Trestná činnost klesá, počet soudců stoupá... ?!

A - co s tím ? Co budou všichni dělat - když už teď nemají celé soudy do čeho píchnout ? 

Takže - ne že jsou přetíženy - ale nemají do čeho píchnout. To je ta správná definice a odpověď. 

A tisíce talárových vyžírků hradní opilec ještě pravidelně rozmnožuje na účet nás všech : Tu třiceti, tu čtyřiceti dalšími cucáky bez jakýchkoliv zkušeností a praktických dovedností, nepravidelně pravidelně jmenovaných do funkcí nových soudců - aniž by se kdokoliv obtěžoval analýzou, co dělají už teď ti stávající a čím jsou vlastně vytíženi - jsou-li vůbec... 

Pokud by si takovou analýzu někdo udělal, pak by snadno zjistil, že z velké části jsou "vytíženi" právě případy, jež si sami vyrobili nebo případy, které plynou ze špatného, ledabylého a hrubě nespravedlivého vyřízení případů předchozích, jež - při standardním fungování jen běžně spravedlivé justice - by pravděpodobně nikdy nebyly vznikly. 

Teď přišel Kněžínek s tím, že zvýší hranici trestné činnosti na škodu 10.000,- Kč - všechno nižší bude přestupek. 

Pokud kdo zná úřední oceňování, zvláště třeba to exekutorské, dobře ví, že všechno - vrtačka, nový počítač či poslední typ televize - stojí zhruba stovku až pětistovku - auto, je-li nové, asi 10 tisíc. 

Bude tedy možné prakticky beztrestně vykrádat celá zařízení staveb - a nikdo to ani nebude evidovat, natož řešit - protože to všechno budou jenom "přestupky" - na "tytyty…". 

Člověk až žasne, kam je schopna vláda ANO idiotů zajít ve snaze částečně vyprázdnit napěchované kriminály - aby obešla amnestii a hlavně - nemusela nic měnit na fatálně úchylné soudní praxi, nemající srovnání, ani obdoby ani v naší historii, ani v současném světě. 

Přitom naprosto jednoduché, účinné, moderní, humánní, rozumné a jedině evropské řešení se nabízí samo od sebe - a naše sdružení ho již 15 let prosazuje - zatím stále marně. A to přesto, že o škodlivosti tohoto paragrafu již nahlas hovoří i množství lidí z oficiálních míst a struktur : Totiž - vynětí § 213 (dnes 196) - o trestnosti tzv. "zanedbání vyživovací povinnosti". 

Je jen stěží pochopitelné, jak stále nové a nové generace - jakoby infikovány neznámým mravním morem - opakují do zblbnutí tuto přihlouplou mantru - o trestnosti neplacení alimentů - jakoby snad horšího činu ani nebylo. 

Ba, pravda - bylo : Totiž - Když někdo hlasitě  - byť právem - nadává soudcům. To pak - jistě pochopíte - nelze ani tolerovat, natož pak odčinit.  Vůbec … 

A jedna vláda za druhou se jakoby v začarovaném kruhu bojí na tuto mantru sáhnout, děsíce se, co by pak ještě vyplavalo na povrch. 

Totiž že máme jednu z nejzaostalejších a nejprimitivnějších rodinných koncepcí nejen v Evropě, ale i na světě. 

Koncepci, komunisticky zaměřenou výhradně na materiální stránku výchovy, jež je - paradoxně - pro dítě tou nejméně potřebnou. 

Opustit dítě, nevěnovat se mu, kašlat na ně, nezajímat se o ně - to všechno jaksi jde, to je normální, pochopitelné, tolerovatelné, omluvitelné -  u otců se to dokonce předpokládá (kdo se tak nechová, je buďto nějaký divný, nebo silně zženštilý...) - ale běda, jak nepošle včas vyměřené výpalné !! V tu ránu má na krku nejen armádu státních pitomkyň (neboť většinou ženy tuto trestnou činnost vyšetřují a soudí), ale také různé femoredaktorky s kamerou a týmem, shazující dotyčného jako nejhoršího zločince - s tím, že neplatí výpalné. 

