Buzerant Pospíšil rád terorizuje ostatní

 Pokud jste viděli poslední díl Otisků doby - o alimentech - pak jste především mohli vidět, co za neskutečné hovado je buzerant Pospíšil. 

 A dobrou zprávou pak jistě je, že pokud má TOP 09 takového dementa ve svém čele, pak nutně půjde do kopru i s ním, což se už - konečně -  v současnosti delší dobu děje. 

Protože tvrdit o sobě, že jsou pravicová strana - a současně ve dne v noci přemýšlet, jak zneužívat státní moci k šikanování a teorizování druhých, dost dobře nejde. To jsou totiž vlastnosti typické pro levici, nikoliv pro pravicové myšlení, respektující - jako nedotknutelnou - svobodu jednotlivce. 

A pokud jste viděli Pospíšilovo vystupování v tomto pořadu, pak je vám ihned jasné, proč ta justice takhle vypadá. Protože on je jejím skutečně representativním obrázkem. 

Vzdor presentaci nesmyslů tímto myšlenkově vykastrovaným ubožákem, měl tento pořad celou řadu zajímavých prvků a nebyl jen mlácením prázdné slámy proklínáním zlých a nezodpovědných neplatičů výživného, jak bych od ČT asi jinak i čekal. 

Především v pořadu - a to ze všech stran - zaznělo, že je holým nesmyslem někoho zavírat do vězení kvůli neplacení výživného. 

Sláva !! Po 15-ti letech existence našeho sdružení se i ČT dopracovala k obsahu jeho ustanovujícího prohlášení - jako jedině správnému. Gratulujeme ! Vaše zpoždění chápeme a omlouváme, je ostatně typické. Buďme rádi, že je - zatím - jenom 15 let. 

V pořadu rovněž - a to zcela naprosto jednotně - zaznívalo zděšení ze stavu justice, která je v naprostém chaosu. Nikdo neví, jak určovat výživné, žádná pravidla neexistují, osudy lidí, natož dětí, nikoho na soudech nezajímají ani v nejmenším, za stejných okolností může být vyměřeno výživné až stonásobně vyšší - logicky se proto ptám : Jak to, že první otázka moderující redaktorky Voldánové - a to právě na Pospíšila - nezněla takto : Pane bývalý ministře spravedlnosti, jestliže tohle je současný stav justice, jak je možné, že sedíte v evropském parlamentu, a ne ve vězení, kam jedině patříte ?? 

Naprosto demagogicky a populisticky bylo opětovně a stále dokola presentováno neplacení výživného jako nezodpovědnost a cynismus těch, co výživné neplatí. 

Jenže - to je jenom jedna, a řekl bych nikoliv největší, skupina těchto lidí. 

Ostatně, i z jiných vyjádření v témže pořadu zaznívalo - a tady poměrně příjemně překvapila ředitelka projektu Vaše výživné Iveta Novotná svou věcností - že velkou skupinou - a velkým problémem - nejsou ti, co výživné platit nechtějí, ale ti, co by ho i platili, jenže není z čeho. 

Tady měla vyplynout automaticky další otázka na Pospíšila : Když chce pořád někoho trestat za neplacení výživného - jaký smysl asi mají tresty vůči těm, co nic nemají a platit nemohou ?? A kdo a jak jim tedy vyměřil realisticky výživné, když ho platit nemohou ? 

A kdo vlastně je ta skupina, o které Pospíšil pořád dokola mluvil a kterou by tak chtěl trestat - tedy ti, co peníze údajně mají, ale platit nechtějí ?? 

Jak je možné, že peníze mají - a přitom exekutor nic nevymůže ?? Není mu to trochu divné ? 

Musel jsem se usmívat, když se mluvilo o rozpadu rodinných vztahů - jež z velké míry zavinily především státní orgány samy - svým diletantismem, ale i cynismem - a za příklad sáhnula slečna ředitelka do sousedního Polska, kde prý je společenská veřejná kontrola taková, že by ukamenovala otce, jenž na své děti neplatí. 

