Žaloby na stát : Vysvětloval nepravý

 K podání vysvětlení je třeba předvolávat především ty, co nezákonný stav zavinili a udržují - ne ty, co na něj reagovali. 

O tom, že se diletanti z hnutí ANO pokusili "vyřešit" nepříjemné žaloby na stát, za které v současnosti nesou plnou odpovědnost, po svém, netřeba pochybovat. Stejně jako o tom, že žádnou úctu k lidským právům nikdy nepociťovali ani v nejmenším. Co také chtít od hnutí, vedeného estébákem, že ?!! 

Takže namísto aby se pokusili - jako každý slušný člověk - se s oběťmi justiční nebo policejní zvůle domluvit mimosoudně a po dobrém, zkusili cestu zcela opačnou : Totiž zabránit poškozeným obětem vůbec v přístupu k soudní soustavě. 

Jak jednoduché, že ? 

Nechceme řešit odpovědnost odpovědných a platit nemalé náhrady škody, natož pak dovozovat, kdo za to může a kdo to zavinil, a natož pak přenášet na zodpovědné zaviněné škody ?? Jednoduché !! Prostě poškožené nepustíme k soudům. A - je to !! 

Všeho do času. Jak se o tom přesvědčila i jistá soudní úřednice z Prahy 2 Pavlína Kulhánková, vzorně plnící instrukce o tom, že tzv. problémové osoby - tj. ty, které stát poškodil nejvíc, zcela prokazatelně a odškodné by činilo astronomické částky - prostě k soudu nesmí pustit. 

Protože proč by si soudci později lámali hlavy se smyšlenými zdůvodněními, proč žaloby zamítnout, když je vůbec nemusí projednávat, že ??! 

Jak prosté a geniální. Asi jako estébácký prosťáček v čele tohoto hnutí. 

Jenže paní úřednice se dostala do neřešitelného soukolí vlastních naschválů - když začala šmahem zamítat odůvodněné žádosti o zproštění povinnosti platit soudní poplatek - a následně jí byl doručen dotaz, zda už někdy od někoho z poškozených dostala po hubě. 

Na tento dotaz sice odpověď znala, ale bála se si ji připustit, krom toho - rozkaz shora zněl jasně.  A tak se najednou ocitla na křižovatce : Její šéfové jsou sice mocní, jinde by se flákat za takové peníze určitě nemohla - ale pár po hubě taky není nic příjemného, zvláště, pokud by se to mělo častěji opakovat. A tak nakonec dospěla k závěru - proč riskovat cizí kůži za cizí blbost - a běžela - v bezradnosti - podat trestní oznámení. V naději, že ji spasí. 

A níže si můžete přečíst, co jsem k němu uvedl - a koho jsem policii doporučil předvolat a vyslechnout, chce-li se dobrat podstaty věci a objasnění pravdy, včetně jejích příčin. 

 

 

 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-20 14:18
Především díky hovadům policejně justiční opatrovnické mafii.
J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2018-06-20 17:54
Volby se blizi ... chystejte si kartacek ....
Doporucuji pridat k vysvetleni jeste dalsi vypoved ktera navaze na zminku o nasledovnicich koblihy kdy uvedete ze mate podezreni ze se jedna o krive obvineni v ramci predvolebniho boje, nebot jste jiz v minulosti kandidoval a vasi oponenti se vam chteli za to pomstit a proto navrhujete v ramci prosetrovani zjistit vazby clenu a predstavitelu hnuti kobliha na vsechny zamestnance justice pro radne objasneni veci, nebot z nacasovani presne vypliva mozny motiv teto urednice k podani oznameni kdy v tuto chvili nelze bez radneho prosetreni veci vyloucit mozne ovlivnovani ci hrozbu ze strany nektereho koblihare na tuto urednici a dale je nutne pro radne objasneni veci pribrat znalce psychiatra aby proveril zdali podezreli koblihari netrpi dusevni poruchou nebo zavislosti na alkoholu a drogach ci sexualni deviaci ... neprovereni vsech techto skutecnosti = trestny cin nadrzovani ;)
0 # Kedul 2018-06-20 17:57
pokracovani .... dale je potreba sejmout pachy v kancelari teto urednice a u ni doma a porovnat je s koblihari zdali u ni nekdo z nich nebyl s tim vyhorzovanim a ukolovanim, kdyz je to tak oblibena "usvedcujici" metoda bolseviku a to by bylo aby se tam naky ten pach nejakeho vysoce postavneho koblihare neshodoval .... kdyz uz se ten pes podle samotneho policejniho pokusu splete klidne 15x ze 40ti ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-20 18:34
Oni jsou tak velkorysí, že mi kartáček určitě zajistí na státní útraty.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-20 18:32
Facka v pravý okamžik ...

