Právní poměry v zemi jsou neudržitelné

Dopis předsedovi ÚS. "Nečekám odpověď, ale abyste nemohl říci, že jste o tom nevěděl..."

předsedovi Ústavního soudu
JUDr. Pavlu Rychetskému, dr. h. c.
Joštova 625/8
660 83 Brno – střed
 
 
elektronicky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


na vědomí dalším příjemcům


26.8. 2019
 
 


Vážený pane předsedo,
 
 
Nereagoval jste dosud na mojí zprávu ze dne 16.6. 2019. Předpokládám, že jste nenašel slova, kterými byste okomentoval stav justice, o kterém jsem Vás informoval.

Vašeho komentáře ke stavu justice jsem se nedočkal, avšak měl jsem možnost seznámit se s Vašimi komentáři, které se týkaly různých dalších témat.

Justice přitom pokračuje v systematickém likvidování nepohodlných osob, zejména těch osob, které se dožadují reforem justice.

Útoky na svobodu slova, cenzura, a likvidace všech institutů chránících demokracii pokračuje. To vše za přihlížení představitelů naší země.

Hodnota Ústavy a zákonů byla ponížena na úroveň toaletního papíru. Je dnes veřejně známo, že zákony platí v povinnostech pro „obyčejné“ občany, v právech a nárocích pro „vyvolené, podplácející, mafii, potom ( aby se neřeklo ) pro některé občany – ovšem v žádném případě pro osoby nepohodlné .

Nově jsem se dočkal na Magistrátu hl.m. Prahy otázky, proč se já a člověk, kterého jsem doprovázel, z České republiky neodstěhujeme, když je to tady všechno tak špatné.

Nečekám, že byste mi jako zkušený muž vysvětlil, zda si mám takovou otázku vysvětlit jako „náznak“ povolení k zahájení řízení o vystěhování z České republiky, a tedy jestli mi „bylo blanketně dovoleno v budoucnu emigrovat“, ale pro případ, že byste podobně uvažoval, tak si dovoluji poznamenat, že ke stěhování nevidím důvod.

Preambule naší Ústavy říká : „My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, v čase obnovy samostatného českého státu, věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé, odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů, kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku, jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti, jako součást rodiny evropských a světových demokracií, odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství, odhodláni řídit se všemi osvědčenými principy právního státu, prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky“

Principy právního státu jsou pro mne  a stovky podobně pronásledovaných občanů naší země, na jejichž přátele, rodiny, spolupracovníky a další s nimi v kontakt přicházející osoby dopadá represe státu organizovaná současnou garniturou a s ní spolupracující mafií vším.

Jsem přesvědčen, že stěhovat by se měli z naší země ti, kdož principy právního státu zneužili k vlastnímu prospěchu a převzetí státu, o jehož budování se fakticky ničím nezasloužili. Stěhovat by se podle mého názoru měli ti, kdo se zpronevěřili ideálům demokracie, vlastenectví a solidarity se slabšími.

Ústava také říká, že „všichni účastníci řízení mají před soudem rovná práva“. Přitom skutečnost je jiná. Ale to už je Vám známo. Že?

Máme Listinu základních práv a svobod. Práva, která jsou Listinou práv a svobod zaručována, se opět netýkají nepohodlných osob.

Namísto toho, aby se náš stát a příslušné orgány zasadily o nápravu, a sice o ochranu práv osob pronásledovaných pro jejich názory, tak naopak přehlíží bezpráví, kterého se na nich dopouští nejenom stát, ale i mafie. A to je definitivní konec právního státu.

Závěrem Vás chci upozornit také na případ pana Gilberta Mc Crae, který je v současné době vězněn Českou republikou za trestný čin vraždy, kterého se měl dopustit zastřelením narkomana poté, co měl být ( později zavražděným ) uražen. Za propuštění pana Mc Crae se uskutečnila dne 22.7. 2019 demonstrace před budovou Ministerstva spravedlnosti, a další demonstrace se bude konat 10.9. 2019 před ředitelstvím věznice ve Valdicích. Osud pana Mc Crae a důvody, pro které byl odsouzen a uvězněn, přednesl organizátor demonstrace, a seznámit se s nimi můžete i Vy pod odkazem https://youtu.be/qKEEqSYaDN0

Nečekám Vaší odpověď, tuto zprávu Vám zasílám proto, abyste nemohl tvrdit v budoucnu, že jste o ničem nevěděl.