Ano - to možná ano - ale stejně tak - a mnohem dříve - by ukamenovala matku, která tu rodinu svévolně a bezdůvodně rozvrátila, nebo opustila. 

To je potřeba si rovněž uvědomit. 

Pospíšilovi lze asi závidět jeho nepředstíranou jednoduchost. Problém neplacení výživného je problémem nezodpovědných grázlů, které je prostě potřeba jenom pořádně zmáčknout. 

Jiné možnosti nejsou ? Jak mohl někdo s takto primitivním pohledem dělat celá léta ministra spravedlnosti ?? 

Co třeba placení výživného na dítě, o kterém velmi dobře vím, že vůbec není moje - a jeho matka se zuřivě celá léta brání testům otcovství a soud jí v tom všestranně pomáhá ?? 

O tom nepadlo ani slovo. 

Co pan buzerant navrhuje v tomto případě ? Deptat a zavírat rodiče, který už byl dostatečně zdevastován tím, že na něm byl spáchán podvod se škodou velkého rozsahu (viz výživné za minimálně 18 let) tím, že ho matka uvedla jako otce - případně ho v tom celá léta udržovala, ač to nebyla vůbec pravda ?? 

A co otcové, co vůbec rozvod nezavinili, rozvádět se nechtěli, natož opouštět vlastní děti, které nade všechno milovali - a následně státní justice, spolu s matkou, udělaly všechno pro to, aby je od dětí oddělily ?!! Ti také nemají žádnou odpovědnost ?? Ty je také potřebí zavírat a trestat, dokonce jim zabavovat mobilní telefony ?? (Mimochodem, spousta neplatičů, těch nejchudších - jak je slečna Novotná správně popsala, z vyloučených lokalit, bezdomovců, apod - samozřejmě žádné telefony nemají - takže jak zabavení řidičáku, tak zabavení telefonu nic neřeší a je tak zlepšení platební morálky tímto způsobem holou fikcí). 

Gratuluji nicméně České televizi, i všem zúčastněným na pořadu, že s 15-ti letým odstupem konečně kopírují ustavující myšlenky našeho sdružení. 

Mohou v tom i nadále pokračovat. Ku prospěchu celé společnosti. Jen ten časový odstup by mohli poněkud zmírnit. 15 let zpoždění je docela dost. 

Připomenu další postuláty, které naše sdružení již dávno nastolilo - a které tedy čekají na to, až je zbytek společnost (znovu)objeví : 

 

- Poslední, co dítě potřebuje, je výživné. Nikdy mu nenahradí lásku a péči jeho rodičů. Ta je nezaplatitelná. 

- Dítě, pokud má lásku obou rodičů, může vyrůstat i ve velmi nuzných poměrech, a přesto bude šťastné a úspěšné. Mnohem šťastnější a úspěšnější nežli dítě zavalené přepychem, ovšem za nezájmu či bezcitnosti svých rodičů. 

- Svévolně nebo z malicherných důvodů rozbít funkční rodinu s malými dětmi, je zločin. Ten, kdo se ho dopustil, by to měl všestranně pocítit především při jednání se státními orgány. Ale - ideálně - i od ostatní veřejnosti, jak o tom účastníci mluvili v případě katolického Polska. 

Až tyto postuláty přejdou do běžné činnosti státních orgánů, můžeme hovořit o počátku ozdravování celé společnosti. 

Ovšem hovořit o ztrátě sounáležitosti členů rodiny - a současně dělat všechno pro to, aby otec za člena rodiny vůbec považován nebyl, s tím, že ho snadno nahradí kdejaký otrapa, kterého si matka přivlekla na noc domů, může opravdu jen buzerant Pospíšil. Stejně jako to, aby první otázkou, když matka přijde požádat o dávku na sociální úřad, bylo, zda již podala trestní oznámení na otce dítěte. 

Mimochodem, když už jsme u té věřící společnosti a Polska : Buzeranti to tam vůbec nemají snadné. A při poslechu Pospíšila - plným právem.

