Vypsání nových voleb v obvodu č. 37

jsem navrhnul předsedovi Senátu p. Milanu Štěchovi.

 

vážený pan

Milan Štěch, předseda Senátu PČR

 

 

Vážený pane předsedo Senátu,

 

               Chci Vás informovat a současně také požádat o zakročení.

 

Jak jistě víte, v našem senátním obvodě - č. 37 - byl zvolen senátorem p. Tomáš Czernin.

 

Bohužel, musím konstatovat, že tuto funkci – pokud vykonává – pak tak, jakoby ji vůbec nevykonával.

 

Na maily převážně nereaguje vůbec, pro voliče svého obvodu zásadně nemá čas, ba ani žádné úřední hodiny, vymlouvá se na kancelář, prý nezařízenou, ve skutečnosti, pokud vím, je celý Senát dávno zařízen a sejít se tam s kýmkoliv kdykoliv není vůbec žádný problém.

 

Nezodpovězené maily Vám mohu samozřejmě doložit, stejně jako to, že pro voliče zásadně nemá nikdy čas a jejich problémy ho nezajímají.

 

Senátor, kterého nezajímají problémy jeho kraje a jeho voličů, a to ani problémy zcela zásadní při hrubém porušování lidských práv, je senátorem naprosto k ničemu a dostal se do této funkce zjevně nějakým omylem, nejspíš na základě nepravdivě vylíčeného poslání tohoto ústavního funkcionáře.

 

Současně musím konstatovat, že vzhledem k jeho volební kampani a tomu, co v ní sliboval, se nebojím tuto nazvat volebním podvodem.

 

Důležité ale je, že v současnosti tuto činnost nikdo nevykonává, což je totéž, jako bychom žádného senátora neměli.

 

Protože bere za výkon této funkce mj. také plat, chci se Vás zeptat, za co je vlastně vyplácen.

 

Ale hlavně : Chci Vás požádat o podání návrhu Parlamentu ČR k vypsání nových senátních voleb ve volebním obvodu č. 37, protože tam žádný senátor není a toto místo je volné.

 

A myslím, že to docela spěchá.

 

Věřím ve Vaši brzkou odpověď a obnovení funkčnosti Senátu.

 

 

 

S pozdravem

 

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala

________________

 

 ___________________

Od: Jiří Fiala <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>
Komu: Czernin Tomáš <This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.>

Vážený pane Czernine,
 
zasílám Vám v kopii dopis předsedovi Senátu p. Milanu Štěchovi ohledně toho, že Vaši funkci senátora nevykonáváte, na maily nereagujete, sejít se s Vámi není možné a problémy voličů a kraje Vás nezajímají, a to včetně nejhrubšího porušování základních lidských práv.
Je škoda, že už nejsme královstvím a nemáme krále, protože jedině ten měl právo zbavovat šlechtice jejich titulů při projevech evidentní zbabělosti, která vždy byla se statutem šlechtice zcela neslučitelná.
Věřím, že mému požadavku na vypsání nových voleb v tomto senátním obvodě bude vyhověno co nejdříve a že se podaří zvolit senátora, který dostojí jak svým předvolebním slibům, tak zejména poslání této ústavní funkce.
S pozdravem
Ing. Jiří Fiala

 

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-01 09:55
Někteří lidé mají ten správný tah k mamonu a statkům. Pan senátor bude určitě 6 let brát peníze za nic, mandát si rozvážně ponechá a pokud nezemře na lenost a degeneraci, tak nové volby před vypršením mandátu nebudou. Šetří senátu náklady na svoje požitky? Nebo je úplně čerpá a spoří si zodpovědně do truhličky? Snad si jeho voliči třeba pořádně nafackují. Hloupí poddaní často zvolí nejhoršího drába. A nejlínějšího. Poučí se z toho pro příště? AM
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-02 13:40
forum24.cz/.../
pokud se týká umění kecat, tak to se tedy potatil.  Jenže to, co říká, je pohádka o zlém caru a jeho zlých ministrech. Problém je ten, že téhle starodávné pohádce z propagandistické dílny dávné KGB je zjevně ochotno věřit mnoho občanů.
 