Jindřich Karel

P.O. Box 1
111 21 Praha 1

____________________

____________________ 

  

 Lněnička : Výtka od Šámala :  (Ne že by mu navrhnul kárné řízení za nerespketování závazného názoru Nejvyššího soudu, ale dá mu alibisticky "výtku" za to, že si v rozsudku protiřečil...)

 

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/soudce-ktery-osvobodil-necesaneho-dostal-vytku-kritizoval-svuj-vlastni-rozsudek-40294355

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 09:26
Zvrácené manýry českých exekutorů


neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 11:02
Schizofrenie je asi na státním zastupitelství běžnou záležitostí...
Nejprve je obžaluje, pak je navrhuje zprostit - s tím, že o ničem nevěděli...

Státní zástupce Forejt nakonec po sáhodlouhém hlavním líčení došel k závěru, že obžalovaní patrně netušili, že jde o padělky, a navrhoval pro ně zprošťující verdikt.

novinky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2019-08-26 12:41
Trest jako fík! Za letité Lněničkovo porušování základních právních zásad bububu od soudruha Šámala.
idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 13:55
Měl nevhodně mluvit ?? A co "nevhodně" soudit ??

To je asi totéž, jakoby někdo zabil matku, pak se šel sám udat - a následně ho potrestali za to, že cestou na stanici šel přes ulici na červenou... čímž by to měli za "vyřešeno"...

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 14:00
Knížka, co si lze předobjednat …

…"chystám se vydat po dvou letech odmlčení knihu povídek. Jsou dojemné i drsné, inspirované skutečnými příběhy lidí dnešních časů. Protože mi chybí hotovost na zaplacení tiskárně, nabízím Ti, zdali by sis knížku, či více jejích výtisků nepředplatil na Knižním startéru.

knizni-starter.cz/.../32-zivot-neni-korektni.html

Díky tomu část nákladu vlastně „rozprodám“ už před jejím vydáním a stanu se přitom solventní partnerkou tiskárny. Jakmile bude kniha vytištěná, pošlu Ti ji s podpisem nebo i s věnováním. Nebo Ti ji osobně předám, pokud se domluvíme a sejdeme se. Jestli se rozhodneš, že mě takto podpoříš, mám už předem radost z toho, že ty povídky budeš číst a dopřeješ si stejný požitek z bizarností lidských povah a příběhů, jaký jsem měla já, když jsem je psala. "

Zde o ní:
Věra Nosková

www.noskova.eu VN ve slovníku
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 15:42
Spravedlnost byla na Slovensku zbožím, kdo na ni měl, mohl si ji koupit... Levná ovšem nebyla...

Mafie měla přímé kontakty na slovenské MSp, to dělalo, co chtěli oni... Tak vypadá mafiánský stát.
_________

Spravedlnost byla na Slovensku zbožím, řekla Čaputová. Jankovskou vyzvala k rezignaci

ct24.ceskatelevize.cz/.../...

Čaputová vybídla k odchodu političku spojovanou s Kočnerem. Ten je obviněný z objednání vraždy Kuciaka

lidovky.cz/.../...

Slovenská policie zabavila mobil náměstkyni ministra spravedlnosti. Podle médií ji podezírá z kontaktu s Kočnerem

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 16:02
‚Je nám z toho smutno.‘ 11 let od neštěstí ve Studénce skončilo dokazování, čeká se na rozsudek

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 17:19
státní tajemnice Jankovská pracovala jako soudkyně,
také její sestra je soudkyní na Slovensku - Krajského soudu P
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 17:20
Česká diplomacie musí mít jasnou vizi a bránit právní stát, řekl Petříček

euro.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 18:40
Další milující matka...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 19:40
Proč je policie stále pozadu? Stačí je vybrat v parlamentu.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 20:28
Zpráva NKÚ : Městský soud prošustroval miliardu !!