 

____________________

____________________

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11457478106-otisky-doby/218562261020013-alimenty/

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 05:45
Není nad informovanost.
Zas - a elegantně - do černého.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 08:48
Nedavno nekdo v zahranici o CR prohlasil, ze je tam demokracie bez demokratu.
Pospisil je presne takovymto politikem, ktery ma plnou hubu frazi o demokracii a sam jako Ministr ani nezaimplementoval do legislativy CR to nejdulezitejsi - Umluvu ZLP!
TOP 09 je s nim "potopena", a to i v dobe, kdy Cesko "vysycha". Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 08:49
Necinna opozice v napjate dobe v CR:

Nejen buzerant Pospisil z TOP 09 to zrejme nema v hlave srovnane, ale i ODS chybi ciny a jasna prohlaseni k soucasnemu deni v CR.
Vyjednavani "demokratu" s Buresem v 2018 tak pripomina vyjednavani Dubceka s Breznevem v 1968!
Komunisticky puc 2018 je tady!
Jedina strana mladych Piratu muze ted zmenit "prognostakem" jiz v 1989 naplanovany dejinny vyvoj.
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 08:50
Manipulovana media v CR:

Zeman jmenoval 6.6.18 Burese podruhe premierem.
Za par hodin pote se objevila zprava o udajne stoupajici duvere v prezidenta.
V zemi, kde oligarcha - kamarad prezidenta vlastni media, se neda nic jineho ocekavat.
Brzy nastane doba, kdy bude moci media v CR oznacit jako "Buresuv trychtyr"!
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 08:50
Nedostatecna Ustava CR:

V zemi, kde si prezident muze delat co chce, by se meli nejen politici zamyslet nad jejich Ustavou.
Opetovne jmenovani Burese premierem ukazuje, ze prezident muze dnes zcela legalne zmenit demokraticky system v totalitarni, fasisticky, mafiansky, ....
Dokonalejsi Ustava by mela zabranit takovemuto nebezpecnemu vyvoji! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 10:09
Těšil jsem se, že nám ukáží aspoň jednoho z těch statisíců boháčů, co se údajně nechtějí o své děti starat a nechávají je živořit, a záhadným způsobem se vyhýbají exekuci i vězení, a zase nic. Homosexuální mimoň, bývalý ODSák, a blbka z ČT, chtějí sockám zabavovat mobily. Docela sranda. OOS
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 10:11
Pospíšil, Česká Televize a hlasy diskutujících o příkladu Polska....

