Ještě daleko horší, než jste si dokázali představit

Shodou okolností, z obou nástupnických států bývalého Československa zaznívají v současnosti stejné hlasy ohledně stejné problematiky : Justice, policie a jejich stavu.

 A jsou to hlasy zděšené a děsivé. A hlavně - velký pozor … Už od žádných "extrémistů", ale oficiálních představitelů - justice, či - v případě Slovenska - dokonce celého státu. 

Vyšetřování Kuciakovy vraždy až nyní konečně přináší výsledky - a ty jsou - jak se slovenští představitelé vyjadřují - naprosto děsivé. 

Když je shrnu, říkají asi toto : Mafie ovládala (a do značné míry ještě stále ovládá) justici a policii. Tyto státní orgány moci, placené z peněz všech daňových poplatníků, sloužily jako prodloužená tykadla mafie na špinavou práci - a likvidovaly, na zakázku, nepohodlné osoby, podle toho, jak si mafie zrovna přála. 

To je, prosím, ještě výrazný posun i oproti Itálii, tradičně známé jako mafiánská velmoc, kde mafie do státních struktur tímto způsobem nikdy neprorostla a vzmohla se tak maximálně na podplacení několika úředníčků, aby ti měli zavřené oči před jejími kšefty. 

Camora se bude jezdit učit na Slovensko, jak to pořádně "rozbalit". 

Volně cituji jen několik úryvků, jež zazněly z úst oficiálních představitelů : 

"Při začátku vyšetřování Kuciakovy vraždy měla mafie - zde především mafián Kočner - denně přímé informace o průběhu vyšetřování …" (A to se, prosím, vyšetřování účastnily samé "elitní útvary" slovenské policie a prokuratury... Navíc za situace, kdy se náměstí plnila rozzuřenými demonstranty)

Při vyšetřování bylo těžké odlišit, kde vlastně státní aparát končí - a mafie začíná. Byly do sebe tak vzájemné prorostlé, že ani v zemi zorientovaný pozorovatel, ba dokonce ani vlastní příslušník státního aparátu, nevěděl, kde se ještě - či už - pohybuje. 

Kočner měl "svou opičku", jak se vyjádřil, přímo ve funkci náměstkyně ministra spravedlnosti - tedy v podstatě nejvyšší možné krytí, jaké si lze vůbec představit. 

Této "opičče" (Monika Jankovská) poslal (a ona jemu) přes tisíc SMS - ona ještě měla vzápětí tu ubohost  (protože to už ani nelze nazvat drzostí) prohlásit, že ho vůbec nezná... 

(Pozn. Napadá mě - nominantka vládní strany Smer - tedy slovenské sociální demokracie - a její hesla : Ženy do politiky !!! Jsou přece tak čestné, neúplatné, že ?? - na rozdíl od prohnilých mužů...)

Takže si to shrňme : Na Slovensku - prostřednictvím oficiálních státních mocenských orgánů - vládla ve skutečnosti mafie, pro kterou nebyl žádný problém kohokoliv beztrestně fyzicky zlikvidovat - proto to také dělala a přišlo jí to normální. 

Protože jinak by nikoho ani nenapadlo nechat někoho fyzicky zlikvidovat kvůli pár článkům - zas tak zásadní nebyly.

(V tomto ohledu bych vyzval slovenské mafiány : Učte se, chlapci, u nás v Čechách - co všechno může politik bez problémů ustát a nerezignovat, ať si o něm píše, co kdo chce... a nemusí si ani špinit ruce nějakou nevinnou krví... )

Tyto poměry - až po skoro dvou letech - byly - alespoň částečně - rozkryty a oficiálně pojmenovány - čerstvou slovenskou prezidentkou - jako "děsivé a daleko horší, než si kdo dokázal předtím představit..." 

Přitom se vsadím, že kdyby předtím někdo něco takového o slovenské justici a policii psal, jistě by dostal nálepku psychopata nebo extrémisty, který slyší trávu růst a hledá problémy, kde nejsou, případně hrubě pomlouvá a uráží čestné a spravedlivé státní orgány... 

Teď je tedy "uráží" nejvyšší představitel státu - slovenská prezidentka. 