Logická otázka : Jak to, že je Vávra dosud ve funkci, a ne na Pankráci ??


eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-26 20:29
CHYBY ZA MILIARDU ??? U jediného soudu ??
To je naprosto neuvěřitelné - a rozhodně na zavření celého vedení MS v Praze :

Chyby za miliardu v účetnictví soudu: V účetní závěrce Městského soudu v Praze byly v roce 2017 chyby za miliardu korun, uvedl NKÚ. Soud podle úřadu také porušil některé daňové předpisy.

domaci.ihned.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 07:15
soudy v součinnosti s Ministerstvem financí a Ministerstvem spravedlnosti účtují soudní poplatky a odměny pro státní advokáty a znalce, pro které není žádný zákonný podklad a nebo jsou nemravné ( neexistentní v okolních státech). Stejně jako banky.


Jsem přesvědčena o tom, že soudy mají několik bankovních účtů pro tyto platby od lidí - a že z jednoho jsou peníze za soudní poplatky a neoprávněně požadované náklady soudních řízení (přiznané soudem ve prospěch státu/soudu ) vyváděny mimo ĆR na soukromé účty
- a že se na tom podílejí všechny politické strany, především však osoby, které schválily Vyhlášku MSp o advokátním tarifu ( Rychetský), Vyhlášku o odměně soudních exekutorů (Bureš), zákon o exekutorech (exekuční řád) .
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 06:31
V4 v justici:

Po Polsku nasleduje Slovensko s ocistou justice. Caputova chce mit "uklizeno" v dome!
Kdy bude nasledovat CR, az po odchodu Rychetskyho a Zemana??? Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 06:32
Justicni mafie ve vlade:

V SR pracovala pani Jankovska se svoji sestrou jako soudkyne. Mafie si ji vybrala jako namestkyni ministra spravedlnosti.
V CR ma Bures velke problemy se zahlazenim jeho trestne cinnosti a tak nejdrive dosadil "Marusku" na ministryni spravedlnosti a ted se k ni hleda "vhodny" namestek!
Jistou paralelu mezi dvema malymi staty s podobnou komunistickou legislativou lze vzdy najit!!! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 06:35
Sebekritika komunisty:

Jakes nikdy nepriznal, ze jeho debilni projev na Hradku byla blbost! Za priblblou ideologii KSC si dodnes v 97 letech stoji, je na ni hrdy a odsuzuje vsechny prekabatene komunisty (Babis,...).

Zeman s Rychetskym je prikladem platnosti tvrzeni, ze byvaly komunista je jako byvaly cernoch!

Kdyz soudce - komunista Lnenicka rozhodne opacne k svemu drivejsimu "spatnemu" rozhodnuti, tak za to sklidi VYTKU od predsedy NS (vytku a nikoliv karne rizeni).
Od Samala se neda ocekavat sebekritika. Od nej se tez neda ocekavat, ze by priznal nesmyslnou antidemokratickou komunistickou legislativu (je v rozporu s Umluvou ZLP) a jeji kontinuitu, platnou v 2019!

Ted zacinam lepe chapat onu vetu Valkove pri navsteve McCrae ve vezeni pred mesicem - Odvolöani soudce Lnenicky by vedlo ke zhrouceni justicniho systemu! (Nevinny vezen je obetnim berankem mafianskeho systemu).
Sebekritika soudcu v CR by totiz mela podobny ucinek!!! Z.
____________
Já znám - za celou praxi - asi 3 slušné soudce. Ostatní jsou větší nebo menší pakáž (většina je průměrných lidí, kteří ovšem na svou zcela nadprůměrnou profesi nestačí a svině se z nich stávají tím, že po nich ostatní - tedy hlavně účastníci řízení - chtějí, aby profesi stačili a odpovídali jejím požadavkům. Kdo je naturelem kuchařka nebo v lepším případě sekretářka, kdyby byla kuchařkou nebo sekretářkou, nic by se nestalo - ale pokud je soudkyní, je to permanentní a v podstatě neřešitelný problém.
A pak tam - vedle nich - jsou vyslovené svině, které mají sadistické úchylky a potěšení z moci a týrání ostatních. Jasný příklad - Blázna, Lněnička, Kadlec, Koudelka, Trojánek, apod.)
Tak jak by asi dopadla justice, kdyby se začaly otevírat a prověřovat jejich rozsudky třeba 10 let zpět ??
Ano, byl by to bezesporu šok a rozpad - ale asi jako když se hroutila Třetí říše - a něco nového začínalo. Ke škodě slušných lidí by to rozhodně nemohlo být - neboť kdo asi tak má zájem na udržování zvěrstva a zvůle a kdo z toho profituje ?? JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 07:07
Jak ovšem řešit, jestliže takové osoby jsou ve vysokých úřadech či justici nebo policii?


