Mediální kašpaři honili Křečka

. Asi jim uniklo, že tam už pět let denně chodí, což jim předtím ale vůbec nevadilo. 

Aneb : Jak ze sebe udělat totálního pitomce.

Stačí tupě poslouchat mainstreamová média, nemyslet - a pak ještě vyslechnout nevzdělaného a nezkušeného ryšavce a poslechnout ho jako slovo Boží - a myslet si, že bojujete proti totalitě. 

Lidská blbost je vskutku nekonečná. 

Neustále mě fascinují nejrůznější "výzkumy", jak je možné, že v Německu uspěl fašismus, a to v tak obludné a masové podobě - nebo že v Rusku uspěli bolševici - vždyť to sami vidíte, odpověď máte denně na očích. Vždyť to jsou naprosto ti samí - nemyslící hlupáčci, které je snadno přesvědčit, že právě konají nevýslovné dobro, a protože obvykle v životě nic jiného nedokázali, budou třeba - honit ze dne na den Křečka, kolem kterého předtím nevšímavě chodili, - v domnění, že - právě teď - brání demokracii. 

Je sice pravda, že Křeček jako ombudsman bude k ničemu, ale tím se na poslání tohoto úřadu vcelku nic nemění, nevím, kde přišli ryšavci a spol. na to, že prý má tento úřad skvělou pověst - pí Šabatová nebyla o mnoho schopnější nežli Křeček sám, a hlavně o nic více statečnější, což je pro výkon této funkce nezbytně potřeba jako první, nejdůležitější - a vlastně i jediný nutný předpoklad. 

Denně jste svědky tohoto kolektivního šílenství, které jde tak daleko, že najednou si ryšavec vzpomene, že bude demonstrovat proti Polsku a Maďarsku - o kterýchžto zemích ví zjevně totéž, co o české justici, za kterou demonstroval předtím - totiž : VELKÝ KULOVÝ - a otupělý dav má za to, že to bude asi správně...  Protože tak to po léta slyší z televize, hlavně té nejpřiblblejší…

Slyšeli to tak v médiích... 

Ta mají skutečně obrovskou sílu. 

Dokáží vnutit představu veřejnosti, že právě p. Drahoš je jediným správným kandidátem proti Zemanovi, tedy že representuje demokracii a svobodu a prozápadní kurs země - aniž předtím o něm kdokoliv slyšel, že by se v politice jakkoliv, natož úspěšně, angažoval. 

Když se má vyjadřovat k jednotlivým oblastem chodu státu, tak vzdor početné svitě poradců  o nich neví zjevně nic - resp. jen to, co je dovoleno "vědět" podle oficiálního mainstreamu - čímž definitivně ztratí i sympatie těch, kteří by volili třeba ďábla, jen aby se zbavili Zemana. 

Další mediální havloidní hvězda  - Hilšer : Už se mu nechce jezdit se sanitkou - a tak sedí v Senátu.  Jeho jedinou kvalifikací na senátora bylo to, že si svléknul tričko, když se mělo v parlamentu hlasovat o ruské intervenci na Ukrajině... Protože to bylo hlasování, jež "sledovala média...".

Další : - senátor Láska, bývalý policajt. Ve vhodnou chvíli ho kamery ukázaly ve vhodné situaci - a je v Senátě. 

Tyhle figurky bezpečně poznáte podle toho, že jakmile se tam dostanou, zapadnou - a už o nich fakticky nic neslyšíte.  Bez programu, bez zkušeností, bez vize, často i bez charakteru - krom té vize jediné, zjednodušeně řečeno : Nic nedělat - a mít se dobře...

Přesto, se najde dost naivů, kteří jim hlasy dají - jenom proto, že si kdesi včas sundali tričko - a objednané kamery to včas zachytily. 

Ubohost tzv. pravice na pražské radnici zachytily předchozí články o Sloupu.

