FOD : Týrá děti - musíte vědět, nač přispíváte...

Fond ohrožující děti - u nás asi nejznámější - a současně i nejzprofanovanější - organizace, která se zabydlela v oblasti ohrožených a týraných dětí. Tvrdí, že je chrání - opak je pravdou, ze zdravých dětí týrané vyrábí a v tomto stavu je co nejdéle udržuje. 

Podívejte se na video, jak vypadá tzv. "asistovaný styk" u této organizace. 

Otci bylo milostivě povoleno - po tisíci urgencích a desítkách návrhů k soudu - mít děti jednu hodinu za 14 dní na půdě FODu. Navíc v době, která se mu krajně nehodila - a na žádosti o změnu termínu nikdo nereagoval. Má si prý vybrat, co je mu cennější, jestli děti nebo zaměstnání - vybral si děti, následně ho ze zaměstnání vyhodili, protože právě v tento čas byl nejdůležitější program celého týdne (pátek odpoledne - týdenní revize práce se zákazníky v oblasti IT). 

To jen pro ilustraci, jakou cenu otec musel zaplatit za to, aby jednou týdně vůbec mohl své syny alespoň na chvíli vidět. 

A když je konečně - přes všechny naschvály matky (ta  tvrdila, že jedno dítě je nemocné, má poraněnou nožičku - viz rozhovor dále ve videu) - na tu chvíli vidí, tak FOD - zcela bezdůvodně -  zavolá policii - což je podle jejich názoru asi ten nejlepší způsob, jak mají děti trávit čas s otcem. 

Tedy ani tu hodinu týdně nesmějí mít klid, otce musí mít vždy už podvědomě spojeného s nějakým průšvihem, s nesmírným stresem a psychickým vypětím. 

Takhle FOD "chrání týrané děti" !! 

 

Já jen že jsem zase nedávno viděl dopis se složenkou, že chtějí pomoci. Zaměřují se výhradně na podnikatele - a očekávají štědré milodary. Tak jen abyste věděli, k čemu a komu vaše peníze budou sloužit, pokud jim byť jedinou korunu pošlete. 

 https://www.youtube.com/watch?v=hCmHXLLZZQ8&feature=youtu.be&t=614

 __________________

Z vyjádření samotného otce : 

OSPOD Brandýs nad Labem doporučuje matkám SOOD a JUDr. Vodičkovou, o které moc dobře ví, co je to za člověka a co s dětmi dělá. Děti jsou pro paní Vodičkovou BUSINESS, za každé takto umístěné dostává peníze od státu a je jejím zájmem aby mela "melé klienty" v "péči"co nejdéle, i za cenu toho , že rodina strádá. To je JUDr. Vodičkové úplně jedno. Otázka je, jestli toto není domluvený obchod SOODu a OSPODu. Ani jedné z těchto organizací ve skutečnosti nejde o blaho dětí, ale o to násilím držet děti od otce, aby styk byl co nejmenší.
 


A takhle to potom vypadá:  https://youtu.be/hCmHXLLZZQ8?t=614 .   Před začátkem asistovaného styku zavolala Provazníková (Vodičkové podřízená) policii, policie během styku dorazila do pokojíčku s mými dětmi. 3x po mne chtěli abych šel ven, toto jsem odmítl. Syny vidím 1hodinu za 2 týdny a ještě o to bych měl přijít? Pak police odešla a už mne nekontaktovala. Místo toto mne neustále prudila paní Provazníková, která synům a otci nenechala volný prostor. Na konci říká mému synovi, který pláče a nechce ještě jet za babičkou,  , že musí už odejít a že je to chyba jeho OTCE, který se nechce domluvit.