Rozumím sdělenému dobře, že se vše rozhýbalo až po dotazu na pí. Kulhánkovou, zda již někdy dostala po čuni ! O.
____________

Přesně tak. To zabralo okamžitě. ;-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-21 20:24
Pustit dementa k funkci - a nebudete se stačit divit.

A tohle pako prohlašuje Babiš za intelektuální sílu ANO. Jak potom asi vypadají ti ostatní ?!!!

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-21 20:26
Jiří, to Vaše vyjádření na policii - je perfektní.

Jsem připravena též podat svědectví k této Vaší věci - k nezákonnému jednání Pavlíny Kulhánkové, se kterou mám osobní zkušenost, k systémovému bránění v přístupu k soudu ( OS P 2 ).

Novelizace zákona o soudních poplatcích - je zjevný protiústavní paskvil. Nikdo nemůže profitovat ze svého nezákonného jednání, tedy stát nemůže finančně parazitovat na tom, že někoho poškodí.

Nelze připustit, aby občan musel a priori dokazovat své finanční možnosti platit kolek a soud ( stát) - dle uvážení - rozhodne zda občanovi povolí či nikoliv podat žalobu proti státu či nikoliv.

Totalitní stát.

zdraví PP
0 # Kedul 2018-06-22 05:32
Ale to dela prakticky po cele trestni rizeni vuci krive obvinenemu ... napriklad organizovany zlocin tzv. "posudku" z psychiatrie a sexuologie ... fizl, nebo statni zastupce nebo soudce naridi posudek aby mel "dukaz" o vine a nebezpecnosti poskozeneho krivym obvinenim, poskozeny se musi podrobit na svoje naklady "znalec" skasne desetitisice za krivej "posudek" fizl vyznamenani a sluzebni postup ... atd atd .... vsechno co musi vydat ovineny do pravomocneho rozsudku na nakladech obhajoby nebo podrobeni se buzeraci ze strany mafie minimalne za cas takto straveny, s vyjimkou pripadu kdy jsou jednak jasne prime dukazy a pachatel se sam zcela dobrovolne prizna ci dokonce prihlasi, je protipravni a porusuje to ustavu na sto honu ...
Clovek ktery odmitne obvineni musi byt podle ustavy povazovan za nevinneho a veskere naklady na ukony a obhajobu musi logicky nest stat od sameho pocatku jako by se jednalo o svedka ci poskozeneho ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 09:39
Zajímavé - když vyzkoušejí vlastní recepty na sobě, obvykle se jim rychle rozjasní. A medicína jim - kupodivu - ale vůbec nešmakuje.

Příběh z kočičí říše.

Co asi na to jejich přítel Jirka Paroubek, tlačící se do Senátu?
Potřebuje peníze na alimenty, nebo chce po vlastní zkušenosti s opatrovnickou mafií bojovat za práva otců, že se cpe opět ke žlabu.

V případě jeho dcery by mu mohl poradit jeho bývalý ředitel kabinetu Jan Birke, současný starosta města Náchod.

Právě tohoto idiota pověřil odpovědí na mé stížnosti ohledně zločinného spolčení proti mé osobě za účelem rozbití kontaktu s moji dcerou. Pochopitelně podle něho bylo vše v pořádku. (jak jinak, že ?)
J.K.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 09:58
Blbka končí. Když se podíváte na její záliby a koníčky, rychle pochopíte, kdo jsou tak asi příznivci ANO. Odpad společnosti. Bez vzdělání, vychování, bez kulturního a rodinného pozadí.
Ty posbíral estébák Babiš a chce, aby nám vládli.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 14:04
Svůj k svému :

novinky.cz/.../...

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 14:05
Mafiáni se rozlezou po všech ministerstvech :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 14:06
Nejvíce nešťastní jsou lidé, kteří si pořád stěžují. Ta kráva Nováková, co se cpe do vlády ani neví, že o blbé náladě mluvil Klaus, a ne Havel.
Po Burešovi a Krnáčové další slovenský odpad.

Nejlepší je nestěžovat si a hrabat pod sebe, ale k tomu je zapotřebí žít v symbióze s mafiány.

novinky.cz/.../...

novinky.cz/.../...

