McCrae : Uzavřený kruh nepřímých důkazů. Podle NS

Aneb : Lidská práva podle Czernína.

Shodou náhod jsem se včera probíral archivem - a našel jsem policejní identikit podezřelého z vraždy, za kterou byl následně odsouzen McCrae. 

 

Sice už na našich stránkách svého času byl zveřejněn, ale byly mezi tím smazány, a i tak už je to několik let - takže je dost možné, že ho většina současných čtenářů neviděla, anebo si ho nepamatuje. 

Rozhodně stojí za to si ho připomenout. Stejně jako onen "uzavřený kruh nepřímých důkazů...", o kterých hovořil ve svém zamítavém stanovisku k dovolání Nejvyšší soud. 

A teď - srovnávejte : 

 

Tak TAKHLE  vypadá onen IDENTIKIT

 

 

 

 

 A TAKHLE  vypadá McCrae ve skutečnosti : (U soudu v r. 2011, a tudíž brzy po údajném spáchání činu). 

 

 

 

IDENTIKIT    říká:

Vlnité, hodně prošedivělé vlasy - jak vidíte, nejsou prošedivělé vůbec . 

Něco zamumlal, asi ukrajinsky …. Američan ??? V té době mluvící pouze anglicky ?? 

Vůbec nejlepší je POSTAVA  : Střední až silná - jak vidíte, je štíhlý, a dnes, po letech ve Valdicích, ještě mnohem štíhlejší... 

Nesedí ani výška, McCrae má dobře 185 cm … 

Další "NEPŘÍMÝ"  důkaz : Rekognice : NIKDO  z návštěvníků onoho baru ho nepoznal. Jediný, kdo ho prý poznal, byl bulharský recidivista, čerstvě obviněný a t.č. ve vazbě, který před soudním jednáním seděl v eskortní cele s McCraeem a dvě hodiny si ho prohlížel... (Srovnej : svědectví spoluvězně Nečesaného, Fundy, kterému se prý se vším svěřil... zjevně zorganizované zoufalou policií, když se její konstrukce začala bortit)

Popření všech, i těch nejzákladnějších předpisů, zcela mimo diskusi... 

Další NEPŘÍMÉ  důkazy, o kterých hovoří Nejvyšší soud : 

Motiv - zcela chybí !! Proč by Američan v Praze střílel v noční tramvaji feťáka ???  Jenom proto, že ho prý urazil v baru ?? V jazyce, kterému nerozuměl ?? To přeci není motiv k vraždě a nemůže to vážně tvrdit ani naše unylá - Marešova -  policie

A hlavně : Chování po vraždě. Proč by proboha pachatel, kterého tady vůbec nic nedrží a je cizinec, kdyby tady spáchal vraždu, tak proč a na co by tady ještě čekal ?? Tři týdny ?!!  Až ho naše slavná policie přepadne a zatkne na ulici ?? 

Dává tohle někomu smysl ?? 

Tedy - někomu, krom našeho Nejvyššího soudu, protože těm to smysl zjevně dává... 

 A teď se můžete ptát : Soudí tam osoby zjevně retardované, neschopné nejzákladnějších logických úvah, anebo evidentní zločinci ?? 

Že takovouhle blbost může napsat Kadlec nebo Blázna, by se snad ještě dalo pochopit, jsou to evidentní magoři a psychopati, ale - Nejvyšší soud ? A po něm i Ústavní ??

Neschopní základních logických úvah, kterých je schopen každý sedlák, každý popelář, každá uklízečka -  a to zcela bez základů právního vzdělání ???

K čemu pak takové vzdělání vlastně je ?? Jenom na škodu ??!

A k čemu asi je takováto - vlastně 4stupňová - soudní soustava, s obrovskými platy všech soudců, když není schopna zachytit a rozklíčovat ani takovýto zjevný nesmysl - a sama prohlašuje, že žádné přímé důkazy nemá, přiznání pachatele také ne - ale přesto jí to bohatě stačí na odsouzení ?!!! 