ODS chce údajně vyhrát volby, být pravicovou alternativou Burešovu estébáckému hnutí - a to s radními, kteří se rozhodují o zásadních věcech - podle projevů jedné ortodoxní komunistky. A ještě se tím veřejně chlubí... 

S takovým ansámblem, můžete, pane Fiala (Petře, z Brna) hrát tak leda kuličky za Pákistán, a ne vyhrávat volby... 

Oni nejsou všichni voliči tak tupí, aby volili jen podle koblih. Ti vzdělanější a s větším rozhledem, o které Vám asi jde, nebo to aspoň tak říkáte, totiž nemají denně čas rozebírat ty Vaše provizionální ubožáky - ale když se na ně jednou za čas zaměří, tak pak jejich hlasy rozhodně nedostanete, to raději zase nepůjdou k volbám. 

A mediální kašpárek ryšavec, dělající neskutečnou ostudu především fakultě, kterou údajně studuje (bylo by zajímavé zjistit, jak...) žádnou pravici ani nezachrání, ani nevytvoří. 

A protože je naivní jak malé dítě, je jen otázkou času, kdy to zaznamená i ta otupělá veřejnost. 

A koho pak máte v záloze dalšího ? 

Na jakou další hvězdu na dálkové ovládání se máme připravit ?? 

A tak to máme - takhle : Máme doma Křečka. Tečka. 

____________________

____________________

 

 

 Křeček se ujal funkce ombudsmana. Vstup do úřadu zablokovali jeho odpůrci

 

_____________________

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-20 19:57
Neexistuje právo na dotace, říká Ústavní soud (jakobychom to doteď nevěděli...) :

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 08:57
Ač to čtu už po několikáté od shora a zpátky zdola,
nechápu, proč vybrali a zvolili právě tohoto vola.
Kolik je tomu exotovi let?
Jak dlouho v úřadu chce trouchnivět?
I současná trafikantka tohoto úřadu se ozvala,
jmenování Křečka svým nástupcem, ji nasrala.
Jak to sleduji, je to čím dál větší humus,
kdejaký lotr za státní prachy v této zemi chce mít funus.
Křečkům se v této zemi dobře žije,
bolševici, estébáci typu Bureše jsou ty největší zlodějské svině.
Honba za majetkem je jímá,
spravedlnost je nezajímá.
Je pravda, že peníze kazí lidi,
díky tomu rozeznáš poctivého od křivé svini.
J.K.

search.seznam.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 09:21
Výroba nových hrdinů - kriminalista Josef Mareš. Aneb : Mainstreamový redaktor a jeho odvaha se zeptat :

mujrozhlas.cz/.../...

Před vysíláním mu byl zaslán tento mail :

________

jaroslav.sedlacek@rozhlas.cz,

20. 2. 2020 21:03

Dobrý večer,

jako host dnešního Mikrofora byl ohlášen kriminalista Mareš, tak se ho chci zeptat na vyšetření případu Gilberta McCraee.

Moc by mne zajímalo, jak vyšetřovali vraždu, za kterou byl následně odsouzen McCrae (viz např. identikit pachatele se zcela jinou osobou, hovořící ukrajinsky - McCrae je Američan, mluvící anglicky, se zcela jinou fyziognomií na první pohled) - ale hlavně :
Porovnání dvou velmi podobných vražd, obě spáchané v tramvaji zastřelením oběti.
Jedna v noční č. 22 - za tu byl tedy odsouzen McCrae (v únoru 2011) - a druhá ve dne v č. 17 jen o pár let později. Policie následně tvrdila, že pachatele vraždy z č. 17 vypátrala a usvědčila.
Zajímá mne nesmírně, kdo to je a zda byla jednoznačně vyloučena spojitost obou těchto případů, na první pohled velmi podobných, především provedením, ale i, zda byla jednoznačně vyloučena spojitost obou vražedných zbraní, tedy zda vražda v č. 17 nebyla spáchána stejnou zbraní jako ta v č. 22. A pokud ano, pak jakou zbraní byla provedena vražda v č. 17.