Kom.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 20:27
Čína staví devět krematorií pro půl milionu vězňů

irozhlas.cz/.../...
0 # Kedul 2018-06-22 21:40
U nas uz si take vybudovali protipravne (neopravnene odebrani lidske dna a nakladani s nim je dle trestniho zakoniku totiz jasny zlocin za ktery by si meli uplne vsicni fizlove pokud by tu byl pravni stat a rovnost pred zakonem na 15 let sednout do chladku...nebot tento zlocin pachaji dnes a denne a je jasne definovan v trestnim zakoniku) databazi DNA a k cemu jim asi tak je ..... je to jen otazka casu kdy se zacne s odebranim organu pro papalase ... tupe ovce budou samozrejme tleskat i kdyby to udelali i jasne krive obvinemu ve fazi vysetrovani .. kdyz uz to dna odebiraji v pripravne fazi protipravne z niceho neusvedcenemu cloveku tak proc by cekali na soud s odebranim organu prece se muzou pozustali nebo samotne torzo pote soudit o nahradu skody za udajne chybny uredni postup cimz je prece obvinenemu pravo na spravedlivy proces a dustojne zachazeni zachovano (potvrdi 10z10ti prokuratoru a soudcu).....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 20:39
Matky prodávají otcovství svých dětí cizincům, aby jim usnadnily získání trvalého pobytu. Ti, co je kupují, si neuvědomují, jakému riziku se vystavují, pokud jde o výživné.

radio.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-22 20:42
V zemi, kde zítra znamená již včera, může vést kterékoli ministerstvo kde jaké Pako,
nevím co Vy, vážení čtenáři K 213, na to.
Hamáček či Kalousek, Špekáček neb Ubrousek.
Ať z ČSSD, ANO, NE či Topky
kreténů a budižkničemů tu máme stovky.
Žiji v realitě, nespadl jsem z měsíce,
ve skutečnosti jich tu máme tisíce.
Nemá cenu se rozčilovat či nadávat,
co kdybychom je začli draze prodávat.
Z této smutné reality občas unikám,
je to čím dál horší, není kam.
Prý naše ekonomika prudce vzkvétá,
Česká republika - toť osmý div světa.
Ve skutečnosti to tu stojí za hovno,
dnes v Tescu u pokladny čtu bez brýlí 25,40 Kč za Euro.
Vzal jsem to jako svoji velkou ostudu,
držel jsem se pevně prázdného nákupního košíku,
bych nespadl přímo na hubu.
Ano bude líp.
Jó, jak pro koho. Kom.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 16:23
Nepopsaný list a výsměch dlužníkům, komentují experti příští šéfku justice – Novinky.cz

novinky.cz/.../...

__________

Přesněji : Neskutečná pakáž, chátra bez předpokladů a vzdělání, co jí zamořuje estébák ministerstva.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 17:34
Tuhý ještě není Tuhý aneb jak se přidělují koryta osvědčeným vyvoleným, kteří jsou šťastní a nikdy si nestěžují, neboť nemají nač. A u kterému žlabu bude ustájen Lessy?
J.K.
blesk.cz/.../... Tuhý&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz


blesk.cz/.../...

____________

To je neuvěřitelný !! Takovej blb, od policajtů - a jde dělat velvyslance ?? Tady už je - pro některý lidi - možný opravdu všechno.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 19:20
A kdy Burešovou dožene spravedlnost? Bureš přibral v politice 15 kg. To dělá asi ta poslanecká kantýna za lidovku.
J.K.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 19:21
Kam se sere Putin. Zeman zdolal Ostravici.
)
)
blesk.cz/.../...


Podle svého velkého vzoru.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 19:22
Opět dobrá práce policie. Nebylo by lepší ji zrušit.
J.K.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 19:28
"Soudy poslaly automechanika Pavla Holuba (38) z Prahy na osm měsíců do chládku. Podle nich řídil i přes uložený zákaz řízení. Před svou dílnou osmadvacetkrát popojížděl s vozy, které opravoval, deset až patnáct metrů. Ústavní soud ale skandální selhání české justice ve čtvrtek 21. června zarazil a zrušil mu trest. Muž nyní může na státu za to, že se mimo jiné zbytečně neviděl se svojí rodinou, vysoudit tučné odškodné."


Vidět, jaký diletant to psal. Předně : Nejde o žádné "skandální selhání justice", ale samozřejmý běžný denní standard, kterému se dotyčný vymkl buď shodou šťastných náhod, nebo známostmi kvalifikovaným právníkem.


A to "tučné odškodné" vidím už teď.

Tak pane, Vy jste byl 8 měsíců v chládku ? Tak to buďte rád, jak jsme se o Vás skvěle postarali, nemusel jste platit jídlo ani otop, ušetřil jste na elektrice - a za to všechno budeme tak velkorysí, že po Vás nebudeme nic chtít.

