Udržovací ministr ...?? Udržovací vlády ... ??

Ale - kam pak s nimi ?? 

Možná jste už zaznamenali... Výsledkem vládnutí vlády, která má jako hlavní prioritu dopravu, po pěti letech je - že ČR je rychlejší objet, než se pohybovat po jejich dálnicích - a tak ministři dopravy vykazují poměrně vysokou úmrtnost - a čím dál kratší životnost... 

"Odborníci", které Babiš sliboval alespoň "najmout" (čímž už před volbami vcelku upřímně přiznával, že sám žádné nemá a prorocky předvídal, že je ani ve vlastní straně mít nikdy nebude...), se jaksi ne a ne dostavit. Ba i za ministerský plat je stále těžší sehnat někoho, kdo by ze sebe alespoň na pár měsíců měl chuť dělat kašpara - a pak se nechat Babišem vyhodit - a tím také stvrdit svou kariéru, protože s takovou pověstí má už jen místo na smetišti dějin... 

"Odborníci", které nám Babiš zatím předvedl, opravdu stáli za to.

My se sice věnujeme hlavně justici, a tu jsme rozebrali podrobně už několikrát, ale nelze si nepovšimnout zázračných úspěchů Babišových estébáků ani v dalších oblastech života, a v dopravě pak především. 

Protože pokud Babiš vždycky připouštěl, že o justici nic neví (škoda, že tu není ta skutečně nezávislá - mohl se s ní totiž už dávno podrobně a osobně seznámit, a to ve všech jejích složkách, v kriminálech pak především) - tak dopravu naopak vždy vyhlašoval za svou jasnou prioritu. 

Všimněte si : Každý totalitní režim má rád megalomanské stavby. Mají totiž z jeho pohledu několik zásadních předností : 

Za prvé - zaměstnají fůru lidí relativně užitečnou prací, rozhodně lepší, než aby se jako nezaměstnaní váleli doma. Mzda, co jim totalitní stát vyplácí, je pak obvykle plně srovnatelná se sociální dávkou v tom skutečně demokratickém.

Za druhé - jsou všude na první pohled vidět, a to jak při jejich tvoření, tak i dlouhá léta potom. 

A za třetí - a to hlavně : Dají se skvěle propagandisticky využívat. Celá desetiletí se dá skvěle prodávat, jak se o nás všechny - a naše blaho především -  pan diktátor stará a jak mu ležíme (a naše blaho zejména) denně na srdci. 

A tak Hitler stavěl dálnice, Franco - ve vyprahlém Španělsku -  přehrady. Sice, vzhledem k výsledku válek, které oba dva rozpoutali, neměl hodně dlouho kdo po těch dálnicích jezdit (masověji je využili až vítězní Spojenci na konci války) a i vodu z těch přehrad dlouho nikdo nedokázal upotřebit - ale : Byly tu. 

Babiš usoudil, že se přikloní jak k prvnímu, tak k druhému - ale nějak mu to furt moc nejde... 

Ono totiž za koblihy se dá najmout jedině póvl, a ten je obvykle póvlem právě proto, že byl už předtím neupotřebitelný, jinak by se póvlem nebyl stal. A mezi nimi se těžko hledají jak schopní inženýři na stavbu dálnic, tak i na stavbu přehrad. 

A jsme u Kremlíka. Toho ministra dopravy, co ve vládě, jež má dálnice jako preferenci, vydržel nějakých osm měsíců - aniž se co změnilo. 

Prý je dobrým právníkem, slyšíme nyní z médií. Aha - a tak proč je na ministerstvu dopravy ?? Aby snad připravoval kvalitní smlouvy na výstavbu dálnic ?? 

Dále se dozvídáme, že je na ministerstvu dopravy krajně neoblíben, protože - je to prý krajně nerozhodný a alibistický člověk, s nechutí nést za svá rozhodnutí odpovědnost... Inu, ideální babišovský ministr. 

Takové přece Babiš hledá !! Nerozhodné - a tudíž poddajné, alibistické - tudíž zbabělé. Ideální submisivní osobnost, od které sotva kdy lze čekat jakýkoliv odpor i v těch nejkrajnějších situacích... 