novinky.cz/.../...

Bez společenské nebo jiné kontroly hrozí zneužití psychiatrie. V systému s kolabující justicí a hlubokou mírou korupce lze potkat v postech, kde se rozhoduje o osudu lidí, vyložené sociopaty, osoby těšící se, že mohou ublížit druhému, postrádající ani nejmenší schopnost empatie, a také svědomí. To hrozí něčím, co bylo za totality. Za komunismu dle sovětského vzoru byli drženi na psychiatrii a likvidováni léky kriticky myslící lidé. Ta hrozba je reálná. O umístění na psychiatrii může rozhodovat kvalifikovaný a svědomitý lékař, ne soudce či policajt!

Freeeurope
0 # Kedul 2019-08-27 12:32
Quoting Ing. Jiří Fiala:
O umístění na psychiatrii může rozhodovat kvalifikovaný a svědomitý lékař, ne soudce či policajt!


Kdo ridi policajty a i ten co se mu stiti to svinsto ma mec nad hlavou v podobe prokuratora? Kdo muze neposlusneho soudce nechat zavrit a sprosteneho dostat u odvolacky tak jako tak nebo klidne za statni penize podavat dovolani? Prokuratori ...
Kdo kreje vsechny zlodejiny a nepohodlne hlasice odklizi za pomoci vymyslenych tretnich stihani? Prokuratori

Nemejme ruzove bryle ... "statni zastupitelsti" okamzite personalne a jako nepotrebny relikt bolsevicke moci zrusit spolu se zavedenim soukrome obzaloby. Trestne ciny ktere nebudou podany soukromou osobou muze zalovat sam policajt a bude muset vzdy u soudu ty svoje obzaloby obhajovat stejne jako kazdy jiny... zadne vymluvy na petra nebo pavla z justicni mafie a jejich bezobsazne potvrzovani nmezakonnych postupu ..
0 # Kedul 2019-08-27 12:41
Quoting Ing. Jiří Fiala:
To hrozí něčím, co bylo za totality. Za komunismu dle sovětského vzoru byli drženi na psychiatrii a likvidováni léky kriticky myslící lidé.


Je rok 2019. Želmíra Herrová nepravdivě napsala, že ač obviněný netrpí žádnou duševní chrobou nebo sexuální deviací, tak má na základě textu obvinění podezření, že by se mohlo jednat o deviaci a mohla by se tato deviace cituji "vysoudit", a že by tedy ráda obviněnému nařídila sexuologickou léčbu, aby časem zjistila když tento bude maximálně spolupracovat, zda nějakou deviací náhodou netrpí.

Judr. Lenka Hudcová a Judr Ilona Moučková v rozporu s trestním zákoníkem uvedly, že tedy má onen nastoupit tu léčbu, ačkoliv dva jiní znalci zcela jakoukoliv deviaci i teoretickou u obvinněného vyloučily a posudek Herrové a její závěry označili dokonce za "směšné".
5.9.2019 Žďár nad Sázavou pro zájemce o shlédnutí dvou ubohých prokazatelně prolhaných misandriček H a M.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 16:08
Misandrie bude v Británii trestným činem :

lui.cz/.../...
0 # Kedul 2019-08-27 19:42
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Misandrie bude v Británii trestným činem :

lui.cz/.../...