To pak - správně tušíte - že může být za cokoliv odsouzen naprosto kdokoliv - a jestliže se to běžně děje - pak si také odpovězte na otázku, kolik asi nevinných lidí u nás sedí různě v kriminálech, zatímco skuteční pachatelé pobíhají vesele po  svobodě ??! 

Chápete už, že případ Nečesaného nebyl vůbec žádnou výjimkou - ale naprosto běžným a tuctovým pravidlem, které justici nevyšlo jen díky zcela mimořádným možnotem obhajoby této rodiny ?? A zájmu médií ? 

V 99% případů by to dopadlo jako u McCraee - seděl by za nic. A pachatel - vysmátý - by na facebooku otevíral jedno šampaňské za druhým... 

Tak tomu se říká NEZÁVISLÁ JUSTICE,  za kterou demonstrují blbečkové z Minářova Spolku dementních odpadlíků demokracie. 

A tomu se také říká respekt k lidským právům, těm samým právům, o kterých pořád dokola vykládá nový kandidát na lídra TOP 09 Czernín - myslíc ovšem pouze na Čínu, jak sám prohlašuje.  

Jak vidíte, lidská práva v jeho vlastním volebním obvodě ho vůbec nezajímají, protože Valdice tam bezesporu patří - a bojí se o nich i jen zmínit, natož je řešit... 

 

 

 
 
 

________________

________________

23. 11. 2019 13:56

"Matuška Jiří JUDr."

Vážený pane doktore, 
 
k dané věci chci ještě doplnit dnešní zprávu p. McCrae o opakovaných bezdůvodných a opakovaně bezdůvodných prohlídkách nejen jeho osobně, ale i celé jeho cely, zjevně majících za účel - kromě evidentní šikany -  vyvolávat nenávist spoluvězňů vůči p. McCraeovi - což je praxe, kterou sám z kriminálů dobře znám a Vězeňská služba se jí obvykle snaží "odměnit" osobu, která je z jejího pohledu problematická (např. tím, že trvá na dodržování Vězeňského řádu, jako i v tomto případě - a zvláště pak, když je úspěšná). 
 
Probíhá to obvykle tak, že poté, co jsou všem rozházeny všechny věci a vyházeny na jednu hromadu ze skříněk, rozházeny a zpřeházeny postele, se nenápadně jednomu sděli, obvykle veliteli světnice, že za to mohou poděkovat tomu a tomu - a Vězeňská služba pak má za to, že šikanu dotyčného již namísto ní obstarají spoluvězni - a ona si jen umyje ruce. 
 
Stejně, jako se zakázáním určité osoby k návštěvám nebo k určení návštěvy za sklem, je pravdou, že tato rozhodnutí jsou v kompetenci věznice - ovšem stejně tak je pravdou, že tato kompetence nesmí být nijak zneužívána a ke každému takovému kroku musí existovat legitimní a zákonný důvod nebo podnět (např. signál mobilního telefonu z cely. Pokud tam ale žádný signál nebyl zaznamenán, je evidentní šikanou provádět každé dva dny prohlídku cely, aniž by bylo cokoliv závadného nalezeno). 
 
Prosím, abyste o tom rovněž pí ombudsmanku informoval. 
 
S pozdravem 
 
Ing. Jiří Fiala 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 10:59
TOP 09 prý chce být sexy :

novinky.cz/.../...

novinky.cz/.../...

novinky.cz/.../...

_____________
Pokud si to přečtete, hned vám bude jasné, proč tuto stranu NIKDY nevolit :

Czernína zajímají lidská práva výhradně v Číně (kde mu za tento "zájem" samozřejmě nic nehrozí, už proto, že tam nikdy nepojede) a Pekarová chce "zakládat rodinu s hodným manželem" - a současné vést stranu do voleb.

Neměli by ji spíš prohlídnout specialisté ??

Ať si váží hodného manžela, jestliže ho našla, a zakládá rodinu, a neplete se do politiky, protože, pokud si to neuvědomuje, už jenom tímhle výrokem říká, že na to po žádné stránce nemá...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 11:23
Se vzdělanými nejhůř :

seznamzpravy.cz/.../...