_____

No - a teď  - západní část bývalého Československa, aneb : Co my tady … 

Pravda, asi proto, že nejsme tak horkokrevní - politické vraždy se tu nepáchají - nebo aspoň ne tolik.

Jsou přece i jiné, kultivovanější způsoby, jak se zbavit nepohodlných kritiků... 

Tak třeba znalecké posudky, zinscenovaná trestní stíhání, mediální kampaně... 

Stačilo by na Kuciaka vystavit posudek, že je to psychopat a blázen, který má vidiny a slyšiny - a není tudíž třeba se jím vůbec zabývat - a Kočner si mohl ušetřit špinavou práci... 

A následně i rozkrytí své sítě na MSp a v policii... Protože vražda - ta na sebe vždycky přiláká nechtěnou pozornost - jako právě tady. 

Přesto :  - máme tu kauzu Babiš - a ta se stará o v podstatě stejné skandály s velmi podobným scénářem, byť zatím ta krev, co mají laciní novináři tak rádi, tu, pravda, chybí... (Nemusí dlouho).

"Nezávislé" státní zastupitelství 4 roky "vyšetřuje" - aby nakonec nic nevyšetřilo a "změnilo právní názor" - přičemž poměry, které kolem toho panují, vyděsily i samotnou ministryni spravedlnosti, jež 

 

 

"Nejnovější vývoj v případu označila za rozpačitý a práci státních zástupců za nepochopitelnou a neuchopitelnou"

 

Kdybychom to napsali my, tak jsme přece extrémisté, stránky, šířící nenávist .. A nedůvěru ke státním orgánům.. 

Jenže - ona to říká ministryně, zodpovědná za ten samý resort. 

Špína a ubohost státního zastupitelství, po léta důmyslně ukrývané koupenými novinami a novináři, najednou lezou na povrch. A je to pravda ještě mnohem horší, než na jakou byla většina veřejnosti, ohlupovaná právě těmito masovými médii, připravena. 

Můžete jim za to poděkovat. 

Za to, že vás, co nečtete tyhle stránky, tak umně a po tak dlouhou dobu, udržovali v naivitě a hlouposti, jako malé děti, které maminka nepustí ven. A zavírá je doma, do sklepa. 

A děti si myslely, že krom sklepa už nic není - a že sklep je  to nejlepší, co lze vůbec zažít... 

Chápu že pak, když někdo jen pootevře dveře, je záblesk světla tak zdrcující a neúnosný... 

 

 

____________________

____________________

 Slovenská ministerská "opička" z vládního - Ficova - Smeru. 

 

_________________

_________________ 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 07:56
Bures a Justice:

Bures o justici nic nevi a vedet nechce. Jemu staci, ze osoby pracujici v tomto rezortu jsou ochotny za penize delat to, co si on preje k vladnuti!
Inu nekdy musi jit i zakon stranou!!! Z.
__________

Někdy - skoro pořád. Jen když se - vzácně - požadavky mocných se zákonem shodují, pak (náhodou) platí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 07:57
Vylouceni Sarocha z kauzy Capi hnizdo:

Pokud Benesova tvrdi, ze "Nic jako koncept neexistuje", tak Saroch nezna svoje povinnosti a musi ihned opustit tento pripad neopravneneho rozkradani evropskych dotaci!
Co na to pani Bradacova - dozorujici VSZ??? Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 07:58
Rozbourene Statni zastupitelstvi v CR:

Tak to dopada, kdyz vezme statni zastupce UPLATEK za to, aby zmenil na posledni chvili o 180° sve rozhodnuti, popirajici zavery vysetrovatelu a jeho predchozi vyjadreni!
NSZ Zeman pujde na koberecek, s nim Bradacova a budou padat hlavy! Saroch uz ma vydelano!!!
Z
ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Kedul 2019-09-04 09:10
A kdy se zacnou konecne revidovat rozsudky, usneseni a zahajeni trestnich stihani obzaloby a jine cary bezceneho papiru aby se skoda zpusobena obetem neprohlubovala? Kd yse zacne zavirat na stanich zastupitestvi spravedlive systemem padni komu padni za zneuziti a nadrzovani a kriva obvinovani a pomluvu? Tedy jak to rychle a spravedlive podle zakona udelat ptate se ... no vezmete proste adresu statniho zastupitelstvi na mape tam prijedete a vsechny koho tam najdete kdo tam predstira tu "praci" nalozite v poutech do antonu a odvezete do vysetrovaci vazby ... vezte ze v prvnim spise co tam bude nekde lezet se tech materialu pro uvaleni vazby na mafiankna najde vic nez dost ...tedy pokud to nebude zrovna kovany recidivista nejake mensiny ktery se prisel na fizlarnu jen drze ponekolikate priznat a naucene vseho litovat aby se ohral pokecal se soudcem a odesel vysmatej s dalsi podminkou jako vzdycky...
0 # Kedul 2019-09-04 09:13
Pokud by mela ministrine zajem .. muzu dodat pisemny dukaz trestny cin nadrzovani a zneuziti pravomoci na NSZ
muzu dodat jiny s tou saou kvalifikaci nekolika okresnich krajskych a prazskeho satniho zastupitelstvi
no suma sumarum kdzy to tak pocitam kilo od kusu mesicne se usetri tak muzu v pripade zajmu dodat material pro usetreni shruba 30 az 40 milionu mesicne statu na mzdove naklady osob ktere nemaji na statnim zastupitelstvi co pohledavat protoze se dopustili trestnych cinu ...
0 # Kedul 2019-09-04 09:18
to NSZ je fakt vyzivne ... trestni oznameni oznacily za soucast obhajoby .. nakej Hajda ...
inu zaslano sakumprask presne ve stejnem zneni na papire ze stejneho baliku stejnym pismem na stejne tiskarne vyjete na oddeleni policie v havl brode ... ta jej normalne prijala normalne zacala vysetrovat a po par tydnech dokonce oznamila vec statnimu zastupci ... ten bohuzel zjistil ze je prus..r s Hajdou ktery jej lzive oznacil za neco jineho ... takze poslal okamzite spolupachatelum do Zdaru ze to maji dosetrit obvinit oni ze jsou prej mistne prislusny ... hmm pachatelka zije v brode cin se stal v brode spolupachatle nadrzovaci jsou ze zdaru a jsou vylouceni logicky z veci same ale mistne prislusni jsou anjednou ve zdare ... odlozeno s "oduvodnenim"ze to se podrzte dukazy ktere jste predlozil jste pouzil uz i jako soucast obhajoby a proto se nebudou brat v potaz a muzete se obhajit pred pachatelkou u soudu... perla za perlou ...
0 # Kedul 2019-09-04 09:20
.. a kdoze to udajne naridil ze staniho zastupitelstvi to prehodit do mistne neprislusneho prolhaneho zdaru? ... to se mile deti nedozvite... to tam zamorejme fizlove ani prokuratori zdarsti ani jini neuvedli!!!! nikdy a v zadnem dokumentu ... zadokumentovano podepsano pchateli ... staci jen chtit odpovedne osobe je dostat do teplaku .. zadnej problem s dukazni nouzi tam neni ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 11:01
ČERSTVÝ ZÁŽITEK
( komentáře povoleny)

Dnes (4:9:2019 ) jdu takhle po ulici krajského města ,
Když tu vidím nad chodníkem pootevřené dveře rozvaděče ( domovní kabelový přívod).
Jako elektrotechnika mě přemohla zvědavost a zkusil jsem - otevřeno .
Pojistky maso - proudy schopny usmažit každého na dotyk..
Rozvláčný úvod odpusťte , je k pochopení situace potřebný.

Ihned jsem zvedl 158 a žádal hlídku (- raději státní, snad méně tupou ) k odstranění nepořádku.
Pravda - v centu města dorazili dva ( asi si vzájemně svědčí) za 6 minut.
A hned do mne : proč to otvíráte !!? Vůbec netušili, proč jsou pozváni - tedy chránit.
Téměř došlo k bezdůvodnému vyhrožování z jejich strany.
Lustraci jsem musel strpět - starost o problem byla viditelně vedlejší.
Skrčkovi v monterkách ČP , ověšenému plnou zbrojí , říkám :
" Pane , vy jste ve službě a jestli tomu nerozumíte , tak jděte do školy. "
- Víte, s kým mluvíte ? "
- " jistě , jste ta parta, co bezdůvodně přepadává pokojné občany !.

