Řidičky... Asi jako političky...

Ženy jsou opatrnější řidičky, jezdí bezpečněji a ne tak agresivně...  Více žen do politiky !! Jsou nezkorumpovatelné, pečlivé, čestné... 

Už jste také někdy slyšeli tyhle feministické bláboly ?? 

Pokud jde o řidičky, stačí se podívat na zprávy jen za poslední dva měsíce. 

Dvě nejvážnější dopravní nehody, a to za celý rok, při kterých bylo nejvíce mrtvých - tedy 4 a 4 - zavinily - ženy, řidičky. Ty, co jezdí tak "kulantně, neagresivně, opatrně..." 

V Černožicích, na přejezdu - v červenci - a u Hodonína, při návratu z dovolené. Každá z těch nehod naprosto zbytečná, při každé z nich - všichni mrtví !! To už tedy stojí za zmínku, to se - na rozdíl od těch "opatrných, neagresivních" řidiček - opravdu běžně nevidí. 

Každý automechanik vám - i bez výzvy či naléhání - začne (rád) vyprávět, pokud s ním chvíli strávíte, jaká zrasovaná auta vozí do servisů ženy - řidičky. Říkají obvykle : Až na pár pečlivých výjimek, jež přesně postupují podle návodů - úplně bez citu pro věc. Pokud ovšem s autem občas také nejede její manžel nebo některý mužský kolega. 

Chlap si všimne, že mu prokluzuje spojka nebo že ten motor nějak divně řve - ženská jezdí, dokud to jde... Totéž brzdy, provozní náplně - prostě - cokoliv. Nemají pro to jednoduše buňky. 

Více žen do politiky !! Na rozdíl od mužů nekradou, jsou pilné, pracovité a svědomité... 

Tak tady se stačí jen velmi zběžně podívat na Babišovu squaw skvadru - a hned je každému jasno. 

Pokorná - Jermanová - coby středočeská hejtmanka - číslo jedna. 

Prodejná jak stará děvka (napřed v ODS, teď u Babiše - vždy tam, kde jí něco hmotného kyne, pokud možno, co nejvíc...), o deset let mladšího manžela - holiče "vybavila" služebním autem hned při nástupu do funkce, a později, po průšvihu v médiích, aspoň kartou na benzin. Prý ji denně vozí... Jistě - madam asi neumí řídit … no, aspoň nevjede přímo pod vlak - jako ta v Černožicích... 

Hejtmanka karlovarská - číslo dvě. Vildumetzová. Její jedinou - zato zcela dostatečnou - kvalifikací - je obdiv k Babišovi. To přeci musí (aspoň v hnutí ANO) úplně stačit... Na jakoukoliv funkci. 

Číslo tři - Dita Charamzová : Nafintěná Barbína, co o životě u nás neví zjevně vůbec nic. A pak má něco prosazovat v evropském parlamentu. 

A tak dále, a tak podobně. Tak bychom mohli jít - jednu od druhé... 

Vzpomínáte na Lucii Talmanovou ?? Dnes už po ní ani pes neštěkne. Tak významný byl její přínos do politiky... Jediné, co skutečně předvedla - bylo nemanželské dítě s Topolánkem. 

Další kapitola sama pro sebe : Soudkyně. Mimochodem profese, která se pro ženy naprosto, ale naprosto nehodí. Přesto jich je tam jako sena. A - podle toho to pak také vypadá. 

Jistěže jsou ženy jiné než muži - ale že by o tolik lepší, natož pak v profesích, ve kterých se dříve prakticky nevyskytovaly ? 

No - nejsou. 

Ženám obvykle chybí především rozhodnost, samostatnost, odvaha, chuť podstoupit riziko - i riziko rozhodnutí - a zejména pak : Schopnost jít s kůží na trh, tedy  za své přesvědčení do konfliktu - a v tomto konfliktu věcně obhájit a podržet svá stanoviska, a to především proti silnějším. 

