Služebníček, blahorodí !

A ani to nebolelo... 

Šaroch zastavil stíhání Babiše - a naservíroval mu to k půlkulatým narozeninám. Blahorodí si to tak přálo...

 

Ani to nebolelo...?? Tedy - jak koho. Paní Spravedlnost pak bezesporu nejvíce... 

Těžko hledat lepší příklad totální bezzubosti, absolutní morální ubohosti, malosti a zbabělosti státních zástupců - nežli je culíkář Šaroch. 

Tak teď to aspoň všichni a naplno vidí - Za tyhle na nic dobré, zbabělé a zkorumpované lemply s platy dávno přes sto tisíc měsíčně stáli chvilkaři na náměstích - prý za "nezávislou justici". Tak teď ji tedy mají. 

Podotkněme, že o trestné činnosti Babiše - tedy dotačním podvodu za 50 melounů - není nejmenších pochyb, konstatovaly to i všechny zprávy z EU (které naštěstí nejsou Babišovi poplatné), i když používaly velmi diplomatický jazyk (dotace neoprávněně vyplacená - žádáme vrátit - zbytek si dořešte, jak je vaše národní ctěná libost...) 

Pokud jde o Šarocha, musí asi trpět schizofrenií, protože jestliže vyšetřování po celou dobu dozoroval a řídil -  a zamítal stížnosti obviněných, pak byl asi o důvodném podezření přesvědčen - takže jestliže "změnil názor", popřel sám sebe a svou 4-letou práci. A s ní také práci všech, co Babiše a spol. dosud vyšetřovali. 

Viděl bych tady minimálně zaviněnou škodu státu v rozsahu čtyř ročních platů všech, kdo to vyšetřovali - Šarocha pak především. 

Ať mu to dají pěkně k úhradě !! Ať ví, co "změna názoru" - u příležitosti půlkulatých narozenin -  stojí - a že nebude tentokrát zadarmo !! 

A možná ještě něco -, přídaveček…  Trestní stíhání Šarocha...

Ty jsi někoho stíhal 4 roky - a teď sám říkáš, že bezdůvodně ?? Tak jsi buďto totální magor, anebo vyděrač velkého kalibru. V prvním případě patříš do blázince, ve druhém do nejostřejšího kriminálu na zbytek života...

Chvilkaři by měli veřejně předstoupit před veřejnost - jako to s chutí dělali v květnu - červnu - a sdělit všem těm, co jim naletěli, za koho vlastně stáli na náměstích a koho vydávali za "nezávislou justici...".

Protože zbabělejší a ubožejší bandu servilních přisluhovačů a ponížených služebníčků, kdykoliv připravených krýt panstvo, ať spáchá cokoliv, a o to víc pak dusit ty, kteří "propadli panstvu hrdlem", protože se jakkoliv - obvykle neposlušností - znelíbili,  by sotva kde ve světě pohledal.

A můžou si na ta náměstí jít chvilkaři stoupnout rovnou zpátky - a stát tam tak dlouho, dokud tady nezávislá justice nebude.

Protože to, co tady v současnosti je, to je ostuda evropského kalibru a formátu, na kterou nemají ani nejzaostalejší země Afriky.

I tam se spíš domůžete spravedlnosti, než v postkomunistické české justici.

Tak tady máte, Vaše blahorodí, dáreček k pětašedesátinám. Přejete si ho snad ještě zabalit ? A přibalit rovnou i odškodné ??

S pozdravem

 

Servilní Česká Justice...

_________________

_________________

 

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/statni-zastupce-rozhodl-o-stihani-premiera-babise-v-kauze-capi-hnizdo-40295059

 

__________________

__________________

 

Podvodník hrozí demonstracemi : Není to náhodou vydírání - a vazební důvod ?? 

Ty demonstrace chceme vidět !! Chceme vidět ten póvl, co bude za estébáka demonstrovat !! Ať ho můžeme taky ukázat světu !! Už proto, že s námi nemá nic společného !! 

 

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-otevira-skolu-v-rudne-40295089

 

 

Stíhání (prý) pokračuje - aneb servilní SZ se zaleklo smršti reakcí, která by mohla mít vliv na jejich blahobytný, bezpracný život... 

