EXE "podnikatele" žeňte z domu

a vůbec je nepouštějte přes práh...

 S ohledem na předchozí reportáže, i na stanovisko MSp, které nikdy za nic neručí, negarantuje žádnou - ani minimální - úroveň znalostí a dovedností exekutorů a samo je prohlašuje za soukromé podnikatele - jak tvrdil Jícha - s IČEm - tak takový podnikatel může do cizího domu výhradně a jen na pozvání majitele, a nijak jinak. Pokud ho nepozvete, vyhoďte ho a vůbec se ničeho nebojte - protože tohle u soudu ustojíte, nejpozději u toho mezinárodního.

Pokud by se prohlašoval za úřední osobu, podejte na něj bez váhání trestní oznámení pro přisvojení si pravomoci úřadu - a dále platí - viz výše : Vyhodit, nebavit.

Nic tím neriskujete, jste zcela v právu.

Pokud by ještě někdo z nich měl tu drzost tvrdit, že je z exekutorského ÚŘADU, pak k výše uvedenému trestnímu oznámení pro přisvojení si pravomocí úřadu podejte ještě trestní oznámení pro podvod, protože to nic jiného samozřejmě není - vydávat se za úřad coby soukromý podnikatel..

Úřad to žádný není, to by se musel úplně jinak chovat a stát by musel za jeho činnost odpovídat - pokud se tak neděje, nemůže požívat žádné ochrany veřejného činitele či úřední osoby, protože prokazatelně žádnou není, sám to ostatně prohlašuje. Je to - podnikatel. Pokud ho necháte, aby si u vás doma "podnikal" - tedy loupil, na co přijde, je to jen Vaše riziko a Vaše odpovědnost, nikdo Vás k tomu nemůže nutit, ani Vám to přikázat, natož Vás za neumožnění trestat.

To z výše uvedeného - a z předchozích reportáží - zcela jednoznačně plyne. Tak to vemte na vědomí - a zařiďte se podle toho.

Označení "Exekutorský úřad" příště považujte za klamavou reklamu a uvedení veřejnosti v omyl - žádné takové úřady u nás nejsou.

A z toho je potřeba nadále vycházet.

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/2710-pejsacek-vyraz-cireho-zoufalstvi

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/2701-msp-nejhorsi-soucasne-ministerstvo-i-ministr-2

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2017-06-07 06:35
Proc se v CR dosud nevytvoril Exekucni zakon?
V CR existuje pouze podvod zvany Exekucni rad.
Podle tohoto podvodu si muze exekutor krast, jak se mu zachce. Kdyz se to provali, tak se jednoduse zavre jeho exekucni urad a tim se vytuneluje vse dosud nakradene. MSp za nic neruci!
Kterypak lump - komunista byl u zrodu podvodu zvaneho Exekucni rad?
Z.
______________

Když se na exekutory podíváte, to byl jistě nejen komunista, ale přímo ruský agent - to jsou všechno kádry z Moskvy nebo jejich dětičky, nikdo jiný. Takoví lidi měli dávno výhradně zametat ulice, ne si tady hrát na spravedlnost - a přepadat domácnosti a vykrádat je, jak se jim zlíbí.
Kdyby namísto Pejsáčka (z komunistické rodinky par excellance) přišel skutečně demokratický ministr spravedlnosti, tak tu celou bandu zruší z hodiny na hodinu a půlka z nich jde rovnou do vazby - a z kriminálu už nevylezou .... :D
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-06-07 06:50
Kdo mysli vic na obcany CR - Zeman nebo Juncker?
Z.
blesk.cz/.../...

______________

A co pošle těm, co dávno žádné platy nedostávají a mají žít - podle Babiše - ze dvou tisícovek ??

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.