Chrudim : Už 10 let ...

Není mezi živými Jana Komárková... 

Neuvěřitelné, jak to letí... Když mi Jirka Komárek poslal tuhle připomínku, ani jsem tomu nemohl věřit … Že už tak dlouho - a tak marně - bojujeme... 

Vytanuly mi na paměť okamžiky před 10-ti lety, kdy jsme se - po téhle zprávě - vypravili do Chrudimi, to tehdy p. Komárek ještě pracoval, a to skoro naproti hřbitovu, kam byla později uložena. 

Následoval dramatický týden, kdy jsme se snažili zjistit, co se vlastně stalo - a především zajistit účast otce na pohřbu, který se měl konat. A který se matka a její podivná rodina snažila před otcem i veřejností utajit. 

Naplno jsme alespoň viděli mravní a morální ubohost těch, kteří mají u nás vykonávat státní moc. 

Chtěli jsme předběžné opatření, zajišťující otci účast na pohřbu - bez výsledku... 

Před otcem se nestyděli tajit pohřeb jeho vlastní dcery ani pohřební služba a všechny státní a městské úřady v Chrudimi, především pak policie. 

Ta nakonec obsadila hřbitov způsobem, známým například z pohřbů chartistů za totality. 

Tvrdili, že nemohou údajně nic dělat - když jsme trvali na umožnění přístupu do kaple, kde se pohřeb konal a kam se rozdávaly lístky jako na soudy s chartisty. 

Nikdy nemohli, chudáci malí, nic dělat. 

Ale - strach z nás měli tedy nemalý. 

Dokud jsme na hřbitově byli, neodvážili se Janu pochovat a nakonec ji uložili do hrobky ve všední den brzy ráno, aby to nikdo nevěděl. 

Taková neskutečná ubohost a zbabělost !! 

Když jsem kdysi ještě pracovával v zahraničním obchodě, resp. pro zahraniční firmy u nás, nechápal jsem, proč se na nás koukají tak přes prsty. 

Tady jsem to rychle pochopil - jaká amorální pakáž se u nás dostala k moci a šíří svou zvrácenou morálku dále do společnosti. 

Přitom, matka Jany pracovala tehdy (a možná i dnes) na Městském úřadu v Chrudimi - kdyby tam byl starosta nebo tajemník co k čemu, tak si ji zavolají a jasně jí řeknou, že takovouhle ostudu prostě nestrpí, a buďto umožní otci dcery řádnou účast alespoň na pohřbu, když už mu neumožnila jeho výchovu, anebo na Úřadě skončí, protože tam prostě takoví lidé dělat nemohou. 

 Za zmínku stojí i senátor Pithart, na kterého se otec opakovaně obracel, ještě když Jana žila, i potom. 

Ač sehrál v mých kauzách také jednu positivní roli ( o rok později dal na žádost p. Duse za mne záruku za propuštění z vazby - to byl tehdy ještě předseda Senátu), musím konstatovat, že tady selhal na celé čáře. 

Viděli jsme se - jen o měsíc později - na pohřbu Dr. Bakaláře - a tam mi sděloval, že prý si to nechal všechno prošetřit - a že všechno bylo shledáno v pořádku... 

Povídám mu : A co jste čekal, pane senátore, když to "prošetřovali" titíž, co to vykonávali - a všechno zavinili ??? 

Řekněme, že od světských orgánů se toho u nás moc čekat nedá, všichni to víme - ale tady naplno zklamala i katolická církev, která pohřeb měla sloužit. Zachovala se doslova jako prodejná děvka - a kdo pohřeb platil, tomu také posluhovala.

Ač jsme je upozornili, že je krajně nekřesťanské chtít vyhodit otce z pohřbu vlastní dcery, což už i tak je pro něj událost nanejvýš tragická.

V tomto případě selhali - tradičně - prakticky všichni : Soud a OSPOD tím, že ponechali Janu v péči matky, ač ta ji fyzicky trestala a zjevně se k ní chovala bezcitně a tvrdě (zato teď jí nosí na hrob kytky jako o závod...) - a Jana mnohem více inklinovala ke svému otci - to ale měla smůlu, protože se to příčilo paradigmatům OSPOD a soudu, a zvláště, když madam pracovala na MÚ - stejném pochopitelně jako OSPOD.  

Budiž, to je jaksi selhání standardní a očekávatelné - ale to, jak se prakticky všichni chovali i při pohřbu a po něm k otci - to už zůstával rozum stát, a v podstatě jsem nabyl dojmu, že pokud by odvezli za mříže celou chrudimskou policii a městský úřad se soudem, moc by se nemohli splést. 