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babisovo-stihani-stale-pokracuje-rozhodnuti-prokuratora-sarocha-nic-neznamena-shodli-se-pravnici-78215?dop-ab-variant=19&seq-no=1&source=hp

____________________

____________________

Comments  

0 # Kedul 2019-09-02 08:10
Vse co vypusti justicni mafie z huby je cista lez ... absolutne vsechno ....
Doufam ze zacne okamzite jednani ve vsech okolnich statech o tom, ze CR neni jiz dlouhou dobu pravnim statem, a ze se v zadnem pripade neuznavaji usneseni a rozsudky vydane na uzemi CR zadny zatykac ze strany CR neni platnym a naopak dava kazdemu na koho jej CR vydala plne pravo zazadat v nekterem state o azyl a mezinarodni ochranu. Kazdy prislusnik justicni mafie z CR kery bude nahodou odhalen ze se pohybuje na uzemi ciziho statu bude jako zlocinec okamzite zadrzen a souzen za spachani organizovaneho zlocinu. Necht pro tento ucel jsou vydany seznamy fizlu, prokuratoru a soudcu jako seznamy stihanych zlocincu ve vsech okolnich statech...
Jinou cestu nevidim ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 08:13
Kalousek : SZ se těší stejné důvěře jako komunistická prokuratura … (No, vždyť se také NIC nezměnilo...)
_________

Reakce na rozhodnuti SZ:

předseda poslanců TOP Miroslav Kalousek. Státní zastupitelství se podle něj ode dneška bude těšit stejné důvěře jako komunistická prokuratura před rokem 1989. „A náprava bude těžká,“ dodal. Z.


info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 08:14
Kluci a holky na posledni chvili zmenili svuj nazor.
Cely narod ted vidi, jak bezcharakterni jsou tito uplaceni urednici!
V CR si lze objednat nejen trestni stihani, ale i beztrestnost superzlodeje!!!
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 09:11
Bez Bureše.
Stotisíce lidí chodí demonstrovat proti Burešovi a on se jim vysmívá že chodí poslouchat hudbu..
Přitom by stačilo kdyby většina lidí od něj nenakupovala zboží a změna by se dostavila.
Stačí si třeba stáhnout na chytrý telefon aplikaci viz foto, načíst čarový kód
a hned víte, zda jste mu nepřispěli vašim nákupem. K.
0 # Kedul 2019-09-02 09:38
ČAK byla oznámena trestná činnost soudkyně Ilony Moučkové, bylo upozorněno že jedna členka ČAK je poškozenou touto trestnou činností soudkyně nemá o tom ani tušení a že jde o její nezletilé děti které byly poškozeny činností soudkyně

odpověď shodná s odpovědí mafie: označit trestní oznámení s žádostí o intervenci ČAK za něco úplně jiného a poté bez ničeho poslat oznamovatele do .....

"Dobrý den,
tento email jste zaslal na sekretariát České advokátní komory, která je profesní organizací sdružující advokáty v České republice. Pokud posíláte stížnost na soudce, obraťte se na instituci k to mu povolanou.
S pozdravem"


5.9.2019 si soudkyně vesele dál bude páchat trestnou činnost jako by se nechumelilo (13 mesíců nerozhodnout o podané námitce podjatosti ...další její rekord který každým měsíc roste!)
0 # Kedul 2019-09-02 09:45
ČAKové hlavně nezapomeňte brečet jak Vám do advokacie kecají ti podle Vás "nevzdělaní" laici a jak je prý špatné, že máte nějaké 3 stovky na hodinu advokátní tarif . .zadarmo jste drazí ... obzvláště u případů nutné obhajoby jte naprosto k ničemu...