 

_________________

_________________

 

 

 

__________________

_______________

Comments  

0 # Kedul 2018-06-03 20:36
Aroganti blondyna v uniforme si hraje na policajta a snazi se znicit dalsiho z cele rady tatinku, ten jeji kolega drzi hubu a krok protoze makat u pasu kam by jeho inteligence tak mozna stacila se mu samozrejme nechce.. kdopak dela ty psychotesty fizlum? Ze by nakej narusenej ve sveraci kazajce? V noci v tmave ulicce bez kamerovych smirackych systemu u kterych sedi tak maximalne uchyl v uniforme se citim mnohem bezpecneji... Nikym nevoleni nikym nekontrolovani .. mezi sebou vzajemne se zlocinci kryjou ... ti nasi zlocinci v uniformach, nejruznejsich radobyorganizacich a uradech ...

Nechci nikoho nabadat k nasili ale bez zbrani a organizace jakou provozuje zdejsi mafie nejspis nikdy zadnou spravedlnost a dodrzovani zakonu nenastolime ... zkratka stejne jako oni vyskocit proti mafianovi z autaku nalozit zavrit az zcerna po radnem soudu slozenemu z opravdu prava znalych lidi a pokracovat do vycisteni spolecnosti od parazitu ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-04 05:49
Nejšťastnější na světě jsou Finové, my skončili díky držení huby a hrbení zad na pěkném 21. místě,
snad pravda ukáže se příště.
Hrbení zad a nepřirozený úsměv se mi hnusí,
a tak svůj zachovalý chrup skrývám stiskem pusy.
Kom.
zpravy.e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-04 05:55
Fašistická organizace Fond ohrožených dětí je součástí opatrovnické mafie založené zapšklou komunistickou prokurátorkou JUDr. Marií Vodičkovou v roce 1990 jednak za účelem udržení koryt přebujelé české justice a vytvoření nových koryt pro psychologickou likvidaci dětí ve státních zařízeních za účelem udržení fašistického režimu v ČR.

Je zajímavé, že o "starostlivou péči" o děti v této zločinecké zemi se zajímají ženy, které nikdy neměly vlastní rodinu, ani děti.

A když už jsme u těch prokurátorů, respektive prokurátorek, tak vlastní rodinu a děti nemá ani bývalá nejvyšší státní prokurátorka Vesecká a děti nemá a zřejmě ani nechce vrchní státní prokurátorka Bradáčová.

Já jsem ve své kause poznal řadu komunistických prokurátorek a prokurátorů sloužících opatrovnické mafii.

Měl jsem tu čest poznat práci FOD z vlastní zkušenosti a té krávě Vodičkové jsem napsal v roce 2008 otevřeně, co je zač a že na její činnost nepřispěji ani korunu, rok na to jsem si s ní sjednal schůzku v její kanceláři, když jsem jí před tím poslal kopii dopisu policejnímu prezidentu Husákovi a jeho odpověď a důkazní materiál k týrání mé dcery.

Fašisticky orientovaná zločinecká organizace FOD pod pomocí týraným dětem stojí za sebevraždou mé dcery Jany Komárkové.

Odkaz jak pracuje FOD ley.cz/komarek

Ty pardubické kurvy posílaly samy od sebe nepravdivé informace zločincům k OS v Chrudimi.
Kom.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-04 05:56
Buresova diktatura a ohlasy v ANO.
Z.

novinky.cz/.../...

_________

Ukázka, kdo jsou Babišovi poslanci : Hloupé, poslušné figurky bez názoru a osobnosti.
Konečně, paní ministryně obrany to předvedla jasně, co je zač, jaké má vzdělání, rozhled, odbornost a hloubku znalostí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-04 11:25
Ročně je u nás utýráno k smrti průměrně několik desítek dětí

www.halonoviny.cz/articles/view/47731125
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 07:59
Zlodejske praktiky u Operatoru v CR:

Pokud mate tzv. Dobijeci telefonni kartu, tak se Vam v CR stane, ze pri nedobiti karty po dobu 6 mesicu Vam Operator UKRADNE zustatek na karte! Telefonovat muzete az po opetovnem dobiti karty.
Jinde v EU jsou takoveto zlodejske praktiky zakazane!
Ted prichazi EK se zlevnenim hovoru do zahranici v ramci EU.
Bude zajimave, jak se Operatori v CR k teto Smernici postavi, aby mohli nadale uctovat nekolikanasobne vice, nez jinde v EU.
Z.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 15:33
novinky.cz/.../...
Doporučuji internetové telefony, kde to je možné. Např. www.odorik.cz. Volání vyjde levněji i v ČR. 0.29 Kč minuta na pevnou linku od 19.00 do 07.00, 0,49 Kč 07.00-19.00. Na mobily 0.59 Kč. Když volám "pevnou linku" z ČR do Polska přes 0048, vyjde to dokonce levněji! Takže stačí mít aplikaci na notebooku nebo smartfonu!
Zejména tam, kde je už dobrá konektivita internetového připojení, je nakonec i hlasový přenos velice kvalitní!

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 08:23
Policajt, co ohrožoval řidiče v Plzni, obžalován :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 17:13
Šok při zjištění dávno známé reality nezasvěceným …

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 17:16
Z fleku by mohl dělat v Chrudimi faráře.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 17:18
Bures jde do Stasburku.
Slovensko mu pokazilo karieru v Cesku.
Z.

novinky.cz/.../...

_______________

Peněz má na právníky dost - tak ať táhne třeba do pr… Hlavně, ať táhne odtud.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 17:40
Jak je to se sexuálním zneužíváním a obviněním z něj, výmluvně popisuje následující článek.

Chybí v něm ale jedno :

Jestliže křivá obvinění ze strany matek byla prokázána, tak :

a) Jak to, že je nikdo nestíhal za křivé obvinění ??

b) Jak to, že jim i nadále zůstaly děti v péči ??

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 19:32
Jak to že matky za křivé svědectví nikdo nestíhá.


Zažili jsme to snad všichni. V soudní síni vzniká tzv. ženská pudová sounáležitost. Vždyť ona má doma stejného " hajzla ". Policie věc odkládá. Kdopak by také byl schopen trestat či dokonce zavřít mámu od bezbranného dítěte? O.

_____________

Zatímco toho gaunera, co jí ubližoval, nakonec jí zahnul s jinou a teď ještě ohrožuje dítě (a určitě neplatí výživné) - toho zavřeme vždycky a rádi.


Jak to říkal Uzel ??
Baby sódit neumijó !!
A nesmí.
Naši předkové to dobře věděli, už od kněžny Libuše - ta aspoň měla tolik rozumu, že to vzdala rychle sama.

To není žádná diskriminace, to je holá realita. Prostě na to nemají buňky, na soudcování už vůbec ne. Baby se obvykle vyhýbají konfliktům, jdou s davem, bojí se vybočit, natož pak jít proti většině, co by si o nich ostatní pomysleli, že ? - spravedlnost ale často právě na těchto vlastnostech je postavena.
Na soudcování jsou ženský ještě daleko méně vhodné než na doktorky.
A opatrovnické kauzy ? Ty by měly mít zákonem zakázány. Protože prostě o spravedlnosti nemají tuchy, nemají pro ni vlohy - jakmile jde o spor mezi ženou a mužem, vžijí se do ženské - a veškeré vzdělání jde okamžitě do háje a mění se na primitivní husičky s obrovskou mocí v ruce. Totéž, jakobyste malému dítěti nechali řídit rozjetou lokomotivu.
No - a podle toho to pak všechno vypadá.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 20:39
Zažili jsme to snad všichni. V soudní síni vzniká tzv. ženská pudová sounáležitost. Vždyť ona má doma stejného " hajzla ". Policie věc odkládá. Kdopak by také byl schopen trestat či dokonce zavřít mámu od bezbranného dítěte? O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-06 20:41
Komunisté se v ČR vracejí k moci:


novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.