OSZ P - 2 : Na slovíčko ! - O xenofobii ...

... vůbec nechtěl přijít obvodní státní zástupce OSZ P - 2 Tomáš Svoboda.

Takový - typický státní zástupce : sám neumí a nedělá nic, krom toho, o čem si myslí, že by se dalo v médiích dobře prodat - a ještě má tu drzost poučovat ostatní, tentokráte o xenofobii...

 

Prý je (mým) xenofobním projevem sdělení, že "Demeterová je cikánské jméno".

A - jaké jiné ?? Na to jsme se ho právě chtěli jít zeptat.

To totiž není žádný soud, žádný názor - to je holé konstatování faktu. Demeter - je cikánské jméno. Basta. Ještě jsem neviděl Demetera bílého, a že jsem  už pár Demeterů viděl !! Pochopitelně, hlavně v kriminálech. Anebo - na soudech. Jako - třeba tahle :  Demeterová, z OS P - 2.

Soud - nebo kriminál - není to skoro jedno ?? Aspoň co do kvality tamního osazenstva ??

Platí totiž nepřímá úměra : Oč hloupější a neschopnější je ten který soudce či státní zástupce, o to větší je to oficiální potíratel "rasismu" a "xenofobie" - asi aby se ukázal v tom nejlepším světle u momentálně mocných - a byla mu následně tolerována jeho skutečná hloupost a neschopnost při výkonu profese.

Asi něco - jako Tomáš Svoboda, jistý státní zástupce z OSZ pro Prahu 2.

Ovšem - pozor (!!) - státní zástupce je od potírání trestné činnosti - takže takovéhle pako vás totiž může zažalovat - jak samo předvádí - už za to, že jste "objevili a vyzradili" státní tajemství - jako třeba to, že Demeter je cikánské jméno.

Dodejme, že Tomáš Svobodovi jsem napsal - celé dva měsíce předem (!!!) - že přijdeme tenhle rozhovor natočit. A když jsme tam dneska - kolem poledne - přišli - tak - samozřejmě - "neměl čas". Ubožák. Tomu říkám totální manažerská neschopnost - nemoci si udělat ani za 2 měsíce 5 minut času na rozhovor pro sledované médium - to už chce velkou a totální neschopnost, otupělost - a hlavně a především - ZBABĚLOST.  Protože ta za vším dnes stála především, beze všech pochybností.

 

 

 _______________

 

______________

 

 

 ______________

Tomáš Svoboda je také státní zástupce, který usilovně stíhá znalce za vystavení křivého znaleckého posudku ve věci obžalovaného a odsouzeného Janouška. Chvályhodná věc, řeknete si - křivý znalecký posudek je pěkné svinstvo a dokáže nevinným lidem pořádně zatopit, někdy i několika lety v base - za nic.

Ale, když už je Tomáš Svoboda takový průkopník, že žaluje křivé znalce, proč jen v jediném případě ?? (Přiznejme si, že v tom, kde momentálně mocní chtějí obžalovaného zavřít stůj co stůj.)

Proč ne v dalších, kde o vystavení křivých znaleckých posudků, navíc posudků evidentně podvodných na první pohled, není sebemenších pochyb - a témuž státnímu zástupci to kupodivu nejen nevadí, ale nespatřuje v nich dokonce sebemenší problém...

_________________

 __________________

 

_____________________

 A TOHLE  jsme dnes natočili :

 

https://youtu.be/GN4rB5UQ_es       Úvodní vstup na Městském soudě

 

https://youtu.be/ZxbEE9rh1Tc           Přesun na OSZ Praha 2 (za rohem) -

a sdělení ve vrátnici, že pan OSZ "Nemá čas..."    Výraz totální lidské i manažerské neschopnosti a blbosti.

___________________

___________________

 

A aby toho dnes nebylo málo - a aby byl obrázek dostatečně ilustrativní, šli jsme se podívat ještě i po stopách druhého TO, tentokráte na OSZ Praha 5, tedy přes řeku, na Smíchov.