Jestliže je Kremlík dobrý právník, jak nyní slyšíme - tak proč jsme to  neslyšeli, když kandidoval na funkci ministra dopravy ?? 

A - dobrý právník ?? A kdo to kdy řekl a čím to může prokázat ?? 

Vzhledem k tomu, že se v oblasti justice a práva pohybujeme již dobře 20 let - asi bychom o něm něco někde už dříve zaslechli - ale, opravdu, nikdy nic. 

Spíš bych řekl, že tak, jak byl šedou myškou na ministerstvu dopravy, byl jí i předtím v právu, ať už dělal cokoliv.

A k babišovcům se přidal právě proto, aby ho vytáhli někam nahoru, protože sám by se toho nikdy nedočkal. 

V tomto ohledu se jeho očekávání asi splnila, byť jen na osm měsíců. 

Co mě ale zaráží především : Nikoliv jeho neschopnost, s tou se u Babišových lidí dopředu počítá, ale to, že sám klidně připustí, že byl jakýmsi "udržovacím" ministrem. 

Pak tedy i celá vláda - dokonce i ve svých prioritních oblastech - je jen "udržovací" ?? 

Volil tady snad někdo udržovací vládu ?? Šel snad Babiš do voleb s tím, že nic jiného než udržovací vládu nebude sestavovat ?? 

Nevykládal - a nepsal všude - náhodou pravý opak, totiž že je to historická příležitost k zásadní změně, která se nebude opakovat ?? 

A kde tu změnu - po pěti letech (!!!) - má ?? 

O dopravě a spravedlnosti jsme už mluvili, propadají se stále a stále více svorněji, stále hloub a hloub. 

Co třeba korupce ?? Protože to byla jeho vůbec první priorita, kvůli které prý ANO  dokonce vzniklo - přece aby napravilo zvěrstva zkorumpované ODS, vzpomínáte ?? 

No, tak tam se nadějně propadáme ještě hloub než za časů ODS... A to už i v mezinárodním měřítku. 

Jen ten zásadní obrat k lepšímu jaksi - ne a ne nastat. 

Nebo ho snad někdo vidí ?? Kde - a v jakém oboru ?? A odkdy nastal ?? 

Pár stovek k důchodu jistě nemá nikdo za historický obrat, rozorané dálnice taky asi ne, zvlčilá justice, zcela se vymykající kontrole, to asi taky nebude - tak co tedy ?? 

Nutno přiznat, že i Hitler s Francem byli daleko úspěšnějšími obraceči historie ve své době, nežli Babiš dnes - a ten obrat byl i výrazně vidět. Pro všechny, nebo aspoň pro většinu. A o tu trpící menšinu se nikdo - samozřejmě, stejně jako dnes - prostě nestaral. 

Správně se říká, že všechny kvality, všechny režimy, prověřuje čas. A historie také ukazuje, že pokud něco přežije - a označuje se zpětně jako zlatá doba - tak to nikdy nebyla éra diktatur s monumentálními stavbami, ale vždy a jedině éra rozkvětu ducha, tedy myšlenek a umění. Ať už ve starém Egyptě, Římě, Řecku, u nás v 16. století, za renesance - tedy do 30-ti leté války - a naposledy za 1. republiky. 

Byla to snad éra všeobecné zaměstnanosti a gigantických staveb ?? 

Nebyla. 

Gigantičtí jsme byli v něčem docela jiném : Ve slušném zacházení s lidmi - to jenom díky tomu se Praha stala útočištěm jak ruských, tak německých emigrantů - a ve volné myšlenkové soutěží, umožňující rozkvět umění všeho druhu. Jedině svoboda ducha vede k jeho rozkvětu - a ten následně ke všeobecné, i ekonomické, prosperitě. 

Máme dnes alespoň skvělého presidenta. Skvělého v tom, že je pravdivý.  Totiž - že vysílá pravdivý vzkaz do zahraničí : Pokud nechcete prožít velký průšvih - Zdaleka se nám vyhněte !! 

Protože takový chlív jinde nenajdete. 

Nenajdete jinde zemi, kde by president byl současně ruským agentem a dělal všechno pro to, aby ochránil také premiéra - estébáka. Nenajdete v Evropě zemi, kde by si president vymýšlel urážlivé a zjevně vylhané, nikdy nevyslovené citáty - a ještě pronásledoval lidi za to, že chtějí po něm omluvu nebo uvedení alespoň na pravou míru. 

