OSZ chrání "zájem dítěte..." (V péči otce) :

A podívejte se, jak ... 

 

 Pokud máte pocit, že ochrana zájmů dítěte, pokud bylo svěřeno otci a pokud bylo svěřeno matce, je totéž, tak jste na obrovském omylu. A tady uvidíte, jaký je v tom rozdíl... 

Tady se - asi i v několika následujících článcích - podíváme, jak státní orgány "chrání zájem dítěte", pokud je v péči otce. Dodejme jeden podstatný detail : Poté, co matka nebyla zjevně schopna se o dítě postarat a soud jí ho tudíž - správně a logicky - už před 6-ti lety sebral. A svěřil otci. 

Už tehdy byla matka dosti asociální typ : Nejprve sama rozvrátila do té doby spokojenou rodinu - tím, že od ní odešla (otec dítěte ji bez odporu nechal odejít - ostatně, za působnosti současných "orgánů" by stejně nic nenadělal - leda by ho ještě zavřeli za "domácí násilí", pokud jí to chtěl byť jen slovně rozmluvit - s tím, že se má starat o malé dítě... 

Matka neměla kde bydlet, tedy ani dítě nemělo kde bydlet - a za téhle situace ho nejprve odmítnul otec matce předat - za což ho moudrá justice ve Žďáře málem zavřela  - a poté mu ho soud - ovšem v Semilech - svěřil do péče. 

To už je 6 let !! 

Matka se od té doby v podstatě flákala, kde se dalo, nikde nevydržela - a nikdo s ní - takže, když už přišla na to, že ani amanti na jednu noc zrovna nestojí frontu, natož na dýl - najednou se rozvzpomněla na syna … a začala o něj projevovat eminentní zájem. 

Ze dvou důvodů. Jednak jí došlo, že právě v něm je její jediná cena, jinak by po ní už teď pes neštěknul - a jednak, a to možná ještě více - jí došlo, že prostřednictvím syna a údajné "péče" o něj může skvěle narušovat novou otcovu rodinu, kterou si on mezitím založil - a dělat extrémní problémy jak bývalému manželovi, tak i jeho nové manželce. A vlastně všem, kteří k nim mají nějaký vztah. Tedy i hodně širší rodině. 

Chlapi bývají naivní, zvláště ke skutečným záměrům žen - bylo to tak i tady - otci dlouho trvalo než mu došlo, že bývalá manželka stojí o dítě hlavně proto, aby jemu dělala problémy a rozbíjela současnou rodinu. Díky této naivitě se jí to také začalo velmi dařit. 

Syna zpracovala snadno - to kvůli zlé maceše se ona nemůže vrátit do rodiny, na její místo, to on, desetiletý kluk, je její jediný ochránce, když jí všichni jenom ubližují... 

Na tohle sprosté citové vydírání by snadno naletěl i dospělý chlap (a kolik jich také naletělo !!) - natož desetiletý kluk, který uvěřil roli, že on je její jediný ochránce a zachránce, jinak jí celý svět nespravedlivě křivdí a ubližuje... 

I běžný dospělý by řekl, že to je sprosté citové vydírání a hrubá manipulace naivního dítěte - ne tak naše moudré "orgány", které přece musí ctít "názor dítěte" - a tak ho stačí poštvat - za jakýchkoliv okolností - proti jednomu z rodičů - a ten druhý, byť by to byl alkoholik nebo feťák bez zázemí, má situaci v hrsti. Nebo se mu to aspoň tak může dlouho jevit, zvláště, je-li to matka. 

A tak si matka - když bylo dítě dostatečně poštváno - podala návrh na změnu výchovy. 

Počítala zjevně s tím, že otce - pod vlivem "názoru dítěte" dotlačí k nějaké "dohodě" jako už několikrát předtím, když jsem otce zastoupit nemohl. 

Jenže - tentokrát jsem mohl. A otec o to velmi stál, neboť mu konečně došlo, jakému nebezpečí čelí... 

No - a když matka zjistila, že to u soudu nebude až taková brnkačka, na jakou byla dosud zvyklá - a to zjistila teprve večer před jednáním - tak k soudu prostě nepřišla. 

Možná něco ze svých plánů sdělila i své právničce, protože - ta jí vypověděla plnou moc a odmítla ji zastupovat. 