Namísto toho odvezli za pár měsíců do vazby mě, když na mě - už v dubnu - vydal Koudelka v Kladně zatykač. 

Asi to už hýbalo celou Chrudimí - a nevěděli, jak tomu dál zamezit. 

Mrzí mě, že ač my jsme tehdy udělali, co jsme mohli - a městem to pořádně hnulo - že na to nikdo nenavázal, nikdo se k tomu nepřidal, nikdo nepožadoval další změny nebo to nějak vyřešit. 

Jen soud, ten z nás měl pak pár let slušný respekt a pokud někde nějaké velmi slušné výsledky v opatrovnictví byly, pak právě tam. 

Kde není spravedlnost lidská, bývá ta Boží.

A tak, pokud vím, soudce Esser - ač v mém věku - už má pár let vážné zdravotní problémy, údajně s rakovinou - a ze soudu odešel. Otec ho považoval za hlavního viníka osudu a smrti dcery.

Mohlo by se zdát, že Jana umřela zbytečně - že se nic nezměnilo.

Ale možná taky jenom čeká na svůj den, na svoje probuzení.

Jako Jan Palach. Ten na ně čekal 20 let.

Ovšem pak to stálo za to.  

 

 Přesto, vidět obnaženou amoralitu téhle společnosti - to tedy bylo silné kafe. Člověk si pak rychle uvědomí, proč jsme jen tam, kde jsme. Kolik tradiční evropské křesťanské morálky se podařilo komunistům vykořenit a zlomit - a dosud neobnovit.

Měl jsem tehdy - a stále mám - mnohačetné pocity, proč se stydět za své krajany a jejich chování.

Dodnes mne udivuje, jak různé politické strany mezi sebou soutěží a hašteří se - o naprosté voloviny. O EET, o výši daně, o výši porodného - o kraviny.

Dodnes nikdo neměl odvahu vstát a říct : Není nic důležitějšího než rodinná morálka, s tou všechno stojí a padá - pojďme ji společně obnovit, protože - je v troskách.

To se raději budou hádat o tyhle kraviny - a divit se, že je nikdo nevolí.

Žádná strana totiž vlastně žádný program nemá a žádné změny de facto nechce - jediné, co se mění, je skupina lidí, která rabuje národní bohatství.

Jany je mi moc líto. A protože se nic za těch 10 let nezměnilo, ani na vzdělání, ani na přístupu OSPOD a soudů, budou tyhle dětské oběti zřejmě stále následovat. Dokud si i ten poslední volič neuvědomí, že důležitější nežli kobliha na talíři či pár set k důchodu - je štěstí a zdraví jeho synů a vnuků.

Protože v tom je všechno, a všechno ostatní - je NIC.

___________________

Ahoj Jiří,
dnes je to přesně deset let, co se moje dcera Jana rozhodla ukončit své dlouholeté utrpení v estébáckém skanzenu s názvem Česká republika.
Naše sdružení bylo jediné, které o této tragické události informovalo a konalo.
Zjednání nápravy jsme nedosáhli, policejně opatrovnická mafie tu denně připravuje děti o jednoho z rodičů, denně jsou na základě vymyšlených obžalob odsuzováni slušní, nevinní lidé.
Situace v opatrovnictví se nezlepšila ani v Chrudimi, kde policejně justiční opatrovnická mafie moji dceru k sebevraždě dohnala.
Jediné, co funguje jsou Boží mlýny.
Moje dcera se přimkla ke svým tyranům, což se jí stalo osudným.
Zapálil jsem na hrobě Jany svíčku, foto posílám v příloze.
Vrazi Jany nevědí, co by jí na hrob snesli. I na ně dojde.
J.K.

 

___________________

___________________

 

 

 POHŘEB před 10-ti lety : 

 

http://www.k213.cz/JOOMLA/oldweb/start.php?act=read&art=2044 = http://k213.cz/JOOMLA/1559

 

________________________

________________________

Hrob Jany Komárkové ve výroční den. Desátý.

 

 

 

_________________________

_________________________

 

 

_______________________

_______________________

 

Naše stránky tehdy nahrazovaly objektivní chrudimský zpravodaj, i svědomí města … Masově je četla celá Chrudim - a také je tehdy všichni znali... 

 

 
doplňuji:
http://k213.cz/JOOMLA/stary-web/1436-oldweb-1038 Farář s policajtem byli zneužiti k umlčení otce
(Když se otec nehodlal vzdát práva a trval na vyšetření případu a potrestání viníků - jako obvykle - se z něj snažili udělat blázna...)