Vystrčil tykadla a raději šel k autu.
Setkání jsem dokončil s tím druhým - klidnějším.
Podle pozdější informace firma E.ON také o problem neprojevila valný zájem.
Shrnuji tedy :
o život nám ne že nejde , ALE JDE.

+F+
0 # Kedul 2019-09-04 12:10
Jako malej .... tolik let je znate a stejne je zavolate ... znate ten vyrok podvedes me n krat hanba tobe podvedes me n + 1 krat hanba me?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 18:50
Mr. KEDUL - odpověd.

Pane , svým příspěvkem nemám úmysl být s někým vepři.
Účelem bylo jednoznačně předvést jejich neschopnost a profesní malost -
jako parazitů.
Současně očekávám, že můj příklad z denní praxe poněkud probere příslušníky
standardního stáda, kteří stále ještě věří, že PČR je jim ku pomoci.
Tento jistě nikoliv laciný spolek - lže, krade, podvádí a terorizuje ty, kteří si nemohou krýt záda.
K tomu všemu máme ne dojmy, ale bohatou dokumentaci, vč. videa.
Takže zbývá " sámoška " , to jest svépomocná obrana !

+F+
0 # Kedul 2019-09-05 17:28
samoska :-D

Jaja ... jiz 2 svedci mi potvrdili a sami zmerili ze kabinka v laznich kterou meril frajer Moravec z Noveho Mesta na Morave ... jiz 4 roky se nejak pokouseji vyrabet na podklade tohodle nesmyslu dukazy zmetci ... fakt padli na hlavu ... nema rozmery 180x120 .. ale jen 140x110 .. od tech 110 odecteme 30 na "lavicku" a mame to stastne cislo praveho rozmeru ... a Mouckova stale kvoka stale kvoka stale kvoka ze prej bude verit fizlovi a n fotkam a svedectvim jinych... no maji co chteli ... me jiz staci zadat znalecky posudek a natocit video skutecneho stavu rozmeru a lavicky aby nebylo pochyb ze kecaj a ze je ten posudek potreba udelat ... a voala maji prus..r minimnalne s promlcenim .. dobre jim tak ... zmetkum prolhanym ... tyrat rodinu nevinneho 4 roky naprostou smyslenou hovadinou .. no urcite se jedna o "mimoradny" pripad a sytem "funguje"... jak muze osvetlit technickou otazku neproveditelnosti skutku dalsi revizni sexuologicky posudek? nechapu ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 11:02
HRA vadi - nevadi a plati - neplati:

Nejdrive SZ zjistovalo, jak bude siroka verejnost reagovat ne skandalni Sarochovo prohlaseni.
Ted nastane diskuze pravniku a radoby pravniku, zda-li je toto prohlaseni platne ci nikoliv!!! Z.
0 # Kedul 2019-09-04 14:01
Quoting Ing. Jiří Fiala:
HRA vadi - nevadi a plati - neplati:

Nejdrive SZ zjistovalo, jak bude siroka verejnost reagovat ne skandalni Sarochovo prohlaseni.
Ted nastane diskuze pravniku a radoby pravniku, zda-li je toto prohlaseni platne ci nikoliv!!! Z.


Rika se tomu bezpravi.... mam cerne na bilem od nake blbky z jihlavy potvrzeno ze ... podnet k vykonu dohledu uzavira stim ze na to uplne kasle protoze "podle vyhlasky nebo nakeho nemsyslu cislo blablabla neprislusi zadnemu satnimu zastupci aby jakkoliv prezkoumaval rozhodnuti jineho statniho zastupce a proto si to posly treba o stupen vejs tam se ti vysmejou taky jak s tebou vyjebali"
tady zse melou ze prej s dava neco nekomu ke schvaleni nebo co jako ve skolce pani ucitelce nesvepravne deti .... bud jak bud jedna se o dvoji metr tedy bezpravi ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 11:03
Slovenska "opicka" a Bures:

Stejne jako Jankovska po 1000 SMS s Kocnerem prohlasila, ze Kocnera nezna, tak i Bures nekolikrat vychvaloval svuj nejlepsi projekt - Capi hnizdo a pozdeji prohlasoval, ze to neni jeho napad!