Freeeurope :sad:

_______________

Nevím, kdo byl jeho otec, ale pokud tohle říká, je to typický idiot z ANO a je jedině dobře, že se ho na hejtmanství zbavili.

O politické naivitě doktorů vím ostatně své. JF :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-02 21:07
On dle toho článku mluví v tom smyslu, že Babiš je dobrý, ale že se dostal do situace, kde nemohl couvnout. A že různí lidé kolem něho.  A že Babiš ovlivní i inteligentní lidi.  Takové věty právě zakládají   variace na pohádky „hodný car a zlí ministři“!

Nemusí  člověk disponovat Bůhví jak vysokými školami, stačí jen obyčejný zdravý selský rozum na to, aby si člověk jím obdařený uvědomil, že „kdo řídí, kontroluje“. Anebo „schopný člověk se obklopí ještě schopnějšími“ (A Blb mezi blby aspoň o trošku práskanější se obklopí vždycky jen blby. To je přece i Babiš. :-?
 
Tady v Polsku jsem se musel včera  smát, když se v televizi objevilo, že polská vláda bude na volbu předsedy Rady Evropy asi kandidovat jiného kandidáta opoziční strany, a ne Tuska (totiž zde je volební klíč, a vláda musí nechat na tuto kandidaturu Občanskou Platformu, čili kandidáta strany destruktivní opozice).

A pointa: Kaczyski řekl, že ten člověk, kdyby jej měl podpořit) disponuje takovým a takovým vzděláním, takovými a takovými zkušenostmi v oboru a zná plynně anglicky....(asi 5 jazyků). A ihned na obrazovce se objevil Schetyna (předseda Občanské Platformy, křivák a debil už pohledem)- že dotyčného vylučuje z Občanské Plaformy (z té lety už i tak odešlo hodně lidí, a zůstal odpad).

Prostě paralela Babiše a Schetyny mě  praštila přímo do očí: Čím větší debil, tím spíše se bude zbavovat lepšího..,Košta přece jen vzdor všemu je určitě lepší, než totální špína, jakou většina ANO představuje...(Koštův táta uměl kecat, uměl ukecat i  vysoké stranické činitele – zkrátka aparát pitomců, ovšem myslící lidé si o něm mysleli své, ty on nesnesl, protože – ti se nedali zkrátka ukecat. Ty smrtelně nenáviděl. )
 
Teď je tady po bouřce, udělalo se pěkně  černo, vichr a párkrát to pořádně prásklo.  Ted svítí  zapadající Slunce. Tak má Varšava a Mazovské vojvodství první předjarní  bouřku za sebou.  
 
Freeeurope     :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-02 21:08
Nová informace na všech kanálech. Země EU budou bojovat ze stejnou kvalitu potravin pro všechny občany. Akci podporují i všichni naši politici.

A což takhle bojovat za kvalitní justici pro všechny občany?

Jó holt naše ovčany, dále jen "hejly" je nutné zaplavit balastem
aby náhodou nechtěli něco podstatného....... ... ... ..

ekonomika.idnes.cz/.../...

kul.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-02 21:19
Asi si s ní taky popovídáme ... :eek:

seznam.cz/.../...
0 # Saxána 2017-03-03 09:18
Chodím na poslech na různá místa - poučit se. A stalo se tak.
JUDr. Lenka Bradáčová nás v sále trochu uzemnila - veřejnost prý jásá nad rychlostí rozsudku nad našimi občany ve Švýcarsku, ale netuší, že rozsudek není pravomocný a teprve proběhne odvolací řízení a Švýcarsko má proces v trestním řízení opačně než v ČR -
d o k a z o v á n í se provádí AŽ při o d v o l á n í.
Náš zastaralý TŘ se bude inovovat a proto navrhuji takovou reformu.
americkecentrum.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-03 17:21
Jako že se vina zjišťuje, až když se odsouzený odvolá ? Což znamená, že se mu rozsudek 1. stupně nelíbí ?

To asi nebude pravda, to je nějaké postavené na hlavu... :eek:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.