Mám rád Pražáky.

Protože nakopli ANO. 

A dali mu tak zaslouženě najevo mj. i to, že buranská reklama, jíž byla stran tohoto politického slepence Praha plná, je skutečně určena buranům, a ne inteligentním a vzdělaným lidem s rozhledem. 

A že těch prvních je v Praze opravdu jen poskrovnu (na rozdíl od ostatních krajských měst, která Praze sice tiše závidí, ale jaksi zapomínají, že jejich obyvatelé neudělali vůbec nic pro to, aby se svému žárlivě a závistivě nenáviděnému cíli alespoň přiblížili). 

Mám rád Prahu a Pražáky - že nepodléhají laciné koblihové korupci a že rozeznají estébáckého podvodníka od skutečných politiků. 

A mám rád Pražáky - za to, že táhnou zemi dopředu a mnohde zachraňují její čest. Ať už jde o presidentské, nebo teď, o komunální volby. 

Ostatní obyvatelé by se měli na Prahu nejen tiše dívat a závidět,  ale snažit se ji dohonit - a to především myšlením, vzděláním a společenským rozhledem. Zatím z ní vidí hlavně platy, zapomínají, že ty platy jsou za něco - a ne zadarmo. 

A že o místo na špici se vždycky tvrdě bojuje - a že v duchu hesla "smrádek, ale teploučko" mohou mít sice relativně méně konkurenční, pohodlné prostředí, ale zato nikdy skutečný pokrok a rozvoj. Zas na druhé straně, pravda - koblihu od estébáckého bosse. 

Když uváží její cenu, tak v konečném důsledku - zatraceně drahou. 

A přitom Burešovi právě o Prahu tolik šlo. 

Mimochodem - ANO v ní dosud vládlo, alespoň na radnici - takže tohle je zjevně i vizitka těch slibovaných "odborníků", které prý Bureš najme. 

Po jediném volebním období už o nich nechce zjevně nikdo ani slyšet. 

Škoda, že se - stejně jako volby na pražský magistrát - nekonají také volby na jednotlivá pražská ministerstva, a to spojené v výkonem spravedlnosti především. 

Myslím, že výsledky těchto voleb by tu buranskou, nevzdělanou a nadutou bandu z těchto zdí vymetly rychle stejně - jako z magistrátu. 

 

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/2896-nakopneme-prahu-zatim

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/2899-aktivisti-ne

 

 

 

___________________

___________________

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/on-line-volby-se-blizi-ke-konci-opet-neprisla-ani-polovina-volicu-57392?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

__________________

__________________

Comments  

0 # Saxána 2018-10-07 08:10
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-10-07 17:34
Babišova první velká porážka. Rozhodně ne poslední. Ani největší.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-10-07 17:47
Pokud tě někdo udeří do levé tváře, nastav i tu druhou. V Praze se Ti dostalo největších křiváren, poznal si Ruzyň i Pankrác, CéPéZetka na Kongresovce byla jen víkendovej pobyt. Praha je centrem všeho zla, která dávala posvěcení na ortely nižších soudů, které Tě nemilosrdně likvidovaly. Hoď se do normálu milý Jiří. O.
____________

Možná se budeš divit, ale ti, co se takto vyznamenávali, nebyli Pražáci ani z 10%. A kdybych šel do jejich rodin, zjistil bych přivandrovalce z celé republiky (hlavně severní Moravy) nejen podle přízvuku už v téhle generaci, natož těch předchozích.
______________

Se Sváčkem jsem několikrát hovořil.
Ať jako předsedou soudu P-8 v Dlážděný, tak jako předsedou soudu MS ve Spálený. Žádnou Moravu jsem u něj neslyšel, jen plno lží . O.
________
A stačí se jen podívat k němu domu, a už tu severní Moravu máš.
;-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-10-07 20:06
Praha Petra nakopla.

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2018-10-08 16:37
Policisté se bouří proti stíhání kolegy.
zpravy.aktualne.cz/.../...