Hmm to by se u nas muselo postavit tak 10 dalsich veznic pro soudkyne, prokuratorky a policajtky a 100 dalsich pro urednice, zejmena ospodacky a podobnou pakaz ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 07:08
Clovek a zachrana planety Zeme:

Jeste pred 10.000 lety clovek neznal chleba. Jeho jidelnicek tvorilo ovoce, zelenina, orechy a bylinky.
Dnes si vsak "civilizovany" clovek nedokaze predstavit den bez masa?!

Finsko prislo s resenim zachrany planety. Osoby, ktere o tomto navrhu budou rozhodovat jsou vsak konzumenti masa.
Jejich rozhodnuti bude proto podobne tomu cirkve, ktera ma tez v bibli (Genesis 1.29) napsano co ma jist a presto mlcky prihlizi k vrazde zvirat a sama konzumuje maso a umira na rakovinu!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 07:12
Babišovi prý vlezla moc na mozek :

reflex.cz/.../...

________
Dotaz : Co je to zlojed ?? Já bych řekl, že ten, kdo jí zlo. A to by mělo být spíše prospěšné - protože ho pak musí logicky ubývat...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 09:34
Zlojed a Bures:

Tak jako Bures je oznaceni pro jistou osobu, tak i Zlojed patri k osobe velmi dobre zname pro svoji zalobni reakci na trefna oznaceni od movitych osobnosti! Jiste je rozdil, jestli se o nekom vyjadrim, ze je zlodej, nebo ze je zlojed.
Tak jako se u Babise vzilo jine jmeno, tak by se i u Klause mohlo stat. Snad to neprevezmou historici! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 09:35
Bures a SR:

Slovakovi Buresovi jsou velmi dobre znamy pomery v SR a v tamejsi justici.
O podobne pomery se snazi ted v CR, aby unikl trestnimu stihani v jeho kauzach.
Brzy budeme slyset: Kluci, holky (Bradacova), preci me nepostavite pred soud!!!
___________
Mafián je zvyklý na mafiánské praktiky - a na to, že ze všeho se lze vykoupit nebo nějak vyplatit... Když ne, je z toho zcela vedle...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 09:36
Fico a US:

Pred nedavnem se objevila zprava, ze byvaly premier SR Fico chtel byt ustavnim soudcem.
To by to dopadlo!
On si muze zalozit - Svaz Slovensko-italskeho "pratelstvi"!
_________
Jo, to je pravda. Ale - kupodivu - už je natolik provařený, že i Slováci ho rychle hnali sviňským krokem...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 12:15
DO DISKUSE
Zvláštní, a také zvláště podlá je kategorie vydírání justicí - zvaná soudní znalci. Dneska už se bez nich soudce neobejde. Hlavně, když jde o občanské právo soukromé. Třeba takový rozvod spojený se svěřováním dětí do péče, určování styku s nimi apod. Co může být soukromější než manželství, děti a rodina?
Znalkyně i znalce tu soud autoritativně nařizuje. Mají zde, v dosud naší české kotlině, status jakéhosi odborného svědka. Jde však většinou o známý podvod. Aby to jaksi pro rodiče a občany vypadalo...
Vy nemůžete proti takovým zbytečným výdajům nic dělat. Namítat je k ničemu. Ačkoliv sami víte, že jde většinou o soudcovskou klientelu, která většinou jen vyhání občanům peníze z kapes, nechat se od nich musíte.. Tady v Čechách se takhle "vyšetřuje", atd. na přání soudkyně, ve svých manželstvích často selhávající, třeba i třikrát (!) rozvedené. Podobně jsou na tom v ČR i ty vědmy a "odborníci" s kulatým razítkem.
Sami si ti mudrlanti s celou svojí pseudovědeckou výbavou neporadili. Ale zato vědí, co mají dělat druzí. To vám nasadí většinou ty svoje projekční testy. Třeba zcela směšný test inkoustových skvrn. Zfalšují otázky i odpovědi. Takové metody jsou v Evropě, (např. v Německu) jako forenzní nástroj nepovolené, dokonce zakázané. Tady se zneužívají běžně. Kdo to uhradí? Jó, můžete se odvolávat a dál platit, stojí to víc a víc. Posudek zv. ústavní? Marné. Podvodníci drží při sobě. Je to přeci česká úřední a soudní mafie. Žádná věda!