To bylo podáno - prostřednictvím Bradáčové VSZ - na soudkyni KS v Praze Zlatuši Jíchovou a její skvělý senát v souvislosti s tím, že jednak rozhodovala ve věci svého příbuzného, EXE Jíchy, z Přerova, jednak rozhodovala výlučně v rozporu se zákonem, když odmítala brát ohledy na platné nájemní smlouvy nájemníků, přičemž ochrana nájemníků i jejich smluvních vztahů je garantována jak Ústavou, tak i novým Občanským zákoníkem.

Trestní oznámení bylo podáno 2. ledna - to už tedy máme zase dva měsíce - a - NIC !! Jen přišlo vyrozumění, že bylo postoupeno na OSZ Praha 5 - a toť k dnešku vše. Přitom lhůta pro vyrozumění podatele je 1 měsíc, něco jsme se tedy už dávno měli dozvědět ...

 

 

Ani tady jsme se nedomohli ničeho. Jen po asi čtvrt hodině zoufalého shánění kohokoliv ze strany justiční stráže sdělení, že se nám nikdo vyjadřovat nebude, jedině prý písemně - jenže právě proto, že to doposud nikdo neudělal, jsme tam přišli...

Další - zcela nefunkční - státní zastupitelství, resp. funkční pouze k pronásledování kritiků justice, nikoliv k pronásledování zločinů a zločinců, což obvykle rozhodně nebývá totéž.

A NATOČILI  jsme tam :

https://youtu.be/lDAEhblXfnU            Úvod - před OSZ, když jsme přišli

 

https://youtu.be/qvHo5DInrT4           A po pár minutách,  při odchodu - totéž : Nula od nuly pošla...

 

 

 

 A takhle bychom v podstatě mohli pokračovat klidně dál, po všech deseti OSZ, co jich Praha má.

Otrapové a pobudové k ničemu - zadarmo drazí.

Přitom tam rozhodně zadarmo nejsou, to ani náhodou...

___________________

 

Nedávno jsem slyšel - ba i viděl - záběr z jednoho vystoupení Bradáčové, asi na nějaké právnické fakultě, soudě podle mládí posluchačů (hlavně posluchaček).

Bylo to uvedeno nadpisem : Žena, co nezná kompromis - ( nebo tak nějak).

Opravdu - to nezná.

Před skutečnými problémy totiž nekompromisně mizí - a dělá, že je nevidí, nebo že neexistují.

Přitom od jejího příchodu se na OSZ  K LEPŠÍMU  nezměnilo vůbec nic, dál nefungují pro občany, ale výhradně samy pro sebe a pro zdejší mocné - na likvidaci jejich nepřátel, úplně stejně, jako fungovaly státní prokuratury v 50. letech.

Tehdy jen nebyly tak dostupné malé kamery a nebyl internet - to byl taky asi jediný rozdíl oproti současnosti.

 

 

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-24 18:07
Máme nečekaného příznivce ??

Hlavně, že když byl u moci, měl pro nás pochopení... :-?

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-25 21:19
Exsoudce Matula v kůži obžalovaného: Nic příjemného, ale po pěti letech se na to dívám trochu s nadhledem


ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-25 21:19
Řekl bych, že tohle nebudou ty proměny, oč veřejnost stojí...

Státní zastupitelství ve světle proměn? Bradáčová, Pospíšil a spol. vzpomínali na boj o moc s Veseckou a Rampulou

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-27 15:16
27.2.2017 09:34 Proč jsou podle německé a polské legislativy zločiny komunismu nepromlčitelné, ale v Česku a Slovensku to neplatí? Hosty Veroniky Sedláčkové byli ředitelka Platformy evropské paměti a svědomí Neela Winkelmannová a předseda Městského soudu v Praze Libor Vávra.

prehravac.rozhlas.cz/audio/3810303

________________

Protože by na Městském soudě nesměl sedět někdo jako Libor Vávra.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-02-27 21:09
Pro pamětníky - z Ovocňáku :

www.ceskatelevize.cz/.../20956226647

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.