Fernando Burgos vydán ...

Podle zpráv příbuzných měl být dnešního dne p. Fernando Burgos, otec zatčený ve Švédsku kvůli údajnému únosu své dcery z ČR, vydán českým úřadům.

Stalo se tak i přes naše varování, aby to švédská justice nečinila.

Servilita a omezenost asi nebudou jen výsadou českých úřadů.

Jeho příbuzní ho symbolicky předávají do péče našeho sdružení a jeho členů.

Slibujeme, že uděláme, co bude v našich silách, především pak v souvislosti s očekávaným - věřme že brzkým - soudem.

 http://hradec.idnes.cz/cizinci-u-soudu-bojuji-za-stridavou-peci-ffm-/hradec-zpravy.aspx?c=A140701_131827_hradec-zpravy_kvi

______________________

______________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2017-04-19 21:46
Je mi to moc líto, tajně jsem doufal, že ve Švédsku zvítězí zdravý rozum. Tomuto chování se říká tzv. důvěra mezi členskými státy EU. Jednotlivé státy mají předpokládat, že ty ostatní jsou demokratické a právní a proto nezkoumají, za co je občan pronásledován. A proto zřejmě švédský soud (který by ve své praxi asi nikdy nesvěřil dítě psychomatce pouze proto, že ona to tak chce) nezkoumal, že je ČR lidskoprávní žumpa a otec nemá možnost dočkat se tam spravedlnosti, soudci jsou nezávislí na čemkoliv a když si matka usmyslí, že se skrze dítě pomstí a obohatí, není obrany. To víme všichni. Panu Burgosovi přeju pevné nervy v českém feminacistickém monstrprocesu a věřím, že jeho dcera jednou ocení jeho hrdinství, že se aspoň pokusil o nápravu. Není ostudou do žumpy spadnout, ostudou je zůstat v ní trčet.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-20 07:06
Podle posledních zpráv je na policejní stanici v Semilech, provádí tam s ním výslech.
Asi poprvé v životě je mi líto, že nejsem právník, protože bych tam hnedle jel, stejně je mi jasný, že nikoho lepšího než mě na obhajobu u nás nesežene.

Včera jsem to zase viděl ve Žďáru - jednoho "právníka", ubohost nad ubohost, neumí nic, a pak se děsně diví - a vztekají - když si lidi najdou toho, kdo to umí.

Ta jejich škola je naprosto na hovno, tam je naučí leda podvádět a křivit se, nic jinýho. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-20 07:08
A stran toho vydání : Oni sice i v EU tuší, že ta naše "justice" asi nebude taková, na jakou jsou zvyklí oni - a je moc dobře, že se to teď začalo řešit u sousedů, v Polsku - aspoň si Evropa uvědomí, co tam sedí za chátru a rozhoduje o ostatních...
Třeba pak i přehodnotí automatické uznávání zatykačů, a zvláště v rodinných věcech. :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-20 09:19
Pachové stopy jsou v případu zavražděné prostitutky málo, řekl Ústavní soud a případ vrátil

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2017-04-20 09:53
Tak jeste jsou tam ti vestci obzaloby no, pardon soudni znalci .... kterym staci opsat z obvineni diagnozu a odmenu dostanou .... jiny duvod proc "znalec" zna vzdy obvineni a spis ci jeho cast predem, nez aby vedel jakou diagnozu do posudku napsat, me nenapada... Kazdy znalec psychiatr ktery se jakymkoliv zpusobem dozvi o obvineni posuzovaneho ma byt bez pardonu jako podjaty vyloucen...to ze je podjaty je naprosto logicke... to je totiz jediny zbusob jak ziskat nezavysly posudek ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-20 09:30
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-20 20:44
Pana Burgose mi je upřímně líto, a modlíme se za něj i jeho děti.  O úřadech řady západních zemí, nejen o švédských, jsem si nedělal příliš iluze, neboť dnes v hodně  z nich vládne levice, generace studentských bouří 1968 (které v tehdejším Československu příliš nevešly do vědomí lidí, neboť pozornost byla soustředěna na následky srpnového vpádu  sovětských bolševických okupantů),  a dochází k postupné demontáži demokracie,  někde s menší škodou, někde již došlo k zruinování hospodářství,  jako např. za vlády socialisty Zapatera zrovna ve vlasti pana Burgose.  

A samozuřejmě – tyto síly s lety v daných zemích zajišťovaly i justici. Na druhé straně Československo a Česká republika jsou vnímány dodnes velmi často jako demokratický stát,  jakkoliv ve skutečnosti se jedná o mistrně skrývanou a o to zákeřnější diktaturu, o kapitalizovaný komunismus.  

Lepších obhájců než K 213 se mu nemůže dostat, bude to boj....
 
Freeeurope :sad:

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.