Albert Žirovnický týden na svobodě

Dnes nejznámější český vězeň slaví první týden na svobodě. 120 hodin po propuštění z Mírova jsme s ním natočili tento rozhovor. 

 Albert proslul svými žalobami na stát, ve kterých se nejen stal nemálo úspěšným, ale také dal vzor všem ostatním vězňům, aby sebou nenechali zametat, že i oni mají svá práva a ta musí státní orgány respektovat. Za dlouhé roky v celách na Borech, Valdicích a Mírově si nastudoval právo natolik, že dnes k němu mnozí právníci chodí sami na konzultace, jak se co dělá, zejména ohledně podávání žalob do Štrasburku, kde byl Albert úspěšným hned 2x. Jak to udělal, o tom obsáhle hovoří v právě poskytnutém interview. 

Stejně jako o dalších poznatcích stran justice a policie - které se fakticky shodují s tím, co na těchto stránkách hlásáme dlouhodobě i my - totiž že zájmem justice není spravedlnost v této zemi - a soudci se tím už ani netají - ale, pokud možno, plné kriminály a výstavba dalších, protože TO  jim poskytuje bohatou obživu i možnost vydírat stát o stále další a další dotace, programy, rozpočtové kapitoly, prostředky na nové a další soudce, policajty, bachaře - ač často už ti stávající nemají do čeho píchnout, což o soudcích platí obzvláště. 

 Albert si na Mírově a v dalších věznicích pobyl celkem 18 let, mezi vězni se stal evidentní celebritou a jeho vyprávění si jistě s chutí poslechne i ten, koho vězeňství či justice dosud nezajímaly a byly mu nejen neznámé, ale i lhostejné. 

Zaposlouchejte se tedy s námi - do popisu METODY MODIFIKOVANÝCH DŮKAZŮ A SELEKTIVNÍHO VYŠETŘOVÁNÍ, kterou výhradně pracuje dnešní policie. : 

 

 https://youtu.be/pd5XZjiXAB0

 

________________________

________________________

 

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-12 15:46
Milionová výzva Jiřího Kajínka (58) zafungovala: Omilostněný vězeň dostal stovky dopisů

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-12 15:54
Reakce na youtube:

Zde se AŽ trochu mýlí. Uvádí, že (podle § 2 odst 5) státní zástupce není povinen dokazovat vinu. V tom paragrafu je však pravý opak.

zakony.kurzy.cz/141-1961-trestni-rad/paragraf-2/
0 # Kedul 2019-01-13 08:31
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Reakce na youtube:

Zde se AŽ trochu mýlí. Uvádí, že (podle § 2 odst 5) státní zástupce není povinen dokazovat vinu. V tom paragrafu je však pravý opak.

zakony.kurzy.cz/141-1961-trestni-rad/paragraf-2/


Tam je napsano "blbosti" tedy odstavcu se kterymi si kazdy justicni zmetek denne vytira svoji hubu, ktera je od ritniho otvoru k nerozeznani jen co zacne mluvit, protoze z obou leze vzdy lejno ...

Samozrejme v pravnim state kde plati zakony a vsichni jsou si pred zakonem rovni jen na tomto ustanoveni trestniho radu lze odstihat za zneuziti pravomoci prakticky kazdeho zamestnance justice ... zel CR neni pravnim statem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-13 20:46
Jiří, v reakci na video je chybná úvaha. V t.ř. je sice v§ 2/5 věta, že státní zástupce dokazuje vinu, ale to neznamená, že má tzv. ABSOLUTNÍ DUKAZNÍ POVINNOST !!! Zavedení těto bylo odmítnuto ve velké novele t.ř. z roku 2001 /č.265/2001/. a dokazuje to, že tam je poslední věta, která odpovědnost za dokazování klade na soud. Tak,prosím zareaguj. Díky ALBERT
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-12 21:05
Zajímavý článek v posledním Respektu - jak Zeman a spol. volají ústavním soudcům a ovlivńují jejich rozhodování.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-12 21:23
Filmaři opravdu nemají šťastnou ruku... A ČT už tradičně jakbysmet...
_____________
info@ceskatelevize.cz

12. 1. 2019 22:18

Dobrý den,

k nově odvysílanému filmu o Janu Palachovi bych se rád zeptal, proč si producenti filmu nedali žádnou práci s jednoduchým zjištěním, jaké uniformy nosila VB v letech 1967- 68 (když už to sami neví) a oblékli je do uniforem z doby normalizace, tedy 70. let - čímž tak degradují i všechny ostatní historické údaje z filmu, podávajícím informaci o národním hrdinovi, jakým jistě Palach byl.