_____________________

_____________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2020-01-18 21:49
Věřím, že na všechny zrůdy z tohoto příběhu jednou dojde. Světská spravedlnost u nás není, tak snad alespoň ta vyšší. Katolické církvi během pohřbu nedocvaklo její vlastní pravidlo - cti otce svého a matku svou?
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 23:06
Zdravím Tě Jiří a děkuji za připomenutí 10. výročí první doložené a zmapované oběti opatrovnické mafie.
Ono těch obětí by bylo asi víc, bohužel se o nich neví, neboť většina rodičů odtržených od svých dětí tento marný boj vzdá.
Kdybych to udělal v dvanácti letech mé dcery já, asi bych uvěřil lžím na parte, že Jana zemřela po delší nemoci.
Má dcera nezemřela po delší nemoci, ale po dlouhé nemoci této zločinecké společnosti, která nerespektuje právo.
Stále žijeme v zemi, ve které vrah o morálce káže.
Díky boji s policejně justiční opatrovnickou mafií a svým stížnostem nejvyšším představitelům naší země jsem poznal v jakém stavu se nachází státní správa, kdo jsou naši ministři vnitra, spravedlnosti, MPSV, jak tato společnost funguje a jak zneužívá finanční prostředky k udržení moci.
Díky snaze zveřejnit můj případ prostřednictvím sdělovacích prostředků jsem poznal řadů zbabělců: Radek John /Rajón/, Josef Klíma, Sabina Slonková, Petr Kmenta, Alena Dostálová, Tomáš Dubský, Martin Biben a další.
Díky mému boji s policejně opatrovnickou mafií jsem poznal řadu parazitů, parazitujících na lidském neštěstí obětí zlovůle státní správy připravujících je v naději na změnu o poslední peníze.
Zde bych uvedl asistentkou TV Nova Legnerovou a jí dohozeného dipl. ing. Rostislava Rubíka Csc. a mnou osloveného předsedu Unie otců Mgr. Daniela Nebeského.
Po té zklamal spolek Šalamoun a další.
Díky mému boji s policejně justiční mafií jsem poznal řadu lidí se stejným osudem a v roce 2008 se mi podařilo navázat kontakt s o.s. K 213 a stal se jeho členem.
Snažil jsem se s Janou navázat kontakt i přes spolužáky, bohužel to ale nevyšlo. Morálně zklamala i třídní profesorka Válková. /|Zajímavé příjmení/.
To, co se stalo před deseti lety, je otřesné.
Dopravní nehoda, selhání zdraví... Smůla, osud... Beru.
Ale odejít ze života dobrovovolně, díky tyranům krytými policejně justiční opatrovnickou mafií?
Hodně silná káva.
Proč jsem se po informaci policistů o sebevraždě Jany nesložil?
Po sdělení této nevratné, smutné zprávy jsem byl na rozhodnuti mé dcery Jany hrdý, že odmítla diktát matky v podání jejich rodičů.
Jana se ocitla v boji proti všem.
J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-18 23:50
Protože jsem otce zastupoval i v následném dědickém řízení po zesnulé dceři, mohu říci, co patřilo - podle mého názoru - ke zvláštním odpornostem tohoto případu :

Církev se odmítala bavit s otcem, protože náklady pohřbu platila matka - ovšem to jen v první fázi, protože hned v té druhé - je chtěla, samozřejmě, po otci !! Tedy - půlku !!

K tomu - nejen že otce na pohřeb odmítala pustit, ale také si najala placenou ochranku, která otce - a jeho návštěvníky a příbuzné - vyhazovala ze smutečního obřadu !!

A náklady této ochranky, v konečném důsledku, platil z poloviny otec - neboť notářka moudře rozhodla, že náklady pohřbu budou rodiče platit napůl !!

Když jsem jí řekl, o jaké náklady šlo a jestli jí to není odporné, tak prý má svoje předpisy.

A když jsem proti tomu podal odvolání k pardubickému KS - tak, zamítnuto, samozřejmě.

Takže otec si zaplatil polovinu nákladů ochranky, která ho sprostě vyhazovala z pohřbu jeho vlastní dcery !!!


Může tohle někdy někdo obhájit ?!!

A ta prasata (vlastně, svině - byly to, samozřejmě, samý baby), co to rozhodla, dodnes soudí v Pardubicích a Chrudimi...

Kdo chce k tomu co dodat ??


Pověsit málo.
0 # Karel 2020-01-19 13:04
Ahoj. Jirko, Přeji ti hodně sil. Věřím, že oběť Jany pomůže pro změnu v opatrovnictví. Rozhodně máš kolem sebe lidi, kteří pomáhají a je nás v poslední době víc ! Nic nezůstane stejné. I tento nefunkční opatrovnický systém bude změněn. A my jsme ti, kteří se o to zaslouží. Včetně Jany. Karel
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 19:35
Prostě ty odborníky najdeme ! O.

seznamzpravy.cz/.../...

