... a bylo vysvědčení...

Vyhrožování - a reálný odhad budoucího vývoje - není rozhodně totéž : 

 Ne každý z rodičů dostal vysvědčení svých dětí bez problémů... 

 

_______________

 

                                                                                                                                             

 

 Více viz : http://www.k213.cz/JOOMLA/3054-skola-takova-obecna

 

_________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-28 14:01
Musím se podívat,
kdeže ten zastupytel dělá z obce Buranov.

+F+
_____________
Když vidím ty jeho písemné projevy - i když pominu jejich obsah, hodný tak puberťáka, a ne zástupce ředitele školy - tak je prostě k neuvěření, kdo tady může - a koho tady nechají - učit...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-28 15:54
Stížnost školní inspekcí shledána důvodnou. To je vše? Kde je slovo o tom, jak napravit situaci, jaké důsledky byly vyvozeny proti viníkovi? Za tohle je namístě minimálně odvolání ředitele z místa.
Freeeurope

ČŠI to hodila na zřizovatele - což je obec. Nevím, jestli ta má takové kompetence a znalosti - a vůli. Ale měla by je mít ta školní inspekce, k čemu jinak je ?
Samozřejmě, odvolání ředitelky (současné) je to nejmenší, co měli udělat okamžitě. Včetně tohodle psychopata, co tam dělá zástupce.
0 # Karel 2019-06-28 19:39
Bojím se, že je Chroustovice opravdu vesničkou střediskovou. Když jsem se chtěl účastnit VEŘEJNÉ schůze zastupitelstva, vykázali mě. Starostka městyse na mě řvala před 17- ti zastupiteli ať jdu DO PRDELE. Když jsem se jí slušně zeptal, ať mi poradí kudy tam, že sem to ještě nikdy nedělal, začal mně jeden z přítomných ( prý policajt ) stiskem mého ramena vyvádět ven. ( Asi znal cestu na doporučení starostky ). Starostka městyse Chroustovice bude ze stejného hnízda jako paní ředitelka školy Houdková. Již jen to mluví samo za sebe, že naše dítě matkou přihlášené, obcí schválené - do trvalého pobytu v Chrostovicich bylo v době přihlášení u mě v Německu.. Tři měsíce měla díky "benevolenci" úřednice v Chroustovicích má dcera adresu i tam, ještě než ji tam matka nezákonně přestěhovala..Pak již jedině trestní oznámení a ministerstvo vnitra.
K.kafka
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-29 09:45
"....Bojím se, že je Chroustovice opravdu vesničkou střediskovou. Když jsem se chtěl účastnit VEŘEJNÉ schůze zastupitelstva, vykázali mě. Starostka městyse na mě řvala před 17- ti zastupiteli ať jdu DO PRDELE..."

Jaká úroveň občanů-voličů, taková úroveň starostky. Burani si zpravidla volí za svého představitele opět burana.
Freeeurope
___________
To je, bohužel, než pravda.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-28 17:13
Dnes Pinta perlil. Řval na mě a šel těsně blízko. Už to nebylo příjemný. Sám mi řekl, že ho za to vyhodí a když mu to potvrdím, že jasně, tak začal tvrdit, že mu vyhrožuji. K.k.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-29 18:21
Chroustovice, opravdu svérázná obec :

Starostka posílá lidi do prdele, učitel vyhrožuje že zatočil s Grossem a zatočí i s dalšíma. Docela divoký venkov. O.
___________
Taková : česká drsná klasika. Vsadím se, že když půjdeme do detailů - všechno voliči ANO.
Ryba smrdí od hlavy. Estébák zavedl svérázné metody, za chvilku bychom byli v estébáckém státě...
0 # Allan 2019-06-30 15:11
Právě za tenhle bordel mohou ti údajně vzdělanější a chytřejší občané, voliči ODS. To jsou tak geniální voliči, že nejsou schopni ty opravdu dementní kandidáty zvláště za ODS odhalit a naprosto dobrovolně jim dávají svůj hlas. A jsou tak hloupí, že si svůj omyl nikdy nepřipustí, ani pro sebe.

Upozornění pro veřejnost - může Vám hrozit nebezpečí i při náhodném setkání s panem Mgr. Pintou. Hlavně když se mu neomluvíte.
www.ods.cz/os.chrudim/profil/2377-ludek-pinta

Složení zastupitelstva obce Chroustovice. Nežádoucí veřejnost vyhodíme z jednání, stejně jako na soudech si děláme my co chceme.
volby.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.