Stačí se podívat na statistiky svěřování do péče, včetně střídavé, atd. snadno můžete snadno předvídat jak to dopadne: Otcové, byť pečující a zcela bezúhonní z toho vyjdou jako přinejmenším zlí a zákeřní dementi a sobci, s počínající schízou, zatímco matky jsou tu obecně trpící, plačtivé světice. Takovým musíte na děti, které vám samozřejmě coby muži nesvěří, platit alíky jako morovatí...
Tak tomu a snad jen tomu slouží ti čeští soudní znalci. Za jejich posudek bratru zaplatíte 30.000 kč (slovy třicet tisíc). Když ne vy - jen špinaví chlapi - tak je za soudce a soudkyně lácnou daňoví poplatníci. To jsou prachobyčejní pracující.

To jen abychom pochopili znamená mít děti v ČR. Když pak zestárnete chcípnete jako pes, mimo rodinu. Ani vás vlastní děti slušně neznají. Když, tak jen jako líné a zlé prase, které jim a mamince nechtělo dobrovolně platit. Proto onen "hodný" stát - rozbíjející rodiny - pak musí z našich těžce vydělaných platit paliativní péči v miliónech. Tak pracuje justice a spol.

Taková tedy je politika soudnického státu, totality, kde jsou talárníci nezávislí na všem i na zákonech, na přirozeném právu a spravedlnosti. Tu přeci řídí ministerstvo!

Justice a její klientela si dobře vegetuje. Na náš úkor. A také na ničení života a štěstí našich dětí a důchodců. Rada? Dávejte je do Klokánků a babyxů hned! (zjš)
0 # Kedul 2019-08-27 16:02
opacny znalecky posudek jeho vysost soudce soudkyne rekne ze ji ten jiny nehodici se do predem jasneho scenare nezajima ...

pry (Mudr) Zelmira Herrova prohlana az beda (existuje primy dukaz v podobe audionahravky kterou zamerne zadnej justicni mafian doted nechtel slyset ackoliv o ni uz 3 roky vi a ve spisech jim ji pripominam tak na 50ti listech .... ) napise dala by se vysoudit nejak ta porucha z toho obvineni aspon kdyz sem zadnou nenasla (tedy soudkyne reknete ze to tak je vysudte to u toho kverulanta co porad upozornuje na nezakonne praktiky vydirani a trestne ciny z nedbalosti nas justicnich mafianu kdyz uz nemame absolutne zadnej ani neprimej dukaz ze neco provedl)
doc Mudr Jaroslav Zverina CSc napise k tomu jejimu zvratku ze to je naprosty nesmysl
Mudr RAdim Uzel CSc napise nadto naprosto nezavisle ze nektere jeji nazory jsou smesne

copak udela Ilona Mouckova pry judr ze Zdaru nS kdyz potrebuje podrzet prolhanou Herrovou?
0 # Kedul 2019-08-27 16:06
Tedy x svedku vypovedelo ze nic nevidelo neslyselo (skutek si vymyslela sma policajtka pry bc Blazkova upne totalne z rite)

Samotna udajne poskozena vypovidala zcela opacne veci nez vsichni ostatni svedci (verohodnost jak cip). Neoznacila zadnou osobu ze by neco delala. Udajne mela totiz na 10 sekund zahlednout jakousi kameru typu gopro nekde v satnach.
Kamerovy system zadne nezakonne jednani nezachytil.

Kamera uplne jinak vypadajici uplne jineho typu jak uvadi obvineny byla celou dobu na jinem miste a nikdo ze svedku ji nikdy nevidel. 2 svedci uvadeji ze by jim zadna kamera neunikla u nikoho.

Zadna nelegalni nahravka v kamere nebyla. Natoz udajne poskozene.

Jediny "dukaz" je tedy krivy znalecky posudek Herrove ktera jej ale oduvodnila trestnim stihanim obvineneho coz jako znalkyne z oboru zdravotnictvi a psychiatrie nesmi vubec delat ....

