Tondrová

Vykřičená ostuda soudu - i každé slušné rodiny. 

 Tahle psychopatka, stejně jako například psychopat Blázna, může být názornou ukázkou toho, co všechno je v naší justici beztrestně možné. 

Tondrová sice nenechávala bezdůvodně zatýkat lidi na ulici, ale to jenom proto, že nedělala na trestním úseku. 

O to více škodila a škodí tam, kde dělala - totiž na opatrovnickém úseku OS P - 9 - a dnes na civilním úseku MS v Praze. 

Z mých kauz byla vyloučena poprvé už v r. 2003. Tehdy totiž konečně doputoval opatrovnický spis k odvolacímu soudu - a ten se zděsil. Nechápal, jak mohla vydat předběžné opatření na zákaz styku, když k němu nikdy neexistoval žádný důvod - a taky ho neprodleně zrušil. 

Tondrová to samozřejmě věděla, že takhle rozhodne, a aby mne i děti co nejvíce poškodila, tvrdila, že se spis "ztratil". "Nalezen" byl až o rok později - celou tu dobu se odvolací soud nemohl konat - a to, světe, div se, v její kanceláři. Podle evidence soudu ji nikdy neopustil. 

Minimálně rok a půl jsem kvůli tomu naprosto bezdůvodně neviděl děti. 

Až už jsem je zase vidět mohl, tak mě nejprve tentýž soud (P-9) zavřel za "únos", dva roky se prokazovalo, že se žádný únos nestal - a až se to konečně prokázalo, tak konstatovali (to už ne Tondrová, ta už byla z případu pryč), že prý si děti odvykly a že se s tím mám smířit. 

To vše uvádím jen proto, aby bylo od začátku patrno, co to je za svini. 

Z chlapů má evidentně neskutečné komplexy, a tak se jim mstí, kde může. Neznámo sice za to, zato známy jsou výsledky jejího řádění z mnoha dalších kauz. 

Nad jiné vyniká i výjimečnou hloupostí. To jedině od ní jsem držel v ruce rozsudek, kde se ve výrokové části (!!) uvádělo toto : 

"Návrh otce ze dne … se …"  - a dál nic. 

Vidíte dobře. Ta blbka nebyla dokonce ani do rozsudku (!!) schopná napsat, co se vlastně s návrhem otce děje - tedy jestli se zamítá, nebo potvrzuje. A TAKOVÝTO  rozsudek klidně opustil soud.

Pochopitelně, že jsem časem zjistil, že takto neškodí zdaleka jenom mně. Ale že je to zkrátka vyhlášená svině široko daleko.

Magora Bláznu aspoň nevzali na městský soud - tuhle blbku ano. Asi tupost a mstivost jsou těmi nejlepšími doporučeními.

Když jsem čase začal vystupovat jako zmocněnec rodičů před soudem, byl jsem osloven i případem, který - naposledy loni - měl přijít Tondrovou draho. 

Jednalo se totiž - vzácně - ne o otce, ale o matku. Tondrová jí nechala sebrat dítě do kojeneckého ústavu - jenom proto, že prý její sociální podmínky neumožňují dítě vychovávat. A matka je tam směla chodit kojit. 

Tenhle nesmysl zrušil Ústavní soud poprvé v r. 2010 - a NIC SE  samozřejmě NEDĚLO. Jakoby nález Ústavního soudu ani neexistoval - Tondrová si klidně jela po svém dál. 

S úžasem to konstatoval Ústavní soud podruhé - loni v létě, tedy 2017 - a to včetně toho, jak je možné, že soud 1. stupně na nález Ústavního soudu vůbec nereagoval. 

Jindy zbabělá soudkyně Šimáčková se tentokráte rozčilovala hodně hlasitě - šlo přece o matku, že ? 

Výroky Tondrové zrušila podruhé a otevřeně konstatovala, že vztah matky a dítěte byl nenávratně porušen - zvůlí soudu 1. stupně, jenž vůbec nereagoval na nález ÚS !! 

Dokonce - a to už vůbec nebývá zvykem - ÚS konstatoval, že matka bude mít zjevně nárok na mnohem vyšší odškodné než dosud dostala. Tuším, že se mluvilo - a psalo - o dvou milionech. 

Kolik z toho dali Tondrové k náhradě ?? 