Pochopitelně bez toho, aby se vůbec zajímaly, jak a zda reálně bylo toto výpalné vyměřeno a často i - zda dané "trpící děti" jsou vůbec skutečnými potomky nešťastníka obdařeného neodvolatelným rozsudkem o výpalném.

A stačilo by tak málo : Jít s dobou - i ostatní Evropou - jasně definovat, že povinností otců není platit výpalné (a mít klid) - ale vychovávat svoje děti a důkladně se o ně starat - přičemž výpalné je až to poslední, co lze od otce spravedlivě požadovat, a to jen ještě tehdy, pokud je v jiných ohledech naprosto nepoužitelným nemehlem.  

Zrušením § 196 by se v tu ránu uvolnily věznice ze zhruba 30%. Soudům - i policajtům - by odpadla další "práce" - opět minimálně ze 30, ale spíše více procent. 

A nikdo by nemusel uměle zavádět absolutní tolerování a bagatelizaci kriminality skutečné - totiž krádeží, za které se dříve sekaly ruce, nebo i hlavy. 

Najednou to bude jen přestupek... Který nejspíš nebude nikdo ani vyšetřovat, tudíž ani trestat. 

Podivné představy má ANO o spravedlnosti.

Inu - takové … mafiánské... 

 

 

 https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097181328-udalosti/218411000101104/video/654527

 

_________________

_________________

Comments  

0 # Kedul 2018-11-04 20:33
Cim se zabyva soud ve Zdare nad Sazavou jiz nekolikaty rok za nase penize? Udajne pozorovani jedne jine osoby na verejnem miste (to je dnes trestny cin pry) ... nicim neprokazane zcela vycucane z prstu pachatelek a pachatelu z rad fizlu, prokuratoru a i soudce ktery nema nic lepsiho na praci nez neustale vymejslet jak by to tomu udajnemu pachateli prokazal .. proc ... no protoze sam spachal vuci nekolika nezletilym detem trestny cin snadno dohledatelny snadno prokazany a to opakovane a tak se snazi vlastni a dalsi trestnou cinost fizlu a statniho zastupitelstvi zakryt krivym obvinenim nevinneho otce proti kteremu neni ani neprimy dukaz a naopak bylo jiz davno pred lety prokazano ze nic neudelal ... copak ze to dela GIBS proti takovemu zneuziti pravomoci se skodou prevysujici 2 miliony jen za usly zisk neboheho otce? Vubec nic .. dokonce varoval pachatelky aby mohly dukazy zamest a znicit protoze tyto nevideli spis ani z rychliku...
0 # Kedul 2018-11-04 20:44
... nprap. Hana Zemanova a vedoucím odboru kontroly plk. Ing. Radek Šuta z GIBS kryji trestnou cinnost policistu, statnich zastupcu a soudcu na nezletilych detech, ktere se prokazatelne dopustily a dopousteji nadale a dokonce tyto pachatele tito 2 smejdi z GIBSu varovali prestoze v trestnich oznamenich maji jasne upozorneni ze tito muzou zametat stopy marit vysetrovani a mstit se oznamovatelum... skvely pravni stat jen co je pravda ...
Protoze vim ze oni ctou a vedi kdo jsem tak vam vy smejdi vzkazuju ze az to bude v televizi vcetne celyho spisu a vsech tajne porizenych nahravek fizlu o kterych nemate ani paru kde jsou a jaky fizlacky svinstvo na nich je a nikdy je nenajdete pred zverejnenim tak budete mit hubu az k zemi ... doufam ze shnijte ve vezeni kam patrite za zneuziti pravomoci a nadrzovani a to dokonce i na detech.. oba trestne ciny jste spachali a jsou na to jasne a nevyvratitelne dukazy...krive odsouzeni vas od ostudy jiz nezachrani ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 07:23
Nedávno si o tom psal, Kněžínek tě vyslyšel.O.

novinky.cz/.../...

_____________

A všichni se už těšíme na provize …
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 07:24
Tentokrát to nevyšlo, ale na policajta nám nesahejte. Tak to opět zaplatíme všichni. K čemu tu inspekci máme? Asi památku na mašinfíru Grosse.
J.K.
novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2018-11-05 08:37
novinky.cz/.../...