"Svévolně nebo z malicherných důvodů rozbít funkční rodinu s malými dětmi, je zločin", ano, s touto myšlenko se zbožňuji zcela nezávisle na tom, zda jsem nebo nejsem ovlivněn životem v Polsku. Ale dovolím si předeslat, že Polsko viděno jen zvenčí, pokud v něm člověk pobývá aspoň velmi dlouhou dobu v roce, zase není tak bigotní, jak si jej někteří lidé v zahraničí představují.
Rozvody jsou i v Polsku, ovšem na rozdíl od Čech, nejsou zase přijímány společensky tak blahovolně jak v ČR, zkrátka je v nich viděno něco, co vybočuje z normy. A možná, že Varšava, zase má určité odlišnosti od vsi - dejme tomu v Podleském či jiném vojvodství. Příležitostně jsem se ptal školáků v Čechách i ve Varšavě, kolik dětí žije po rozvodu jen s jedním rodičem. V ČR mi vycházelo, že 3/4 dětí, varšavských 1/4. Na polském venkově by to bylo pravděpodobně méně.
Dosažení rozvodového rozsudku u soudu není však tak rutinní záležitost, jako v ČR. Především v tom, že se určuje podíl viny, ovšem pokud se rozvádějící před soudem dohodnou, lze od této procedury upustit. Před soudem ještě je tzv. separace. Čili odloučení od stolu a lože, to je institucionální.
Alimenty, pokud rozvodník neplatí, platí stát, ale úředně je vymáhá. I třeba exekucí, pokud je co.
Ovšem jiné neduhy, podobné českým, existovaly také. Např. polské obdoby OSPODu odebírali děti rodičům, kteří o ně s láskou pečovali, ale byli nezaměstnaní, chudí - a úřady děti dokonce dávali do zástupních rodin. Po roce 2015 nastoupivší vláda to změnila. Odebrání následuje jen a výlučně tam, kde skutečně je výchova dětí ohrožena, jinak se věc řeší sociální a společenskou pomocí.
Pokud jde o jevy běžné v ČR, jako využívání dětí k vydírání druhé strany rozvedeného páru, či nevěry a rozvody, motivované výlučně majetkovými zisky a hrabivostí - to je záležitost mnoha zemí, a i v Polsku takové případy potkáme. Ovšem společnost je neakceptuje...Těm, kdo mohou na své televizory chytit 1. program veřejnoprávní televize TVP1, mohu doporučit každý čtvrtek ve 21.30 program "Sprawa dla reportera" redaktorky Elżbiety Jaworowiczové. V některých relacích se objeví i případy, podobné těm, co čteme zde na českých K 213. A sleduje to na obrazovce hlavního programu celé Polsko...Ve studiu sedí poslanec, senátor, psycholog, kněz, právník....A radí a řeší. Škoda, že podobný program není v Čechách.
Pokus sňatek: Existuje v Polsku i civilní i církevní, ale většina má církevní, to je samozřejmost i tradice. Církevní rozvést nelze, jen lze podle kanonického práva Církve jej prohlásit za neplatný, pokud v době jeho uzavření existovaly příčiny, zabraňující sňatku /třeba neplodnost, psychická choroba atp../

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 10:13
Ignoranti v CT a legislativy statu Vychodni / Zapadni Evropy:

Ignoranti v CT a legislativy statu Vychodni / Zapadni Evropy:

Byl to prave Pospisil, ktery zmenil stary §213 na novy §196 s dokonce vyssim maximalnim trestem odneti svobody za neplaceni vyzivneho!
Ignoranti v CT se zameruji na staty s podobnym komunistickym dedictvim v legislative jako ma CR.
CR je vsak 14 let v EU a tam plati Umluva ZLP a stare clenske staty maji Umluvu ZLP jiz davno zaimplementovanou.
Polsko se dnes snazi vyporadat se smutnym komunistickym dedictvim.
Pospisil jiz v minulosti selhal a s nim se CR nikdy v budoucnu nevyporada se starym komunistickym dedictvim. (ODS ho nechtela a on prebehl k TOP 09, kde se stal predsedou).
Kdyz chce CT informovat o postihu za neplaceni alimentu, tak by se mela v roce 2018 predevsim zamerit na reseni tohoto problemu v Zapadni Evrope.
Domnivam se, ze az bude mit Polsko vyreseny problem s justici, tak bude CT poukazovat na jine staty na Vychod, aby ospravedlnovala pretrvavajici stav v komunisticke legislative a jeji kontinute v CR!
CT nechce zmenu k lepsimu - toto je muj zaver! Z.
________________

Doplnil bych, že to byl právě buzerant Pospíšil a jeho ODS, kdo tady dal plnou a nekontrolovanou moc exekutorům, aby terorizovali obyvatelstvo a z nakradených milionů sponzorovali volební kampaně ODS...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 10:14
Je jistě symbolické už samo o sobě, když o problémech výživného diskutuje buzerant, který děti mít nikdy nebude.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 10:18
Paní populistka usoudila, že se dlouho neobjevila na veřejnosti...

Ostatně - kdo asi podává ty obžaloby a návrhy na nepodmíněné rozsudky pro ty, co z nejrůznějších - byť i právně naprosto relevantních - důvodů - nezaplatili výživné !