Všude, kde je toto potřeba - ženy selhávají. A pro takové profese se nehodí. 

Jistě - a samozřejmě - jsou i výjimky. Ale ty jsou v řádech jednotek procent. A těm nikdy nikdo nebránil, aby se - i v takto náročných profesích -  uplatnily - jen proto, že jsou ženy. 

_____________________

_____________________

 Příklad další jedné "svědomité a opatrné" řidičky : Nejen že jela ožralá jako kára, ale ještě i s malými dětmi. To se u chlapa opravdu vidí málokdy - takový hazard, i za nezletilé...  Když auto rozmlátila, pokračovala dále pěšky... Zase - I s dětmi... Ty to měly celou dobu na očích - jako zářný příklad pro dospělost. 

To bude asi ta svědomitost, zodpovědnost, opatrnost, píle a pracovitost, o kterých blouzní feministky - a mužští tupci, co by se rádi zavděčili, jim bezděčně přitakávají - aniž vlastně vůbec ví, o čem je řeč... 

 

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/namol-opila-ridicka-nezvladla-auto-a-nabourala-v-aute-vezla-dve-deti-40295128

 

________________________

________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-03 19:10
Jsou dál než StB :

novinky.cz/.../...

Starej Seaton a dva divoši by měli radost. V divočině a stále v bezpečí ? O.
____________
Vývoj nezastavíš, neblázni …
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 05:47
Při nejrůznějších příležitostech se Zemanova ochranka úmyslně staví tak, aby vytvořila zeď, která znemožní natáčení. A co víc – pokud to udělat nemůže, vydává novinářům přímo zákaz pořizování záznamů.

www.forum24.cz/.../


P. S.
www.youtube.com/watch?v=KtpVbVBah9k
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 05:48
Pošlete Koněva Putinovi …

Očima historika: Pošlete Koněva Putinovi!
www.forum24.cz/poslete-koneva-putinovi/

Atentát na Evropu národů
echo24.cz/a/SHyxW/atentat-na-evropu-narodu
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 05:49
Soudní znalci - bezcenní, jako celá justice :

8 odborníků - znalců v různých oborech vydalo zprávu, která je v přímém rozporu s realitou.

Osm odborníků - znalců v různých oborech vydalo zprávu, která je v přímém rozporu s realitou.

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 06:02
Zaplaceni odbornici - znalci:

Toto je dnesni realita.

8 odborníků - znalců v různých oborech vydalo zprávu, která je v přímém rozporu s realitou.

Pak se nelze divit spatnemu zdravotnimu stavu obyvatelstva, kdyz Buresove uplati "vyzivove znalce", aby vydali zpravu, ze chleba, maso a salamy (produkty Agrofertu) jsou potrebne pro dobry zdravotni stav cloveka.

Presny opak je pravdou!!! Z.
0 # Kedul 2019-09-04 06:11
Quoting Ing. Jiří Fiala:

8 odborníků - znalců v různých oborech vydalo zprávu, která je v přímém rozporu s realitou.


FAkt me "strasne vadi" kdyz si obvineny obzalovany nebo odsouzeny dela pomoci falesnych posudku ze soudce prdel ... (pozn ironie)

Ne nezajima me janousek a jeho podplacene posudku ani trochu ... ma pravo se branit proti justicni mafii jakoukoliv cestou at udelal cokoliv to hodnotit nebudu ...