O vině p. McCraee lze velmi úspěšně pochybovat - a to po seznámení se s případem a se soudním spisem - o to je důležitější vyloučit, že se nejednalo o jednoho a toho samého pachatele - tedy jak v č. 22, tak v č. 17 (přičemž v době vraždy v tramvaji č. 17 byl McCrae již několik let ve Valdicích...).

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

k213.cz/.../...

________

Samozřejmě, žádnou otázku z něj nepoložil, pro jistotu ani nikoho z posluchačů nevyzval, aby se někdo na něco zeptal - takže to byla taková předem připravená presentace two men show, kdy kriminalista se nám dal na spisovatelskou dráhu - asi nese mnohem více peněz i popularity, a mnohem menší rizika. A za masivní podpory masmédií uděláte spisovatele z každého.
Přesto, z jeho policejní kariéry jsou rozhodně zajímavější případy než vypáčené sklepy se zavařeninami - a měl by co vysvětlovat, především o McCraeovi. A řekl bych, že posluchače by to zajímalo daleko více.

Současně chápu, že je asi čemu se vyhnout -a včerejší pořad toho byl jasným důkazem.
Už proto, aby výroba nového hrdiny nebyla stopnuta v samém počátku...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-22 08:03
Je to jedna pakáž, banda lemplů, která by se jinde neuživila. Chodí tam z vychcanosti kvůli výhodám, vyšší plat, levné žrádlo, služební vozidlo k soukromým účelům, krytí vlastních kriminálních činů díky loajalitě a následná výsluha. Když vidím ten jeho z chlastu zarudlý buranský ksicht, vidím, kde čerpal hradecký kriminalista Jušta inspiraci ke své činnosti u policie. J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 09:24
Kremlíkova erotika :

novinky.cz/.../...

Tak to už máme druhého - po ministryni spravedlnosti Kovářové - kdo píše o erotice v souvislosti s ministerskou funkcí... Pak od nich můžete čekat, že budou řídit svoje resorty...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:11
Nejvyšší soud teď řídí Roman Fiala. Stane se po Šámalově odchodu i jeho novým předsedou?

info.cz/.../...
___________
Bohužel, nic dobrého. Brožová s ním měla zásadní neshody, typicky povýšený zastánce arogance a zametání s občany v právu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:12
ÚOOÚ: Vlastník fanouškovského profilu na Facebooku je správce osobních dat, i když je nezná

ceska-justice.cz/.../...
____________
Úřad od samého počátku naprosto na hovno...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:14
Za špatnou radu má právnička městu Aš zaplatit tři miliony, rozhodl soud

idnes.cz/.../...
___________
To ji v tom pěkně vykoupali. Nutno dodat, že selhala nejen právnička : Podle popisu těch zásadních stavebních problémů : Kdo tu firmu vybral a kdo a jak ji kontroloval ?? Co stavební dozor, stavení deník ?
Za ten stav přece muselo odpovídat daleko víc lidí, a to i na městě.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:15
Tříletý příjem průměrného důchodce. Tolik utratil Hrad za kauzu Peroutka

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:15
Zoufalost hnutí ANO. Do boje znovu posílá Taťánu Malou

www.forum24.cz/.../
_____________

To snad není pravda ... Recyklace už jednou vyhozeného odpadu...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:16
Babiš podle soudu smí urážet Transparency jako zkorumpovanou

www.forum24.cz/.../

Tady bych se ani moc nedivil...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 10:17
Staré osvědčené praktiky z Husákova režimu. Ten přeci zná Bureš nejlépe :

VLÁDA ZAČÍNÁ TAJIT INFORMACE O EKONOMICKÉ SITUACI :

neovlivni.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 11:07
Podstav policistů na Vysočině, konkrétně v Křižanově :


zdarsky.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 11:11
Tahle pseudoznalkyně klidně drze přiznala, že se vůbec neřídí mezinárodně uznávanou a i v Česku používanou klasifikací nemocí, že si to prý dělá po svém, ty svoje pokusy na soudně zavřených lidech už 30 let .....


idnes.cz/.../...