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 12:25
Znalci Matlach a Fargaš míří kvůli posudkům v kauze Kramný před soud

ostrava.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 12:25
Cistky pokracuji:

Soud v SR jasne rozhodl, ze byl Bures agentem StB.
Bures s tim nesouhlasi a posila stiznost na SR k ESLP do Strasburku.
Aby jeho stiznost mela uspech, tak musi zlikvidovat vsechny ty, kteri maji dukazy o jeho spolupraci s StB.
Ted nechava proto prosetrit akci Suman:
Jméno Šuman si internetová skupina zvolila podle skutečné osoby Julia Šumana, příslušníka komunistické tajné policie (StB), který podle archivních dokumentů s Babišem podepsal vázací akt.
Neni to vse Estebacka UCELOVKA?
Z.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 12:26
Výbor nedal doporučení k návrhu SPD zvýšit odpovědnost úředníků

parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 12:27
Kdyz je ten psychopat jeste k tomu homosexual,

Neprohlasil nekdo nedavno, ze politici v CR jsou psychopati?
Kdyz je ten psychopat jeste k tomu homosexual, tak mu jde jen o skodu, kterou muze zpusobit heterosexualum svoji cinnosti - vydavanim novych zakonu. Proto vznikl ten jeho §196!
Kdyby mohl vydavat zakony pro celou EU, tak by jiste skodil bilym Evropanum a nechal Evropu zaplavit Cernochy.
Pak by se tomu jen smal a dodal - nemuzu za to, ze lidojedi z Afriky sezrali vase bile deti. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 12:28
Mluvil jste s médii, ke spisu nesmíte, řekli řidiči po incidentu se šéfy ‚zásahovky‘. Soud to posvětil

lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:25
Babiš ratifikoval Istambulskou úmluvu - předal tím nadnárodním orgánům právo odebírat české děti od rodin

6.6.18
Česká republika:
V květnu Babiš ratifikoval Istambulskou úmluvu, která protlačuje gender pod záminkou ochrany žen. Dokonáno.
Budou vytvořeny struktury pro monitorování „genderového“ násilí a boje proti němu.
Děti z mateřské školky se začnou učit o „rozmanitosti genderových rolí“ a „právu zvolit si pohlaví“. Děti, které se budou protivit těmto procesům, budou automaticky odebrány svým rodičům.
Újma způsobená „genderu“ se stane nejhorším zločinem vyžadujícím přísné potrestání. Pod zákaz tak či onak spadnou národní tradice, náboženství, duchovnost, normy morálky a čestnosti, tradiční role mužů a žen, rodinné hodnoty a zásady.
Na dodržování dohody bude dohlížet nadnárodní orgán GREMIO, jehož členové mají imunitu vyšší než prezidenti.
Proč asi?
Protože rozpoutají svými neopodstatněnými zásahy do rodin, odebírání dětí, takové zlo, že otcové rodin je budou chtít i zabít. Už nyní tátové píší: Jen ať mi sáhnou na děcka!
Sáhnou…………a otcové budou bezbranní…
Že máme Ústavu? V tu chvíli je zbytečná, neboť podle čl. 10, jsou mezinárodní smlouvy postaveny výše než Ústava.
Jde to mimo soudní systém dané země!
Babiše nikdo k podpisu nenutil - jen vyhověl požadavkům České ženské lobby, placené Sorosem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:27
Drsné, leč pravdivé hodnocení z Německa :

V ČR výbušný koktejl :

zahranicni.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:28
Kvalitou silnic je Česko třetí svět, lepší jsou i ve Rwandě a Keni

ekonomika.idnes.cz/.../...