Co je hnus a svinstvo nejvetsi je totiz opacne zneuzivani posudku, za penize nas vsech tezce pracujicich danovych poplatniku si banda smejdu v uniforme a talru zaplati jakejkoliv lzivej posudek a s tim operuje jako s pravym a odsoudi pomoci neho na koho ukaze .... klidne i neexaktni pavedecky posudek z oblasti nevedecke neexaktni psychiatrie na osobu obvineneho ... zitra 5.9.2019 v 9 ve Zdare se muzete presvedcit jake svinstvo je schopna vyplodit s cilem znicit otce ditete a celou rodinu Mouckova a spol ...
0 # Kedul 2019-09-04 06:16
Pripominam ...bylo ji nekolikrat podano, ze je podjata .. dodnes o sve podjatosti naschval nerozhodla a tvari se ze namitka podana vubec nebyla!
Odmitla vydat kopii verejne casti spisu obzalovanemu a to nekolikrat coz je zcela proti trestnimu radu, obzvlaste v situaci kdy tuto cast spisu zverejnila sama jiz davno bez vylouceni verejnosti!
Sama si vymyslela skutek, ktery nejde a nesel spachat!
Ve zrusenem rozsudku lhala jako kdyz jej o vanocich tiskla ... asi 5 novych primych dukazu podanych prave v den jeho vyhlaseni samozrejme zcela ignorovala vcetne fotografie mista ktera prokazala nae vsi pochybnost ze policajti lhali do protokolu a celou dobu mari vysetreni a objasneni veci a snazi se lzive tvrdit, ze to prej spachat podle nich slo aniz by to nejak prezkoumatelne dolozily ...
Ignoruje zcela ustanoveni trestniho radu a nechce a nedela co ma!
Predvolala obzalovaneho az den po hlavnim liceni!...
0 # Kedul 2019-09-04 06:21
.. v protokolu o tomto hlavnim liceni uvedla, ze ma Mouckova zato ze nedostavenim se obzalovany se vyhyba pry trestnimu stihani a ze bude kontaktovat policii. Snadno lze dohledat!
Mouckova zautocila spolu s prokuratorkou Hudcovou, fizlackou Hudcovou, psychopatem fizlem Laznickou, atd atd jak na obzalovaneho jiz v ramci pripravneho rizeni tak i na jeho nezletilou dceru, dodnes Mouckova velmi hrube zneuziva svych pravomoci a od sveho utoku na tuto neupustila a to ani pote co na ni a jeji spolupachatele obzalovany podal trestni oznameni! Ten zruseny smesny "rozsudek" byla jasna pomsta a dalsi duvod pro jeji vylouceni ... nema co soudit tuhle vec a nejspis kohokoliv ... uz 4tym rokem nezakonne soudi Mouckova primitivni precin, tedy davno promlcenou vec, ktera ani precinem neni a nemohla byt spachana ani teoreticky! duvod je jasny . .zcela financne vycerpat poskozeneho jeji trestnou cinnosti aby se nemohl branit odvolani ma dovolanim...
0 # Kedul 2019-09-04 06:26
... jeste jedna z pohledu karneho vazna vec ... nezakonny rozsudek ji byl zrusen pred pulk rokem .. dodnes nebyla schopna splnit ani jednu z veci kterou ji soud ulozil!!!! a to i presto, ze se v tom "rozsudku"jiz priznala, ze neni shcopna komunikovat s prokuratorkou a proto ze priznava brutalni prutahy v rizeni ... jelikoz tyto zcela bezduvodne neomluvitelne proutahy jsou minimalne 1,5 rocni (neochota provest dukaz, neochota policii vybraneho policejniho znalce provest dukaz v terminu a trvalo to rok nez neco udelal a ani to soud neakceptovala zase mu to vratil a tim vznikly dalsi mesice prutahu pricemz druhy pokus rovnez skoncil mnohem vetsim fiaskem ale to soud nezajimlo jiz keci mu staci, trikem spocivajicim v tom ze nebyl naschval zadna znalecky posudek ale pouze vyjadreni policajta .. lzive samozrejme jak jinak ...nic nevysvetlil nebyl ani vyslechnut namitky a technicka fyzikalni fakta ignorovany)...
0 # Kedul 2019-09-04 06:31
... proste brutus ... jo a kdyby to nekoho zajimalo ... policajt hend napocatku uvedl do protoklu celkem nekolik cisel co pry meril misto cinu .... dulezite jsou ale cisla celkem 2 ... a to je rozmer delky a sirky mista, kde k udalosti melo dojit ... je to take jediny rozmer mimo tedy vysky delici steny, ktery byl pouzit pro snaze nejak dokazat ze je mozne to spachat .... obe hodnoty nejsou spravne ... nejsou mimo o milimetry centimetry .. ale o cele desitky centimetry .. delka pak kabinek je totiz policajtem umele prodlouzena o temer pul metru!!! toje samozrejme podvod ... sprosty a ubohy ... ce to slavne souzeni a "vysetrovani" je tak zcela k ho..u nebot vychazet pro smulaci ze zcela vadnych rozmeru je k nicemu a nic to tedy neprokazuje... ani odvolacimu soudu ale tahle lez nejspis moc nevadila prestoze citil ze to tak je a tudiz bez oduvodneni priznal zruseni podle B i C ... a ten rozsudek zrusil uplen v celem rozsahu ...
0 # Kedul 2019-09-04 06:37
.. Mouckova samozrejme tuhle narazku dodnes nepochopila .. nepochopila ze ji taktne a pro nezasvedcene nenapadne naznacila .. holka mas tam uplny lejno ... kasli na to .. to nedas ... ja vim umis pekne psat romany uhledne a slovosled taky dobrej to ti pochvalime at si zachovame tvar ("oduvodneni soudkyne se neda nic vytknout" je jedina veta ktera to komentuje ... blbec si mysli ze jej tim chvalite inteligentnimu by to doslo v kontextu dalsich vytek a predevsim v kontextu oduvodneni odvolani kde je rozebrano prvni posledni a poukazovano na vynechavani dukazu a lhani soudkyne do oduvodneni...)...
a rovnez pripominam sama Mouckova napsala do rozsudku. Je vinen a dale pozornemu ctenrai ale neunikne odstavec ve kterem se dozvi ze statni zastupkyni navrhovanu skutek se neprokazal! Nicmene poskozene zpusobil vaznou ujmu na jejich pravech protoze tato projevila vstupem do kabinky vuli mit soukromi a jedna se o ...
0 # Kedul 2019-09-04 06:42
... ano vazeni takto oduvodnuje svoje nesmysli Mouckova .. prvne prizna, ze podana obzaloba nema sanci byt prokazana. Sdeleni skonci a pokracuje vetou uplne opacneho vyznamu kde rozebira na zaklade teoretickych nasledku ktere by mohli nekomu vzniknout kdyby se prokazala ze vlastne je obzalovany vinny.... rika se tomu schizofrenie