Tak tohle mi něco říká …. Totéž, co v kriminále - kde různí psychopati z obou stran mají konečně možnost si léčit svoje letité komplexy z chybějícího vzdělání a především inteligence.
0 # Tomáš Jadlovský 2019-11-23 12:07
TOP 09 nechám bez komentáře, máte naprostou pravdu, škoda to rozebírat více. Ovšem u domova důchodců si při té vší hrůze všimněte, že jde o teror ze strany žen, ostatně je to veskrze ženská profese. Pořád posloucháme od feministek bláboly, jak jsou citlivé a empatické ženy protiváhou agresivních adrenalinových chlapů a jak je jich všude třeba, hlavně v těch dobře placených funkcích. Tak tady ty ženy vidíte v praxi - teror vůči bezbranným je srovnatelný nebo ještě horší, než kdyby tam pracoval nějaký chlap.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 12:39
Dlužno dodat, že i v kriminálech - když už jsem tam byl, tak proč to nezprostředkovat ostatním - se obecně ví, že v ženských kriminálech je šikana ještě daleko horší než v těch mužských - a že ženský jsou vůči sobě ještě daleko horší bestie navzájem.
Konečně, můžete to občas vidět i na pískovišti, jak maminka si někde kecá opodál s kamarádkou a když dítě něco provede, třeba se jen zašpiní, jakou smršť na něj spustí - a vystrašené dítě vůbec neví, co má dělat.
Toho otcové - opět většinově - nejsou vůbec schopni.
A k nejhorším blábolům feministické propagandy patří, že otce zaměňuje schválně za otčímy, tedy úplně cizí lidi - a když jde třeba o znásilnění dcer otcem, můžete si být skoro jisti, že jde o otčíma, ne o otce - tedy cizího chlapa, který má ve snadném denním dosahu mladou holku...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 15:55
Major Haluška popadl do náruče boty a počal je vyhazovat oknem na nádvoří. Tato práce mu vystačila asi tak na pět minut. Pak se znovu vrhnul na postele, rozházel pokrývky po pokoji, s gustem kopal do polštářů a převracel, co se převrátit dalo. M. Švandrlík ( Černí baroni ). Jak vidno, ve Valdicích si z něj berou příklad? O.
___________
Jako všude, kde vládnou primitivové.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 15:59
Skutková podstata, jaká je v tom rozsudku kárného senátu naznačena, by v německém právu mohla zakládat i trestný čin ve smyslu hl. 30, §339 Překrucování práva: "Soudce, jiný úřední činitel nebo rozhodčí soudce (arbitr), jenž se při vedení nebo rozhodování věci právní dopustí ve prospěch nebo pro výhodu jedné ze stran překroucení práva, se trestá odnětím svobody od jednoho do pěti let. V méně těžkých případech nastupuje trest do 5 let nebo peněžitý trest."

Užívám kondicionál, neboť jak tomu rozumím, souzená soudkyně byla na případě zainteresována, měla jednoznačně vztah k jedné ze stran, což dokazovala urážením jedné ze stran, ale to ještě není úplný důkaz...Skutkovou podstatu totiž zakládá úmyslná dezinterpretace výpovědí a materiálů (a proto zde je otázka, jak vypadá přesný zápis či nahrávka všech líčení - a dokumentace), dále falšování materiálů nebo likvidace materiálů...
Jinými trestnými činy je výpověď pod nátlakem (§ 343) nebo stíhání nevinných (§ 344)...u závažných případů tresty až i 10 let!

Dle § 358 k trestům odnětí svobody v délce přinejmenším šest měsíců za trestné činy podle §§ ...339.....343, 344.... může soud odejmout způsobilost zastávat veřejný úřad. (A ta je na věky...).

(Originální zdroj viz www.gesetze-im-internet.de/stgb/index.html
www.bmj.bund.de/ v německém znění).