JO zdržovat 4 roky přečin narychlo před prolčením jej blbě odsoudit a do rozsudku lhát a odkazovat se přitom na to že ty lži jsou prý řetězec jakýchsi nepřímých důkazů takže to shodil dokonce bolševický brněnský soudce váš kámoš jak moc to bilo do očí, tedy věc která je po 3 letech samozřejmě promlčená a nedůvodné prodlužování věci ze strany justiční mafie je jen takový ubohý alibismus a naprostá lenost ze strany advokáta který na to s..e a jediné co ho potomto nevýkonu zajímá jsou prachy a ani není ochoten předat soudu důkazní návrhy nebo podat tretní oznámení když ví že by to klientovi pomohlo a dost!!! to by vám šlo .. něco skutečně dělat to už ne ...
0 # Kedul 2019-09-02 09:50
.... ani Vám jako advokátům není hloupé kecat něco o prachách v momentě kdy si klient sám už dopálen a na dně opatří složitě další jasný důkaz neviny a jen díky němu zvrátí celý případ a začne to vypadat nadějně bez toho by prohrál ani by nemrkl a byl křivě odsouzenej a finýto... jó udělat si vejlet k soudu za prachy klienta a tam odkejvat křivé odsouzení s tím že blabla nic se neprokázalo bezobsažně bez konkrétních faktů ze spisu který ani nečtete pěkně podle mustru bez práce .. žádné oznámení a křik nelžete pane soudce je to nechutné zavři hubu ty nádhero prokurátorská dobře víš ze spisu kterej si na soud poslala že meleš kraviny .... nic takového pěkně držet hubu a důstojně nechat proběhnout bezpráví a pomluvy ..pak říct pěkně v ústraní kliente zacáluj to ten blbej soudce a prkurátor to já nic to já nemůžu říct že lže blabalbla...to je fakt hodno odměny a škol a komor ...
0 # Kedul 2019-09-02 09:58
.... takové rčení že klient je advokátův největši nepřítel že mu tu obhajobu kazí .... no to není k smíchu ale k pláči, když vidíte ten "výkon" a úspěšnost advokátů ... a rozhodně za to není možno klienta vidnit protož ten chce obhajobu úspoěšnou a tvrdou a efektivní, nechce obhajobu proto aby prohrál jen tak jakože bez boje a dokonce proto, že se advokátovy nechce použít to a ono jen proto že se mu to nechce ani číst!!!.... zažil jsem osobně ....neuvěřitelné ... z technického hlediska (tedy elementární logiky) úplne jasnej případ že došlo ke zneužití pravomocí a křivému obvinění ze strany fízlů a prokurátorky, prostě to nespácháte ani kdyby jste se rozkrájeli, nejde to ... advokáte uvěď tenhle argument ... ne kašlu na to budeme řešit ty nepodstatné věci co se na to ze strany mafie nabalili ... fakt advokát k pohledání ..
0 # Kedul 2019-09-02 10:04
Asi jako kdyby někdo řešil vraždu zastřelením stím, že údajně vražedná zbraň je nefunkční divadelní rekvizita kterou se střílt nemohlo, řeší se výhradně motiv obviněného neoť jiný důkaz krom nějaké mrtvoli není sle samozřejmě způsob její smrti se rovněž neřešil a neřeší(to že by byla zastřelená se proste neřeší jen někdořekne tady ta mrtvola moje známá ta byla určitě zastřelená a nejspíš to udělal tamten i když sem nic neviděl ani neslyšel), zbraň se neřeší po pár letech se teda neochotně zadá přezkum údajné zbraně. Znalec zjistí, že zbraň nefunguje a nemá ani náboje, inu zapíše že se dal do díla, provrtal v kulatině díru aby to byla hlaveň, nabil vlastní náboje, zkusil vystřelit a napsal že zbraň je plně funkční a mohla být klidně použita jako smrtící... odsouzen nezájem ... námitky co to má být za hloupý přezkum a jestli vůbecněkdo zjišťoval jak umřela oběť se ignorují a neberou v potaz ...
0 # Kedul 2019-09-02 10:08
..Máme přece ten názor našeho znalce který zjistil, že zbraň funguje že se s ní může někdo zastřelit, máme motiv od psychiatra, který napsal že nelze vyloučit že to udělal a že to možná udělal z důvodu nějaké psychické poruchy .. soud označí zkooumámí poškozené za zcela zbytečné .. doplní o větu onohoznalce, že nijak zbraň neupravoval pouze v ní vyvrtal díru což přece může s vrtačkou kdokoliv a kdokoliv ji může zas zavařit aby tam nebyla a jen dal svoje standardní nijak netypickou munici a proto je jisto že jako vražedná mouhla být použita ...
Odvolací soud na základě jiného posudku z psyciatrie konstatuje, že se musí tahle otázka ještě dořešit suprposudkem ale jinak vše bez výhrad!!! Co na tohle říct ... přesně tohle je případ o kterém tu referuji mnoho let ... nejde sice o vraždu, le princip je úplně stejný .. netušíme jstli se vůbc stalo co říkáme ale nebudem to prošetřovat..
0 # Kedul 2019-09-02 10:12
Protože nám obžalovaný neustále vysvětluje, že to nejde a nemohl udělat ani kdyby chtěl tak tuhle informaci prostě budeme zcela ignorovat a necháme napsat fízla ze soudním razítkem že to není pravda a to že to nejde a technicky je to hloupost budeme nadále ignorovat .. náš fízl nám samozřejmě takovou hovadinu napíše a protože to nesmí být posudek tak to uděláme jen jako odborné vyjádření .. proti tomu není totiž na rozdíl od posudku obrany!!! ... zákon na tohle nepamatuje!!!! náš psychiatr je prostě náš a ten si navíc může napsat co chce protože přece to není ověřitelné takže ho ani nemá cenu obvinit za křivej posudek a klidně to může jako posudek bejt...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 10:49
Bures a demonstrace:

Kdyby zvitezila spravedlnost, tak by se pry okamzite demonstrovalo. (Pro komunistickou propagandu mel Bures vzdycky hlavu otevrenou!)
Jak muze s takovouto logikou delat clovek Premiera???
Z

novinky.cz/.../...

_________

Jak může dělat premiéra ? Může, díky té třetině voličského póvlu, který ho zvolil - a který má vesměs stejná kritéria - totiž krást a hamonit vždy, všude a za každou cenu. Morálka je jim k smíchu, poctivost pak především.

Díky Babišovi aspoň víme, kolik toho póvlu u nás je. A jestli chce demonstrace - tak ať jsou, aspoň je konečně uvidíme, a ne že někde za plentou, potajmu budou škodit všem ostatním...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 10:51
Nevtipil a Saroch:

Kdyz muze mit soudce nizsi instance svuj vlastni nazor zcela opacny od nazoru soudu vyssi instance, tak proc by nemohl mit SZ Saroch opacny pravni nazor nez vysetrovatel Nevtipil?
Podrobny zaver vysetrovani by ted mel byt zverejnen!
Dale je treba doplatit Dotace Agrofertu, o ktere v dusledku 4-leteho vysetrovani prisel?! Z.
__________
SZ je za vedení trestního stíhání odpovědný - takže za něj ručí. Jestliže Šaroch zamítal stížnosti obviněných, tak tím dal jasně najevo, že je považuje za důvodně podezřelé - a vinné, jinak by musel stíhání sám zastavit.
0 # Kedul 2019-09-02 11:01
JE to Quoting Ing. Jiří Fiala:

SZ je za vedení trestního stíhání odpovědný - takže za něj ručí. Jestliže Šaroch zamítal stížnosti obviněných, tak tím dal jasně najevo, že je považuje za důvodně podezřelé - a vinné, jinak by musel stíhání sám zastavit.


Jelikož se objevil zcela "nečekanně" nový důkaz neviny, tedy zastrašování špatným koncem a slib jak tučné odměny, tak velmi rychlého služebního postupu, nezbylo než tyto nové "důkazy" vzít v potaz a do celkového posouzení věci je zahrnout.....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 10:52
Čert vem Andreje … I Unie státních zástupců se probrala ze sna - a chce vysvětlení … Aby nebyl konec zlatých časů příliš brzy...

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 10:57
Opozice varuje před ztrátou důvěry v nezávislost SZ … ???
Špatně volená, diletantská slova.
Ztráta důvěry ?? To by napřed nějakou museli mít... Kdo nic nemá, nemůže ani nic ztratit...
Důvěra v nezávislost ?? Snad v profesionalitu, ne ??