Předseda soudu Vávra se ještě velmi divil, co že by měl vůči Tondrové vyvozovat, když se ho na to přišel zeptat příslušný novinář z Práva. 

No jistě, jak by mohl, že ?!! 

 

 Případ mých dětí - jak známo - prohrála republika ve Štrasburku. 

Takže jenom na těchto dvou případech Tondrová zavinila, co mohla, odškodné šlo do milionů korun, NIKDY NIC NEMUSELA Z ODŠKODNÉHO ZAPLATIT - a vesele si dál soudí na Vávrově soudě... A Vávra se ještě diví, co se komu nezdá. 

Z mých případů tahle evidentní svině byla vyloučena celkem 3x !! Poprvé už v r. 2003, kdy jí tehdy Městský soud výslovně případ odebral, podruhé o 3 roky později, když republika prohrála ve Štrasburku - a začalo hromadné vylučování se všech soudců na Praze 9 - a potřetí ještě v r. 2013, když před kárný senát putoval psychopat Blázna, já měl kohosi zastupovat na Praze 9 - a tam zjevně propukla tzv. fialová horečka - tedy hromadný strach soudců, že by mohli skončit stejně jako Blázna. 

Přesto má ta svině ještě tu drzost cosi rozhodovat v mých kauzách, jež na Městský soud doputovaly. 

Nezbylo, než jí napsat - a doručit - liebesbrief. 

Následujícího znění. 

A samozřejmě podat žalobu pro zmatečnost. 

V brzké době se půjdeme Vávry zeptat, kolik škod ještě musí tahle svině napáchat, aby ho to - jako předsedu soudu - začalo zajímat. A kolik z nich jí předepíše k úhradě. 

 

 

 

_______________

_______________

 

 

 

________________

________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-09-25 18:14
Soudci nemohou být lepší než celá společnost, říká Vojtěch Cepl

plus.rozhlas.cz/.../
_______________

Také by neměli být výrazně horší. Což - v současnosti - jsou.

Připomínajíc spíše organizovaný zločin, nežli vykonavatele práva...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-09-25 19:01
Vysvětlení, proč mají soudci definitivu.

lui.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-09-25 19:04
Lze vůbec posunout naši justici ještě nížeji ??

opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=680458
0 # Kedul 2018-09-26 05:42
Samozrejme. Kde normalni inteligentni clovek vidi absolutni dno tam nase justicni mafie dokaze bleskove posunout latku o nekolik radu nize. Co byvalo prekvapenim jednou za par let je nyni prakticky dennim chlebem. V podstate jakmile justicni mafie videla ze ma na sve strane media a politiky a opravdu cokoliv co provede ji bezproblemu projde a jakekoliv zneuziti pravomoci bude vydavano za spravedlnost, tak se rozhodla ze si bude delat absolutne cokoliv co ji napadne a jeste z toho zacne vinit ostatni .. viz pripad kdy si drze zlocinne statni zastupitelstvi stezuje na advokaty protoze jejich drzej prokurator porusil zakon, byl chycen a oznacen za pachatele, a mel jit za to samozrejme sedet, nebot nekoho drzet protipravne pod zamkem v ozbrojene skupine pri zpusobeni skody nemalych castek statnimu rozpoctu je samozrejme podle platneho zakona trestnym cinem a nikoliv "chybou"...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-09-26 14:47
Tupa svine a svine Tupa:

Na pripadu TONDROVA je videt, co si soudci mysli o rozhodnuti US!
At si v Brne pisi co chteji, dole se jede po staru!
Jiny vykvet MS Praha - soudkyne TUPA byla tez mnohokrat vyloucena z procesu a presto se tam stale vracela.
U ni se to vsak necha omluvit tim, ze je asi od narozeni tupa! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-09-26 14:54
O tom bychom také měli někdy napsat : Jakmile se ukáže, že případ je průšvih, že se o něj začala zajímat média nebo dokonce politici - a případ je dávno uzavřen, obžalovaný odsouzen, často i trest vykonán - tak se stane jediné : Okamžitě zmizí spis, nebo důkazy z něj... A nikdo samozřejmě za nic nemůže, nikdo za nic nezodpovídá...

________

Znalec zničil důkaz v kauze Kramný. Česká legislativa neupravuje, jak dlouho se mají uchovávat vzorky z pitvy

lidovky.cz/.../...
___________
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-09-26 17:53
Kydalku řešil kárný senát :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.