To už se nestává běžně. Řekl bych, že i nezkušeného laika by to důrazně varovalo, že právnička asi správně vycítila, že něco dost špatného visí ve vzduchu - a že by mohla mít opletačky s ČAKem - a že jí to za registraci nestojí. 

Takže matka zůstala bez právního zastoupení, první jednání soudu se vůbec nevyvíjelo v její prospěch - a tak se rozhodla to změnit. Soudně ovšem ne, to pochopila, že asi není ta pravá chvíle. 

A podle hesla, které kdysi zcela oficiálně razila v Reflexu Tondrová - kdo chce dítě, nechť na nic nečeká a ukradne si ho (a soudy mu to dodatečně posvětí) - a zvláště, je-li matkou, nemusí se vcelku ničeho bát - tak přesně podle toho se začala matka chovat. 

_________

Zde malá vsuvka : Článek "Chcete dítě ? Ukradněte si ho !!" byste dost možná ještě někde dohledali. Co je ale zajímavější nežli bláboly téhle psychopatky, dodnes soudící na MS v Praze, byl následný vývoj. Měl jsem totiž tu příležitost - při jednom hlavním líčení pro pohrdání soudem, kde ona byla coby "poškozená" - se jí zeptat, jaké tohle prohlášení mělo následky. Upřímně sdělila, že musela jít k předsedovi soudu (což byl tehdy hledaný justiční zločinec Rudý) - a ten jí to "vytknul" - a  řekl, cituji doslova : "Ay si dala příště pozor na pusu..." 

Jinými slovy : Potvrdil, že je to pravda, jen se to nesmí říkat oficiálně, natož do médií, aby z toho někdo neměl průšvih - co kdyby to třeba někdo přeložil a poslal do EP, co si tak hraje na lidská práva a rovnost občanů, že ??  

Tak - konec vsuvky. 

______

Takže matka začala na syna čekávat i před školou, zcela mimo program a stanovenou dohodu - proč by ne, přeci nemá zákaz styku, že - a brala si ho - na neznámou dobu - až to dotáhla tak daleko, že vlastně otec nejen že nevěděl, kdy se syn vrátí, ale ani to, kde je... Údajně s matkou.

Ideální stav pro únos na hodně dlouho.

No, a ten taky začala matka vehementně připravovat. A  to přesto, že dítě měla, prakticky kdy chtěla a na jak dlouho chtěla - neboť otci trvalo, než pochopil, že za dobrotu na žebrotu - a že tímhle způsobem to skončí tak, že si ho matka nechá už napořád - a jenom to soudu oznámí, a ten to prostě - "vezme na vědomí"... Přece nepůjde proti názoru dítěte - kterému se zrovna nechce vstávat a jet k otci, že ?

 Poté, co matka - pod nejrůznějšími záminkami - přestala dítě předávat vůbec, dokonce ho měla i na Štědrý večer (ano - dítě v péči otce, bez úpravy styku na Štědrý den - si matka klidně nechala - a OSPOD to nepřipadalo vůbec divné, že ani na Štědrý večer není tam, kde má správně být), ho otec matce již nepředal, protože hrozilo, že už ho skutečně nemusí vidět vůbec. 

Matka předtím pracovala v Německu, ač tvrdila, že kvůli dítěti změní práci, nestalo se tak - a podle fůry času, kterou následně projevila, nedělá pravděpodobně nikde - a začala se "věnovat" rodině otce naplno. 

Denně jezdila 2x "kolem" - přece nebude otec nelida a nenechá ji ani pozdravit dítě, že ?? 

A když ho otec k oknu pustil, aby maminku "pozdravil" (den předtím ho měla na Štědrý den !!!) - tak se ho snažila vytáhnout z okna a odvézt pryč. 

Když se jí to nepovedlo, a otec okno zase zavřel, šla nasimulovat zranění - a podat na otce trestní oznámení pro "napadení". 

Asi jako byste napadli zloděje, který k vám vlezl až do bytu, a přitom si způsobil oděrky... 

Podal jsem soudu - za téhle situace - návrh na zákaz styku s matkou, protože akutně hrozilo, že syna odveze neznámo kam - a nerespektovala vůbec nic, ani rozsudek, ani Vánoce, ani dohody, dokud je ještě byl otec - pod nátlakem OSPOD - ochoten uzavírat - a bez zákazu styku nešlo zajistit bezpečnost ani synovi, ale ani celé rodině, kterou matka terorizovala denně tím, že tzv. "jezdila kolem" a "jenom šla syna pozdravit".. 