Nemate nahodou stihat zlocince predevsim ve vlastnich radach misto boureni se? Prece kolega vycka soudu psychoposudku nekolik let ocernovani a vyhruzek a drahych pravniku a az se u soudu po tech par letech mozna ocisti tak se muze vratit a muze v klidu zalovat ministerstvo o nahradu skody za svoje pokud tedy neprosvihne nejak tu lhutu coz sice vyjde mnohem draz nez kdyby to nechal byt ale co... jako kazdy jiny obcan ktereho i bez dukazu stihate a tahate po soudech a na kterho si nejak vyrabite "dukazy" kolikrat i zavirate rovnou do vazby kde jej protipravne s pomoci prokuratora drzite cele roky....a tvarite se u toho jako svati ...
0 # Kedul 2018-10-08 16:40
.... a taky se mate vykaslat na stihani bez dukazu aby to pak nebylo tak ze recidivista smejd je bran jako svatej a kdyz uz tak dostane treba 10 podminek v rade i kdyz ty predesle porusi jen proto ze se jeste drze prizna a mate to bez prace a naprosti tomu zjevne nevinni dostavaji palky jak za vrazdu protoze se nemeli potrebu priznavat k necemu co neudelali a k cemu ani nejsou zadne dukazy ktere by prokazovali opak .....
0 # Kedul 2018-10-08 16:49
Násilně odebraná dívka u soudu neuspěla, únosy dětí za diktátora Franka jsou promlčené
novinky.cz/.../...


Samozrejme jak jinak ... sebeodpornejsi zlociny spachane oblibenci rezimu jsou promlcene vzdy a zacne se o nich mluvit nejdrive az po jejich promlceni ... platilo a plati za kazdeho rezimu ... jak krasne by se zilo v opravdu pravnim state kde plati rovnost pred zakonem a nikdo beztrestne nezneuzije svoje pravomoce k ohybani a zneuzivani zakona ....

Predpokladam ze nejake to udajne neprokazane sahnuti na koleno pres kalhoty pred 40ti lety by promlcene nebylo a "vinik" by byl krute potrestan... stejne jako "nenavistne" prispevky na internetu a jine velmi vazne zlociny ktere se dnes "musi" resit a tvrde trestat ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-10-08 20:11
Dobrý večer, pane inženýre,

chci Vám jen vyjádřit solidaritu a poděkovat za Vaši odvahu a statečnost. V kostce, mně první dítě zdevastovali v 90. letech tím, že ho plošně svěřovali do „trvalé péče“ matky. 7 let jsem marně bojoval. Dítě přišlo v „trvalé péči“ matky v 10,5 letech o panenství, drogy, alkohol. Odcizené o b ě m a rodičům. Otce se pokusilo v pubertě úkladným způsobem zabít. Matka je dnes pro chronickou paranoidní schizofrenii v tzv. chráněném bydlení, dcera ji vyhodila z bytu a bere si v bankách na schizofrenní matku půjčky. 28 letá dcera žije s drogovým dealerem…
Případ P25/94.
Druhé dítě mám s antikoncepčního podvodu mladší ex, od počátku dnes již přes pět let úspěšná snaha matky a zejména soudkyně Mgr. Ludmily Novotné z OS Třebíč zlikvidovat rodinný život nezletilé dcery a otce, v příloze si dovoluju poslat – pokud si najdete chvíli – svůj znovu podaný návrh na změnu výchovy a zatím neodeslané dva návrhy na PO.
25. 9. 18 jsem zažil VR invazí zfašizovaného soudního komanda. Teprve to sepisuji. Pokud to jen trochu půjde, je třeba hovořit o justičním fašizmu.
Zde nejsme v Norsku, nebo v nacionálně socialistické Velkoněmecké říši! Tato země se pyšní masarykovskými tradicemi demokracie, byla odolávající baštou demokracie uprostřed okolního fašistického moře…

Srdečně zdravím,

J. H., otec Aničky B., nositel Osvědčení 3. odboje č. 262004813/17/2018-1322 MOČR a odznaku MOČR č. 0868
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-10-08 20:15
Mají nařízení mlčet o fízlech?

Zda zbraň patřila policistovi, komentovat nebudu,“ řekla Novinkám mluvčí policie Petra Potočná.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-10-08 22:44
Podle hvizdu poznáš pizdu :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Kedul 2018-10-09 05:16
Klidně se nechám zruinovat. Pro mě jsou podstatnější sousedské vztahy. Tak reagoval u tachovského okresního soudu podnikatel Zdeněk Hudler (49), když mu předsedkyně senátu Michaela Řezníčková během hlavního líčení opakovaně ukládala desetitisícové pokuty za odmítnutí svědecké výpovědi. Částka, která se zastavila na 80 tisících, nemusí být konečná.
novinky.cz/.../...

dalsi z nekonecne rady blbek, ktere neznaji zakony ani nectou judikaty a jeste drze vyhrozuji zneuzitim pravomoci a nezakonnym stihanim za ktere je nikdo nestiha i kdyby trakare padaly.... v pravnim state by maximalne zametaly podlahu ... trestny cin pohrdani pravem se sazbou zacinajici na 30 letech tezkeho zalare pro justicni mafii je potreba jako sul .... je videt ze soudem pohrdaji predevsim soudci kteri se neumeji chovat ani dodrzovat zakon...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.