Odvolaci soud tuhle srak.u, tedy to ze jedina vec ktera se ma dukladne znova proverit..
0 # Kedul 2019-08-27 16:11
je to zda obvineny trpi nebo netrpi nejakou sexualni deviaci, potvrdil .... zajimave ... policajtka krive obvini, opatri si za pomoci stejne zvracene dementni prokuratorky krivy znalecky posudek na zaklade presne vyzobanych vet ze spisu prolhane "znalkyni" .. na zaklade tohoto kriveho posudku sepise prokuratorka neduvodnou obzalobu (neobsahuje krome citaci pomluv a blbosti z onoho posudku absolutne nic jineho!!!!!! tedy podle nasi znalkyne je to uchyl odsudte ho a basta je jedno za co hlavni je ho oznacit za odsouzeneho devianta a zadny jiny smysl onoho stihani neni)
a na zaklade teto neoduvodnen obzaloby a kriveho znaleckeho posudku soudkyne bezduvodne odsoudi pricemz se ani neobtezuje zhodnoti vsechny dukazy ktere provedla ani ji nezajima samotny skutek ktery nicim a nijak neprokazala a z fyzikalniho hlediska je to hovadina neproveditelna ...(fizl priznal ze kamera byla navic vybita atd atd) 5.9.2019 ve Zdare nS .. kdo neveri ...
0 # Kedul 2019-08-27 16:17
Zruseny "rozsudek" davno vyloucene pro podjatost Ilonny Mouckove o ktere se do dnesniho dne ani po vice nez roce neuracila rozhodnout (jasna vec pro karne rizeni nebot spachala trestny cin jak na udajne poskozene tak ostatnich svedcich minimalne svoji hrubou nedbalosti ale dnes jiz prokazatelne umyslne tedy ma pomer k veci same) "oduvodnila" Ilona vlastnima nicim nepodlozenyma kecama a dokonce lhanim kdy uvadela citace ktere svedci nerekli a odkazala se na jakysi udajny retezec neprimych dukazu ... o tom ze obhajoba upozornovala na to ze policajti schvalne vymazali nekolik desitek minut a nekolik sekund klicovych udalosti z videozaznamu se vubec nezajimala ... nejspis tam na nich byl nakej mistni fizl z gopro kamerou jak si nataci devcatka v satnach ... (viden napriklad Jan Micka z Jihlavy s cernou gopro kamerou v satnach a bazenu, na pripadu se podilel tak ze prisel a vydiral obvineneho mimo spis a zaznam...)
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 12:16
Soud nechal zjistit, jak stoná Janoušek: vyjel si na kole, navštívil plovárnu i galerii

irozhlas.cz/.../...

Soud nechal sledovat Janouška, který je kvůli zdravotním potížím venku z vězení. Zastihl ho na kole i na plovárně

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 13:58
Soudce Podhola nerespektuje právní názory odvolací instance, tvrdí jeho nadřízená
ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 16:56
Karna zaloba na soudce:

Na toho soudce Podholu podala zalobu KONCICI predsedkyne soudu.
Takze mu to cela leta tolerovala a ted, kdyz konci, se v ni pohlo svedomi! Z.
________
Nebo se už nemusí bát odvety...
0 # Kedul 2019-08-27 19:45
Quoting Ing. Jiří Fiala:

Nebo se už nemusí bát odvety...


Asi tak .... doufejme ze az zatuka ta predsedkyne na nebeskou branu tak ji svatej rekne ale jo zase tak moc jste nehresila ale vite ja nevim no ted nemuzu rict ze byto bylo na nebe ... jdete zatim rovnou do pekla a az budu koncit tak vas sem nejak protlacim nez pride novej svatej ju ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-27 17:23
Viděli jste Zemana při jmenování nového ministra kultury ?? Ten člověk evidentně mele z posledního... :-|

Aniž bych někomu přál něco zlého, vidím zcela reálně, že ten státní pohřeb ještě brzy zažijeme... :-?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:37
Zeman je namazanej alkoholem a estebackyma mastma a tak to jeste potrva, nez zazijeme statni pohreb.
Mastmi mazani estebaci, 30 let po revoluci, teprve ozili!!! Z.
0 # Kedul 2019-08-28 06:24
Plaga: Povinná matematika až po změně výuky

novinky.cz/.../...