Konečně, nenajdete  v Evropě ani zemi, kde by presidentem byla evidentní zdravotní troska, neschopná v podstatě vykonávat funkci. 

V takové zemi je pak každý ministr dobrý... I Kremlík. 

A zakončím citátem z Černých baronů : "Je blbej. Jestli vydrží, tak ho povýšej…" Tak to u nás - a především ve státní sféře - platí stoprocentně a čím dál masověji. 

Následky (protože to nejsou výsledky, ale následky) - si pak můžeme přičíst všichni.

Protože je také všichni poneseme... 

 

 
 
 

 

__________________

__________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 18:45
Miloš Zeman chce po Ústavním soudu zrušení části zákona zvaného lex Babiš

www.forum24.cz/.../
____________

Neotrávil ten kágébák Kuberu při novoročním obědě v Lánech kvůli Kuberově návštěvě Taiwanu? A teď vypouští mlhu ze svých prdů. (Soukup a TV Barrandov, milost recidivistovi, soudní poplatek za Peroutku, ...)
Free
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 18:46
Debil na svém místě,
a co bude příště?
J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 18:47
S idiotem se nesuďte! J.K.

www.forum24.cz/.../

novinky.cz/.../...

_____________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 19:01
Univerzální ministr bez portfeje chybí !

By statečně nastoupil na post ! O.
____________
A bral plat - a neručil už vůbec za nic...
______________

Nejlépe Březina. O.
________
No, z něj mohly mít radost aspoň ženský... Fungoval jako plemenný býk. Doufám, že si užily a budou na něj dlouho vzpomínat... :-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 20:13
Janyška horuje pro nezávislou justici a zároveň tvrdí, že odteď nebude polská justice nezávislá...
Věkový průměr polských soudců je 40 let, tak ani nestithli soudit za komunistů. A hned v další větě mluví o předsedech soudů, (jako kdyby ani předsedové nebyli komunisti...

Petr Janyška: Černý čtvrtek polského soudnictví

plus.rozhlas.cz/.../

_____________

Cituji z jeho článku :

"Jen tam, kde jsou soudci nezávislí, si občan a podnikatel může být jistý, že když se dostane do sporu se státem, s veřejnou institucí, s nějakým politikem či s podnikatelem, který má vazbu na politickou stranu, že bude mít šanci na proces, který nebude předem rozhodnut v jeho neprospěch."

A u nás jsou soudci nezávislí ? Neplatí je náhodou stát ? Ať se ten chudák přijde podívat na jakýkoliv spor se státem na Francouzské, tedy na OS P - 2, aby na vlastní oči viděl, jak vypadá předem rozhodnutý spor, samozřejmě proti občanovi.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 09:37
Už Polsko a české dezinformace

plus.rozhlas.cz/.../


Samozřejmě, že to je dezinformace, kopie "zpráv" televize TVN, suplující v Polsku Russia Today. Nakonec zpravodajství jsem podával po celá ten horoucí týden. Evropská Komise vedená Van der Leyenovou a oblast spravedlnosti vedená Jourovou a další levice a ruští vlivoví agenti v EU neuznávají polský Ústavní Soud, a dokonce prezidenta, která ke výsledkem voleb. To, že EK uznává soud Gersdorfové a neuznává Ustavní Soud a fakticky dnešní vládu, je na pováženou vůbec jako velmi nebezpečný precedent v mezinárodních stycích vůbec, a´t po stránce právní, ať diplomatické....To má obdoby tak leda v Brežněvově ultimátech 1968 proti Pražskému Jaru...
Pokud jde o soudce, s průměrem 45 let...Ta hlavní garnitura, vedoucí fakticky snahu o puč, je generece ve věku 60-70 let, Gersdorfové je 68. A zakázali výkon funkce hodně těm mladším nekompromitovaným...
Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 20:17
Dekomunizovat je prázdnou frází ??

"dekomunizovat třicet let po pádu komunismu je prázdnou frází, když průměrný věk dnešních soudců je asi 45 let, to znamená, že za komunismu nepůsobili."