Rodina musela odjet na zbytek vánočních prázdnin pryč z města, aby měla pokoj - a protože matka by všechny otravovala dál i telefonem na dálku, doporučil jsem otci, ať synovi vezme mobil. Konečně, je s ním, na nic ho teď nepotřebuje. 

A - to se všichni nestačili divit ! V mobilu podrobné SMSky - kudy má syn utýct z domu, jak to provede, kde na něho bude matka čekat, kde může nouzově přespat - u další podobné čůzy jako je ona, a tak dále. 

Ani za této naprosto akutní situace nehlo OSZ ani prstem !! 

Prý podané TO nemá náležitosti … Tedy - podpis. Bylo totiž podáno mailem a i když jsem k tomu doplnil, že je podepíšeme klidně osobně, jen co budeme poblíž, tak to OSZ nestačilo... 

Asi jako byste se utrhli z banky, kde vás lupiči drží jako rukojmí, zavolali telefonem na OSZ o pomoc - a tam vám řekli, že oznámení nemá náležitosti a přijmou ho, až si ho přijdete osobně podepsat... 

Takhel funguje OSZ ve Žďáru. Ale i všude jinde, nedomnívám se, že by to jinde bylo o moc lepší. 

To je ta "nezávislá" justice a "nezávislé" SZ, které vyšlechtil NSZ Zeman s VSZ Bradáčovou a také za ně plně odpovídají... A chtějí být - už teď - neodvolatelní... 

Až jsem byl ve Žďáře osobně, šli jsme to sepsat na OSZ. To bylo na Tři krále. 

Při té příležitosti jsme viděli nejen celou plejádu naschválů, jak nic nesepisovat a nic nedělat - ale také to, že dosud - za téhle zcela vyhrocené situace, ohrožující zdraví několika lidí - nikdo z nich nehnul prstem. 

Vždyť je to přece matka, kdo se pokouší o únos, byť psychopatická - ale matka. Tak co bychom, se, dámy, vzrušovaly, že ? 

A nikdo jiný než baby tu situaci dosud k řešení neměl - ať už jde o OSPOD, nebo OSZ, nebo i o soud. Jedna baba vedle druhé. A velí jim - byť nepřímo - evidentní psychopatka, matka dítěte, která v minulosti již několikrát prokázala, že není schopná se o dítě postarat... 

K čemu "nezávislou" justici - když nakonec rozhodují psychopatky, a justice se jim mlčky podřídí, a k čemu znalci a soudci, když rozhoduje "názor" poštvaného dítěte, který sice neumí ani vysvětlit, ani zdůvodnit, ale zato ho - jak kolovrátek - mele pořád dokola... ?? 

A protože po sepsání trestního oznámení na OSZ došlo ještě k další zajímavé události - totiž v rámci oznámení o "ublížení na zdraví", které "utrpěla" matka, když se snažila vytáhnout dítě z okna - předložení zdravotní zprávy a podaného vysvětlení u policajtů, kdy oba dokumenty uváděly, že matka "si přišla vyzvednout dítě" - tak byla drzá, že se to ani nesnažila maskovat - tak jsme tyto údaje doplnili na OSZ jako otevřené přiznání k únosu. Tedy - ve stadiu pokusu - protože jí ho právě otec znemožnil tím, že okno přibouchl. 

Takže : Máme pachatele - resp. pachatelku, máme do podrobna a několika zápisy zdokumentovanou její trestnou činnost, důkazů habaděj - včetně toho nejdůležitějšího - přiznání - a - co myslíte, že dělá madam z OSZ, která to má na starosti ?? 

Odkazuje otce na "advokátní kancelář..." 

Tedy - vlastně všude, jen ne k sobě. Na OSPOD, na soud, na advokáty. Na ty hlavně. 

Právě podle toho, čemu se státní zástupkyně snaží zamezit nejvíc, snadno poznáte, co jí také nejvíc vadí. 

Při sepisu trestního oznámení udělala všechno pro to, aby se - zbavila především mě. Protože oznamovatelem a poškozeným je prý jen otec. 

Když mi otec udělil do protokolu plnou moc, tak měla tu drzost tvrdit nám do očí, že ta plná moc nesplňuje náležitosti, takže se mnou stejně jednat nebude... 

Plná moc v protokolu, který sepisovala ona sama !!! 