Poznámka: Podobně i v Polsku je takové počínání trestné, i když na druhou stranu skutkové podstaty formulovány místy vágně a tresty mírnější - pokud ovšem od r. 2015 nedošlo ještě k nějakým změnám).

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 16:54
Ukázka prohnilosti české justice. J.K.

www.forum24.cz/.../
_______________
Bankéři - za miliony - rychle ztrácejí paměť .
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 16:55
Otec matkou zabitých holčiček předložil dokument, že pracovnice OSPODu měly nadržovat matce

expres.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 17:10
Tak na TOHLE se podívejte :
Pohádka o něčem, co se vůbec nestalo - prý o demokratické přeměně justice po Sametu :


www.ceskatelevize.cz/.../218562261760006-soudci
__________

Popřevratový předseda Nejvyššího správního soudu České republiky Josef Baxa působil od roku 1984 jako soudce Okresního soudu v Plzni: osvobodil tehdy chartisty Heřmana Chromého a Vladimíra Líbala, obžalované z výtržnictví. Pavel Kučera, v letech 1993–2010 místopředseda Nejvyššího soudu, pracoval před listopadem 1989 jako advokát a poté jako trestní soudce Okresního soudu na Kladně. Eliška Wagnerová, v letech 1998–2002 předsedkyně Nejvyššího soudu a poté místopředsedkyně Ústavního soudu, byla po studiích advokátkou, osmdesátá léta však prožila v emigraci. V dalším z dokumentárních filmů z cyklu Příběhy 20. století vysvětlují, jak velký byl tlak a vliv komunistické strany na soudní rozhodování, nakolik a s jakým štěstím bylo možné vyhnout se tzv. politickým případům – a jak rozsáhlé změny čekaly justici a právní řád po listopadu 1989. Nešlo jen o vymýcení příznačných politických paragrafů (nedovolené opuštění republiky, podvracení republiky, poškozování republiky v zahraničí atd.), ale o obsáhlou proměnu přístupu ke spravedlnosti.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 18:16
„Vyhořelý“ žalobce sám přešel na nižší stupeň soustavy, o talár zatím nepřišel

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 18:46
Rozpoznávání obličejů? Policie má sklon sbírat údaje o lidech, kteří nic neprovedli, varuje datový novinář

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 18:47
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 18:49
Verdikt Šarocha v kauze Čapí hnízdo byl nezákonný, zastavit stíhání je alibistický postup, říká advokát

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 20:17
Milion chvilek :

krajskelisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-23 20:25
o práci OSPODu :

expres.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-24 10:47
Alespoň nepatrná útěcha – ještě, že ten magor to nevyhrál!!

Novou předsedkyní TOP 09 je Pekarová Adamová.

NP
___________
Ať tak, nebo tak - ta strana půjde do kopru stejně. Jak jsem předpověděl.

novinky.cz/.../...

