, dobré zejména k obstarání bezpracné obživy především pro matku samotnou, vlastnictví, se kterým může jakkoliv a neomezeně disponovat.

Stejně jako podvody a lhaní, u většiny Čechů absolutně běžné, leč ve vyspělé cizině naprosto nepřijatelné, je i tento přístup k dětem -typický pro českou zvlčilou justici - pro zahraničí šokem, na který nehodlá přistoupit.

Zděšení z chování matky i sociálky ve Švédsku tlumočí a vystihuje nejlépe mail sestry postiženého, tedy tety dítěte.

___________________

He is strong but he is not doing very well. They have taken his daughter away from him and he is devastated. 
The mother is already in Czech Republic with her. Antonia loves her father and she was crying, kicking and screaming hysterically when they took her away from him. The mother didn't allow anyone from the family to speak to Antonia for the 3 days that social services kept her in a home by herself. The mother didn't allow anyone from the family nor Fernando to say goodbye to her either.  She treated her daughter like a possession, like a piece of furniture that she was picking up. It was cruel and inhumane to her daughter. Forget about us, but to treat a six year old child with such indifference is an abomination. I am chocked and incredibly sadden by her behaviour.

___________________

Pro ty, co si to nepřečtou sami - matka nedovolila nikomu z rodiny, natož otci, se s dítětem vůbec rozloučit, ani mu říci jediné slovo. Dítě, násilím odtržené od osoby, kterou miluje, kopalo a křičelo a nebylo k utišení, matka s ním zacházela zcela bezcitně, jako se slaměnou loutkou...

Obraz české sociálky a české justice v zahraničí...

Zbývá se dotázat také švédské veřejnosti, zda je ochotna v těchto násilnostech asistovat a platit daně na ty, kteří se do toho zapojují...

___________________

___________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-28 10:51
Ahoj Jirko ,
pro zkušenosti nemusíme nikam cestovat, máme to denně před očima v Č.Budějovicích :
tupá matka lže, falšuje, mnohočetně maří  - OSPOD vše iniciuje a zvlčilá soudkyně
rozhoduje, Policie ČR  / kontrolovaná st. zástupcem ! /  nechce pracovat dle zákonů.
 Je nutné ta hovada zarazit ! :-?

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-28 10:53
Jirko,
 
místo zadržování pana Fernanda Burgose.
 
 
:Bergmansgatan 24431 30 Mölndal  Sweden
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-28 12:47
Běhá mi mráz po zádech: To do toho Švédska jela sebrat tu holčičku ta OSPODsko-pseudojustiční česká lůza, nebo toto provedli sami Švédové proti švédskému otci? To, že švédská  justice dejme tomu naprosto nekriticky a mechanicky přijala český mezinárodní zatykač, ještě lze omluvit dejme tomu jako výsledek dezinfornačního pomatení – ostatně český vládnoucí režim vystupuje v zahraničí jako demokratický, a dokonce až na výjimky se i chová  podle civilizačních norem,  tedy chová se naprosto opačně, než ve vlastní zemi proti vlastními občanům.  Zaujala mě věta:  „Stejně jako podvody a lhaní, u většiny Čechů absolutně běžné, leč ve vyspělé cizině naprosto nepřijatelné, je  tento přístupo k dětem – typický pro českou zvlčilou justici – pro zahraničí okem, na který nehodlá přistoupit....“. Nechci tvrdit, že podvody a lhaní jsou běžné u většiny Čechů, ale u hodně Čechů ano, a za nejhorší pokládám fakt, že zbylá část české veřejnosti – která sice nepodvádí a nelže – se s takovým jevem smiřuje, zkrátka – přeje si být bezkonfliktní.  Ovšem opatrnosti v pohledu na švédské orgámy nejspíše bude také třeba: I Švédsko je zemí, kde se k moci dostali neomarxisté – a nedostal se švédský otec do  , prosazující všechny úchylky počínaje prosazováním homosexuálních svazků či genderu – a bojujících nevybíravými prostředky proti přirozené rodina?  Napadá mě, že i ve Švédsku se dostala k moci zvrácenost v justici: Právě se dočítám, že švédský soud  prvního stupně  odsoudil Eritrejce za znásilnění ženy do vězení, a odvolací soud zrušil rozsudek a ještě navíc nařídil násilníky odškodnit, a pokutu uložil oběti. Jde o zvrácenost ani ne po česku, ani ne po švédsku, ale o zvrácenost, jakou byli schopni nacisti nebo komunisti, anebo – i novodobí islamisti. Islamismus a komunisti i nacisti jsou nepřáteli tradiční křes´tanské civilizace, a proti ní spojenci.  Se švédským otcem plně solidarizuji, a přeji mu hodně síly a také jeho rodině a přátelům, nesmíme se vzdávat ani v Čechách, ani ve Švédsku ani kdekoliv ve světě... :-)
 