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2019-09-02 10:58
Jinak skvělý příklad pro všechny .. vrattě lup před uzavřením vyštřování a jakoby jse nic neukradli ... není náhodou schvalování tretného činu a napomáhání a nadržování trestným činem? Asi mám zase nějaké špatné vydání trestního zákoníku, trestního řádu, ústavy a dalších zákonů kde se všude píše že jsou si všichni před zákonem rovni ... tedy jedno zda žena na mateřské na drogách u policie prokuratury na soude nebo v politice či úřadu ...
0 # Kedul 2019-09-02 11:11
Kdyby byl českou justicí odsouzenej a to podle srovnání jiných velmi tvrdě, jako třeba rath, tak bych začal o jeho vině trochu pochybovat ... tohle zastavení je jen další z celé řady důkazů o jeho vině ... nic z toho co se pořád zveřejňuje nekomentuju, úplně mi stačilo to jeho přiznání a chlubení když si myslel že je vypnutej mikrofon ...

PS: není zkorumpovanější sebranky než ouřadů ve státním zastupitelství ... je třeba je zrušit okamžitě a bez náhrady ... policajt vyšetřuje policajt může obvinit a svoje obvinění může sám zkusit obhájit před soudem ... policajt nechce vyšetřovat .. občan může sám podat obžalobu a důkazy k ní ... levné, jasné, o jeden zkorumpovaný úřad méně. Soudce hlídat jestli soudí správně a podle zákona a důkazů ... s tímto padá také gibs a podobné výžírky ...
0 # Kedul 2019-09-02 11:17
Myslite pane Fialo, že když pošlu té redaktorce dopis od prolhaného prokurátora, kterýv něm tvrdí, že prý v rámci dohledu nemůže prý ani to že by vadné rozhodnutí podprokurátora přezkoumal, že prý to mají zakázáno jakkoliv komentovat nebo přezkoumávat a zpochybňovat rozhodnutí jiného prokurátora, že ten dopis otiskne aby celý národ viděl jaká je to na prokuratuře šaškárna s tím, že údajně ještě není rozhodnuto když se takhle jeden prokurátor rozhodnul rohodnout aby teda vysvětlily jak ti slavní advokáti tak samo státní zastupitelství jak to teda je a k čemu je možnost podat podnět k dohledu když tedy podle toho dopisu co mám zjevně naprosto k ničemu a žádný dohled ani dozor tedy reálně neexistuje ač je zákonem jasně definován?
0 # Kedul 2019-09-02 14:04
"Pokud je někdo ovlivňoval, tak to podle něj byli demonstranti na Letné, a kdyby se kauza před soud dostala, tak okamžitě začnou další demonstrace."

novinky.cz/.../...

Mě by to jako přiznání, že on sám pořádal ty teatrální nic neříkající demonstrace na odsouzení zcela stačilo!!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 14:59
Státní zástupci loni zastavili stíhání u jednoho procenta obviněných. Dohromady to bylo 814 lidí

irozhlas.cz/.../...
_________
Inu, to 1% - to byli Andrejovi kámoši a spol.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 15:00
organizovaní zločinci falšují úřední dokumenty :

Městské státní zastupitelství: Žádné rozhodnutí v případu „Čapí hnízdo“ nebylo vydáno

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 15:01
Unie státních zástupců se přihlásila o svůj desátek. J.K.

novinky.cz/.../...

Když pustíš chlup,
česká nezávislá justice zlegalizuje tvůj lup.
Státní šašek zastavil trestní stíhání Babiše,
smějí se tomu i vrabci na střeše.
Tam kde vládne lidská blbost,
nemůže být spravedlnost. J.K.

www.forum24.cz/

Další darmožrout na dalších pět let.
My státní zástupci si práci vždy najdeme. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Kedul 2019-09-02 17:19
"Zproštění od státního zástupce není méněcenné v porovnání s tím, kdyby ho osvobodil soud. Ať se to komu líbí, či nelíbí.
Autor je právník. "

info.cz/.../...