_____________-
Mimochodem, co to má na té ruce ?? To je tetování, nebo jí došel papír ?
A to chce mluvit za konzervativní voliče ??
0 # Vašek 2019-11-25 14:23
Já sice po těch nesmyslech, které si zde vymýšlíte k vám mám takovou nedůvěru, že to snad nepotřebuje komentáře.
Jenže ono tak nějak nejde o vás a to je myslím důležité. Takže.Místo pořádání demonstrací se soustřeďte na následující.
Jak víte díky Spolku Šalamoun a za naše peníze, proběhla dne 14.11. 2019 v PSP odborná konference o metodě pachové identifikace a její věrohodnosti, což je stěžejní pilíř odsuzujícího rozsudku i u Gillerma McCrae.
Takže postup, cíl je aby buď NS, nejlépe však ÚS konstatoval, to co zaznělo na té konferenci, že metoda pachové identifikace, tak jak probíhala na území ČR (včetně případu McCrae ) odporovala vědeckému poznání, což by mohlo vést k obnově řízení či SPZ.
Je to asi poslední šance pro všechny, kteří dodnes jsou ve výkonu trestu na základě " pachovky "
To samé sdělím Gillermovi McCrae , který nám tuším předminulý týden z Valdic psal.
A vy se zkuste přestat chovat jako pomatený blázen.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 14:54
Pachová stopa byla vždy jen nepřímým důkazem - a na ní výhradně odsouzen nebyl.
A vymýšlím si - co ?
Že jste banda zbabělců, která bez velkých peněz nikdy nehla prstem a které je spravedlnost naprosto ukradená, pokud za ní necinkají zlaťáky ??
To ví dnes každý, na tom si není co vymýšlet.
A jediné, co na ty grázly platilo a platí, jsou právě a jedině demonstrace. Jinak je nezajímá nic, vy pak nejméně. Ostatně, vidouc Vás, ani se nedivím. JF
0 # Vašek 2019-11-25 15:09
Pachová stopa nebyla vždy nepřimým důkazem, to je mylný názor, bo se z operativně pátracího prostředku přesunula do prostředku důkazního, kam rozhodně nepatří.
Jste zjevně pomýlený, vy znáte někoho kdo nám zaplatil nějaké velké peníze, ti lidé jsou často ve výkonu trestu a nemají ani na nákup, osobo nešťastná.
Nevím co ví každý, doložte alespoň nějaké (stačí jedno jméno) a vy nejste přeci každý?
A neberte si ty chudáky lidi jako rukojmí, já myslím, že mají svých starostí dost. Pamatuji si váš hysterický křik a pokládání telefonu, no tím Gillermovi a demostrací nepochybně, ale nepochybně prospějete... Výsledek asi sám vidíte.
Až přijdete na to, že bohužel z výkonu trestu jej může propustit zase jen soud, který jej tam poslal, můžete nám napsat, jako Gillerm rádi pomůžeme.
Hodně duševní pohody.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 15:21
Mimochodem - názorná ukázka profilu Spolku Šalamoun :

Doteď nehnuli prstem, ač McCraeovi dluží odpověď rok. Nechávalo je to naprosto klidnými a chladnými.

Do Valdic si jezdí jak na dovolenou, zatímco já tam smím - po důkladné prohlídce - jen za sklo, asi abych jim nevydýchal vzduch.

A najednou se ozvou - teprve až zveřejníme jasné podklady o tom, co je případ McCrae za svinstvo !! Podklady tak jasné, že by je nepochopil jedině slepý - nebo totální idiot.

Chce někdo jasnější důkaz o tom, jak Šalamoun funguje ??

Že je to vlastně inkasní pobočka ministerstva spravedlnosti a Nejvyššího soudu - který napřed někoho křivě odsoudí, a pak ho pošle za Šalamounem, aby ho ten pořádně skásnul.

A když se tak stane - tak se najednou justice probere, jako v případě Nečesaného - a najednou začne fungovat jak Stížnost pro porušení zákona, tak i dovolání - a najednou se zohledňují fakta a důkazy - které byly ve spisech dávno a jen je programově všichni ignorovali...

Jste hyeny a vyděrači, a nic jinýho, těžící ze zločinnosti zdejší justice - a každý, kdo vás podporuje, je naivní hlupák, co si nevidí na špičku nosu.

Za Nečesanýho jste skásli 50 melounů - přesně těch, co chce teď Nečesaný po státu jako odškodné. A ty jste si rozdělili s Nejvyšákem - a vydáváte to za spravedlnost a jaký jste hrozní bojovníci za pravdu... Jo, fakt - hrozní...

Napište si na vrata : BEZ VELKÝCH PENĚZ K NÁM, CHLAPČE, vůbec NELEZ - a i potom raději ještě hlouběji sáhni - anebo táhni.

A odseď si to do poslední minuty.

Protože ve Vězeňské službě i na soudech mají všichni ruku nastavenou, že ?
To je to ale byznys, ta spravedlnost, co ?

Tak ve velkým jako vy to opravdu rozjel málokdo... A potom, proč chodíte do Valdic ve dne v noci, kdy se vám zlíbí, bez kontrol, beze všeho... Chápu, že vás Mach tam rád vidí, s prázdnou nikdy nepřicházíte.