I otec rychle pochopil, že kdyby na to OSZ nepřišel se mnou, prostě by žádné trestní oznámení vůbec nepodal - protože by ho prostě nepřijali nebo nesepsali... 

Když totiž Nečasová zjistila, že se mě nezbaví, tak se snažila nejprve aspoň otce přesvědčit, že to není žádný únos, ale že jsme přišli zcela jistě podat TO pro maření úředního rozhodnutí - jenže, a to měla hned v záloze - to by ji napřed musel soud několikrát vyzvat a nařídit výkon rozhodnutí udělením pokuty, a pak teprve odejmutím dítěte. Jenže, zapomněla, že my si nepřišli vyzvedávat dítě, ale že dítě je v péči otce a matka se ho snaží unést přímo z domu, nebo mu dává návody, kudy a jak uteče a kde na něj bude čekat... 

A pak - samozřejmě - nemá to náležitosti, máme svoje lhůty, odpovíme vám písemně, můžete se odvolat - vyhledejte právní kancelář... 

Až jí otec řekl, že žádnou kancelář nechce, protože ty jejich služby už dávno dobře poznal. 

Dalo by se říci : Sabotáž základních povinností státní zástupkyně v přímém přenosu. 

A teď - pozor - srovnání. A hned jsme u rovnosti rodičů : 

Kdy já jsem vzal jednoho ze synů k sobě na víkend a chtěl ho vrátit na druhý den ráno, abychom ještě stihli udělat fotky (protože v neděli žádný fotograf otevřeno neměl) - tak za čtyři hodiny (!!!) byl na mě vydán zatykač - a když nás "vypátrali" doma, tak mě nejen zatkli, ale šel jsem rovnou do vazby. Na celý vánoční měsíc !!! 

Až za dva roky trestní stíhání zastavili, a museli mi zaplatit i náhradu škody - ale k obnově kontaktů se synem, po takhle brutální zkušenosti - a to hlavně pro něj -  už nikdy nedošlo. 

A to jsme byli doma, všichni věděli, kde jsme, nikam jsem ho neodvážel, natož do Německa. 

Kdybych chodil - jako matka - denně nejméně 2x mlátit do oken domu, kde by žil můj syn, svěřený druhému rodiči, kdybych se ho pokusil vytáhnout dokonce oknem ven, kdybych ho prokazatelně naváděl, kudy a jak má utéct a kde se sejdem - tak nejen že mě zatknou hned po prvním pokusu, ale taky bych z vazby nevylezl až do soudu, a že ten by mě odsoudil, o tom vůbec nepochybuji... 

Z té feministicko-komunistické chátry, ať už na OSPOD, ať už na soudě nebo OSZ nehnul prstem dodnes nikdo. 

A když jsme trvali na šetření - začali - jak už to tak bývá - zastrašovat otce. 

Takhle vypadá feminizace justice a tohle jsou její výsledky. 

Přitom - a to je třeba zdůraznit - z téhle psychopatky, matky dítěte, jsou už na prášky nejméně tři další osoby ženského pohlaví, totiž současná manželka a její dvě malé dcerky. 

To ale tyhle "ochránkyně" dětí vůbec nezajímá. 

Teď OSPOD chce, aby otec "zajistil docházku" syna do školy. A když jsme se ptali, jak oni zajistili, aby ho matka cestou tam nebo zpět neunesla, když denně hlídá před domem, tak jen pokrčili rameny. 

Prý jim matka slíbila, že ho neunese... 

Podotkněme, že z dohod, které s ní kdo kdy uzavřel, včetně té dohody manželské, nedodržela nikdy nic. 

Chápete někdo, kde se pak bere ten "optimismus", že zrovna teď všechno dodrží a začne nový, vzorný život... 

Neboť ten, kdo ji učiní jinou, lepší - je již na dohledu. Jediný kdo jí zůstal - totiž její dnes 11-tiletý syn... 

________________

A takhle "vyšetřuje" trestnou činnost matky na OSZ madam Nečasová. 

Původně se nám představila jako Hudcová, pak se omlouvala, že se právě vdala. Přitom tak asi v mém věku... 

Nebylo by zajímavé - po kolikáté ??? Případně, kolika exmanželům jiiž činila naschvály s předáváním potomků... či jinými druhy msty ??? 