"Opicka" uz neni ve funkci, ale Bures se jako opicak drzi stale na vetvi!
Musi prijit hlasita DEMONSTRACE, ktera ho z te vetve "setrese"!!! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 16:29
Šance na podmínečné propuštění je loterie, záleží na stavu věznice i na vůli soudce
reflex.cz/.../...

_______
Loterie, kde vyhrávající losy jsou dávno před zahájením rozebrány...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 16:30
kontinuita komunistického práva :

Rodinu prchající z NDR totalitní moc rozbila, rehabilitaci český soud odmítl

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 16:30
Za vše mohou znalci, uzavřelo případ státní zastupitelství

ceska-justice.cz/.../...

________
Tak fajn, a co s nimi státní zastupitelství udělalo ???
0 # Kedul 2019-09-04 18:52
Quoting Ing. Jiří Fiala:
Za vše mohou znalci, uzavřelo případ státní zastupitelství
Tak fajn, a co s nimi státní zastupitelství udělalo ???



Jak co s nimi udelalo? A co udelalo proto aby se znalci uplne vyskrtnuli z trestnich rizeni? Treba jen proto aby musel policajt sam zacit vysetrovat zda je hodnoverny nefalsovany primy dukaz toho ze se cin vubec stal nebo aspon mohl stat? Dneska kdyz nic nema tak povola "znalce" psychiatra na obzalovaneho aby mu nejaky "dukaz" o jeho vine a motivu napsal ... za to fakt znalci nemuzou ... a taky nemuzou za to ze kdyz napisou o bily zdi ze je cerna a daji na to razitko ze tomu kazdej mafianek z justice hned veri a dokud si protistrana neobjedna posudek s razitkem kde je napsano ze ta bila zed je bila tak to tak proste prej neni ... to fakt s ruznymi obory nema zadnou spojitost ... jsou veci ktere proste zvrladne kazdy kdo ma maturitu a musi zvladat...
0 # Kedul 2019-09-04 18:53
.. a pokud nezvlada pak jsou celkem 2 moznosti ... bud je chybou celeho ssytemu ze se takovej tydyt vubec dostal az na prava a nema na statnim zastupitelstvi vubec co pohledavat a nema mit co vysokoskolskej titul .. druhou moznosti je ze naschval dela ze tomu nerozumi a umyslne lze a tedy nem na stanim zastupitelstvi rovnez co pohledavat ... zadna jina moznost tu neni ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-04 18:51
KSCM = rudy zrudy:

Takto by dopadly osoby, pokousejici se uprchnout z komunistickeho rezimu KSCM.
Z
„Maminka zůstala ve vězení rok. S tatínkem se musela formálně rozvést. Vyhrožovali jí, že pokud to neudělá, bude její syn, můj mladší bratr, předán k adopci. Otec vyšel z vězení za tři a půl roku jako zlomený člověk. To, co se stalo, hluboce zasáhlo Michaela. Kvůli tomu, co prožil, začal pít. Stal se z něj alkoholik, který není schopen samostatného života,“
0 # Kedul 2019-09-05 08:22
Takto dopadaji tatinci a jejich deti dnes a denne ani se o nic nepokousi proste se nekomu znelibi a misandricky si je po bolsevicku s plnou hubou paragrafu a pravomoci podaji ... nikdy v dejinach se nestalo ze by se takovy stav zlepsil jen tak sam od sebe pokojnym protestem a apelem ... nikdy ... dokud nelezalo par useknutych hlav zmetku na zemi tak si zmetci delali z lidi akorat tak srandu ...
0 # Kedul 2019-09-05 11:36
Německá média uvádějí, že tento případ nemá zřejmě v kriminální historii země obdoby. Ukázal ale i selhání jak policistů, tak sociálních pracovníků, kteří zprvu nedělali pořádně svou práci a ignorovali varovné signály. Policisté pak přehlédli důkazy na místě činů, důkazní materiál se jim rovněž poztrácel.

zpravy.aktualne.cz/.../...

jojo socialni pracovnici a fizlove a cela ta banda "odborniku" kdyby si holky vymysleli sahani na koleno protoze je vedouci pokaral za to ze hulej tak uz je krive obvinenen vlacenej davno v poutech a tyran tak aby si to sam radeji hodil ....
Jestlize doslo k selhani kde jsou poradne tresty pro takove budizknicemu?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 15:26
Zmrdi v justici: kognitivní disonance soudce Dlouhého

dfens-cz.com/.../
Free
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 16:14
Konec Babisistanu?

