Žádost a obrat

Aneb : Obracíme se k veřejnosti se žádostí. O podporu. 

 Zejména k té části čtenářské veřejnosti, která - jak doufáme - čte ráda naše stránky a tráví u nich příjemné chvilky. 

V současnosti přišlo zaplatit další prodloužení web hostingu, asi pět tisíc korun. Nemáme je. 

Jak jste si asi mohli všimnout, podstatně méně natáčíme, za čímž je jenom to, že není z čeho platit náklady s tím spojené. A ty samozřejmě jsou. 

Proto chci požádat zejména ty, kdo chtějí a mohou pomoci, aby tak učinili a libovolný příspěvek poslali - abychom nedopadli jako v r. 2015, kdy po dobu mého - pouhého tříměsíčního - věznění neměl kdo zaplatit prodloužení web hostingu a přišli jsme o stránky a jejich obsah za zhruba pět let. Nenahraditelná ztráta a škoda, dodnes citelná. Kvůli maličkosti. 

Nedopusťte, aby se opakovala. 

A za každý příspěvek předem děkujeme. 

________________

________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2018-11-19 05:47
Napište, prosím, bankovní spojení.
0 # Kedul 2018-11-19 09:33
Uz jste pozadal o prispevek ministerstvo spravedlnosti, jako oduvodneny a verejne prospesny vydaj na odhalovani a snahu o prevenci kriminality juticnich zamestnancu, tedy vec ktera je ve verejnem zajmu?

Jake sluzby v ramci webu za tuto cenu vyuzivate? 5 tisic mi prijde jako velmi vysoka castka. Nebylo by mnohem levnejsi prejit k jinemu poskytovateli webhostingu?

Prostrednictvim paypalu by bylo mozno prispet?
_________
Asi sotva. Jedinými dvěma možnostmi jsou složenka nebo osobní předání.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-19 14:10
Pět tisíc je na dva roky, kratší dobu nemá smysl, předtím jsme to měli na tři. Kolega ještě zkusí jednat o ceně, ale zase měnit server se nám moc nechce - tenhle aspoň známe.

Jinak MSp přispívá pravidelně : Tu tři měsíce dovolená - plná penze - Kynšperk, tu půl roku - totéž - Ostrov, jsme jim za to neskonale vděčni. Když už nesponzorují přímo stránky, tak se aspoň starají o blaho šéfredaktora...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-19 14:34
Zajímavý... Najednou to jde i bez soudů a bez poplatků...

Kněžínek o odškodnění za průtahy. Ale jenom někoho.
Těch, co se organizovaně ozvali.

Stát odškodní klienty H-Systemu za průtahy, ale musí stáhnout žaloby

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Kedul 2018-11-19 15:07
Staci jediny klik behem ktereho se majitelem kont soudcu prokuratoru a dalsich osob ktere dlouhe roky jen hrabali a nekonali stanou poskozeni a bylo by .. vinici zbaveni neopravnene pobiranych vyplat po pravu vztekli, poskozeni alepson financne odskodneni stat by to v podstate nestalo ani korunu ... elegantni a spravedlive ... nelibi.. podejte si smejdi za 15+pravnik vcas dovolani, ze nemate a ze nez by ste na to videlaly bude promlceno? no a co jako? lhuta je prece lhuta, a melo by to fungovat takto pokazde kdyz kdokoliv udela z justice chybu a pride se na ni tak sup a veskery majetek obetem bez pardonu .. jakpak by se asi potom soudilo ze ... zajiste stejne .. prece vidina osobni odpovednosti nikdy zadnemu soudci ani prokuratorovi nevadila a on je jiste velmi spravedlivy a velmi peclivy pravdomluvny nestranny a zna a hlavne dodrzuje perfektne vsechny zakony uz dnes...
0 # Kedul 2018-11-19 17:29
"Ministr spravedlnosti Švýcarska vydal příkaz k okamžité ochraně Babiše ml. a jeho matky, a vydal tzv. příkaz k dočasné imunitě obou zmíněných občanů Švýcarska - matka se synem byli odstěhováni dnešního dne na jiné místo aniž by sdělila adresu českým policistům a justici."

.. trestne stihaneho STBaka a velkozlodeje, co si nejen muze kopit nejen dobreho advokáta, ale i soudce s celou soudni budovou k tomu, ktery ovlivnuje svedky a zastrasuje vysetrovatele, se okolni staty zastavaji a dokonce brani ceske policii ve vysetrovani, jakmile se ale bezbrana obet justicni mafie pokusi pred ni prchnout, tak je tato bezproblemu okamzite v zahranici zadrzena a prededana zlocincum na milost v ramci spoluprace .....