Autor je pravnik asi jako ja jsem princezna ze sabi .... prokurator nic neoduvodnuje protoze proti rozhodnuti nelze podat normalni odvolani nikomu se nezodpovida zadne dukazy neprovadi dokavad neni u soudu neni u veci ani verejnost aby mohla vec sledovat a udelat si tak obrazek co je a neni v spise za dukazy a co jsou jen pohadky prokuratora policajta nebo i soudce ...
slovo nebo pisemnost od prokuratora ma hodnotu maximalne podelaneho hajzlpapiru ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 19:26
Načasování dobrý :

K narozeninám, jak to vyhodnotit ? Radost Burešovi, nebo nasrat lid? A ukázat plebejcům kdo je tady pánem? O.
______________
Přitom to má, to culíkatý prase tlustý, na stole od dubna... A teď se mu najednou "rozsvítilo"...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 19:27
Dezinformovany narod:

I Zeman si chybne vylozil predany koncept Sarocha k MSZ jako definitivni rozhodnuti!
Z
novinky.cz/.../...
__________
Zeman je taky právní primitiv, který o justici a soudech neví vůbec nic - to jste si ještě nevšim ´??
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 19:29
Komunisti maji svuj symbol a ten si chrani i demonstraci!
Z

novinky.cz/.../...

novinky.cz/.../...
___________
Komanči se zase mají kde slejzat… Už aby jim tu sochu odvezli.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-02 19:31
Smí fízlové odebírat DNA dětem?

novinky.cz/.../...
_________
Já myslím, že u nás smí všechno - protože co nesmí, stejně dělají - a hovno se jim vždycky stane - tak to je přece jasný signál, že smí všechno - přinejhorším se řekne, že "pochybili" - a jede se dál...
0 # Kedul 2019-09-02 20:34
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Já myslím, že u nás smí všechno - protože co nesmí, stejně dělají - a hovno se jim vždycky stane - tak to je přece jasný signál, že smí všechno - přinejhorším se řekne, že "pochybili" - a jede se dál...


40 horecka, fizl a psychopat Laznicka spolu s Zikmundovou pote co jsem jim sdelil v pritomnosti advokata ze i pres 40 budu vypovidat aby se to nezdrzovalo po skonceni vyslechu namisto zakonem dane povinnosti okamzite me propustit i s ohledem na lekarskou zpravu kterou si ten dement ofotil prohlasil advokatka muze jit obvineneho si tu jeste chvilku nechame .... odebereme DNA a otisky a tak ... protest co to ma znamenat v predvolani byl vyslech, nezajima ja muz delat co chci a jestli se budes branit tak se s tebou klidne poperu protoze muzu chces se prat? ... tato vyzva tedy nebyla oduvodnena zakonna a tedy se jednalo o neopravnene nakladani s lidskou DNA tedy zlocin 15 let ..
0 # Kedul 2019-09-02 20:39
.... tewdy neni promlceny smejdi ... pritezujici okolnosti jsou, vyzva ke rvacce je dalsi trestny cin, zdravotni stav obeti dolozena lekarskou zpravou, ozbrojena skupina .... co dodat ...

v zemi kde je kazdej v talaru nebo v uniforme s pravomoci roven pravni odpovednosti chovance v blazinci nelze nic jineho cekat ...

v normalnim pravnim state by samozrejme zadny policajt, prokurator nebo soudce nemohl byt nikdy prohlasn za nesvepravneho v momoente kdyby spachal nejaky trestny cin v ramci svych pravomoci ale byl by po pravu odsouzen

blazna staci zavrit do blazince nebo sveraci kazajky aby prestal byt nebezpecny ...u tech ostatnich stejneho statusu pravne neodpovednych si nejsem jist ...
0 # Kedul 2019-09-02 20:43
...a to je take zasadni a vyznamny rozdil mezi soukromym a statnim sektorem ktery dusi cele lidstvo a vyvoj a ekonomiku atd. .... v soukromeme sektoru je pravidlem ze kdo za neco osobne zodpovida dostava vice penez za svuj vykon nez ten kdo za nic osobne nezodpovida. Za vyrobu zmetku padaji vzdy na nekoho nejake sankce a jsou okamzite prijata opatreni pro napravu aby se to neopakovalo a vyrobek byl bezvadny stejne jako sluzba a tim padem bylo vice spokojenych zakazniku.
Ve stanim rekne ourada bude to takhle a vodted ses chte nechte obcanku klientem nasi masinerie, nidko nic nekontroluje nikdo neni za nic odpovednej ale obcanku podrid se a jeste bud rad ze sme s tebou jen takto zametli ...ti s nejvetsim platem nic neridi nic nevi nic nekontroluji za nic nezodpovidaji a kdyz je problem odstrani se clovek ne problem a neni clovek neni problem ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 15:00
Mají to v rukou Bradáčová se Zemanem :


www.forum24.cz/.../

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 15:03
ANO, ani v tomto smutném příběhu vrchního velitele ozbrojených sil České republiky nebude líp! J.K.

www.forum24.cz/.../
__________
Nám stačilo vidět jeho projev a stání při jmenování nového ministra kultury.
Je to troska a je tragédií, že tady může dělat presidenta. Všude jinde by byl v domově důchodců s pečovatelskou službou.

