Sabotérky z Kladna

 Účelovost a jednostrannost justice, zcela vylučující objektivitu, a tím i právní stát, si snadno a nejlépe ověříte, když má najednou začít fungovat proti těm, kteří vás původně křivě pronásledovali.

 Už jenom podat trestní oznámení na soudkyni - to je docela problém, hlavně psychologický -  to se mohou vzteknout, už když vás vidí...

Ale, nenechali jsme se odradit a poté, co nám předsedkyně soudu v Kladně sdělila, že soudkyně Hauptmanová nejen že nijak nevyřídila návrh na obnovu řízení ani za dva roky, ale hlavně - že ho ani vyřídit nehodlala, zašli jsme na nížeji položené OSZ podat na ni trestní oznámení - pro sabotáž.

Jindy aktivní Nina Brozová - najednou žádný trestný čin nespatřovala (ač při pozdějším přečtení příslušného paragrafu trestního zákoníku to sedí úplně přesně), samozřejmě vůbec nehodlala nějaké trestní oznámení sepisovat - a teprve, když si uvědomila, že stejně dřív neodejdu, dokud ho nesepíšem, a taky že to kolega může kdykoliv nahrát, tu její ochotu - tak teprve pak pověřila mladou čekatelku, aby to s námi sepsala. Ovšem - obě už předem věděly - a ani se tím netajily - že se nic vyšetřovat nebude, že to žádný trestný čin není, a basta. Jejich jistotu bych chtěl mít. Tedy - o tom, že to není trestný čin.

Na "právní vývody" Niny Brozové - že trestný čin sabotáže je úplně jinak materiálně pojat - se asi co nejdříve půjdeme zeptat na VSZ pí Bradáčové, ať nám to buďto vysvětlí, nebo ať si vymění personál v Kladně, který - namísto stíhání oznámené trestné činnosti - si vymýšlí pohádky o tom, jak ji stíhat nelze a jak to žádný trestný čin není. Přitom - viz výše - pokud si ten paragraf přečtete, nemáte nejmenších pochyb.

https://youtu.be/M4IGvv7UGhE

 _____________

Pro názornost :

 

§ 314 Sabotáž

 

(1) Kdo v úmyslu poškodit ústavní zřízení nebo obranyschopnost České republiky anebo poškodit mezinárodní organizaci zneužije svého zaměstnání, povolání, postavení nebo své funkce nebo se dopustí jiného jednání k tomu, aby

 

a) mařil nebo ztěžoval plnění důležitého úkolu mezinárodní organizace, orgánu veřejné moci, ozbrojených sil nebo bezpečnostního sboru, hospodářské organizace nebo jiné instituce, nebo

 

b) způsobil v činnosti takového orgánu anebo takové organizace nebo instituce poruchu nebo jinou závažnou škodu,

 

bude potrestán odnětím svobody na tři léta až deset let, popřípadě vedle tohoto trestu též propadnutím majetku

_____________

Ještě svéráznější bylo vysvětlení ohledně trestného činu maření úředního rozhodnutí :

Prý se ho nemůže dopustit ten, kdo to rozhodnutí vydal... Povídám - a kde to máte v zákoně napsaný ??

No - nikde, samozřejmě. Prý je to taková zvyklost.

Od čekatelky, která ještě žádné zvyklosti - naštěstí - mít nemůže, to zní zvláště přesvědčivě.

Aneb : Když se toho dopustíte Vy, tak to trestný čin je - když my - tak samozřejmě že ne, co Vás to jenom napadá, že ??

Viz totéž -  když jsme loni podali trestní oznámení na soudkyni, která (v Nymburce) zmařila jednání (hlavní líčení v trestní věci), pro pohrdání soudem : Najednou to prý trestný čin není ( u mě jako obžalovaného samozřejmě ano). Prý soudkyně nemůže soudem pohrdat... Výklad státně zastupitelského dementa Lukáše.   

Mafiánská pakáž, nic jinýho, že ? S výkonem práva to nemá co dělat, s účelovým terorizováním veřejnosti bandou pokryteckých grázlů samozřejmě ano.

_____________

 

 

 

 

 Rozhovor s předsedkyní soudu v Kladně JUDr. Danou Zelenkovou - taky stojí za to :

Jsem civilní soudkyně, trestním věcem nerozumím (bohužel za ně ale nese minimálně nepřímou odpovědnost) - krom toho tam má trestního místopředsedu a o naší návštěvě věděla dopředu.

A ty úhybné manévry, vždycky, když se soud nebo přímo předsedkyně soudu dostanou do úzkých... Účelovost odsouzení jasná na první pohled, nechuť cokoliv na tom měnit, ať už se vyjeví, co chce - jakbysmet.

https://youtu.be/yJy4kQaT0zY  

 

 

________________

________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-05-20 16:45
Když vězení nezabírá... :

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-05-20 17:57
7 návrhů na vazbu - u policajtů, v Brně

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2017-05-21 07:24
"..vymýšlí pohádky o tom, jak ji stíhat nelze a jak to žádný trestný čin není. Přitom - viz výše - pokud si ten paragraf přečtete, nemáte nejmenších pochyb."
Kazdemu kdo vi co je to pravni stat, a tim CR bezesporu ma byt kdyz se tak prezentuje a tvari, je naprosto jasne ze byl porusen zakon. A podle platneho prava co je a co neni trestnym cinem stanovi zakon. TEdy ne soudce ne SZ ne policajt ci nikdo jiny. TEdy naprosto tristni stav ceske justice ktera z pravnim statem nema absolutne nic ani na mile spolecneho doklada nasledujici vyrok soudce primo v soudni sini a to ve verejnem soudnim liceni (doufam ze tento vyrok ziskam na videu a rad jej pote poskytnu ke zverejneni, nebot to musi i takove zbabelce jakymi jsou nasi zakonodarci zvednout ze zidle)
cituji "co je a co neni trestnym cinem urcuji organy cinne v trestnim rizeni a nikdo jiny" Jestli toto neni naprosto jasnou vizitkou "urovne" soudnictvi v cesku, tak uz nevim co jineho (zapomente na zakony organ urcuje co chce)
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-05-22 18:05
Ty hovada si zjevně zvykly, že zákon je to, co se hodí jim - a protože jim to nikdo nerozporuje a všichni si to nechávají líbit, tak se to taky nikdy nezmění.

Na té ropuše Brozové - a její praktikantce - bylo vidět, co v praxi znamená "příchod nové generace". :sad:

Mlela nám tam ty její bláboly už pak samostatně, aniž je byla schopna obhájit, prý to tak prostě je - od zdravého mládí bych tedy očekával trochu víc než jen bezmyšlenkovité kopírování nesmyslů staré komunistické ježibaby.

Nesmyslů na první pohled nezávislých hlavně na zákoně.

Namísto pokusu o vlastní myšlení a vlastní přístup - se tvářila podle toho, jak se tvářila Brozová - taková loutka na dálkový ovládání.

A dokud bude prezidentem nadutý opilec a ministrem nespravedlnosti přihlouplý Pejsáček na dálkové ovládání, tak se to samozřejmě nikdy nemůže změnit. :-?
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-05-22 18:05
Taková - typická státní zástupkyně :

blesk.cz/.../...
0 # profile 2018-11-01 12:47
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.