Freeeurope :-?
0 # Kedul 2017-01-29 10:24
A co treba radeji zavrit justicni zlocince, aby do tech veznic neposilali nevinne? To slechticnu nenapadne novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-29 16:14
OSPOD, dříve OPD

Tupé a otrlé ksichty nevzledných babyzen, mohu mluvit sám za sebe, nad výchovou mé dcery bylo rozhodnutím soudu P-8 určen soudní dohled. Babyzny mou dceru dohlédaly tak až skončila u soudu s podmíněným trestem. O. :sad:
0 # Saxána 2017-01-29 16:30
Dnes vzpomínám na K. Berku a jeho vizi - volit jen v jeden den

Výsledek opakovaných voleb do Senátu Most je velmi zajímavý, pokud si porovnáme výsledky A. Dernerové a J. Šlégra. Porovnání výsledku Most a Litvínov u těchto dvou kandidátů je markantní (převaha AD proti JŠ v Mostě 4,7x a v Litvínově jen 2,1x), proto si porovnejme ještě výsledky všech okrsků v Mostě:
V okrscích 1-9 má Jiří Šlégr procenta úspěšnosti (celá čísla) JEDNOmístné, v téměř všech dalších 10-60 DVOUmístné.
Specifický je okrsek 20.
Okrsky v Mostě 1-9 jsou jako-by v "jiném režimu".
**************************************************************
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-29 21:20
Někteří se mne ptají na můj komentář k volebním výsledkům v Mostě.

Samozřejmě mě můj výsledek nepotěšil a byl pro mne zklamáním. Neodpovídá vynaloženému úsilí a obětavosti - jezdit do obvodu 200 km daleko, tam spát v hotelu, jezdit v té zimě po horách nebo v mrazu rozdávat letáčky po městě - žádná slast.

Potvrzuje se, že voliči reagují s určitou setrvačností, potřebují prostě čas dalšího kandidáta vůbec zaregistrovat a vzít v úvahu. Času bylo mnohem méně než v běžných volbách, ti, co kandidovali už poprvé, měli samozřejmě obrovský náskok, který se nedal - bez masivní kampaně - dohnat.
Na masivní kampaň jsem neměl prostředky. Přitom ta se ukázala - tam, i tady, v Jičíně, jako rozhodující.
Jen málo voličů je natolik inteligentních, aby se sami zajímali o jednotlivé kandidáty, natož jejich programy - většina prostě koho vidí nejčastěji (na billboardech, v reklamách, natož v TV, a tak) - tak toho volí.

Na druhé straně, když jsem viděl volební výsledky i mnohých kandidátů velkých stran, tak jsem si zas tak blbě nepřipadal. Viz třeba výsledek pana doktora Biolka z Litvínova, který dostal 639 hlasů - a to je, prosím, KOLEGA pí Dernerové, známý a místní chirurg, a kandidoval za velkou parlamentní stranu - STAN.

Kandidát TOPky byl jen o pár hlasů úspěšnější než já - a to je místní !!