Jen ji to chce - tu spravedlnost - správně uchopit.

A pitomci, co neví, že tleskají vyděračům, vám ještě pošlou příspěvek... Že ??
0 # Vašek 2019-11-25 15:40
Quoting Ing. Jiří Fiala:


Za Nečesanýho jste skásli 50 melounů - přesně těch, co chce teď Nečesaný po státu jako odškodné. A ty jste si rozdělili s Nejvyšákem - a vydáváte to za spravedlnost a jaký jste hrozní bojovníci za pravdu... Jo, fakt - hrozní...


Pane Fialo, vaše informace je zcela mylná, neodpovídající realitě, za Nečesanýho jak uvádíte jsme skásli nikoliv 50 melounů, ale rovnou 100 melounů. A pan Mc Crae jsme zkásli už o 10 melounů....

Máte pravdu nedávna na nás odkázala kancelář prezidentky Slovenské republiky,
tam to zkásneme rovnou v eurech.

Ukončím tuto plodnou, věcnou debatu závěrem, že někdo kdo vás má rád, nebo kdo je za vás odpovědný, by měl učinit úkon, který se nazývá " Přezkoumání duševního stavu "

Je mi Vás upřímně lito.
Howgh
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 16:47
Vás nikomu líto nebude, až se zdokumentuje, co máte všechno na svědomí a co jste za to pobrali.
0 # Saxána 2019-11-25 18:02
Cituji Vašek: "Ukončím tuto plodnou, věcnou debatu závěrem, že někdo kdo vás má rád, nebo kdo je za vás odpovědný, by měl učinit úkon, který se nazývá " Přezkoumání duševního stavu "
-----------------------------
Není to tak dlouho - kdy soudkyně JUDr. Jitka Hauptmanová se zeptala Ing. J. Fialy, zda může přečíst před veřejností v jednací síni psychiatrický posudek. Pan Fiala souhlasil. Se zájmem jsme vyposlechli, jaké že bylo zjištěno jeho osobnostní nastavení.
Prozradím - narozen ve znamení - LEV.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 18:03
Kdopak se za tím Vaškem skrývá? Medvěd? Nebo je to naopak? O.
_____________

"Vašek" znamená Vašek Peričevič, současné tykadlo Šalamouna...
Asi náhrada za vyhozeného estébáka Jemelíka.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 18:04
Diskuse - Šalamouna jsme probudili !!!

