ČSSD : Volba výrazem pustého zoufalství

ČSSD si (znovu)zvolila do čela Bohuslava Sobotku, místopředsedou pak ministra vnitra Chovance.

 

Pokud nám tím chce tato strana říci, že nikoho lepšího na tyto pozice nemá, je to výraz čirého zoufalství.

Za takové situace by ČSSD udělala určitě nejlépe, kdyby se sama rozpustila.

Více asi není co dodat.

 

 

______________________

______________________

Rolník vykročil na žně ... 

http://ateo.cz/i/7647/

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-10 20:52
Totéž jakoby si chtěl po kaprech aby si vypustili vlastní rybník.  Kdepak,  ta partaj musí vyhnít. O. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-10 20:53
Takto vypadá výchova policistky Šmejkalové, plk z policejní školy a opakování jejího příkladu....
 Článek vynechává většinu zvěrstev co štětky provedly.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 09:10
Klasika. A pak odkud že se to bere, že ?
_________

No kde, na Masarykově univerzitě, kde sídlí nově i plukovnice a ta druhá, ta je od vás, z Prahy.
Výslechy byly zajímavé, probíhaly odděleně po drátě z nějaké tajné místnůstky.
Už je i před soudem potvrzen sex s rozhodčími na mezinárodních tanečních soutěžích Brno Open,
pro lepší hodnocení, sex s profesorem na právech za účelem složení zkoušek etc.

Samozřejmě 
škola vždy vydá  potvrzení o řádném studiu....
A posudky znalkyně, že štětka nikdy nelže, od známé prodejné znalkyně, co již loni stála před soudem
za falešný posudek v jiné věci.

Posudky díky veřejnosti a novinářům už soudce neuznal pro rozpor s důkazy
a nařídil nové revizní posudky..  

Takové divadlo nepořídíte ani v Národním za velké peníze.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 09:14
Tahle věta stojí za vytesání do kamene :
Zamilovala se - imponoval jí jeho majetek... :P

Aneb : Staré známé : Neny penyz, neny laska... :-)

_______________

"Dívka se seznámila s obžalovaným ve svých dvaceti letech. Jednu dobu se do něj zamilovala, i přes velký věkový rozdíl jí imponovala jeho zkušenost i majetek." :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 10:34
Znalkyně Spíšková ??

samozřejmě, kdo jiný... :D
0 # Kedul 2017-03-11 12:17
Takovych "znalkyn" a "znalcu" je .... sice by se jim melo spravne rikat neznalci ale justicni sytem je potrebuje k vykonu nespravedlnosti.
Takova "ochrankyne deviantu" Herrova (sama je deviant jak vysitej) to je taky darecek .... ze sadistickych nasilniku dela chudacky co nemuzou do vezeni protoze za svoje chovani nejsou odpovedni ... a z normalnich nevinnych chlapu dela naopak nebezpecne uchylaky ktere je potreba za kazdou cenu odsoudit na zaklade jejich krivych posudku a "lecit" ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-10 22:48
Inseminátorka Marksová : :sad:


Návrh paní ministryně Marksové absolutně nebere v potaz mužskou roli při výchově dítěte.

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-10 22:49
Josef Mašín oslaví 85 let. O svých činech nikdy nepochyboval

echo24.cz/.../...
_______________

Ani my ne.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 09:06
Ministryně Marksová se ráda prezentuje jako velká bojovnice za různá práva či „práva“ některých lidí. Její zmíněný návrh ale naopak fakticky pošlapává skutečná práva otců. A protože se počítá s tím, že výchova jedním z rodičů je stavěna na stejnou úroveň jako úplná rodina, návrh je bezohledný i vůči samotným dětem. Proto říkám k návrhu ministryně Marksové jednoznačné NE a pevně věřím, že se podobně vyjádří i většina lidí při podzimních volbách.

Bojový nůž s pevnou čepelí MFH® USMC
767 Kč 
Koupit

Opasek US LC2 MFH® - woodland
218 Kč 
Koupit

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 17:04
Komunisti rikali: Prikazeme vetru, desti.
Marxova rika: Prikazeme vaginam, aby porodily tolik deti, kolik potrebuje postkomunisticky stat, duchodovy system.
A beda, jak si nejaka dovoli nemit alespon jedno dite, tak nebude mit narok na duchod.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 17:22
Objasnil záhadnou smrt Jana Masaryka, teď chtějí odborníci zakázat znalci praxi

lidovky.cz/.../...

_______________

Bezesporu jedna podivnost za druhou. Kdo zná praxi u našich soudů a znalecké posudky, které se tam běžně prezentují, vůbec nepochopí, jak někdo může zažalovat nebo se chtít zbavit znalce za údajně neprofesionální posudky - když denně projdou tuny vysloveného hnoje, který rozliší i laik pouhým poslechem - a nikdy se nic nestane, nikdo nikoho znalecké doložky nezbavuje, žádné kárné řízení se nezavádí - viz třeba naposledy originální inovace Exekutora Jíchy - oceňování domů z ulice, bez toho, že by je kdo fakticky viděl.

Nesmysl na první pohled, přitom to zatím všude prošlo - přes dozorčí orgány MSp, až po městské státní zastupitelství... pro všechny je to "normálka". Názorná ukázka, k čemu ty "kontrolní orgány" vlastně jsou. Jen zaplacená a koupená předsunutá pracoviště exekutorů....

Jestliže TOHLE je normálka, pak co by musel asi znalec napsat, aby to normálka nebylo ???