Doufam ze si ten kratky cas tady na tom svete justicni smejdi uzijete protoze az budete na vecnost muceni v pekle tak se vam z nebe bude tenhle otec PRAVEM smat a vase muka si bude PRAVEM uzivat…
______________
Škoda, že v tom článku nestojí také jméno soudkyně a těch institucí, co se na ně obrátil.
Soudkyně proto, že by ji mohli rovnou pověsit - pro výstrahu všem ostatním - a těch organizací proto, že pokud berou jakékoliv příspěvky z veřejných rozpočtů - jako že jistě berou, tak je okamžitě odstřihnout.
Suché konstatování článku : Jediné, co tihle "odborníci" se statisícovými platy dokázali, bylo - zvýšit mu výživné.
Idiocie v praxi. Každý tupec z fabriky, kdekterý lempl ze stavby by rozhodoval líp a kvalifikovaněji než tyhle zvrácené, amorální a pokřivené justiční kurvy. Na studium opatrovnických soudkyň musí být nějaká zvláštní, už od malička degenerovaná rasa, to nejsou běžní, normální lidi. To jsou ušlápnutí chudáčci a chudinky, kteří si léčí svoje komplexy na cizích dětech. Každý automat s jednoduchým programem by tu práci zvládnul líp a za zlomek toho, co oni. JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 12:34
To se asi dovíme pravdu aneb vypatlaný zločinec Ludvík Lukáš opět v akci. JK

novinky.cz/.../...
___________________

Dementní zakomplexovaný blbeček, co neví, co je orignál úředního dopisu, chce šetřit Kočku ? Asi čeká, že mu to něco přisype.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 12:37
Každodenní práce české justice. Jménem republiky neuvidíš dítě, protože jsi jeho táta.
Nejsi od toho, abys vychovával své dítě, jsi od toho, aby jsi platil výživné, na které nemáš ani plat.
J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 12:39
Utajené vyšetřování Kočkovy (†28) nehody: Státní zástupci policii zakázali říct pravdu!

blesk.cz/.../...
_________
Pokud jde o Nymburk, tam by možná bylo nejlépe utajit i to, že tam vůbec nějaké OSZ je - aby se ještě někdo nezačal zajímat, kdo na něm dělá a co odvádí.
0 # Kedul 2018-11-05 13:56
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Státní zástupci policii zakázali říct pravdu!


To je tusim zazita praxe takze s tim nepomuze ani justicni mafie zvana ustavni soud ...
Jen si to vemte ze by najednou zacli statni zastupci rikat pravdu a policajti taktez a pridali se soudci .. vzdyt jeste pro ne neni vybudovanej ten novej kriminal!!!!! Kam je zavreme az se priznaji ze si vymysleji trestny ciny odsuzuji vedome bez dukazu a zneuzivaji svoje pravomoce a vedome pres prime dukazy odmitaji resit trestni oznameni dle zakona?
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 14:39
Falešných nařčení ze zneužívání dětí při rozvodech přibývá. Podle sexuologa se z toho stala móda
irozhlas.cz/.../...