Zijeme ve skvelem pravnim svete ... za sociku byla moznost alespon utect za kopecky a zachranit holy zivot, dnes neni mozne pro obycejne lidi ani to …
___________
To je, bohužel, holá pravda a skutečnost.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-19 17:40
Škandál na mafiánskom procese: Harabin kopal za bossa sýkoriek, vyhadzov z Najvyššieho súdu?


topky.sk/.../...
0 # Kedul 2018-11-19 17:58
Tak dlouho se kope do justicni mafie az tato udela co vzdycky predtim, trba to tentokrat vyjde ..... videa s Harabinem na trubce jsou perfektni .. hlavne jak tem prava neznalym arogantnim mafiankum muze prasknout cevka kdyz se s nim stretnou a on na rozdil od nich ma ty zakony nastudovane a nemusi si brat, dokonce na karnou zalobu, pravniky... to vido bylo fakt vtipne ze ho poslali ke karnemu rizeni a ta zalobkyne co ma mit pravo v maliku a je to ona kdo ma zalovat si na tu zalobu brala ě pravniky . .to nemelo chybu .. rozumejte statni zastupce nebo soudce by si vzal na jednani k soudu kde vystupuje jako zalobce nebo soudce a ne obvineny pravnika …
__________
Hlavně je potřeba nezapomenout, že Harabín je bývalým předsedou Nejvyššího soudu, a tak by měl o právu něco vědět. Do jisté - vcelku nedávné - doby stál v čele justiční mafie sám. Že ho teď hodili přes palubu a na jeho místo se derou jiní mafiánci, to jsou přece zákony džungle.
0 # Kedul 2018-11-20 09:19
Nutno ale aspon ocenit ta videa kde vysvetloval fungovani justicni mafie a nikdo nemohl kdakat blbosti o tom ze protoze neni jednim znic htak tomu vubec nemuze rozumet ... netvrdim ze to nebyla jeho peclive maskovana kampan k volbam ... mame tu vlastni mafiany a stbaky kteri neustale tvrdi jak bojuji proti korupci a stbakum a mafii .... ale dotacni zisk se hned po vyhranych volbach zdvojnasobil a konkurence vyznamne ubyla (uklekla)
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-20 08:34
Komunistické soudy v dobách (pseudo)demokracie :

ctidoma.cz/.../...
________
Citace :
"Je nám to jedno?
Ta tichá dohoda je vlastně i s naším svědomím. Disidenti, kteří se po revoluci stali vůdčími osobnostmi nového státu, neprojevili snahu podobné téma řešit, stejně jako občani této země. Uvadá tlak na bezúhonnost a čest.
Aktuálně jsme svědky toho, že bez sebemenších problémů jsou vrcholní představitelé politiky svázaní velmi silně s minulým režimem, aniž by to komukoli vadilo. Paradoxní situace našich soudů je tak způsobena jednak tím, že mnoho řešení se v té chvíli nenabízelo, a za druhé proto, že nám je to vlastně úplně jedno... Taková apatie je velmi nebezpečná."
_____________
Pan autor se asi právě probudil ze sna - protože našemu sdružení to nikdy jedno nebylo a není. Apatie je sice nebezpečná celkově, ale bezpečná individuálně - a snaha o dekomunizaci justice vede jednoznačně k bezuzdnému a naprosto beztrestnému pronásledování autorů, kterého naše sdružení je nejlepším dokladem.
0 # Kedul 2018-11-20 09:23
Nabizi se otazka co je levnejsi a efektivnejsi pri boji s mafii? Pravnik ktery stejne nechce nic moc delat jen tak naoko a stoji klido i pul mega za uplnou prokotinu u ktere se vubec nenadre a stejne ji totalne prohraje bo mafii je nak argumentace zakony a dukazy u zadku, nebo za stejnou castku vyrazenych 5 tanku a nechaat podomacku zprovoznit i s delem?
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-11-20 21:19
Vážený pane předsedo klubu K213,
rád bych přispěl na provoz webových stránek našeho sdružení, neboť si myslím, že by byla nenahraditelná škoda přijít o jejich mnohaletou duchovní hodnotu podloženou každodenní prací tím, že jsme nebyli schopni složit, pro lidi typu Bureše směšnou částku 5000 Kč. Věřím, že se obejdeme bez dotace EU, tak jako se bez ní obešli rákosáci v Chrudimi při rekonstrukci hotelu Centrál, za totality přejmenované na Družbu. O 100 m dál na rekonstrukci hotelu Romania čerpali majitelé dotace z EU a jelikož jich zneužili stylem Bureš, ale měli smůlu, neměli kolem sebe ty správné lidi, hotel cca 6 let leží ladem, zakonzervován. Hotel Romania byl novodobými soudruhy přejmenován na Bohémii, ale pro nás vždy byl pro přejmenovanou Družbu Centrál a pro Bohémii Romania.
Jak jistě dobře víš pane předsedo, mám zablokovaný účet na www. novinky.cz a tak bych chtěl mít jistotu, zda mohu na našem webu tapetovat odkazy na jiné weby, neslučující se s našimi názory, např.výše uvedené novinky.cz
Těším se na Tvoji brzkou odpověď a neber tento můj příspěvek jako pokus o vydírání.
A pokud přispěji a Ty mi někdy zablokuješ účet, tak uvidíš! Ty už se stejně hůř mít nikdy nemůžeš ač Bureš sliboval, že bude líp.
S pozdravem J.K.
0 # Saxána 2018-11-21 11:46
Jediný svůj letošní příjem za svou první dvanáctihodinovou směnu v životě jsem už investovala do knih. Objednala jsem si všechny po původním zapůjčení v knihovně. Doporučuji!!
www.databazeknih.cz/autori/jean-claude-alix-68404

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.