-namísto odvolání a stíhání prolhané znalkyně mentálně narušené sexuoložky a bohužel primářky v jednom odvolají ředitele, který alespoň trochu se snažil chránit pacienty a odmítal je té kastrovačce vydat napospas .... fakt super řešení .... jako vždy ... (pan soudní znalec doktor Radim Uzel označil její posudek v revizním znaleckém posudku v některých částech za cituji "směšný a solidního znaleckého posudku nehodný")

Kedul
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 15:36
Česká republika krade?

Dva tisíce lidí si stále nevyzvedlo peníze z druhého pilíře. Můžou o ně přijít

novinky.cz/.../...

Tak místo aby stát těmto lidem peníze zaslal, protože ví jejich jména i adresy, tak raději čeká až peníze bude moci lidem ukrást.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 18:14
Chudáček korupčníček... Aneb - v tom kriminále to ale sype !!!


Soud už dostal od Ratha pět milionů

novinky.cz/.../...
__________

Tak Rath tedy v tom kriminále musí dřít, když si to vydělal za mřížemi. Tvrdil, že nemá tyto peníze, že je musí nejdříve vydělat, jinak že je bez majetku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-21 18:26
Milá babičko, posílám Ti na prázdniny křečka. Tečka!

Ta tečka byl úder do zad a děti hrály na honěnou. Křeček snad vydrží dýl než do prázdnin. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-22 08:08
K 213 v Budějovicích dalo kopačky Slámové. O. :



blesk.cz/.../...

_____________
Pravda, pravda... Radila p. Tenglerovi takový nesmysly, jako ať se (soudu) omluví, a pod. - tak jí řekl, že jsme neblokovali Městský soud proto, abychom se za to následně omlouvali - a poslal ji do háje.
Nejvyšší soud mu (i nám ostatním) dal následně zapravdu.
Právnička na dvě věci. Jako většina ostatních...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-22 08:09
Vzkaz pro domovnici :

Tak to vidíš, Máňo, přece jsme jsme tě lízli... J.K.

echo24.cz/.../... spravedlnosti&utm_medium=hint&utm_source=search.se znam.cz
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-22 08:10
Rudá záře nad Kladnem.

Je nejvyšší čas zapojit do záchranné akce estébáka Mgr. Jiřího Krumla, jako manažerku klubu dosadit Mgr. Marii Benešovou. Jistě si budou s majitelem klubu, nosícího na zádech numero 68, který v minulosti mimo jiné sponzoroval ODS, rozumět.

Jsme ve sračkách, stejně jako česká policie a justice.

sport.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-22 08:12
Průkaz ZTP mi odebrali, nabídnutého průkazu TP, umožňující mi domáhat se vyhrazeného místa k sezení ve veřejných dopravních prostředcích pravidelné hromadné dopravy jsem se vzdal - a tak postávám nad spícími či zfetovanými.
Jsem si vědom rizika držitele průkazu TP- J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-02-23 20:26
Novinář Koukal si vzpomněl na Liškovou...

Rozdíl je v tom, že zatímco proti Křečkovi nic konkrétního neměli, my jsme Liškovou odmítali pustit soudit proto, že se odmítla řídit štrasburským rozsudkem, pro ni závazným...
Pochopila to i ona.
A od té doby prý soudila už hodně jinak.
Co je ale jisté : U té jednací síně, ve 3. patře na MS, okamžitě probourali ještě jedny dveře, aby nebylo tak snadné ji zablokovat...

Křeček by moh´prolízt i myší dírou, ne !??

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.