Takže nejprve : Nejsme jako oni - a pak : Už je to dávno a je na všechno moc pozdě ??

To může říkat jedině komunistický zločinec...

Ale - něco mi to přece připomíná :

Totiž když chce otec střídavou péči : Tak nejprve je na ni dítě moc malé - a pak už si příliš zvyklo na prostředí, a je na ni moc pozdě... Takže ideální věk není vlastně nikdy.

Aneb : Kdo nechce, vždycky si nějakou výmluvu najde...


plus.rozhlas.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-24 22:34
Mimochodem - zítra mají lidovci sjezd, mají volit nového předsedu - kandidují tři - Zdechovský, Jurečka a Bartošek.

Jsem rád, že lidovcem nejsem, protože to nebude jednoduchá volba, osobně bych si nevybral ani jednoho z nich a v podstatě všichni tři demonstrovali, že o skutečných problémech této země nevědí nebo programově nechtějí vědět vůbec nic.

Jurečka si jezdí na traktoru a oře pole - vřele mu doporučuji, aby při tom zůstal, aniž by mu bylo cokoliv závidět...

Zdechovský vypadá nevýrazně a neprůrazně - a Bartošek si sice hraje na energického, ale bohužel - jen energického žvanila.

Pokud jde o profesionalitu politika, tak s tou je Bartošek asi nejdál, což bych ale osobně považoval spíš za nevýhodu než výhodu, alespoň v našich podmínkách.

Bartošek určitě ví, co má v jaké situaci říkat, aby to většině znělo dobře - což je ale jenom obyčejný populismus, vlastně skoro stejný, jakým proráží Babiš.

A nejvíc mě dostali - všichni tři - když se redaktor ptá, jestli by šli do koalice s ANO.

Přiznám se, že jsem čekal úplně jiné odpovědi - a sám bych asi i také jinak odpověděl.

Čekal bych, že řeknou, že ne, protože ANO je populistické hnutí bez programu, bez odborníků, bez morálky a hlavně bez výsledků - a z nich vypadlo jen to, že by nikdy nešli do vlády s trestně stíhaným člověkem.

Na otázku, kdyby BAbiš trestně stíhán nebyl nebo kdyby ANO vedl někdo jiný, zda by pak šli do vlády s ANO - už neodpověděli, prý je to přílišná spekulace - takže by samozřejmě šli, za což já bych se osobně styděl.

To, že prosté, neukončené trestní stíhání je pro ně důvodem politické smrti, mi zní stejně jako by řekli, že o životě v této zemi - a především o jejím právním stavu - neví vůbec nic a programově to vědět nechtějí.

Přitom třeba Zdechovský se snažil obsahovat i rodičovskou problematiku a moc dobře ví, jak vypadají opatrovnické soudy a jak zametají především s otci.
Takže musí také dobře vědět, jak snadné je přivodit někomu trestní stíhání, ať už za výživné, nebo za domácí násilí - při dnešní kvalitě a vzdělanosti justičních a policejních orgánů.

Nemá smysl opakovat, že trestně stíhaný člověk není člověk odsouzený - a možná byla velká chyba redaktora, že se jich na to nezeptal - protože všichni mají na mysli samozřejmě jenom Babiše, ale měl se ho třeba zeptat, jestli by nešel do koalice s Havlem, protože to byl svého času opakovaně trestně stíhaný člověk, anebo třeba s člověkem, který byl u soudu zproštěn - třeba až po nálezu ESLP, a tedy prošel celou českou justicí jako vinný a grázl - jestli by mu nebylo trapné takového člověka odmítnout do kandidatury, případně ho z ní vyřadit - a co by dělal, až by se pak stalo, že by se dočkal toho zproštění, jestli by se mu aspoň omluvil.

NIKDO Z NICH neřekl ani slovo o obnově morálky, natož zdravé rodiny - ač u téhle strany bych to právem očekával jako hlavní prioritu.

Natož aby někdo zmínil, že je třeba reformovat justici, a především tu opatrovnickou - protože ta rodinné morálce programově škodí ze všeho nejvíc.