Máte lístky na vlak do kriminálu a zpátky ? Že jste si je neschoval ? Tak to je vážně smůla... Ty bychom Vám totiž - jako jediné - ve své neskutečné dobrotivosti proplatili.

Ale takhle - když je nemáte - jistě chápete...

Tak : Na shledanou příště - a - těšilo nás !!
0 # Kedul 2018-06-24 07:14
Jmena fizlu, prokuratoru a soudcu kde? Jizda na soukromem pozemku je zcela mimo zakonna omezeni a narizeni, paklize tam autem nemasakrujete deti nebo manzelku.
Jeste ze na te kamere nebylo jak manzelka prosi o 20ti korunu detem na zmrzku a pan odmita s tim ze ma penezenku v druhych kalhotach ... tito chrabri dementi by jej totiz zavreli za neplaceni vyzivneho .... jejich rozumove schopnosti myslet a smysl pro pochopeni zakona by tomu totiz odpovidali ... znovu rikam ze lide maji plne pravo na zverejneni vsech jmen techto "verejnych cinitelu" do doby nez je zavrou do blazince kam plnym pravem pro jejich nebezpecnost a velmi nizke iq patri...
Ve state kde tito zjevne nebezpecni a ozbrojeni blazni beztrestne a anonymne behaji po svobode se citim opravdu velmi ohrozen ...
Uz doufam nema verejnost pochyb o tom ze pojem "pravni nazor" je ta nejstupidnejsi hovadina a zakon je zakon a jeho nesmyslne ohybani je TC zneuziti pravomoci...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-23 19:30
Lázna či Rajm v bílém plášti.

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-24 16:03
Případ Šafránek - a jeho skutečný pachatel :
_________

Zas a pořád platíme neschopnost fízlů :

novinky.cz/.../...

+F+
_______________

Závěr článku názorně odpovídá na různé bláboly např. státních zástupců - naposledy Vesecká - že "tolik odborníků případ vidělo - a není přece možné, aby se všichni mýlili".

Je - a snadno. Předně to nejsou žádní odborníci, ale patlalové non plus ultra - a za druhé vůbec se nezabývají tím, čím mají a jenom opisují jeden od druhého, aby jim to co nejdřív od pracek odpadlo. :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-24 21:25
reflex.cz/.../...


Právnické vzdělání totiž získala na Panevropské univerzitě v Bratislavě, která nemá licenci na české právo a jejíž diplomy pro pochybnou pověst neuznává ani Česká advokátní komora. Její absolventi jsou v Česku nezaměstnatelní ať už jako koncipienti, nebo jako advokáti.

__________________

Naprostá blbka už od pohledu. Další Babišův "odborník".
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-25 06:22
forum24.cz/.../
S nejvyšší pravděpodobností h....! Srovnávat zemi, která s nástupem důsledné dekomunizace nastoupila úspěšný rozvoj ve všech rovinách lidského života - ať hospodářsky, ať sociální, zemi, která staví na křesťanské etice a přirozené tradici - se zemí, jejíž společnost si do svého čela volí komunisty a estébáky - toho může být schopen jen notorický blb. Netouží snad Daniela Kolářová po nějaké ministerské funkci od Babiše?

Freeeurope

_______________

Aspoň vidíte, jak na lidi působí propaganda. Zejména tam, kde nic neví nebo si to nemohou ověřit.
0 # Kedul 2018-06-25 06:23
V mexickém městečku zatkli všechny policisty
novinky.cz/.../...

U nas muzou klidne pokracovat mesto od mesta a brat to vcetne prokuratoru a soudcu.... ono se toho najde ve spisech a z vypovedi odsouzenych nepravdive na zaklade lzi a dojmu a nesmyslu soudcu prikuratoru a fizlu na ospravedlneni te vazby dost ...
Spis jestli maji takove kapacity ... A budou vsichni ti justicni mafiani sedet tak muzeme konecne zacit budovat pravni stat ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-26 17:30
Rozvodová válka „Pána žlutých autobusů“ Jančury: Zbylo mi jen 20 tisíc

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-26 17:33
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-26 17:34
Ani z mobilu, ani z pevné linky...

komentare.sme.sk/.../nedovolali-sa-vico.html
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-26 20:46
Hradní trosku navštívili nejvyšší mafiáni české justice.

Zapomněli řešit, kdy by měl soudce přestat hrabat.

U Rychetského už je demence v takovém rozsahu, že přestal mluvit o nedotažení svého mandátu do konce.


blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-06-26 20:47
Podnikatelská podpora estébáckého hnutí ANO v praxi :

chrudimskenoviny.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.