A hlavně - nevěřím v regulérnost voleb v Bělušicích, protože jestliže jsem tam podle statistik dostal jen 3 hlasy ( a je tam podle věznice 111 voličů) - tak to prostě neodpovídá realitě a spíše to odpovídá tomu, že věznice letáčky vězňům nedala, pokud je někam vyvěsila, tak tam, kam nemají vězni přístup - a ty tři hlasy, aby to nevypadalo tak blbě - mi hodil sám pan ředitel + jeho zástupci. Můj reálný odhad je, že pokud by všichni voliči z řad vězňů byli s programem seznámeni, dostal bych tam nejméně 80 hlasů - ovšem pravdou je, že ani to by na celkovém výsledku mnoho nezměnilo.

Předseda strany, p. Hannig, je zjevně spokojenější s výsledky než já - když tvrdí, že v každé vesnici, co jsem byl - a rozdal letáčky - jsem pár hlasů dostal, často jsem obsadil 2. či 3. pozici - takže to nevidí tak fatálně.

Za mě tedy - spokojen s výsledkem nejsem, v regulérnost, alespoň v Bělušicích, nevěřím, výsledek neodpovídá vynaložené námaze - ale výsledky v podobě seznámení se dalšího kraje s naším programem to přesto přineslo.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-29 22:12
Připadá mně to, že je předpoklad, že znovu už nikdo nebude požadovat nové volby, takže - pokud někdo rozhodl druhé kolo již nedělat, tak to v některých okrscích prostě nějak vyrobili. :-?

Hodila jsem si ty výsledky v % u Šlégra i Dernerové na papír a připadá mi to podivné - v těch prvních devíti. Šlégr tam má hrozně málo. Od okrsku 10 - 60 je to výrazně jiné.


Vítězka neměla moc nad polovinu, těch 5% klidně mohlo být vyrobeno. :-?

Nevím, čím ty okrsky 1-9 jsou odlišné co do složení voličů od těch 10-60.
Např. v okrsku 2 má Dernerová 74,73% a Šlégr 1,05%. Pravda, může to být lékařský rajon. Netuším, čím jsou okrsky v Mostě tak specifické.

SA.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-29 21:25
Volit v jeden den - je vize celé Evropy a celého světa, Karel Berka byl ovšem ten, který na to právem poukazoval, že u nás je to absolutní výjimka, nemající - krom volebních machinací - žádný smysl.

Zajímavé třeba bylo, že Babišovci to původně od Karla převzali - ovšem jakmile se dostali "k válu", tak už o tom nechtěli ani slyšet...
0 # Kedul 2017-01-29 17:36
Obraz uniformovaneho zbabelce, ktery v poctu vetsim nez je nutna presila, bez vahani chrabre zasahuje proti 5tilete holcice a jejimu normalnimu tatovi marne bojujicimu s justicni zvuli je dokazan bezradnosti pri boji s bandou vetsinou ozbrojenych nasilniku ....http://pravyprostor.cz/zoufala-svedska-policie-prosi-o-pomoc-kvuli-rostoucimu-nasili-imigrantu-stejne-tak-i-ve-vidni/
Pokud jde o normalniho otce - prepadnout a zavrit az zcerna dle pomatenych vyroku ceskeho justicniho bezpaterniho systemu
Pokud jde o zcela jasne utoky barbaru tak to najednou nejde a musi tak nejak zasahnout obcane ... otazkou je proc udajne nejsou svedci .. jestli oni uz tak nejak obcane co svedcili nepochopili ze jde pouze o zmapovani nepratel rizene barbarizace a nebylo jim za svedectvi uz v minulosti pomahano a chraneno ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-30 21:44
Plukovníku jako máku

V Bělušicích 111 voličů, plus nějací občanský zaměstnanci, něco vobestrahy, na to dva plukovníci? U VU 1038 nás bylo 800 a velel tomu podplukovník . Jak to říkal Topolánek? O. :P

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.