dukaz sporem .... jelikoz se obzaloba neprokazala pak je vinnym ze zpusobil vaznou ujmu na pravech
obratme vyrok a dostaneme rozsudek... jelikoz se obzaloba prokazala pak je nevinny nebot nezpusobil vaznou ujmu na pravech
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 05:52
Benešová: Nepochopitelné, neslýchané. Postup kolem Babišovy obžaloby svědčí o stavu státního zastupitelství

denikn.cz/.../?ref=tit1

ct24.ceskatelevize.cz/.../...

_____________
A státní zastupitelství o stavu celé justice. Nejhorší v Evropě.

Za Babiše se krize jedině dále prohloubila, on sám o justici vůbec nic neví -a není schopen s ní něco (cokoliv) udělat. Jediné, na co se kdy vzmohl, je rozhazování státního rozpočtu, zadlužování budoucích generací - a na justici zoufale nikoho nemá, což bylo výrazně vidět ze všech, které tam zatím dosadil.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 07:02
Breznev a Zeman:

Breznev se dozil 76 let (1906 - 1982).
Zemanovi bude v zari 75 let (1944 - 2019).
Dlouho to ten komunisticky aparatcik nevydrzi! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 07:59
V křoví a s krávou... Škoda, že nenapsali, z kterého soudu byla...

blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.