Rovněž bych rád podotknul, že jsem nikdy nikde nenašel jedinou zmínku o tom, že by VB napadla a rozehnala studentský pochod ještě před zahájením listopadové stávky, tedy někdy v říjnu v r. 1968 - a připadá mi to krajně nepravděpodobné.

Pokud se taková událost skutečně stala, prosím o odkaz, kde bych se o ní dozvěděl víc.

Závěrem podotýkám, že jsem jednou z osob, díky níž dnes stojí Palachův pomník v Mělníku před gymnáziem, kam chodil do školy a celkové vyznění filmu a jeho zpracování nepovažuji - vzdor mnoha jistě pravdivým faktům - za šťastné.

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

_____________
0 # Kedul 2019-01-13 08:27
Kauza plzenskych magoru v civilu a se zbrani v ruce popis soudniho jednani
krimi-plzen.cz/.../...

tedy praxe selektivniho "vysetrovani" krasne popsana a nazorne predvedena.

"DRUHÝ DEN JEDNÁNÍ
Soudní znalkyně z oboru psychiatrie

K případu se dnes vyjadřovala soudní znalkyně z oboru psychiatrie, která zpracovala znalecký posudek na poškozeného řidiče Vávru. "

Coze? Psychiatricky posudek na obet trestneho cinu? Kde je psychiatricky posudek na toho fizla? Takze kdyz se nejedna o fizla tak se nikdy, absolutne nikdy nedela zadny posudek na udajnou obet, a to ani v pripade pouheho tvrzeni proti tvrzeni (jeste by se ukazalo ze "obet" trpi nutkavou lhavosti a bludy), ale vzdy se dela jako "dukaz" posudek na udajneho pachatele, aby timto nejak podporily fizlove svoje pohadky ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-17 10:05
O případu Alberta Žirovnického jsem věděl, ale nikdy jsem nevěděl, koho měl dle policejně justiční mafie sprovodit z tohoto českého ráje na zemi, který jsme si celá desetiletí chránili ostnatým drátem a elektrickým proudem.
Je zajímavé, že i z majitele tohoto klubu Ivana Jonáka udělala policejně justiční mafie vraha.
Vidím v tom zajímavý motiv.
Již dávno jsem z vlastní zkušenosti zjistil, že v tomto novodobém ráji na zemi se nechá žít, ale bohužel na vlastní nebezpečí.
V roce 1968 jsem byl na emigraci mladý, o 21 let později zase starý a tak to tu musím nějak dožít.
Ještě štěstí, že mi zdejší policejně justiční mafie udělala radost ze života a místo těšit se z přítomnosti dcery a případných potomků, mě odsoudila nosit ji květiny a zapalovat svíčky na hrob.
Zítra to bude 9 let, co radostí z práce opatrovnické mafie zakončila svůj život skokem z dvanáctého poschodí.
Raději zemřít, než žít ve lži. J.K.

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-17 10:34
Zdravím Tě Jiří,
stále jsi v kursu. Nepřítel nejenom naslouchá, ale šíří dál. Bohužel na druhé straně slouží státem organizovanému zločinu.

sinagl.cz/.../...
_____________

Nepřítel kopíruje a závidí.

Mimochodem, když Šinágl tak fandí ANO a estébáku Babišovi, tak proč po nich nechce, ať v tom něco udělají ?? Vždyť ministr spravedlnosti má všechny karty v rukou...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-01-18 17:03
Nejhorší ruské věznice :

www.youtube.com/watch?v=AEbawo457K4

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.