Ve Varšavě bylo dobře vidět - že máme nejhoršího presidenta z celé Evropy.
Poděkujte těm (blbům), co ho volili. Ještě i podruhé.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 15:04
Po půl století poznala otce :

novinky.cz/.../...

________
A zjistila, že je to bezcharakterní grázl. Inu, takový - typický - soudce krajského soudu...

Hodnocení vlastní dcery :

„Je docela úsměvné, jak můj otec u soudu apeloval hlavně na mé svědomí tím, že je přece nemožné, aby dcera po otci vymáhala náklady řízení. Zřejmě si dosud neuvědomil, co napáchal na mé matce a na mně jako dítěti. Vlastně to pro něho dopadlo velmi dobře, nemusí nést následky svého naprosto bezcharakterního jednání,“ sdělila žena.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 15:14
Rekapitulace estebakovy dotacni kradeze:

StB ma v CR vetsi moc nez Statni zastupitelstvi a proto se ho vsichni SZ boji a meni na posledni chvili sva rozhodnuti!!!

1) Policie ČR žádala dvakrát sněmovnu o vydání Andreje Babiše k trestnímu stíhání. Pokaždé byl sněmovnou vydán. Od počátku případ dozoroval státní zástupce Jaroslav Šaroch. Ve věci vlastnictví Čapího hnízda premiér opakovaně veřejně lhal.

2) Vyšetřování trvalo více než tři roky. Uskutečnily se prověrky postupu státního zástupce i Policie Čr, které neshledaly v samotném vyšetřování pochybení. Vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová v dohledové prověrce konstatovala, že vše brzdí zejména obstrukce ze strany obžalovaných, kteří neposkytovali policii požadované materiály.

3) Některé otevřené zdroje uvedly, že nebyla vyslechnuta premiérova manželka. Důvodem omluv měly být její zdravotní potíže. Mezitím Monika Babišová doprovázela premiéra na zahraničních cestách a rozesílala po sítích rozverné fotografie ze svých soukromých akcí a cest.

4) Nepodařilo se vyslechnout Andreje Babiše mladšího. Premiérův syn byl těsně před doručením obvinění odvezen na Ruskem okupovaný Krym. Posléze se přemístil do Švýcarska , kam za ním vloni v listopadu otec zajel na partii šachů. Normálně se tomu říká ovlivňování svědků. Od té doby otec vážně nemocného syna nenavštívil. Stíhání premiérova syna poté policie vyloučila k vlastnímu řízení.

5) Státní zástupce Jaroslav Šaroch měl na posouzení důkazů shromážděných policií proti předsedovi vlády a dalším obžalovaným dlouhou dobu. V případě nedostatku důkazů mohl vyšetřování dávno zastavit. Místo toho ještě vloni odmítl žádost premiérových obhájců o zastavení trestního stíhání a opakovaně žádal o prodloužení termínu vyšetřování.

6) Změna právního názoru státního zástupce Šarocha přichází tři měsíce po výměně na postu ministra spravedlnosti.

7) Další vývoj má v rukou vedení Městského státního zastupitelství v Praze a také Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.
Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 15:16
Prvni uspech komunistu!
Z
novinky.cz/.../...
__________
Třeba ho odstraňují proto, aby sochu snáz naložili na náklaďák....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 15:17
Proc tam nezridi LAVICKU pro kojici matky a opijejici se prezidenty?
Z
blesk.cz/.../...
____________
Dobře udělal.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 17:10
"Opička" z MSp resignovala :

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 19:11
Buresova kauza:

Nikdo nerozumi rozhodnuti Sarocha, ani prezident, ani Bures a ted ani Benesova!
Bures si sel asi postezovat, ze nevi, jak si ma vykladat ten "darek" k narozeninam.
Takovyhle APRIL a to v zari!!!
Z
blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.