LOM - Vlajka na feministické lodi

Kdysi se mě jeden z novinářů ptal, jak bych charakterizoval rozdíl mezi LOMem a K 213 ...  

 

 Řekl jsem mu tehdy - a dodnes se na tom nic nezměnilo - že nejblíže by tomu byl asi příměr z období Protektorátu. S tím, že LOM je něco jako protektorátní Vlajka, zatímco K 213 má asi nejblíže ke srovnání s paravýsadky z Británie.

ČT se - zase jednou - radovala - spolu s nejhorším společenským odpadem - exekutory - nad zabavováním řidičáků. Jak prý je to účinné.

Divím se už tomu, jak se jakýkoliv slušně vychovaný člověk může radovat nad úspěšností vydírání.

K tomu musí napřed projít důkladným vymytím mozku, aby toho byl schopen.

Vymytím, které mu vnucuje, že neplacení výživného je "trestný čin spáchaný proti dítěti" - a podobné holé nesmysly různých postkomunistických právních (často i lidských) úchylů a zrůd.

V reportáži je jistě zajímavé sledovat hned několik bodů : Třeba ty matky, které si tak stěžují, že žádné výživné nedostávají - a nutně se ptát, jestli je vůbec v zájmu společnosti, aby takové čůzy měly děti, natož aby ještě měly možnost jimi někoho vydírat.

Resp. názorná ukázka, v čím zájmu asi podobná "opatření" jsou.

V rámci "vyváženosti" se redaktoři zeptali na názor Unie otců - a feministického spolku femomužů LOM.

Doplním, že kdysi se ptávali i nás - ale - nechali toho.

Přijížděli totiž v blahé naději, že z nás udělají lumpy a grázly, co nechtějí platit na své děti - a když odjížděli, obvykle smutně konstatovali, že jim jejich koncepce, zjevně naladěná na úplně jinou vlnu, zase nevyšla - protože na všechno dostali jasnou a srozumitelnou odpověď, zatímco jim začaly rychle docházet nejen odpovědi, ale především otázky.

A tak se nás raději přestali ptát... Vždyť sama zmínka o K 213 je nebezpečím samým o sobě, hrozícím každému redaktorovi okamžitým vyhazovem, femosystému pak rychlým kolapsem.

Naším neměnným stanoviskem v tomto bodě je, že už to, že někdo diskutuje výhradně o výživném a jeho vymáhání, je naprosto špatně.

To je počátek konce zdravé rodiny, to je počátek zrodu tupé feministické husy, která bezcitně sbalí řvoucí dítě do podpaždí - a odtáhne ho k sobě - vždyť je to přece řvoucí a dlouholetá poukázka na bezpracný příjem v podobě výživného.

Neměnným stanoviskem našeho sdružení je, že VÝŽIVNÉ JE TO POSLEDNÍ,  CO DÍTĚ POTŘEBUJE. Normální dítě peníze nepotřebuje a také se o ně nezajímá. Opak je signálem už vážné duševní poruchy a jednoznačně nesprávné a nezdravé výchovy.

Jakékoliv diskuse o placení, natož vymáhání výživného jsou úchylné od samého počátku a slušný rodič na ně nikdy nepřistoupí.

Dítě totiž - potřebuje PÉČI A LÁSKU OBOU SVÝCH RODIČŮ a je mu úplně jedno, jestli mají nebo nemají peníze. To dítě nechápe, nezajímá, zajímat nemá a chápat na tom nemá co.

A protože tahle argumentace byla zjevně tak mimo vychované postkomunistické chápání každého redaktora, co se na to kdy nás ptal, přestali se ptát - už proto, že jim to vždycky na dlouho vyrazilo dech a nikdy se nevzmohli na odpověď, natož na to, aby nás jako autory těchto výroků dokázali zesměšnit.

A proto se raději otočili, odjeli - a už se nikdy nevrátili.

Co se nám nehodí do krámu, případně na co jsme myšlenkově krátcí - to jednoduše a snadno vypustíme - a je to !!

Škoda, že spolu s tím nejde tak snadno vypustit i lásku k dítěti - o kterou tu jde především. Ale všimněte si - že z těchto femoreportáží se vytratila zcela. Tam o ní nenaleznete byť i jen jediné slovo. Zato peníze a výživné se tam skloňují od začátku do konce pořád a ve všech pádech.

A protože láska k dítěti a zájem o jeho výchovu jsou pro přitroublé femoredakce zcela nesrozumitelnými pojmy, přestaly k nám raději jezdit.

O to častěji pak jezdí za kolaborantským femosdružením, mužskou obdobou ProFemu - Ligou otevřených mužů, tedy LOMem. Ten, na rozdíl od nás, nemá nouzi o dotace - zato má nouzi hlavně o to, co má přímo v názvu - totiž o muže. 

Vypreparované eunuchy za ně považovat lze jen ztěží, a to i při vší feministické vůli, které jistě není málo.

Stejně, jako kdysi hlas Vlajky bylo jen ztěží označovat za hlas a vůli českého národa.

Ale, pravda, každá loď má mít nějakou vlajku, a tak i gender femo kastráti potřebují svou Vlajku.

A ta za nimi do daleka a nade trůny vlaje...

Dokud se namísto o lásce k dítěti bude mluvit v televizi o výživném a jeho vymáhání, dotud jsme úchylný, narušený a nemocný národ, nepatřící do evropské kultury a civilizace. 

 

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/217452801100129/obsah/519404-alimenty-za-volantem

_______________________

_______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________

_________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-29 23:01
:-)
0 # Tomáš Jadlovský 2017-01-29 23:36
Ke článku bych dodal, že LOM kromě dotací z veřejných rozpočtů ještě luxuje kapsy prostějších mužů, jimž nabízí kurzy na téma - dítě po porodu pláče a matka se mu věnuje, tudíž nemá tolik času na otce jako před porodem. Každý, kdo toto neví sám od sebe, může jít na kurs a Lize přispět na její činnost slušným zápisným.

ona.idnes.cz/.../...
0 # Kedul 2017-01-29 23:45
Co se nám nehodí do krámu, případně na co jsme myšlenkově krátcí - to jednoduše a snadno vypustíme - a je to !!

V CR takhle bezne funguje justice od nepameti a vubec to nikomu nepride divne :D

Z te reportaze se mi udelalo hodne nevolno .... mam dite ja chudak sem nedostala penize, jak je to mozne vemte mu aspon ridicak, zavrete ho znicte ho ... tohle je normalni penezouchylka spojena s nenavisti. Jak se vubec opovazuje nekdo k tomu dodat ze mu pry zalezi na diteti kdyz je z tech slov na 100 honu slyset ze jde jenom o prachy ...
Dite neni zdroj penez!!! Opakovat temhle zmetkum nepretrzite z amlionu o chlebu a vode dokud se jim nerozsviti ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-30 09:57
Vysoké odměny úředníků jsou minulost, tvrdila vláda. Úřady našly obezličku

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-30 14:07
Neměl jste být ani magistr, řekl soud rychlostudentovi z Plzně. Titul JUDr. mu zůstává

rozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-30 14:16
Praha zaplatí téměř milion muži, který se zranil na zledovatělém chodníku

zpravy.idnes.cz/.../...

diskuse
zpravy.idnes.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-30 15:14
Michaláková neuspěla v Norsku u NS :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-01-30 17:34
Jéje, bejvalka taky zušlechtila policejní studia píšťalkování a obuškování
v bratislavské vysoké škole na JUDr... 
Harangozo model..
 
rozhlas.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.