Homola : Exkluzivní kšeft na všechny státní zakázky.

Vysoutěžil jej ? Napadlo mě se na to zeptat místopředsedkyně soudu pro Prahu 2, odkud tyto "zakázky" masově pocházejí. 

 

Jakýmpak asi prošly sítem ? A jakou soutěží na nejlepšího dodavatele, když všechno vymáhá jedno jediné exekutorské prase z Brna, jistý Homola, jinak všem údajně povinným velmi dobře známá, jak se říká - profláknutá - firma. 

Je to on, kdo si k vymáhaným pohledávkám přidává ne stovky nebo tisíce, ale tisíce, ba desetitisíce procent !!! 

Je to on, kdo na dotaz povinného, kolik činí jeho dluh, odpoví, že 3/4 milionu, a pokud se na totéž zeptá soud, odpoví, že 200 tisíc... Rozdíl - 550 tisíc - by mu šlo zjevně do kapsy. 

Z gaunerů je tenhle jeden z těch největších, nejchamtivějších a nejzákeřnějších. 

Tak jakpak vysoutěžil všechny zakázky z Obvodního soudu pro Prahu 2 ?? A čím je tak skvělý oproti všem ostatním exekutorům ??

Vypadá to, že na OS P - 2 vznikla nebezpečná a důkladně provázaná exekutorská mafie, kdy na soudě vám zjevně uměle vyrobí pohledávku, pak to dostane Homola, ten si k tomu přidá několik set tisíc - a pak už má "titul" na to, aby vám zabavil všechno, co máte.

Prostě - zločin ve velkém, velké zločinné spolčení státních zaměstnanců, především z justice.

Za situace, kdy justici de facto nikdo neřídí a nedozoruje, je to vcelku pochopitelný a logický jev.

Dokud stejně masově několik těchto grázlů na dlouho nepozavírají, lepší to nebude. A k tomu je právě třeba stát na náměstích - ne za ochranu nezávislé justice (která zde neexistuje), ale za potrestání a likvidaci mafiánských struktur v ní, jež současná justice už masově představuje.

______________

Dopis místopředsedkyni OS pro Prahu 2 ohledně výše uvedeného - a počkáme si na odpověď :  

___________________

___________________

 

 

 

 

 

 

 

________________________

________________________

 Mezi námi : Jinak je Homola plachý, až bázlivý prosťáček.

Teď měl kárné řízení u NSS - nedostavil se tam, prý nechce ukazovat svůj ksicht. To vcelku dobře chápeme - asi lidí, kteří by mu ho rádi zmalovali do fialova, je víc, než je pro takový ksicht zdrávo... .

 

_________________________

_________________________

Comments  

0 # Kedul 2019-07-03 06:39
Technicka: Uz Vam tam zase chybi v priloze ta plna moc od Liperta ;)

a rozhodne bych pridal pouceni:
§ 366Nadržování
(1) Kdo pachateli trestného činu pomáhá v úmyslu umožnit mu, aby unikl trestnímu stíhání, trestu nebo ochrannému opatření nebo jejich výkonu, bude potrestán odnětím svobody až na čtyři léta

Pokud se jedna o osobu Vam blizkou, pak jste povinna se z rozhodovani o stiznosti vyloucit
0 # Kedul 2019-07-03 06:47
novinky.cz/.../...

va bývalí estébáci z Klatovska zřejmě skončí u soudu za to, že měli v roce 1982 prsty ve vystěhování několika signatářů Charty 77 do zahraničí.

Hmm zajimave ... takze nekoho nutit v rozporu s zakonem jako fizl z pistolkou na fizlarne k necemu co nechci pote co me tam vylakali ze si jako jen pokecame je zneuziti pravomoci z flastrem 8 let az po 40ti letech od cinu ..... tomu rikam rychlost
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 07:20
Musím přiznat, že mě tento článeček také zaujal - a pobavil. Ten nuceně emigrovaný si tam stěžuje, že ho vyhodili z práce a rok ho nechali bez prostředků...Tak co prý mu zbylo... (A to ho furt ještě nezavřeli, ani mu nic nezabavili).
Když to srovnám s dneškem, kdy mě nechali bez prostředků 10 let, k tomu neustálá vykonstruovaná trestní stíhání, věznění, zabavení všeho majetku - tak musím konstatovat, že ta komunistická StB byla fakt jen taková brnkačka, zatímco naplno to rozjeli až po revoluci.
Estébák v čele státu hovoří za vše.
0 # Kedul 2019-07-03 06:53
Doufam ze i dnesni zneuzivani pravomoci a protipravni fizlovska buzerace a vynucena priznani ci jen nuceni k priznani budou alespon za tech 40 let soudne resena i kdyz je jisto ze s spousta poskozenych procesu s fizlama nedozije ... co jineho nez porusovani ustavy je vymsylet si trestne ciny ktere se nestaly co jineho nez porusovni ustavy je nutit nevinne k priznani a vyhrozovat jim, co jineho nez porusovani ustavy je konstatovani soudcu ze nevinny musi dostat pomalu exemplarni trest a udajne nema sebereflexi za to ze se snazil obhajit a neuznal vinu za skutek ktery nespachal, jak muze nekdo alespon predstirat nejakou jakoze sebereflexi kdyz je nevinny a to ze jej soudce uzna vinnym se dozvi az na uplnem konci rizeni ktere tento zrzuje nekolik let pohoda klidek prachy mu jdou ... na konci se sice nic neprokazalo ale soud stejne dosel k presvedceni ze podle kavove sedliny a postaveni hvezd je to jasny retezec neprimych "dukazu" ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 07:41
Bombardování mrtvolami, aneb do vysněné Anglie se přeci jen dostal...

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.