... no děs. Napadá mě jenom slova sv.Pavla, že největším zlem je chtivost peněz.... ZN
__________
Tak tímto zlem je postižena současná politická scéna a státní struktury prakticky ze 100%.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 20:05
Šalamounu nevěřím. Protože nevěřím Johnu Bokovi. Charta nechala, je to arogantní primitiv, který se samostatně neumí koherentně vyjádřit. Všechno formuluje jeho hlavní fámulus estébák Jemelík, kr. jm. "Zdena". Fungoval dlouhodobě jako TS i I. správy (vnitřní nepřítel) tak zahraniční rozvědky. Je neobyčejně vlezlý. Kdysi dávno (cca v druhé půli 90. Let), když jsem dával různě do tisku překlady západních pravicových novin (tehdy ještě nenakažených politickou korektností), tak se mě snažil difamovat, že je špatný překlad a veřejně mě pomluvit jako špatného překladatele. Dlouho to moc nefungovalo, protože mě pak nezbylo, než všude podávat s překladem originál v příslušném jazyce...a lakonicky že jméno Jemelíka...tak u té první správy StB je dokonce v úředním seznamu. Dobře, že na zahraniční originál mohu v době rozšíření internetu podat link...ať opravdový překladatel či čtenář znalý jazyka můj překlad posoudí sám.
Mj. Jemelík zná anglicky, ale především je hispanista, a byl taky ve výboru české společnosti či svazu překladatelů. On se vždy vecpal do nějakého hnutím, a začal nabízet peníze, a dokonce vytvoření akciovek. Je ale starý pomalu jak Metuzalém, bude mít dost přes 80, ale pořád jej občas na nějakých stránkách najdu.
A proč asi se teď nalepil Šalamoun: Buďte opatrní. Bude zřejmě chtít se k Vám vecpat podobně, a strhnout slávu na sebe, ale ta sláva není to hlavní. Oni budou chtít hlavně odklidit K 213, a zmírnit průšvih, který hrozí držitelům moci, kterým ve skutečnosti Šalamoun slouží. A nějak Vás zglajchšaltovat. Oni jsou si vědomi, že to causa McCrae jednou dospěje do Ameriky kompetentním lidem, a toho se držitelé moci bojí jak čert kříže. Protože důsledky by byly až na celou vládu.
Bývalý ambasador Obamy Shapiro ještě tyhle pacholky podporoval, dnešní je neslaný nemastný...Ale věřím, že by nemlčel ani sám Trump!
Šalamoun si Vás nevšiml jen tak sám o sobě!
Jemelíkovi klidně můžete mezi čtyřma očima říc "táhněte ....široko daleko známý vlezlý estébáku."
Freeeurope
___________
Jemelík, i Šalamoun mě znají celá desetiletí !! A odklidit ze scény se mě pokusili už dávno, poprvé, když jsem vyhrál ve Štrasburku, v r. 2006. Udělali všechno pro to, aby to vítězství relativizovali, bagatelizovali - a mě zesměšňovali a znevěrohodňovali.
Proč asi a komu to jedině může sloužit - na to nechť si odpoví každý sám.

Jemelík se mi dávno vyhýbá na sto honů. Jednou dokonce obešel celý Ústavní soud (tedy budovu v Brně), když mě měl potkat.

Já Šalamounu nevěřím už ani nos mezi očima - a je to podle mě přesně tak, jak jsem to popsal : Justice jim přenechává zprasené (to jsou skoro všechny), ale lukrativní případy - aby na nich narejžovali, jenom za to, že se pokusí upozornit na chyby, o kterých dávno soudci věděli předem - ovšem vyinkasovat za to nic nemohli, Šalamoun jo, a pak se s nima rozdělí. A ještě si hraje na hrdinu, jak zachránil nevinného.

Zadarmo to nikdy nebylo - a proti vůli mocných už vůbec ne.
Když jsem se jich jednou zeptal, proč nikdy neprotestovali, když tolikrát zavřeli bezdůvodně mě, když jim přece jde o spravedlnost, tak odpovědí bylo, že "mají moc práce".

No, to jistě chápu - pokud jde o to bojovat proti justici - tak to mají vždycky moc práce. Protože to smrdí průserem - a žádným ziskem.

Jsou naprosto samozřejmou součástí systému, ani se tím netají - vždyť Kučerovi málem vlezli až do hrobu, chlubí se, že každý ministr spravedlnosti je hned na začátku funkčního období přijme - proč asi ??
A přitom justice je den ode dne horší...

Velmi výmluvné je chování věznice ve Valdicích : Šalamoun tam jezdí jak na inspekci, kdy se mu zlíbí - já se musím dožadovat nárokových návštěv, které - aniž to umí vysvětlit - pro jistotu ještě dali za sklo. Jakoby je to sklo mohlo ochránit před křivým svědomím...

Z reforem justice, které jsme navrhovali my, nepodpořili zásadně nikdy nic, ač ty jedině by vedly k rychlé změně - no, proč asi ?!!

Protože žádnou změnu nechtějí - a tenhle chlív jim neobyčejně vyhovuje, mají z něj skvělou živnost, kterou by ve funkční justici neměli.

A právě kauza Nečesaný je toho velmi zářným příkladem. JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-25 20:09
Před léty byl Bok i s Jemelíkem na Paterovo soudu v Teplicích. Ty ses tam obětavě přidal na stranu žalovanou, že chceš být stíhán taky. Ten Vašek tam byl také? Nebo je to nějaká rychlokvaška? O.