Pro mě to byl hlavně signál, že ať vyhraje kterýkoliv z nich (a největší šanci bych dal asi Bartoškovi, z čistě populistického hlediska - protože lidí, kteří na ty jeho energicky pronášené bláboly budou slyšet, bude asi nejvíc, především těch jednodušších), KDU ČSL není stranou, která by přinesla jakoukoliv změnu ať už v čemkoliv, stranou, která stojí na populismu, stejně jako třeba ANO, ale na rozdíl od něj ještě i na tradici, tedy tradičních voličích - a stranou, která programově pomíjí nejdůležitější problémy, ač o nich musí vědět. Nechce je řešit - a neumí je řešit. A ani si je proto nepřipouští.

Jsem rád, že nikoho z těch tří nemusím volit, protože bych asi odevzdal bílý lístek. Nebo k té urně vůbec nešel.

Energických žvanilů bez programu má tato země dost i v jiných stranách, na to není potřeba zrovna ta křesťanská.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 09:23
k213.cz/.../3209-udrzovaci-ministr-udrzovaci-vlady
CO? Franco žádnou válku nerozpoutal! Franco nebyl Hitler, nebyl socialista, ale katolík a voják. Občanskou válku ve Španělsku nerozpoutal on, tu rozpoutali komunisti, a přímo za řízení Kominternou. Fašistu dělá z Franca po léta propaganda bolševické a levičácké chamradě všeho druhu.
Je ovšem pravda, že jeho režim byl autoritativním, že komunisty surově trestal, kriminály, šibenicemi. Násilí rozpoutali komunisti, a dopouštěli se strašných ukrutností. S takovými snad měl vést dialog? Kontrovezním aktem snad může být vysláním dobrovolníků Modré Divize po boku Hitlera do útoku na SSSR, nicméně provokativ k němu ovšem zadala ruská anexe baltských států a napadení Finska. Jinak bylo Francovo Španělsko neutrální. Zachránilo se v něm spousta těch, co utekli před nacismem. Ovšem - kontroverzní bylo, že v něm asyl našli i někteří nacističtí zločinci (např. Otto Skorzeny).
Komunisté a jejich pohrobci, transformovaní v různé strany levicového extremistmu ( zejména "Podemos") nedají ani dne pokoj ani dnes. Moskva celou dobu podporovala různá levicová hnutí mj. hodně u nešpanělských národnostních skupin - Basků, i Katalánců (což jsou původem keltské národy, mající svůj jazyk...). Po celá desetileté podporovala Moskva baskické teroristy - ETA ("Euskadi Aslata Suna...v baskickém jazyce). Atentáty, atentáty, teror, a pokud dopadeni, rozsudky smrti. Ponurá historie.
Freeeurope
____________
Franco válku rozpoutal, a to tu nejhorší, občanskou. Pro Španěly byla minimálně stejně krutá jako ta druhá světová pro Němce. Navíc ještě s tím, že dodnes si mnozí zatížili vlastní svědomí - protože bránit se cizí agresi vždycky lze vysvětlit, i za hrdinství považovat, ale zaútočit na jinak smýšlející část vlastního národa se těžko zdůvodňuje i po letech. Vím, jak o tom Španělé dodneska neradi mluví. A to i přesto, že dodatečný vývoj událostí dal v mnohém Francovi zapravdu, tedy především pokud jde o zločinnost komunismu. A nezapomeňme, že vláda Lidové jednoty, byť levicová a prokomunistická, byla legitimně zvolená ve volbách - a Franco tedy provedl vojenský puč proti legální vládě. Stejně jako o 40 let později Pinochet v Chile. A můžeme se dodnes přít, jaké okolnosti opravňují vojenské velitelství vystoupit silou proti legitimní vládě vlastní země, byť jakkoliv špatné.
Škoda, že totéž nedokázali Němci proti Hitlerovi, i ten přece vyhrál demokratické volby. A dotáhnul to do konce.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 23:07
Především v Chile - Pinochet jako nejvyšší velitel vojska vystoupil se souhlasem parlamentu! To je fakt, jaký komunistická propaganda přísně zamlčuje. Parlament, včetně socialistů, když viděl pokus o zvlastnění státu komunisty, ALLENDEHO V ZÁŘÍ 1973 ODVOLAL z funkce. Parlament i Ústavní Tribunál pak daly vojsku plnou moc!
Augusto Pinochet tak objasnil důvod vystoupení vojska takto - zřetelně: "Kdybychom tehdy byli nevystoupili, Chile by jako stát přestala existovat, a komunistický požár by se rozšířil na celý kontinent. Rusáci si jen mnuli ruce. Za to jsme zaplatili obrovskou cenu. Stačí, když zahyne byť i jen jediný člověk, tak je to už příliš vysoká cena [...] Stanuli jsme před klasickým výběrem menšího zla; zachránili jsme zem, zachránil jsme bytí i budoucnost několika milionů Chilanů.
Na několik měsíců před vystoupením vojska dokonce i Allendovi přející media kritizovala vojsko za nečinnost.[...] Dělali jsme všechno, abychom vyřešili problém cestou jednání, ale Allende si počínal jako šílenec".
11. září 1973 r. armáda obsadila většinu rozhlasových i televizních stanic, zlikvidovalo sklady zbraní, internovalo komunistické bojůvkáře. Pinochet požádal prezidenta, aby v bezpečí i s rodinou opustil zemi, avšak ten se zabarikádoval v paláci Moneda v Santiagu. Levicová propaganda z něho učinila hrdinu boje za socialismus, vykreslovala jeho hrdinnou smrt při obraně paláce, a komunistům se cca dvacet let dařilo udržovat obraz hrdiny, jenž bránil do posledního dechu palác a jak jej Pinochetovi banditi prý bestiálně rozstříleli před očima rodiny a masakrovali jeho ostatk. Pravda? Allende spáchal sebevraždu, zastřelil se puškou,darovanou mu soudruhem Fidelem.
Ztráty po obou stranách činily 1600 osob.