____________

Pokud se vzala ne jen kvalita silnic, ale třeba kvalita práva a právního systému, je ČR i za Středoafrickou republikou.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:29
"Jsme v šoku, jakým způsobem ruská státní média překrucují dějinné události týkající se našich dějin - jako byl například dokument z roku 2015 televize Rossija-1 'Varšavská smlouva. Odtajněné stránky', v němž se invaze do Československa v roce 1968 vykládá v rozporu s fakty jako bratrská pomoc,"

Zdroj: domaci.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:29
Rozsudek nad Buresem u ESLP:

Bures podal stiznost na SR k ESLP. Ted muzeme popustit uzdu fantazii a spekulovat o vysledku soudu.
Zde je jeden z moznych rozsudku:
Stezovatel byl prokazatelne veden v seznamu StB pote, co podepsal s panem Julius Suman vazaci akt!
Stezovateli nebylo nikterak braneno, aby onen vazaci akt podepsal a proto soud neshledal, ze by byla omezena jeho Zakladni lidska prava (Estebaka)!
Z jeho zivotopisu dale vyplyva, ze stezovatel z teto spoluprace s StB temer 10 let jen profitoval. K jeho ukolum patrilo pri jeho cestach do zahranici sledovat a donaset informace na osoby tehdejsi CSSR.
Soud dale rozhodl, ze (podle vyse zaplaceneho uplatku soudu) neni mozne stezovatele nazyvat Buresem, ale je pripustne o nem mluvit pouze jako o "Vazenem velicenstvu panu Buresovi". Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:30
Fašismus v praxi. J.K.

novinky.cz/.../...

__________

Kdepak jak mafiáni cítí, že se jim někdo postavil... Je zle !!
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 19:37
Svět zatratil ČR.

S rusofilním presidentem a estébáckým premiérem.

Poděkujme naší lůze, co nám zvolila :

domaci.eurozpravy.cz/.../...

zahranicni.eurozpravy.cz/.../...

zahranicni.eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 21:25
Před léty jsme stáli vedle bukvice …

... když kladl věnec na Pankráci. Panák opravdu nic se nehodící. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-07 21:28
Jirko, nechápu proč si tam padouchům zavazel ???

seznamzpravy.cz/.../...

________________

Já to chápu naprosto přesně : Protože jim došlo, že jim jde o koryta - a že na rozdíl od všech ostatních mluvků a kecalů já jim vidím do karet, mám konkrétní plán, co s nimi - a také - jako jediný - jsem schopen ho zrealizovat, pokud k tomu dostanu příležitost.
A pokud ho zrealizuji, oni nejen že skončí na soudech, ale poputují z velké části rovnou do kriminálů.
Tak se vůbec nediv. Není čemu. Pud sebezáchovy včas zafungoval.
Beru to jako ocenění, že nikoho jiného se tolik nebojí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-08 19:16
NS SR a K 213:

Jen jsme tady zverejnili navrh rozsudku nad Buresem u ESLP, tak ihned na Slovensku rozhodl Nejvyssi soud!
To je uspech. Kez by tak rychle jednal i NSCR a USCR!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-08 19:17
Duel: Když otec (matka) nefunguje. Má stát za neplatiče posílat alimenty?

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-08 19:17
Ruské archivy ničí dokumenty o obětech Gulagu

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-08 19:18
Buresovy Kamaradi - Estebaci a ??? :

Soud NSSR v rozsudku k dovolani Burese uvedl tez nasledujici:
Soudy nižší instance v minulosti daly Babišovi za pravdu, věřily svědectví jeho bývalých spolupracovníků, kteří tvrdili, že si celý jeho spis vymysleli.
Tim je dokazano, s kym dnes jeste nadale Bures udrzuje kamaradsky vztah!
Jeho byvali spolupracovnici z StB zlikvidovali nejdrive jeho dlouholeteho kamarada Kovarcika (vedel nejvic o nem) a pote i novinare Kuciaka (psal o podvodech s dotacemi z EU).
Jeho kamaradi vedi, ze jsou pro ne rezervovana dulezita mista ve statni sprave ihnad pote, co se podari komunisticko- estebacky puc.