Ty ses přidal na stranu žalovanou, a ty dva bambuly ze Šalamouna to ani nenapadlo. O
____________

Kdepak oni by něco riskovali, že ?!!
Samozřejmě, rychlokvaška. Nějak rychle vyrostlá, že ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-26 20:38
Co chtít od Šalamouna?
I já jsem se na něj obrátil, nenasypal,
záhy zjistil, že šlápl jsem do smrdícího hovna.
Tehdy jsem se zklamal velice,
ale pochopil jsem, že ochráncem je "nezávislé" justice.
Chová se jak psychopat,
chočeš pomošč, nužno děňgi nasypať.
Chorošo, nalevo hleď tovarišč John Bok,
díky za tvé vyléčení,
díky tobě není ze mne cvok. J.K.
0 # Vašek 2019-11-27 15:52
Pane Fialo, s veškerou vážností měl byste vyhledat odbornou lékařskou pomoc. Nemusíte nic říkat, jen ukažte co tady píšete. Pletete si pojmy, roky osoby a obsazení..

Jste učebnicový příklad osoby zcela mimo objektivní realitu, aby jste skutečně pochopil objektivní stav, ve Spolku Šalamoun žádné oběživo nikoho nezajímá.

Víte o tom, že utkvělá představa je forma duševní poruchy, opravdu zkuste si o tom pohovořit s odborníkem.
Opravdu, ale opravdu se opatrujte.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-29 15:23
Spolek Šalamoun je skupina lidí z řad stb, co špatně vidí. Tato skupina lidí si všeho všímá, je ale nepozná kdy je teplo nebo zima. Je postižená syndromem paranoidní schizofrenie, jejímž následkem je představa existence spravedlivé policie a spravedlivé nezávislé justice s sugescí jejich ochrany. Tato nemoc je nevyléčitelná, je přenosná na naivní individua, která nikdy nestála tváří v tvář policejně justiční mafii, či stála a po navštívení jejich stránek podlehne jejich zákeřnému obsahu a naivně se obrátí na jejich pomoc. Takto postižení jedinci mají velkou šanci na rychlé sebe vyléčení následným ignorováním a spoléháním sama na sebe.
Na soudy Luboše Patery jsem též jezdil, Boka jsem tam též viděl.
Je zajímavé, že spolek Šalamoun, na který jsem se obrátil ve věci udělal jediné. Odkázal mne na Luboše Pateru.
S tím jsem se setkal osobně v Praze v KFC, stejně jako s jeho předchůdci s diplomovaným Ing. Rostislavem Rubíkem či bývalým předsedou Unie otců Mgr. Danielem Nebeským, v putykách.
Po zkušenostech s Rubíkem a Nebeským jsem se na Pateru vysral a ušetřil peníze. Nebeský pomlouval Rubíka jako svého žáka, Nebeský Pateru. Usoudil jsem dobře, že se na něj vyseru.
K213 byla pro mne poslední instancí, na kterou jsem se obrátil a byla to šťastná volba, aspoň v tom, že jsme zvěrstva chrudimské a následně celo republikové opatrovnické policejně justiční mafie zveřejnili na našich webových stránkách. A nesetkali jsme se v cizím prostředí, ale přímo v ústředí sdružení.
Co se týče šaška Vaška, co Ti doporučuje návštěvu lékaře, doporučuji mu ať se zamyslí, předem než vypustí ze své zabedněné vypatlané palice tyto nesmysli. A jestli pomáhá nezištně obětem zlovůle nezávislé justice, ať obnoví proces První zmapované a doložené oběti opatrovnické mafie. Podklady dodám.
Spasíbo tavaryšči John Bok a spol. J.K.

www.uzdravim.cz/paranoidni-schizofrenie.html
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-29 15:24
Konference k právům dítěte :

justice.gov.sk/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-29 15:25
Diagnostik medvěd Vašek :

Patrně jsi někomu šlápnul na kuří voko. Stále stejný staré struktury, nejlépe by své oponenty opět umísťovali do PS. To už tady bylo ! O.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.