Není místa na podrobnosti...mohu jen poznamenat, že při čtení nebo osobním poslechu svědectví tehdy v Chile působících polských misionářů vstávají hrůzou vlasy na hlavě. Teror, vraždění, komunistické bojůvky Allendeho Movimento Izquierdo Revolucionar, vylupování "kapitalistických" bank, zabírání a znárodňování půdy a likvidace rolnictva (pochopitelně soukromého), totální zruinování trhu, hlad - podobně jako dnes ve Venezuele - pumové atentáty na redakce nelevicových novin,vraždy nelevicově smýšlejících... Zatímco chilská armáda měla v r. 1973 stav 26000 vojáků, množství střelných zbraní pro dokončení komunistického převratu činila přes 30.000, a byly to zbraně, které dopravovaly státní už komunisty kontrolované státní aerolinie z Kuby - ilegálně, celní deklarace je ale uváděla jako kubánské doutníky. Allendovi se nelíbily soudy ani parlament, a vůbec právní systém - prý nesplňoval naděje a očekávání pracujících...Takže proto Movimento Izquierda Revolucionar.


Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 11:08
Tragedie jménem Angela :

pravyprostor.cz/.../

Merkelová, podezíraná jako tajná spolupracovnice Stasi "Erika", měla být už za časů Honeckerova režimu ve Východním Německu připravovaná na roli, spadající do sovětské/dnes ruské dalekosáhlé dlouhodobé strategie na "druhou říjnovou revoluci", tentokrát však namísto násilí cestou dlouhodobých manipulací, dezinformací a předstíráním zániku komunismu. K tomuto účelu byly v tolika zemích najednou inscenován převraty ve Východní Evropě 1989. Západ je dodnes přijímá jako opravdové protikomunistické revoluce, zkrátka naletěl...
Celé období konání Merkelové s výsledky, popisovanými ve výše uvedeném článku, lze tedy charakterizovat jako cílevědomé.
Na ČR i na Polsko samozřejmě dnes má její politika vliv, neboť v jejím vleku je dnes celá EU.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 22:59
Líp už bylo, zlatě když to stálo za hovno. J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 23:05
Burešovi odborníci. J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 23:05
Chudák Milouš Zeman.
Teče mu z nosu, asi má rýmu,
nestíhá do kalhot vložit si plínu.
J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-25 23:06
Jak to vidí Bureš? Až dojdou peníze, tak narveme do lidí koblihy. J.K.

faei.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-27 18:54
Řídit stát jako firmu. J.K.

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-01-28 19:06
Když dojdou "odborníci".

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.