Užijte si estébáka !

Co znamená, že zemi vládne estébák, to si jako první měli okusit řidiči. Ještě předtím, než vláda začala vůbec vládnout. 

 Babiš projevil hned zkraje, co jeho vláda komu přinese a s kým hodlá a s kým nehodlá počítat ... 

Okamžitě zvýšil platy soudcům a státním zástupcům, ač za ten rozklad, který v praxi předvádějí a který šíří stále dál do společnosti, by i tisícovka měsíčně byla příliš. Prý se špatně spočítal průměr a nezahrnovaly se do něj mzdy v soukromém sektoru... 

Zato řidiči, zejména autobusů veřejné dopravy, kteří si loni a předloni pracně vystávkovali a vydobyli minimální garantované mzdy - takové, aby nejezdili prakticky zadarmo - a netrávili celé dny od brzkých ranních do pozdních večerních hodin na cestách za každého počasí - utřeli nos. Estébák prohlásil, že nelze prý v soukromém sektoru regulovat mzdy - a vládou garantovaný dodatek kolektivních smluv prostě zrušil.

Od čeho je pak státem garantovaná minimální mzda, což je přeci také "zásah do soukromého sektoru", zapomněl - jako ekonom - vysvětlit. Asi na té škole dělal spíš tu estébařinu, než ekonomii... 

Řidiči mohou stávkovat a bojovat znovu - a také bych jim to vřele doporučil. Protože pokud by přestali "pracovat" soudci, veřejnost si jedině oddychne - pokud ovšem by přestali jezdit oni, řidiči, asi by to nepřehlédnul nikdo. 

Pravda, estébák možná ano, jeho vozí vládní limuzína. 

Ale - jako ilustrace toho, jak si to tady estébák představuje, to poslouží docela dobře. 

Kdo bere od státu nezřízené prachy za nic, bude brát ještě více, bez sebemenší nárok na změnu, natož zlepšení kvality odváděné práce, kdo se dře od brzkého kuropění do pozdních nočních hodin, vydělá si i nadále sotva na stravu a byt.

Takže - pokud by se nechal zavřít, v kriminále na tom nebude o mnoho hůře, tam ho bude muset estébák živit. 

Názorná ukázka přesně toho, k čemu byl každý estébák vychován - zaplatit si mocenské složky, aby ho při moci ochránily, a zbytek - ať chcípne. 

Zvláště pak ti, co "nejdou s námi". 

No - a příště ? Přiště - už žádné volby nebudou... Vždyť je tu přece všem tak dobře, že ? Tak proč ještě někoho vybírat. Estébák přece říkal, že ho volíme jen na jedno volební období... Jenže nedořekl, že žádná další už nebudou... A také neuvedl, jak dlouhé si to volební období představuje. Počítám, že minimálně do konce jeho života. 

A i kdyby - někdo moc tlačil - s těmi kecy, že tu není demokracie, a tak - no, tak se přinejhorším udělá "jednotná kandidátka", vždyť na co tolik, lidi jsou pak z toho akorát zmatení, a ještě by tam tu správnou nemuseli hodit... A  - máme, co těch 30% idiotů chtělo... 

Tedy - 50. léta už nejen v justici - ale všude. I tam, kde to ještě jakš takš funguje. 

To bude "velké Česko", co ? A první ? To dozajista také bude !! Vždyť stalinismus tady - ani nikde jinde - ještě nikdo tak rychle neobnovil. 

Na to jsme si museli zvolit slovenského estébáka... 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-01-06 10:28
Presidentský kandidát Petr Hannig :

zpravy.tiscali.cz/.../
0 # Kedul 2018-01-06 13:23
Proc nedavate na hlavni stranku odkaz na takova videa?
www.youtube.com/watch?v=OX5IRp9iGwg
Tohle poustet denne v hlavnim case ve vsech TV ... dokud se lidem nerozsviti v koblihove palici...
Dozvedel jsem se ze ac je primo na kameru nahravanan a dobre o tom vi tak mu neni vubec trapne kdyz se prizna ze nevi co delaji jemu podrizeni soudci, neni mu vubec trapne ze nezna trestni rad tedy ze nezna zakony a vubec jim nerozumi a uz vubec mu neni trapne kdyz lze a nekoho sproste urazi kdo se ho slusne zepta a jeste se mu vysmeje
A to ze si predstavuje ze civilni soud kde se nejedna o kriminal a kde nevystupuje strana neomezenho vladce zalobce s fizlokracii bez omezeni ropoctu a pravomoci a moznosti cehokoliv vuci bezbranemu nemajetnemu obcanovi .. tak to byl vrchol absolutni neucty k pravu a ustave ceske republiky a jeho povinnostem... a ze si muze udajne soudce vylozit kazdy zakon jak ho zrovna napadne to snad ani nelze komentovat slusne ...
0 # Kedul 2018-01-06 13:29
To je uplne stejne jako by rekl ze je zcela v poradku kdyz si soudce odsuzuje tak ze zakon rika ze k odsouzeni musi byt dukaz a soudce odsoudi jen v pripade ze dukaz neni ale pokud je tak sprosti ... coz se sice deje ale kazde male i retardovane dite chape ze takhle zakon nezni a takhle se zadny soudce chovat nikdy nesmi.... ale paklize mame takove predsedy soudu kteri jsou svoji mentalitou uplne mimo realitu a ziji ve svem narusenem svete znacici velmi vaznou dusevni poruchu pak se nedivne ze justice vypada jak vypada .... ono timto tempem bolsevizace, se zamestnavatel po nahlednuti do rejstriku trestu rozhodne spise pro uchazece se zaznamem nez toho kdo zadny zaznam nema, nebot bude vetsi pravdepodobnost ze ten bez zaznamu je nejaka vladneuredni udavacska svine a ze ten kdo zaznam ma byl nejspis krive odsouzen a je to tedy slusny a spolehlivy clovek kdyz o nem justicni mafie rika opak ..
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-01-06 17:05
Protože musíte chvíli počkat. Nejde všechno naráz.
0 # Kedul 2018-01-06 14:18
Co se tyce premeny trestu ...
www.youtube.com/watch?v=e4dJo3lze3c ... kazdy poctivy psychiatr by toho "soudce" okamzite nechal svleknout z talaru neb neni z vaznych psychickych duvodu schopen.
Dale to ze nechal probehnout zcela bezucelne rizeni a dokonce jej zduvodnil jako by se jednalo o rizeni v polovine trestu a ne az po nem a dokonce Vas uzpozornil na moznost odvolani ... Takovy dusevne postizeny clovek je schopen soudit i mrtveho ...nezajima ja tu mam omluvu z jednani v podobe umrtniho listu a budeme pokracovat bez jeho pritomnosti...
On vubec pres ty hadry nepochopil ze nejste ve vykonu trestu... doporucuji poslat pouze zvuk na psychiatrii (nezminujte o co konkretne ve Vasem pripade jde ale pouze prilozte to ze jste jiz davno propusten a tedy svobodny clovek a to ze tenhle sasek soudi neco co mel soudit pred pul rokem spolu s otazkou ze by mel ten psychiatr posoudit zdali je schopen vubec chapat smysl trestniho rizeni a casovou souslednost udalosti)
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-01-06 17:11
Ahoj Jirko,

jsem opravdu rád, žes na dovolené neuvadl, ale přičinlivě nabyl další zkušenosti a, pokud mohu posoudit,
jsi už v tomto roce vybroušenější, než dříve.
Vidím jako jedinou správnou cestu - sdružovat přátele...

Palce nahoru +F+

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.