____________
On sice říkal "najmeme" - tedy jako by už je měl nebo o nich věděl - ale je to prakticky jedno... Vyjde to na stejno.

Ono totiž lokajství a odbornost není totéž, ba dokonce se to v naprosté většině přímo vylučuje. J.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 19:39
Jirko,
rozhodně jsem nezapomněl - jako Karel.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 19:40
Pospíšilova prasata :

Majitel vymahačské firmy zároveň vede exekutorský úřad. Spoluprací se chlubí i na webu

denikn.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 21:04
Ahoj Jirko,
smutná, přesmutná kauza s Janou. Cítím se všemi, nejvíc s otcem Jirkou Komárkem.
Správně jsi to vystihnul.Dík.
Účast státu na "výchově" našich dětí, je vražedná. Organizace nemá reflexy. Nic ji proto nebolí.
o Ideová dekomunizace, a další základní změny v soudnictví jsou nezbytné, má li tenhle národ přežít. Justice nemá být služkou mocných, ale má pomáhat spravedlnosti. Od toho tu současnou verbež také stále platíme. Bohužel...
Zbyněk Šimůnek
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 21:04
Na těchto školách mafiáni ze státní správy nestudují. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 22:12
Velmi důležité téma k modlitbám je jednání zastupitelstva hlavního města Prahy o mariánském sloupu na Staroměstském náměstí. Ve čtvrtek 23. ledna se o tom pravděpodobně rozhodne, tento bod je totiž zařazen hned na 4. místě k projednání a zdá se, že to bude vážné. Stále nechápu, proč zastánci sloupu chtějí v centru Prahy umístit symbol poroby národa a symbol kruté rekatolizace. Prosím, modleme se za to, aby návrh nebyl schválen a sloup nebyl postaven. Kdyby se to stalo jinak, myslím, že by to velmi vážně porušilo vzájemné vztahy protestantů a katolíků a mnozí protestanté by to cítili jako nové násilí a mocenské prosazení katolicismu. V tomto roce 400. výročí bitvy na Bílé hoře připravujeme smíření katolíků a protestantů a tato kamenná věc by se stala na cestě ke smíření velkou překážkou. Pokud tedy můžete, pište pražským zastupitelům maily s žádostí, aby návrh nepřijali. Prosím, sjednoťme se v modlitbách a půstu ve středu 22.1. za tuto záležitost, aby návrh neprošel a proběhlo upřímné smíření mezi námi. mm
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-20 23:26
Omlouvám se. Celý den jsem neměl internetové spojení.
Chtěl bych poděkovat všem, kteří jste mne osobně kontaktovali a vzpomněli spolu se mnou na desáté výročí dobrovolného odchodu mé dcery z tohoto estébáckého ráje na zemi, který nerespektuje nic, ani právo dětí na výchovu obou rodičů a vyjádřili jste se ke zvěrstvu chrudimské opatrovnické mafie. Jak jsem vyrozuměl, mnozí znáte jména neschopných ač všehoschopných zmrdů chrudimské opatrovnické mafie, Essera, Jiráskové Soukupové, Košinové, Tinze, Horáčka, Baňoucha / ten poslední spí zimním spánek, čeká až sova zahouká/ a dalších zmijí a sviní tohoto OS soudu.
Děkuji a za Vámi sdělené zkušenosti se státními zástupci Kytnerem, Procházkovou, Kramářem, Milotínským, Kološovou, bandou zmrdů a sviní dosazenou Standou Grosem.
Jelikož takovéhoto jednání se nedopouštěl ani Adolf Hitler, musím dat za pravdu Ferdinandu Peroutkovi a přiznat, že byl gentleman.
J.K.
___________
Spíš bolševiku Zemanovi, který si ten výrok vymyslel a Peroutkovi ho přisoudil, ne ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-21 13:32
a JEŠTĚ :

Celá historie je zdokumentovaná v příbězích na

k213.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-21 22:41
Jaký to nepoměr. Kobliha zdarma, rohlík made in Lidl za korunu pade.
Pekaři Burešovi z toho v hlavě evidentně hrabe.
Nevím, jaký je v tom fígl,
v příštích volbách budu volit Lidl.
Neboť vše, co je zadarmo,
stojí vždy za hovno.
ANO, a bude mi líp!
J.K.

novinky.cz/.../...

Bureš v zahraničí
své zaměstnance ničí.
J.K.
www.forum24.cz/.../

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.