 _______________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Přátelé!

Za měsíc toho všeho, co se tu událo a čeho všeho jsme po úřadech rozeslali, jsme se dočkali jen výhrůžek od soudu, že když nebudu plnit rozsudek, můžou mi ….  i odebrat. Dnes mi už vyhrožuje i sociálka, že pokud neumožním …. školní docházku, vystavuji se trestnímu stíhání. Státní zastupitelství mi zjednodušeně řečeno sdělilo, že pokus o únos, který E.  před mými zraky 26.12. provedla, jsem si vymyslel a vlastně se nic nestalo. Z magistrátu města mi přišel canc, že to, že u nás E. opakovaně rumplovala na okno a v jednom případě se pokusila otevřeným oknem …. vytáhnout, se  rovněž nestalo. Od začátku školního roku E. stále někde hlídkuje a číhá na ….. Myslím si, že nepracuje, když má tolik času. Její poslední zaměstnavatel byl v Mnichově. Sociálka vůbec neřeší E. a její poměry, útočí jen na mne.
Zkrátka - rozhodl jsem se, že zítra půjde …  do školy. Ráno to bude mít s doprovodem bráchy, zpáteční cestu musím zajistit já. Už poněkolikáté za sebou půjdu z práce dřív, jsem zvědav, jak dlouho mi to tam ještě budou tolerovat.
Dnes jsme s Ondrou byli u otce M. ve Svratce, kde jsem poprosil o modlitbu za Boží ochranu nad ….. 
Pokud myslíte, že můžu udělat víc, ozvěte se prosím!!!
PS. Moje holky už jsou taky neskutečně vyčerpané tím, v čem už několik týdnů žijí a moje ženuška má můj nehlubší obdiv za to, co už se mnou vydržela!!!
Zdraví Vás D. !!!

 

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-22 06:56
Jaroslav Hutka o soudu se Srpem (Obvodní soud pro Prahu 2)

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-22 19:36
Znovunalezená matka :

Platí ta paní výživné?

Patrně koly kapitalismu netočí, když má tolik času?

Zažádat o navýšení, třebas o 3 roky zpět, jako to udělali nasrané soudkyně a soudci na P-8, v mém případě. O.

Matka určitě doloží své příjmy z Mnichova, a soud může se zpětnou platností rozhodnout. :-) O.


_______________
Paní výživné doplatí vždycky před soudem, aby tam nevypadala zle. Jinak na to dlabe. A když zjistí, že má otec zástupce (mě), tak raději k soudu nejde...
Ale je pravda, že při výpočtu nového výživného by přišly na jiné myšlenky jak matka, tak soudkyně...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-22 19:42
Darebáky neplatiče výživného už z lopaty nepustíme. Zasloužíme pochvalu, žádá poslankyně Valachová (ČSSD)

plus.rozhlas.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 14:38
Věznice Ruzyně shání lékaře za osmdesát tisíc měsíčně, Rath stále pracovat nesmí

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 14:39
Policejní prezident Švejdar ke středočeskému gangu: Nehodnoťte nás podle jedné série vloupání

irozhlas.cz/.../...
____________
A podle čeho teda ???

Doufám, že aspoň půlka těch vykradených domů byly domy státních zástupců, soudců a policajtů...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 14:40
Vrchní soud v Praze čekají pod novým předsedou audity. Dörfl si zve zkušené posily

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 14:43
Nečasová nemusí platit daň ani z luxusních hodinek, finanční úřad chyboval, rozhodl NSS

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
___________
Aneb : Stará známá zásada : Chudým brát (ti se nemají možnost ozvat), bohatým dávat ( a doufat, že se budou aspoň trochu revanšovat...)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 16:00
Tzv. protikorupční strana - a její výsledky po 5-ti letech : Korupce je všude.
Kdo čekal od volby mafiánů něco jiného, projevil značný díl nesoudnosti.


Káže vodu, pije víno. J.K.

www.forum24.cz/.../

www.msn.com/.../ar-BBZeYE1?ocid=spartandhp
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 19:14
Povinná stáž v Pezinku pro české soudce :

reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-23 19:15
OSZ chrání … Ale pudová ženská sounáležitost tomu brání ! O.
___________
Přesně důvod, proč baby nemají v justici - a zvláště opatrovnické - co dělat. Výjimky se sice připouští, ale je jich jako šafránu... J.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 15:57
Typická ženská blbka :

novinky.cz/.../...

Asi jakoby se parašutista se zvláštním určením po seskoku do nepřátelského prostoru začal na internetu chlubit, jak to všechno hladce proběhlo a jak bez újmy přistál...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.