Jediny duvod je to, ze na dobre placenych misteckach pro rodinne prislusniky lemply a psychopaty ve statni zprave se zavedl takovy nesvar mit povinne alespon maturitu. Nic jineho za tim nehledejme ... kdejake tupe hovado neschopne si spocitat ani jedna plus jedna tak bude i nadale v talaru nicit zivoty slusnym vzdelanym lidem ackoliv intelektualne by takove hovado v soukrokmem sektoru nestacilo ani na pozici sekretarky co jen vari kafe .... kdo nezvladne primitivni stredoskolskou matematiku nema co na vysoke delat (krome umeleckych skol kde se treba maluje nebo socha ci muziciruje) nebot matematika je jak znamo univerzalni jazyk. Kdo nedokaze zvladnou zaklady univerzalniho jazyka namuze pak rikat lidem co a jak maji delat a rozhodovat o jejich zivote.
0 # Kedul 2019-08-28 06:32
.... a nevsimnul jsem si ze by nekdo zavadel specialni pravidla pro antitalenty genialni techniky u maturit a na vysoke . .ze by treba nemuseli sprtat cestinu a cizy jazyk pro uspesne absolvovani i kdyby byly v technickem smeru sebegenialnejsi tak zkratka na tu cestinu a cizy jazyk dojedou a nikdo jim zadne ustupky nedava.... vazne potrebujeme spolecnost kterou ridi tupci neschopni si spocitat ani nakup?
Pak to v soudnich sinich tak vypada ... kulky letaji do rohu, otraveni dehydrovani lide pry umiraji na elektrinu neznamym zpusobem neznamo kdy, krevni skupina nalezena v tele obeti je zarucene obzalovaneho ackoliv tento neni vylucovac krevni skupiny coz jej spolehlive vylucuje jako pachatele, skrze lcd zcela vybite kamery neschopne zapnuti je pry mozno nekoho pozorovat, atd atd ....
PS: Nesouhlasim tak uplne ze matematika je uni jazyk protoze zvladnuti zakladni matematiky povazuji za indikator schopnosti vubec myslet ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:31
82% z 32849 hlasujících souhlasí s argumenty pro odvolání Semelové ze školských rad. Bravo, Piráti, pokračujte komunistickými soudci, státními zástupci a vysokými úředníky veřejné správy. Jejich odchodem z funkcí potěšíte veřejnost ještě víc!
OOS
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:32
SK : Bývalý prokurátor zůstane prokurátorem :

spravy.pravda.sk/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:35
Zavádí likvidační poplatky, tvrdí organizace o novele k alimentům a rozvodům

idnes.cz/.../...

Ve vězení sedí mnozí zbytečně, třeba tisíc neplatičů výživného

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:37
Obrovská byrokracie dusí podnikání

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:38
Slováci jsou blíž zprávě, v jaké zemi to vlastně žili


Snažili jsme se vyšetřovat jeho trestnou činnost, byl podezřelý z praní špinavých peněz. Ale většinu vyšetřování kolem Kočnera tehdy blokovala generální prokuratura. Druhý den, opravdu hned druhý den po zahájení vyšetřování přišel závazný pokyn generálního prokurátora, abychom všechny spisy odevzdali ke kontrole.

www.respekt.cz/.../threema-mariana-kocnera



Prý Slováci jsou Slováci a my jsme jiní.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:39
Chces-li s vlkem byti, musis s nim vyti nebo piti - kafe!
Z
blesk.cz/.../...
________
Zato mně začíná vadit Tomáš Klus, i to, jak ho pořád kamsi cpou - aniž by vůbec věděl, oč jde...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:40
Pospisil a TOP09:

Pospisilovi se nepodarilo potopit TOPku.
Czernin mozna bude predsedou.
Z

eurozpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-28 17:41
Policejní omyly jsou bezbřehé ! O.

zpravy.aktualne.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.