A to nemluvím o horách evidentně nesmyslných blábolů v opatrovnických kauzách, kde projde naprosto všechno, včetně toho, že údajně SZR neexistuje - tedy asi jako by lékař z oboru všeobecné medicíny tvrdil, že neexistuje angína nebo chřipka, že to jsou výmysly několika západních pavědců - když my, vyspělí, přece dobře víme, že je to jen obyčejné nachlazení - a nic jiného nikdy nebylo a nebude... :roll:

To spíš opravdu vypadá, že někomu vadil a ten se ho chtěl zbavit. Někomu dosti mocnému.

Značně nestandardní situace. :eek:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-11 21:34
Ten případ znalce pana Strause mi připomíná vzdáleně to, co se snaží dělat polská destruktivní opozice ve věci vyšetřování atentátu na prezidentské letadlo 10.04.2010 ve Smolensku. Zesměšnit vyšetřování, a dokonce ve svých hlásných troubách plivat na oběti (nebo dělat kravály v kostele při vzpomínkové mši – jako např. včera ve Varšavě – to je politická „kultura“ poslanců „opozice“).   

 Po smolenském atentát si moc upevnila (za potlesku východoněmecké estébačky Eriky a francouzských neobolševiků) dnešní totální (destruktivní) opozice, sestavila komisi, která opsala výsledky „vyšetřování“ ruské komise. Proti ní využili  Právo a Spravedlnost, tehdy v opozici, svého ústavního práva a proti tzv. Millerově komisi postkomunistických nájemných odborníků (znalců)  svolal dnešní MNO Macierewicz parlamentní komisi, do které přizval odborníky nejen polské, nýbrž i   také zahraniční, z USA, Britanie, Dánska...A především  mezinárodní autority z oboru, mající za sebou vyšetřování takové jako např, Lockerbie atd.

A za té postkomunistické vlády ti nájemní znalci  se stejnými metodami jako dnes proti panu Strausovi  v ČR, intrikovali v Polsku proti těm z Macierewiczovy komise, zvláště těm, co jsou polskými státním příslušníky. Ve vědeckých a odborných kruzích v Polsku tak stál kolega proti kolegovi, avšak rozumějme:  ten, co získal vědecké hodnosti  od komunistů,  estébáků či jejich pohrobků anebo se za to upsal spolupráci s nimi, a ten, který dostál  profesní a lidské cti. Na ty zahraniční samozřejmě ti tehdy v Polsku mocní postkomunisti  posílali denunciace jejich nadřízeným do zahraničí.
 
Totéž jak v případě pana Strause, jen v internacionalizovaných rozměrech.  Akorát, že v Polsku je konečně moci komunistických pohrobků konec.

Co však bylo podivuhodné, to, že někteří  ti salonní režimní odborníci znalci, sloužící tehdy režimu (a dnes destruktivní opozici) byli ochotni napsat leccos, co je v rozporu se základními zákony mechaniky. To, že byly dvě nálože po částech odpalované v konkrétní části ledadla, to, že vybuchlo ještě ve vzduchu, je závěr Macierewiczovy komise, nikoliv chyby pilotů, prý ovlivňovaným v kokpitu prý opilým generálem Blasikem,...

Dnes tedy šetření  běží nanovo, ale také s tím, kdo a jak je čím vinen. A  samozřejmě, k odpovědnosti může být povolán i Tusk, jenž – ač to bylo letadlo vojenské státu NATO – vydal bezvýhradně šetření Rusům. Ano,  osobně Tusk!

Podezření, že na atentátu bylo aktivně účastno zázemí dnešní destruktivní opozice, je logické, někdo musí být vinen – neboť není normálně možné, aby prezidentské letadlo z Varšavy odstartovalo se zamontovanou bombou, a k němu nemůže mít přístup kdejaká osoba mimo vládní kruhy a bezpečnostní složky.  

Vzhledem k negování výsledků opozicí, snažící se najít oporu u všech levičáků v EU, zadal ministr Macierewicz šetření přítomnosti výbušnin na letadle také britským expertům. Osobně nepochybuji, že výsledky budou stejné...  

Tak tolik, na jaké úrovni se dá takový boj vést, zvláště, kdy je zainteresován nějaký vládnoucí režim.

A to ve věci Jana Masaryka je! Vražda Masaryka kompromituje  hodně vysoce postavených stejně tak jako smolenský atentát o 62 let později.

 (Akorát v dnešní době   může na Tuska být vydán z Polska mezinárodní zatykač, ať jde o finanční pyramidu Amber Gold, tak právě o Smolensk, kde jde o teroristický čin, to samozřejmě by byla kompromitace nejen Merkelové, ale všech představitelů státu, kteří diktát východoněmecké estébačky Eriky schválili.

Ve Smolensku totiž se jednalo o atentát na prezidenta členského státu NATO, a po stránce mezinárodních smluv by musel být tento atentát považován za útok na členský stát NATO.  Boj je urputný a dodnes se neskončil, ani sedm let po Smolensku.

A doufám, že ani v ČR neskončí boj o pravdu o vraždě Jana Masaryka.
 
Freeeurope :-)

________________

Kauzu Jana Masaryka uzavřelo MěstSZ v r. 2002 s tím, že to byla vražda.
Opírali se právě o posudek z biomechaniky - tedy tohoto znalce.

Pak se objevil nějaký svědek v Moskvě, co říkal, že jeho matka - členka NKVD - o tom prý vyprávěla, že osobně znala lidi, co Masaryka z okna vyhodili - a potvrzoval, že to byla akce NKVD.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-03-12 19:01
Poradte Marxove podle nasledujiciho clanku.
At si devce nejdriv zjisti, jestli je dedicne neplaceni alimentu.
Z.
novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.