Nadesel cas na velkou demonstraci - "CHCEME UREDNICKOU VLADU - BEZ BURESE".
Po takoveto demonstraci snad i Zeman pochopi, ze nema smysl dale trvat na Buresovi a nasledne zatelefonuje Putinovi, Sorosovi a celosvetovemu "prognostaku", ze se NEPOVEDL Komunisticky puc v CR naplanovany na rok 2018!
Oni si pak budou muset najit jinou zemi pro svoji velkou hru. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-08 19:19
Kariera Estebaka v byvalem CSSR:

Nejdrive byl 1 rok duvernikem.
Pote 4 roky vedomym spolupracovnikem.
Jelikoz se osvedcil (StB zlikvidovala spoustu lidi, ktere spolupracovnici udali), tak byl za odmenu vyslan na par let do zahranici.
Z.

Agent Bureš 1981-1985
Premiér je ve svazcích veden jako agent s krycím jménem Bureš. Tím se podle ústavu stal v roce 1981, už od předchozího roku byl důvěrníkem. Spolupráce měla skončit v roce 1985, kdy byl Babiš vyslán společností Petrimex do Maroka.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-08 19:19
Odškodné za justiční omyl ? Směšné za třináct let šikany, tvrdí Schindler

brno.idnes.cz/.../...
0 # Kedul 2018-06-08 21:32
sport.aktualne.cz/.../...
"Policie našla dvakrát shodu u pachových stop v bytě Petry Kvitové a pachových stop podezřelého, který je ve vazbě."
Vyrobit si po tydnech ci mesicich nevysetrovani pote co na nekoho ukazete"dukaz" pachovou stopou kterou Vam ale naprosto bezpecne vyvratily nedavno jako naprosto nepouzitelnou metodu dokazovani se da fizlove chapat jedine a naprosto nevyratitelne jako trestny cin zneuziti pravomoci a dalsich asi xx trestnych cinu ... ocekavam pilne ctenare tohoto webu z rad justicni mafie k razantni a rychle akci proti temto pachatelum z rad policie ....nebot se hodnovernym zpusobem dozvedeli o spachani trestneho cinu...
0 # Kedul 2018-06-08 21:42
parlamentnilisty.cz/.../...
"Proběhne prověrka spisů i z let nedávných a něco se najde,“ ujistil ParlamentníListy.cz. V lepším případě bude podle Pavlíka vyšetřovatel Nevtípil „odejit s výsluhovými náležitostmi do civilu, v horším bude obviněn z nějakého trestného činu“. „Ono se něco na zneužití pravomoci veřejného činitele v těch spisech najde,...

Roman Pavlík se při té příležitosti rozpomněl i na to, jak to u policie chodilo, když pracoval jako vyšetřovatel na kauze Františka Mrázka. "

Myslim ze kazdy inteligentni clovek okamzite pozna kde je skutecne vazny problem justicni mafie romane pavliku... v buresovi problem zdokumentovanych nikdy nevysetrenych a nepotrestanych zlocinu zneuziti pravomoci policajtem v kazdem druhem policejnim spise ktery namatkou otevrete opravdu neni ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-09 08:34
Uražený policajt :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-09 08:37
Zkusil jsem nahlédnout jak se lidi v exe odvolávají. Jedna vyšší úřednice z mnoha na soudě má kolem 4000 exe za rok,
prošel jsem v infosoudu snad 100 čísel a nenašel ani jedinou exe, kde by se někdo odvolal a vrátilo se to
k rozhodování na soudu. Lidičky jsou neuvěřitelné ovce. Kdyby se každý odvolal, hned to musí zkolabovat.

Na kárném s ovarem zaznívaly i jiné obavy čeho se báli, že by hned zkončil celý exe business... Tam to bylo o fous. Kul.

_____

Jaký to jsou ovce, jsem si udělal obrázek, když na tom kárném řízení s Vránou jsme byli jediní. Jako diváci, i jako médium.
Člověk by čekal, že při těch stovkách vyřízených lidí, vyhnaných na ulici, připravených o všechno - tam bude plno i před soudem - nikdo.
Všem je to jedno.
Samozřejmě, že kdyby se jich jen desetina dokázala ozvat a spojit, tak to skončí ze dne na den - a ještě budou organizátoři exekučního teroru moc rádi, když nebudou viset pro výstrahu na rozcestích.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.