___________

Zde vidíme výsledek "práce" naší tupé a nekvalifikované justice. Samozřejmě, že se tomu plebs přizpůsobí - a když vidí, že křivé nařčení nic nestojí, ničím nehrozí - a protistranu definitivně vyřadí z boje - tak proč toho nevyužít, že ??
0 # Kedul 2018-11-05 16:59
A vsimnete si jak samozrejme pan sexuolog pouziva na lusknuti prstu deviantni policajty a statni zastupkyne stredovekou ponizujici metodu muceni zvanou lidove ptakomer .. co je komu do toho jak pulsuje chlapovi penis? Jakym pravem zneuzivaji fizlove a sexuologove obrazky deti? Kde jsou organizace na ochranu deti kdzy je prechovavani detske pornografie trestne? Kdopak vysetril pana sexuologa jestli se u toho detskeho porna nahodou taky mimo "praci" neukaji? Kdepak je ta rovnost pred zakonem? Dobrej navod pedofilum .. chcete se podivat na deti tak si zajdete na "vysetreni" a mate to uplne legalne s posvedcenim statnich organu tuhle tu nechutnou produkci...
Nechcete oprasit taky skripec a palecnice a dalsi skvele metody "vysetrovani" urcene k ponizovani obeti justicni zvule? Kdepak jsou odborne a aktualni posudku zdali justicni deviantky netrpi misandrii? Tedy chorobnou nenavisti k muzum?
0 # Kedul 2018-11-05 17:06
... mas li zenska dukaz tak ho predloz nemas-li tak se obhajuj za krive obvineni .. fizlove a prokuratori nemaji zadne pravo vyrabet si dukazy zneuzivanim stredovekych metod psychiatru kteri jsou sami velmi deviantni a naruseni... lidska sexualita je intimni zalezitost ktera nema u verejneho soudu co delat pokud s tim sam clovek aktivne nesouhlasi a nehodla se tim hajit nebot podle zakona se na kazdeho musi heldet jako by byl nevinen a tedy ponizovani a verejne nasilne zjistovani a probirani neci sexuality proti jeho vuli je naprostym pohrdanim prava... to vite ze uplne nejvis sebevrazd spachaji podle statistik psychiatri!!!...co to asi vypovida o jejich psychickem zdravi ze ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-05 17:04
Nefunkční justice tím nejhorším, čemu česká společnost čelí... a podobné slova již i na seznamu.. Kul.

Nefunkční justice a mocné vlivové skupiny toužící po miliardách z veřejných peněz jsou podle zkušené manažerky tím nejhorším, čemu česká společnost čelí.
„Nevidím to příliš černě. Vidím to realisticky a nebojím se o tom mluvit,“ odráží Vitásková ve Výzvě dotazy, zda není příliš paranoidní, když už léta tvrdí „jdou po mně“.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-06 21:33
forum24.cz/.../
celebrity.instory.cz/.../
cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Vyskočil_(1946)
www.fdb.cz/.../22513-ivan-vyskocil.html
www.fdb.cz/.../22513-ivan-vyskocil.html

Ze Žižkova pochází i další vyznamenaný a medii propagovaný komediant Jiří Krampol
__________
Všechno burani Zemanova typu
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-06 21:35
komu: mně


Nějak mi tam chybí rodinné právo . O.


lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-06 21:37
„Má tendenci lhát a zavírat nevinné.“ Vyznamenaná Vitásková ostře proti šéfovi státních žalobců

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-06 21:43
Trestná činnost policistů, státních zástupců, soudců, advokátů, soudních znalců zůstává bohužel na stejně úrovni, protože ji nikdo nestíhá. Přitom by tato pakáž přeplnila stávající věznice. Kom.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-07 11:28
Pokud si vzpomenete na připomínky k pořadu Rašín, tak Česká televize na ně odpověděla až dnes... Trvalo jí to tedy 3 týdny.
No - a samozřejmě, že jsem měl zase pravdu... Ještě štěstí, že většina diváků jsou v historii polovzdělanci, a tudíž jim to nevadilo - a tudíž byl "ohlas veskrze pozitivní..."

____________

Dobrý den,

pořad sledovalo přes 800tisíc diváků a zpětná vazba je veskrze pozitivní. Za vaše faktické připomínky děkujeme, ale podstatná je především dějová linka a charaktery postav. Více naleznete v rozhovorech s tvůrci snímku, které jsou k dispozici zde

www.ceskatelevize.cz/.../11744-rozhovory

www.ceskatelevize.cz/.../bonus


Děkujeme za ohlas i zájem o vysílání České televize.

S pozdravem

Ladislav Richtrmoc
Divácké centrum
Česká televize
Kavčí hory
140 70 Praha 4
T: +420 2 6113 6113
info@ceskatelevize.cz
www.ceskatelevize.cz
______________


Těm osmistům tisícům diváků asi na historické přesnosti moc nezáleželo, což je klidně možné, protože ji neznají. Vy jste ale tvůrci - zodpovědní za každý detail a znát byste je měli. A ty detaily byly - bohužel - takové, že by si jich pamětník všimnul na první pohled. Máte štěstí, že již nežijí.
JF
____________
Více viz : www.k213.cz/.../2900-nenechte-se-mystifikovat-ct

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.