Mafian Bures si v CR vytvarel podobna mafianska propojeni jako v SR.
V CR dokonce planoval mestecko v Letnanech, kde by byli ubytovani jeho urednici, ale pouze po dobu loajality k nemu (vydiratelni urednici).
Jedna kauza za druhou by byla zametena pod koberec driv, nez by se dostala k soudu.
V kauze Capi hnizdo ted testuje funkcnost jeho vazby na Statni zastupitelstvi. Pokud se mu podari tuto kauzu zamest, tak sve podvody s EU dotacemi teprve rozjede ve velkem stylu, aby 50% dotaci spolknul Agrofert a jeho jine aktivity! To je to o cem sni!
Za par let se mu podarilo dokonale uspat narod, aby mu uveril jeho pohadky, zatimco on ve velkem rozkradal dotace urcene pro male podnikatele, pro vytvoreni zdrave konkurencni souteze na trhu v CR! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 16:14
Nemel stejny sen jako Bures.
Nepohodlny urednik pozastavil dotace pro Agrofert, byl vyhozen!
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 16:15
Exekucni rad a Exekucni zakon:

Tato otresna statistika by mela primet zakonodarce k vytvoreni normalniho Exekucniho zakona na zaklade zasad Umluvy ZLP a jiz 15 let ucinneho Narizeni (ES) Rady c. 805/2004!!!
Z
novinky.cz/.../...
___________
To asi bude přímý dopad té Babišovy konjunktury...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 17:45
Podle dosud nastaveneho systemu si doktori pocitaji vysoke castky za operace, ktere nebylo nutne provest!
Pak pozaduji pridani penez do zdravotnictvi o miliardy.
Reforma je nevyhnutelna, pokud nema vykrvacet statni pokladna!
Buresuv ministr zdravotnictvi - Vojtech zatim s nicim neprisel!
Z
blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 19:04
Praha vysílá do komise Věru Jourovou.
Proc???
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 19:06
Ministerstva lhala, zlobí se senátoři...


20:20

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-05 21:02
Může prý zvažovat kroky...

novinky.cz/.../...

__________
O jednom kroku bych věděl - a hned bych ho pánovi doporučil... Vlastní rezignaci.
Protože za tenhle chlív nese ten pán osobní odpovědnost už dobře 10 let. JF
0 # Kedul 2019-09-06 12:23
Babiš prohrál soud a musí se omluvit za slova o placených demonstrantech
novinky.cz/.../...

Zlodejina nepotrestana ... pravdive pojmenovan skutecnost kampane justicni mafie za svoji nezavislost nad vsim odsouzena ....
Co takhle usporadat demonstrace za pojemnovani veci pravym jemenem ze to chceme do ustavy kdyz se stejne na ni kasle a stavajici muzem rovnou celou zrusit? Nova Ustava bude: Kazdy soudce jes panovnikem s neomezenou moci a ku jeho vladnuti necht je mu poskytnuta nalezita ozbrojena banda uniformovanych opicek s kverem obyvatelstvo sproste jest podrizeno prani techto panovniku nemajic zadnych prav ani svobod soudni stolice jest podtoupena potomstvu techto panovniku... strucne jasne a nikdo nemuze ani ceknout ze to tak neni ..
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-06 15:19
Nenapravitelny soudce Vacik a drogovy dealer:

Takto dopadlo predcasne propusteni z vezeni!
Kolik soudci zaplatila drogova mafie?
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-06 15:20
Estebakuv prvni prohrany soud za jeho lzi.
Z

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-06 15:20
Estebak se bude odvolavat az do Strasburku!
Stejne tomu jiste bude i v kauze Capi hnizdo.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-06 15:21
Mile deti,

dnes to byla u soudu hracka
soudili tam prolhaneho estebacka
k zaveru pak mohl soudce dojit
ze StB musi napsat omluvu svoji!
Z

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-09-06 15:29
„Podivín“ z Chomutova zůstává soudcem, bude mít na rok nižší plat

ceska-justice.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.